Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lolita_xx
da se i ja ukljucim malo..zanimljiva tema...mrchaa ja se nesto bojim da se ti neces s njom pomiriti kad se vratis...kad je vidis i tako to.... sto se tice te cure ona izgleda ne zna sta hoce..mislim zna sta hoce samo ne zna od koga ce:) bolje ti je da sebe uopce ne zamaras s pricama njenih prijatelja...reci im nek ti ne pricaju o njoj......nego si nadji neku finu cur
u koja ce da te prvenstveno cijeni i postuje..a i voli...sretno ti...znam o cemu pricas..meni se isto desilo,kad je vidis ignorisi je..i vjeruj da ce ona tebe moliti da ti se vrati:) poslusaj me
u koja ce da te prvenstveno cijeni i postuje..a i voli...sretno ti...znam o cemu pricas..meni se isto desilo,kad je vidis ignorisi je..i vjeruj da ce ona tebe moliti da ti se vrati:) poslusaj me
- GandalfSivi
I ti na vrijeme dosla...lolita_xx wrote:da se i ja ukljucim malo..zanimljiva tema...mrchaa ja se nesto bojim da se ti neces s njom pomiriti kad se vratis...kad je vidis i tako to.... sto se tice te cure ona izgleda ne zna sta hoce..mislim zna sta hoce samo ne zna od koga ce:) bolje ti je da sebe uopce ne zamaras s pricama njenih prijatelja...reci im nek ti ne pricaju o njoj......nego si nadji neku finu cur
-
mrchaa10
Heheheheheh ko poranio ko zoru prevario:)))
U svakom slucaju hvala ti puno mada me ne zanima hoce li trcati ili ne.Zelim joj svu srecu ovog svijeta i kad sam cuo da je sretna sa njim bilo mi je drago...
A sto se tice cura lako je reci nadji al tesko je naci...
U svakom slucaju hvala ti puno mada me ne zanima hoce li trcati ili ne.Zelim joj svu srecu ovog svijeta i kad sam cuo da je sretna sa njim bilo mi je drago...
A sto se tice cura lako je reci nadji al tesko je naci...
- lolita_xx
ma ja mislim da ona nije sretna kao sto prica...i da to prica ljudima za koje zna da ce tebi reci....samo ti nju ignorisi i bit ce ok...ima djevojaka,al dobro je analiziraj prije nego se zaljubis:) a ta tvoja ex ce skontati sta je izgubila...mislim da je vec skontala...eh da je meni momka kao sto si ti:)
- Neelix
lolita_xx wrote:ma ja mislim da ona nije sretna kao sto prica...i da to prica ljudima za koje zna da ce tebi reci....samo ti nju ignorisi i bit ce ok...ima djevojaka,al dobro je analiziraj prije nego se zaljubis:) a ta tvoja ex ce skontati sta je izgubila...mislim da je vec skontala...eh da je meni momka kao sto si ti:)
- River_isle
Vidjeti Rim (hipoteticki govoreci) ponovo - vrijedi;
ponoviti skok s padobranom - vrijedi;
ponoviti nesto sto je prestalo iz bilo kojeg razloga - glupo. Ne razumijem ljude koji se upozno vracaju na nesto za sto znaju da "ne ide".
ponoviti skok s padobranom - vrijedi;
ponoviti nesto sto je prestalo iz bilo kojeg razloga - glupo. Ne razumijem ljude koji se upozno vracaju na nesto za sto znaju da "ne ide".
-
mrchaa10
pa River u tom momentu sam imao potrebu da pitam to jer mi se jednostavno nikad nije desilo tako nesto u zivotu.A sto se tice ex vec se pocela ujedati za guzu jer je danas pisalo u novinama da bi mogao otici u jednu zemlju tj tamo da potpisem za sledecu sezonu a to je njena zemlja iz snova:))I dobijam sms od njene sestre:)Kao lafo sretan ti 8 mart:))
Eeeee da sretan 8 mart sa malim zakasnjenjem svim pripadnicama ljepseg pola.Ima li ko za kafu ja sam u Sa 28:))))
Eeeee da sretan 8 mart sa malim zakasnjenjem svim pripadnicama ljepseg pola.Ima li ko za kafu ja sam u Sa 28:))))
- gladna sam
joj co'jce ti si meni previse opterecen, sta njena jaranica veli, mama, sestra...prosto se bojim da ce biti ona okom, mrchaa skokom..mrchaa10 wrote:pa River u tom momentu sam imao potrebu da pitam to jer mi se jednostavno nikad nije desilo tako nesto u zivotu.A sto se tice ex vec se pocela ujedati za guzu jer je danas pisalo u novinama da bi mogao otici u jednu zemlju tj tamo da potpisem za sledecu sezonu a to je njena zemlja iz snova:))I dobijam sms od njene sestre:)Kao lafo sretan ti 8 mart:))
de bolan idi nadji sta namah..batali se ti traceva...i suplje..ko da je bitno o cemu on razmislja, sta joj tesko pada, jel skontala da se zajebala ili nije...
-
mrchaa10
Nije potrebno da mi je ogatite posto jednostavno ni ne razmisljam o njoj.Ima nekih naleta sto je razumljivo ali i to jednostavno prodje jer odmah se sjetim neceg ruznog i sve prodje...
E stvarno ima li kakvo okupljanje forumasa ili nesto tako,stvarno bih volio da upoznam osobe koje su mi puno puno pomogle...
Malo kafa,malo prica,sjest i zalit malo:))
E stvarno ima li kakvo okupljanje forumasa ili nesto tako,stvarno bih volio da upoznam osobe koje su mi puno puno pomogle...
Malo kafa,malo prica,sjest i zalit malo:))
- River_isle
pa sad ... okupljanje i nije losa ideja; jest da ti ja licno nisam pomogla al pije mi se kafa
jel mogu poci s vama 
-
Zhaba
kako se ne primijetno nabacujeslolita_xx wrote:ma ja mislim da ona nije sretna kao sto prica...i da to prica ljudima za koje zna da ce tebi reci....samo ti nju ignorisi i bit ce ok...ima djevojaka,al dobro je analiziraj prije nego se zaljubis:) a ta tvoja ex ce skontati sta je izgubila...mislim da je vec skontala...eh da je meni momka kao sto si ti:)
-
Zhaba
daj ba lolita ja se zezam isto kao i ti a iskreno sta me boli briga da li se nabacujes ili nelolita_xx wrote:zhabo draga,uopce se ne nabacujem, da to hocu doticnom bih poslala pm...priznaj da bi i ti voljela imati ovakvog muskarca....
i jos nesta meni nije bitno da moj decko mi stan placa i auto i sta ja znam sta jos...ja sam uvijek svoje pare zaradivala i nije mi nikad palo na pamet da me neki muskarac izdrzava niti bi dozvolila...
- lolita_xx
zhabo,izvini..ja sam malo osjetljiva pa sam to shvatila licno:D ma i ja nisam tip djevojke koja bih dozvolila da mi muskarac placa stan,da mi daje auto,jos uvijek mi roditelji sve daju...al lijepo je kad je neko pazljiv....
a sto se tice pica...pa ne znam gdje ko izlazi:) ili idemo na neko mjesto gdje niko od nas ne ide...
a sto se tice placanja to cemo se dogovoriti:)
a sto se tice pica...pa ne znam gdje ko izlazi:) ili idemo na neko mjesto gdje niko od nas ne ide...