Azijske nakaze
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#351 Re: Azijske nakaze
Naći, u b5 prastarom pasatu, ja kada sa 186 odmaknem sjediste do kraja ne mogu dohvatiti papucice. 
- B6Redhell
#352 Re: Azijske nakaze
Nigdje veze.
Ja prosle godine vozao superb nekoliko mjeseci. unutra prostora na pretek. I sijedista se riktaju kako hoces.
Ja prosle godine vozao superb nekoliko mjeseci. unutra prostora na pretek. I sijedista se riktaju kako hoces.
-
high_volume
#353 Re: Azijske nakaze
@faruke, ovo si ti opisao nekog Stojadinar_faruk wrote: ↑15/06/2020 19:40 Nemam pojma kako je nazad... nisam ni gledao. Nikada ne gledam kakvo je auto nazad. Za volanom mi je neudobno. Sjediste ne mogu podesiti kako zelim, ne ide dovoljno nazad. Unutra je manji od i40 i od velostera i od pasata. Ne shvatam poentu velikog auta i malog prostora. Ista je stvar i sa mondeom... napadne kontrole, sve mi je u krilu, presirok most... ne volim to. Nekakav je trend smanjivanja auta, a vidim i motocikle su poceli smanjivati. Honda africa od prije par godina je bila veca od danasnje. Novu hondu su spustili za 3cm...
-
tempuser
#354 Re: Azijske nakaze
Menisčini nije problem u prostoreu i visini nego dublje u sistemu... 
-
Seyfo
#355 Re: Azijske nakaze
Kvar je itekako dublje u sistemu!
U balkanskim glavama.
Kao kad recimo ista stranka handri 25 godina ali će balvan opet za nju glasati. Tako će i švabo uvijek biti zakletva balvanu,kakav god Švabo da je i koliko god da je lošiji.
U balkanskim glavama.
Kao kad recimo ista stranka handri 25 godina ali će balvan opet za nju glasati. Tako će i švabo uvijek biti zakletva balvanu,kakav god Švabo da je i koliko god da je lošiji.
-
tempuser
#356 Re: Azijske nakaze
Ima i druga strana sistema, jednako kao što je kvar da bezrezervno obožavaju Švabe tako je kvar i da ih bez argumenata i napamet pljuju!
I opet, nema to veze sa balkanskim glavama, Balkan po prodaji kao tržište automobila praktično ne postoji, da bi se cifre opravdale banlanskim mentalitetom...
I opet, nema to veze sa balkanskim glavama, Balkan po prodaji kao tržište automobila praktično ne postoji, da bi se cifre opravdale banlanskim mentalitetom...
- B6Redhell
#357 Re: Azijske nakaze
Ma nema veze balkan. Bubaju ko maksim po diviziji. Trziste je takvo. Da smo prepunjeni azijatima prica bi bila obrnuta.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#359 Re: Azijske nakaze

Roditelji organizovali party za svog trogodisnjeg sina, i dosli mu jarani iz vrtica, a zajedno s njima i njihovi roditelji. I sad djeca i roditelji jeli i pili, i odose se djeca igrati, a roditelji caskaju. Nakon nekog vremena jedan od roditelja treba do WC-a, i kako je isao vidi sva se djeca okupila oko stola i nesto crtaju. On ode da vidi, kad trogodisnjaci se zajebavali i nacrtali auto. Buduci da je taj lik glavni dizajner u Hondi, kaze uh pa ovo je vrh, i pokupi djeci crtez i posalje ih da se igraju u drugu sobu. Brzo piski, i kad je zavrsio, ode po zenu i dijete i kaze idemo kuci. Zahvale se domacinima i odu. On cijelu noc nije mogao spavati, stavio crtez ispod jastuka da ga neko ne ukrade. Poranio ujutro, prvi na poslu, ceka da dodje glavni direktor, hitno trazi sastanak svih timova u Hondi... svi se sastanu i on im pokaze crtez novog auta. Svi odusevljeni, kazu vrh, nema dalje, idemo u produkciju. Hvale ovog lika kako je genije. Kaze on ne znam sta cemo za interior. Javi se neki stariji cikica, kaze ma naredajte televizora, to je danas in. Kaze stavite malo i drveta, to je bilo mocno kad sam ja bio mlad. I tako i urade. I evo ovo je krajnji produkt.
- spinel_
#360 Re: Azijske nakaze
Trazite najgore slike..tako bi mogli kod skoro bilo koje marke automobila. Npr mercedes a i b klase je najruznije nesto sto se moglo smisliti pa nikom nista
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#361 Re: Azijske nakaze
ono kad covjek sebe ili svoje nesto citira!Entropio wrote: ↑17/06/2020 23:55
Roditelji organizovali party za svog trogodisnjeg sina, i dosli mu jarani iz vrtica, a zajedno s njima i njihovi roditelji. I sad djeca i roditelji jeli i pili, i odose se djeca igrati, a roditelji caskaju. Nakon nekog vremena jedan od roditelja treba do WC, tj. VW-a, i kako je isao vidi sva se djeca okupila oko stola i nesto crtaju. On ode da vidi, kad trogodisnjaci se zajebavali i nacrtali auto. Buduci da je taj lik glavni dizajner u VW, kaze uh pa ovo je vrh, i pokupi djeci crtez i posalje ih da se igraju u drugu sobu. Brzo piski, i kad je zavrsio, ode po zenu i dijete i kaze idemo kuci. Zahvale se domacinima i odu. On cijelu noc nije mogao spavati, stavio crtez ispod jastuka da ga neko ne ukrade. Poranio ujutro, prvi na poslu, ceka da dodje glavni direktor, hitno trazi sastanak svih timova u VW... svi se sastanu i on im pokaze crtez novog auta. Svi odusevljeni, kazu vrh, nema dalje, idemo u produkciju. Hvale ovog lika kako je genije. Kaze on ne znam sta cemo za interior. Javi se neki stariji cikica, kaze ma naredajte televizora, to je danas in. Kaze stavite malo i drveta, to je bilo mocno kad sam ja bio mlad. I tako i urade. I evo ovo je krajnji produkt.
-
citroen xm
#363 Re: Azijske nakaze
Ova Honda je vrh. Malo su pretjerali sa brojem displeja, ali sve u svemu odlično u moru sivila.
- Entropio
#364 Re: Azijske nakaze
Ti si veoma nekulturan i bezobrazan. Kako mozes u moj citat dodavati rijeci? Napisi komentar ispod, ali nemoj meni inputirati da sam rekao nesto sto nisam rekao.corolla02 wrote: ↑18/06/2020 02:42ono kad covjek sebe ili svoje nesto citira!Entropio wrote: ↑17/06/2020 23:55
Roditelji organizovali party za svog trogodisnjeg sina, i dosli mu jarani iz vrtica, a zajedno s njima i njihovi roditelji. I sad djeca i roditelji jeli i pili, i odose se djeca igrati, a roditelji caskaju. Nakon nekog vremena jedan od roditelja treba do WC, tj. VW-a, i kako je isao vidi sva se djeca okupila oko stola i nesto crtaju. On ode da vidi, kad trogodisnjaci se zajebavali i nacrtali auto. Buduci da je taj lik glavni dizajner u VW, kaze uh pa ovo je vrh, i pokupi djeci crtez i posalje ih da se igraju u drugu sobu. Brzo piski, i kad je zavrsio, ode po zenu i dijete i kaze idemo kuci. Zahvale se domacinima i odu. On cijelu noc nije mogao spavati, stavio crtez ispod jastuka da ga neko ne ukrade. Poranio ujutro, prvi na poslu, ceka da dodje glavni direktor, hitno trazi sastanak svih timova u VW... svi se sastanu i on im pokaze crtez novog auta. Svi odusevljeni, kazu vrh, nema dalje, idemo u produkciju. Hvale ovog lika kako je genije. Kaze on ne znam sta cemo za interior. Javi se neki stariji cikica, kaze ma naredajte televizora, to je danas in. Kaze stavite malo i drveta, to je bilo mocno kad sam ja bio mlad. I tako i urade. I evo ovo je krajnji produkt.![]()
Mislis da je ovo korektno?corolla02 wrote:Ja sam bezobrazan. Priznajem, mrzim azijate i mislim da je VW vrhunac autoindustrije.
-
Seyfo
#365 Re: Azijske nakaze
Da li je trziste USA relevantno? Koliko tamo ima azijata a koliko ostalih ? Koliko se tamo cijeni VW i Audi ? I zasto su im ista auta duplo jeftinija? Mislite li da se tamo moze prodati muda pod bubrege i to u ogromnim ciframa?
- Entropio
#366 Re: Azijske nakaze
Tamo dominira Corolla. Zasto? Zato sto je pouzdana. Ne kvari se, dugo traje. To niko ne spori. Ali je ruzna. Zato ljudi sa istancanim ukusom voze das Auto ili nekog drugog svabu. Voziti svabu u Americi je prestiz.
- Better Man
#367 Re: Azijske nakaze
Nova Corolla Hazchback je dizajnom daleko ispred VW-a i Audia u njenoj klasi.
-
zigson
#368 Re: Azijske nakaze
Entropio wrote: ↑17/06/2020 23:55
Roditelji organizovali party za svog trogodisnjeg sina, i dosli mu jarani iz vrtica, a zajedno s njima i njihovi roditelji. I sad djeca i roditelji jeli i pili, i odose se djeca igrati, a roditelji caskaju. Nakon nekog vremena jedan od roditelja treba do WC-a, i kako je isao vidi sva se djeca okupila oko stola i nesto crtaju. On ode da vidi, kad trogodisnjaci se zajebavali i nacrtali auto. Buduci da je taj lik glavni dizajner u Hondi, kaze uh pa ovo je vrh, i pokupi djeci crtez i posalje ih da se igraju u drugu sobu. Brzo piski, i kad je zavrsio, ode po zenu i dijete i kaze idemo kuci. Zahvale se domacinima i odu. On cijelu noc nije mogao spavati, stavio crtez ispod jastuka da ga neko ne ukrade. Poranio ujutro, prvi na poslu, ceka da dodje glavni direktor, hitno trazi sastanak svih timova u Hondi... svi se sastanu i on im pokaze crtez novog auta. Svi odusevljeni, kazu vrh, nema dalje, idemo u produkciju. Hvale ovog lika kako je genije. Kaze on ne znam sta cemo za interior. Javi se neki stariji cikica, kaze ma naredajte televizora, to je danas in. Kaze stavite malo i drveta, to je bilo mocno kad sam ja bio mlad. I tako i urade. I evo ovo je krajnji produkt.
Al sto mrzim ljude sto se pale a ni iz dzepa im ni u dzep
-
Seyfo
#369 Re: Azijske nakaze
Entropio, kakva provala i veliko nepoznavanje cinjenica. Corolle su nekad mozda bile ruzne,nove Corolle i Camry ni slucajno. U Americi se voze Mercedesi i BMW i oni se smatraju nekakvim evropskim premiumom isto kao recimo Range Roveri, Jaguari,Volvo,nekad davno Saab. Vw i audi se ne cijene,smatraju se dosta kvarljivim i neinventivnim brendovima. Samo u evropi ih mogu uvaljivati po duplo vecim cijenama. Buba od prije 50g je nesto drugo... Ti stvarno imas veoma los smisao za humor,kombinovan sa grandioznim neznanjem. Lupas jedno te isto do u nedogled..
- Entropio
#370 Re: Azijske nakaze
Sta vozis ti?Seyfo wrote: ↑21/06/2020 06:18 Entropio, kakva provala i veliko nepoznavanje cinjenica. Corolle su nekad mozda bile ruzne,nove Corolle i Camry ni slucajno. U Americi se voze Mercedesi i BMW i oni se smatraju nekakvim evropskim premiumom isto kao recimo Range Roveri, Jaguari,Volvo,nekad davno Saab. Vw i audi se ne cijene,smatraju se dosta kvarljivim i neinventivnim brendovima. Samo u evropi ih mogu uvaljivati po duplo vecim cijenama. Buba od prije 50g je nesto drugo... Ti stvarno imas veoma los smisao za humor,kombinovan sa grandioznim neznanjem. Lupas jedno te isto do u nedogled..
-
Throttle
#371 Re: Azijske nakaze
Ruku u vatru da je azijat 
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#372 Re: Azijske nakaze
a sta te gabriEntropio wrote: ↑21/06/2020 11:10Sta vozis ti?Seyfo wrote: ↑21/06/2020 06:18 Entropio, kakva provala i veliko nepoznavanje cinjenica. Corolle su nekad mozda bile ruzne,nove Corolle i Camry ni slucajno. U Americi se voze Mercedesi i BMW i oni se smatraju nekakvim evropskim premiumom isto kao recimo Range Roveri, Jaguari,Volvo,nekad davno Saab. Vw i audi se ne cijene,smatraju se dosta kvarljivim i neinventivnim brendovima. Samo u evropi ih mogu uvaljivati po duplo vecim cijenama. Buba od prije 50g je nesto drugo... Ti stvarno imas veoma los smisao za humor,kombinovan sa grandioznim neznanjem. Lupas jedno te isto do u nedogled..
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#374 Re: Azijske nakaze
golfa ,naravno 
-
r_faruk
#375 Re: Azijske nakaze
eh, je*o golfa. pa nije valjda da stvarno vozi golfa?