1/2 Hrvatska - Engleska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pirmin
#351 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Djeca jugoslovenskih gastarbajtera u akciji.
Trenutno stanje: troje tesko povrijedjenih, jedna zena ostaje bez vida, druga bez sluha, 4 policajca i desetine civila sa laksim povredama.
- cyprus
#352 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Naravno da se nećeš raspravljat sa mnom, jer protiv moje "ko nas bre zavadi" retorike niko nema šanseVelkoski wrote:Naravno da su skotovi jer na istoj tekmi jebu Sarajevo i aplaudiraju na žeBo pravde, baš onako kako ti voliš izgledamislim, neću se raspravljati s tobom jer znam tvoje bratstvoijedinstvo stavove, koji su pobijeni bar triput u zadnjih 100 godina
naravno, fudbal s tim nema veze, samo što je ovo mes que un futbol obično
- dale cooper
#353 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Znam za to, nesretan dan za Lovrena, a Harry izrazito raspoložen bio.AmiĐa_Idriz wrote:Ma realno govorim, na Wembleyu je mijenjao poze Harry na njemu, Klopp ga u 20 i nekoj izvadiodale cooper wrote:Ah, ti ono navijaš za Liverpool inače?AmiĐa_Idriz wrote:Šta li je Kane spremio za jadnog Lovrena ovaj put, prsko ga je kas god je stigo otac ga jebo
- Baltazar_khan
#354 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
ma koga boli qrac za primitivne fašiste iz lištice? znamo to odavno da je to mjesto leglo fašizma, i totalno su nebitni. puno sreće hrvatskoj protiv ovih engleskih kolonizatora, ebo ih lord carrington u pakaše 
- Inteligencija
#355 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
jednako je u sirokom u kiseljaku u mostaru u livnu nema tu razlike fasisti bez izuzetka fasisti kao i hrvatska presudjeni agresor i veliki neprijatelj drzave BIHBaltazar_khan wrote:ma koga boli qrac za primitivne fašiste iz lištice? znamo to odavno da je to mjesto leglo fašizma, i totalno su nebitni. puno sreće hrvatskoj protiv ovih engleskih kolonizatora, ebo ih lord carrington u pakaše
- Russki
#356 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
ključajte temu dok nije prekasno
-
Fudo387
#357 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Dobro je da si konacno priznao.cyprus wrote:Naravno da se nećeš raspravljat sa mnom, jer protiv moje "ko nas bre zavadi" retorike niko nema šanseVelkoski wrote:Naravno da su skotovi jer na istoj tekmi jebu Sarajevo i aplaudiraju na žeBo pravde, baš onako kako ti voliš izgledamislim, neću se raspravljati s tobom jer znam tvoje bratstvoijedinstvo stavove, koji su pobijeni bar triput u zadnjih 100 godina
naravno, fudbal s tim nema veze, samo što je ovo mes que un futbol obično
Retorika, i nista drugo.
- dale cooper
#358 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ne seri Velkoski. I sam znaš da to što govoriš nije istina. Postoje samo pojedini malmazi od navijača Slobode koji prave pizdarije. Niko u Tuzli ko je iole normalan se ne slaže sa njihovim postupcima.Velkoski wrote:Šta je čudno za Tuzlu? Tamo se aplaudira na srbijansku himnu i navija za Hrvatsku, a djeca od malena uče da mrze "Sarajlijice", sve su ovo fakti![]()
![]()
Od svakog pravila ima izuzetaka dakako
- cyprus
#359 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Jebote, sad kad krene masovno banovanje, zaginut ću zbog Tuzle, Hrvata i Srba, a ironija leži u tome što kanim navijat za Englesku 
- manijak1
#360 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ja ne znam koju se ćunu mora navijati
ja sam navijao da ispadnu u 16-ini finala pa su me rezultatima poklopili .
A ovi ispadi su postali tradicionalni, sjetimo se Turaka , kad su susjedima u zadnjoj sekundi uvalili loptu u mrežu .Puna četiri dana nakon toga , tužni Neum nije imao GSM signala.Zašto ? Nako ......
Sad samo kažem , očekujmo smak svijeta , kad uzmu SP.
Moskva suzama i isprikama , ne vjeruje
A Engleze u ovom slučaju kada je sve Više od igre , ne podnosim radi Johna Majora.A susjedima , koji žive u RH , želim da što bolje prođu , a ovim domaćim vazalima .....Ništa im lipo nemam reć
A ovi ispadi su postali tradicionalni, sjetimo se Turaka , kad su susjedima u zadnjoj sekundi uvalili loptu u mrežu .Puna četiri dana nakon toga , tužni Neum nije imao GSM signala.Zašto ? Nako ......
Sad samo kažem , očekujmo smak svijeta , kad uzmu SP.
Moskva suzama i isprikama , ne vjeruje
A Engleze u ovom slučaju kada je sve Više od igre , ne podnosim radi Johna Majora.A susjedima , koji žive u RH , želim da što bolje prođu , a ovim domaćim vazalima .....Ništa im lipo nemam reć
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#361 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Pa mislim na navijače, ne mislim na sve, ogradio sam sedale cooper wrote:Ne seri Velkoski. I sam znaš da to što govoriš nije istina. Postoje samo pojedini malmazi od navijača Slobode koji prave pizdarije. Niko u Tuzli ko je iole normalan se ne slaže sa njihovim postupcima.Velkoski wrote:Šta je čudno za Tuzlu? Tamo se aplaudira na srbijansku himnu i navija za Hrvatsku, a djeca od malena uče da mrze "Sarajlijice", sve su ovo fakti![]()
![]()
Od svakog pravila ima izuzetaka dakako
na fudbalu smo!
- dale cooper
#362 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Nisi spomenuo navijačeVelkoski wrote:Pa mislim na navijače, ne mislim na sve, ogradio sam sedale cooper wrote:Ne seri Velkoski. I sam znaš da to što govoriš nije istina. Postoje samo pojedini malmazi od navijača Slobode koji prave pizdarije. Niko u Tuzli ko je iole normalan se ne slaže sa njihovim postupcima.Velkoski wrote:Šta je čudno za Tuzlu? Tamo se aplaudira na srbijansku himnu i navija za Hrvatsku, a djeca od malena uče da mrze "Sarajlijice", sve su ovo fakti![]()
![]()
Od svakog pravila ima izuzetaka dakako![]()
-
Fudo387
#363 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Sto bi banovali?cyprus wrote:Jebote, sad kad krene masovno banovanje, zaginut ću zbog Tuzle, Hrvata i Srba, a ironija leži u tome što kanim navijat za Englesku
Utakmica sp, pojavljuje se snimak navijaca, komentarisemo navijace.
Uostalom, sve je poceo moderator bobi, onda ce morati i njega banovati.
-
mirza_15
#364 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Ne smeta ti ni kada Kolinda zajedno sa citavom svlacionicom ukljucujuci Dalica i rukovodstvo reprezentacije zapjeva "herceg-bosno srce ponosno?" A isto se pjeva i na trgu Bana Jelacica odmah poslije Rakiticevog gola. Svugdje drugo bi bio skandal da predsjednik jedne drzave pjeva o dijelu druge drzave kao da je njegova. Samo je kod nas to normala. Da stvar bude ludja i dalje ih podrzavaju pojedinci koji BiH osjecaju kao svoju.Baltazar_khan wrote:ma koga boli qrac za primitivne fašiste iz lištice? znamo to odavno da je to mjesto leglo fašizma, i totalno su nebitni. puno sreće hrvatskoj protiv ovih engleskih kolonizatora, ebo ih lord carrington u pakaše
-
Bazinga1234
#365 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Tek sad vidjeh ovo. Bolesnici.racionalista wrote:https://www.facebook.com/Jabuka.tv/vide ... 556684622/
Posebno dojmljivo onako od 16:39
- Vitezanin
#366 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Nije ustaška. Ovo je bila prva državna zastave Hrvatske nakon što se Hrvatska odvojila od Juge. Kasnije je usvojena zastava s grbom, tj. ova sadašnja.racionalista wrote:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... ntAjR1-crQ
Hladno prođe ustaška zastava kroz Sarajevo
http://prntscr.com/k3zd0n
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#367 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
U-ovci koriste ovu 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#368 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Hajmo malo o fudbalu iliti nogometu
.
- Vitezanin
#369 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Nego, koji je koeficijent da će i ovdje biti penali?

-
Bobi
- Forum administrator
#370 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Jelde, prva kockica bijelaVitezanin wrote:Nije ustaška. Ovo je bila prva državna zastave Hrvatske nakon što se Hrvatska odvojila od Juge. Kasnije je usvojena zastava s grbom, tj. ova sadašnja.racionalista wrote:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... ntAjR1-crQ
Hladno prođe ustaška zastava kroz Sarajevo
http://prntscr.com/k3zd0n
- Mis mekinjas
#371 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Nemoj ni ti dalje ovdje se svi kuze u sve u pm. 
- AmiĐa_Idriz
#372 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Samo ne znam otkud to da su napuhani Englezi i da gledaju s visine, ovo je totalno druga Engleska sa totalno drugačijom atmosferom oko sebe.
- Baltazar_khan
#373 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
hajd gigante razguli od mene, pa se onda prebaci na podforum politika.mirza_15 wrote:Ne smeta ti ni kada Kolinda zajedno sa citavom svlacionicom ukljucujuci Dalica i rukovodstvo reprezentacije zapjeva "herceg-bosno srce ponosno?" A isto se pjeva i na trgu Bana Jelacica odmah poslije Rakiticevog gola. Svugdje drugo bi bio skandal da predsjednik jedne drzave pjeva o dijelu druge drzave kao da je njegova. Samo je kod nas to normala. Da stvar bude ludja i dalje ih podrzavaju pojedinci koji BiH osjecaju kao svoju.Baltazar_khan wrote:ma koga boli qrac za primitivne fašiste iz lištice? znamo to odavno da je to mjesto leglo fašizma, i totalno su nebitni. puno sreće hrvatskoj protiv ovih engleskih kolonizatora, ebo ih lord carrington u pakaše
-
Bobi
- Forum administrator
#374 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Evo, ja iš`o da provjerim, prva je crvenaMis mekinjas wrote:Nemoj ni ti dalje ovdje se svi kuze u sve u pm.

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#375 Re: 1/2 Hrvatska - Engleska
Smetaju ti "kolonizatori" i Lord Carrington, a ne smeta ti predsjednica države u svlačionici i ne želiš o politic... Ok.
I sve je ovo fudbal, jerbo gđa je u svlačionici i na stadionu, pravi je reprezent ovog smilja iz Hercegovine 
Ma prva bijela kocka je prisvojena od ustaša, uostalom pitajte ove iz lištice ako ne vjerujete meni
Ma prva bijela kocka je prisvojena od ustaša, uostalom pitajte ove iz lištice ako ne vjerujete meni