vidi beatrice sto svrsavaBeatrice_22 wrote:oh, yeahGandalfSivi wrote:Dobar Zeljko, svaka mu cast![]()
![]()
![]()
Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...
-
Teufik iz Los Angelesa
-
Teufik iz Los Angelesa
kako nije
pa sace hare da nas guzi naredne 4 godine

- DaysleepeR
Kako god bilo razbijen je zacarani krug SDA-HDZ-SDS.
SNSD je unistio SDS, SDP je unistio HDZ a SBiH je unistio SDA.
Vidjecemo sta ce biti ishod, ali mislim da je veliki tal u pitanju i da medjunarodna zajednica pa cak i USA imaju nesto sa ovim...
Doslo je do veeeelike promjene na politickoj sceni, a to niposto nije slucajno
Vidjecemo sta ce biti ishod, ali mislim da je veliki tal u pitanju i da medjunarodna zajednica pa cak i USA imaju nesto sa ovim...
-
HRVojeVukcicHRVATinic
Biće ludo, zanimljivo....Bošnjaci od svih mogućih kandidata izabrali panislamistu
Sad će on napraviti posebne odnese sa Iranom, nema 2 mjeseca da nije bio tamo 
-
SHOCK
Mislim da nije baš tako. Treba sačekati rezultate na ostalim nivoima.DaysleepeR wrote:Kako god bilo razbijen je zacarani krug SDA-HDZ-SDS.
- DaysleepeR
Moguce da sam prebrzo zakljucio neke stvari, ali predvidjam nakon izbora odbacivanje vecine ove huskacke retorike.SHOCK wrote:Mislim da nije baš tako. Treba sačekati rezultate na ostalim nivoima.DaysleepeR wrote:Kako god bilo razbijen je zacarani krug SDA-HDZ-SDS.
- stickitout
Sta ima veze, zar Hrvati ne nose podrijetlo iz Irana?HRVojeVukcicHRVATinic wrote:Biće ludo, zanimljivo....Bošnjaci od svih mogućih kandidata izabrali panislamistuSad će on napraviti posebne odnese sa Iranom, nema 2 mjeseca da nije bio tamo
-
haris ubleha
DaysleepeR wrote:Kako god bilo razbijen je zacarani krug SDA-HDZ-SDS.
SNSD = konvertiti iz SDS
SBiH = konvertiti iz SDA
A kako su rasturili? Tako sto su postali veci ekstremisti od SDS i SDA...
- danas
oplaka'...stickitout wrote:Sta ima veze, zar Hrvati ne nose podrijetlo iz Irana?HRVojeVukcicHRVATinic wrote:Biće ludo, zanimljivo....Bošnjaci od svih mogućih kandidata izabrali panislamistuSad će on napraviti posebne odnese sa Iranom, nema 2 mjeseca da nije bio tamo
- DaysleepeR
Tacno, ali samo na rijecima.haris ubleha wrote:DaysleepeR wrote:Kako god bilo razbijen je zacarani krug SDA-HDZ-SDS.
Doslo je do veeeelike promjene na politickoj sceni, a to niposto nije slucajnoVelika promjena...
![]()
SNSD = konvertiti iz SDS
SBiH = konvertiti iz SDA
I malom djetetu je jasno da od onih izjava u praksi nece biti nista
-
Teufik iz Los Angelesa
evo i ja skoknuh na bljesak, i prijatno se iznenadih, moram prenijet jedan post

Re: Predsjedništvo BiH: Jović, Silajdžić, Radmanović (Ocjena: 0)
od , 02.10.2006 @ 00:56:41
ja sam po majci hrvat, po ocu hrvat, otac mi je bio dragovoljac hos-a i borio se za hrvatski narod i njegovu opstojnost
inace sam iz dervente - od onih "zaboravljenih" hrvata kojim je na plehanu struja, voda i cvrst krov nad glavom puno bitniji od sveucilista i tv kanala. koje ni jovic, ni ljubic nisu obisli.
glasovali smo za komsica. ponosni smo i sretni zbog toga. i otac, i sestra, i ja. i s njim cekamo bolje dane. zbog njegova patriotizma, i nase zelje da svoje probleme ne rjesavamo preko svijeta, u zagrebu ili mostaru, do li u sarajevu i banja luci.
naprijed hrvati - naprijed komsic!
-
haris ubleha
Naravno, ali nece biti nista ni od BiH...DaysleepeR wrote:Tacno, ali samo na rijecima.haris ubleha wrote:DaysleepeR wrote:Kako god bilo razbijen je zacarani krug SDA-HDZ-SDS.
Doslo je do veeeelike promjene na politickoj sceni, a to niposto nije slucajnoVelika promjena...
![]()
SNSD = konvertiti iz SDS
SBiH = konvertiti iz SDA
jer 2010. dolazi red na SDS i SDA da uzvrate udarac ekstremistickom retorikom... kada su mogli Lepi Hare i Mile iz Laktasa, sto se 2010. ne bi dogovorili Cavic i Tihic (ako budu lideri stranaka) da jedan drugog prozivaju i mobilisu stado dva mjeseca pred izbore... kada dobitna formula tako uspjesno pali...
-
zavrzlama
haris ubleha wrote:Naravno, ali nece biti nista ni od BiH...DaysleepeR wrote:Tacno, ali samo na rijecima.haris ubleha wrote:Velika promjena...
![]()
SNSD = konvertiti iz SDS
SBiH = konvertiti iz SDA
jer 2010. dolazi red na SDS i SDA da uzvrate udarac ekstremistickom retorikom... kada su mogli Lepi Hare i Mile iz Laktasa, sto se 2010. ne bi dogovorili Cavic i Tihic (ako budu lideri stranaka) da jedan drugog prozivaju i mobilisu stado dva mjeseca pred izbore... kada dobitna formula tako uspjesno pali...
Ako BIH prezivi 4 godine sa dodikom i haretom.....nece nam trebat niti jedna od ovih navedenih stranaka....Uzde ce uzet Komsic i slicni njemu a nacionalne stranke na dubriste istorije.
-
Satriani
DaysleepeR wrote:Tacno, ali samo na rijecima.haris ubleha wrote:DaysleepeR wrote:Kako god bilo razbijen je zacarani krug SDA-HDZ-SDS.
![]()
SNSD = konvertiti iz SDS
SBiH = konvertiti iz SDA
Veceras je Haris Silajdzic porucio gradjanima da mirno spavaju. Ne znam zasto, ali sam alergican na takve izjave, i to jos od 92-e. Vidi se da je decko imao pravog ucitelja.
Nisam bas siguran koliko je tu pred izborne retorike.
U svakom slucaju na nama je da mirno spavamo.
Last edited by Satriani on 02/10/2006 01:43, edited 1 time in total.
-
Ko je Kriv?
HVALA DAME I GOSPODO TACNO ONAKO KAKO SAM OCEKIVAO
PUNO POZDRAVA

PUNO POZDRAVA
-
*Unreal*
Ja sam zadovoljan ako predsjednistvo bude izgledalo ovako:
Silajdzić , Komšić, Radmanović
Silajdzic barem izgleda kao predsjednik za razliku od prethodnika
Komsic je bolji od "mede" Jovica koji je bio tako uvjeren u pobjedu
a Boru Paravca ne bi komentirao
Radmanović gospodin, predsjednik Bihamka, bivši predsjednik narodnog pozorišta u BL...
Silajdzic barem izgleda kao predsjednik za razliku od prethodnika
a Boru Paravca ne bi komentirao
-
revolutia
DaysleepeR wrote:Kako god bilo razbijen je zacarani krug SDA-HDZ-SDS.
fakat se i ja bojim da bi ovo mogla bit istina...jos na proljece sam od stranaca cuo da ce nacionalisti izgubit ove izbore...
i malo prije prikazase nekog americkog analiticara, koji je jos prie pet (!!) dana dao izjavu da ce silajdzic sa dodikom biti prinudjen da formira novu vlast...
USA i EU su uvijek imali umijesane prste u domacu bh politiku..
-
haris ubleha
Mjesec dana pred izbore: "Pitate me o neispunjenim predizbornim obecanjima iz 2002. godine. Nismo obecavali, rekli smo... radicemo... i evo radimo..."Satriani wrote:Veceras je Haris Silajdzic porucio gradjanima da mirno spavaju. Ne znam zasto, ali sam alergican na takve izjave, i to jos od 92-e.
Helem nisam bas siguran koliko je tu pred izborne retorike.
U svakom slucaju na nama je da mirno spavamo.
Tri dana pred izbore: "Dajte nam svoj glas, zaboravite sta je Stranka ZA BiH uradila ili nije uradila u proteklom periodu..."
Cetiri sata nakon izbora: "Mirno spavajte..." (op. lijepo sanjajte...)
- DaysleepeR
Kakvi god bili, po PRVI put imamo dvojicu DEKLARISANIH BiH patriota u predsjednistvu, Komsica i Silajdjica.*Unreal* wrote:Ja sam zadovoljan ako predsjednistvo bude izgledalo ovako:
Silajdzic barem izgleda kao predsjednik za razliku od prethodnika![]()
a Boru Paravca ne bi komentirao![]()
Radmanović gospodin, predsjednik Bihamka, bivši predsjednik narodnog pozorišta u BL...
To je velika pobjeda za BiH.