BHT komentatori

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
turbofolk

#351 Re: BHT komentatori

Post by turbofolk »

breuer wrote:BHRT
Ima smisla itekako - Bosanski HRT
rajv0sa

#352 Re: BHT komentatori

Post by rajv0sa »

AhmetShabo wrote:
BHF_Manijak wrote:Debilima prestao davno placat pretplatu, kako predjose na EP. Evo vam kurcina, pa se opet slihtajte Hrvatima prenoseci utakmicu protiv mrtvog Islanda sa rezervnim sastavom, a ovamo gori tekma Argentina-Nigerija.

I sto je najsmjesnije, slihtaju se ljudima koji svakako tu istu utakmicu gledaju na HRT-u, jer im nije zatamnjen kanal gdje su vecinski dio stanovnistva. Smiju vam se debili! :zzzz: :zzzz:
To je to, uvlace im se u guzice a nijedan Hrvat ne gleda utakmicu na ovom jadu od drzaven televizije
Tako su nam i zastavu i himnu promijenili, nikad je nece postovati kao sto nisu ljiljane i jednu jedinu, al bitno je nama uvalit, sjebat nas, narod kojeg po popisu ima 50% i kusur. Kakva god da je zastava ove drzave oni ce po njoj pisati, ali ne moze ona koju Bosnjaci vole koja je njihova.

Jebem ja nas sve, balije, bosnje, sto nismo ko Albanci jedinstveni.
Vako jel :lol:

Što prije prestaneš vjerovat u te nacionalističke bajke o nekom fiktivnom jedinstvu bit će ti bolje. O Albanicma se stvara takav mit da je to nevjerovatno. Što nismo ovaki, što nismo ovaki. Što ne kažete što nismo ko mađari poljaci, fašisti koji smatraju muslimane nižom vrstom? Ne kontate da ste isti tor ko i oni. Fuj ta patetika.

Eo uvlace se i albanci hrvatima, budi dosljedan pa slijedi :mrgreen:
Image
Image
It_is_a_Leclerc

#353 Re: BHT komentatori

Post by It_is_a_Leclerc »

E i ti ga pretjera sad.

Stvar je u toliko tragičnija što će ovaj skandal proći "pod normalno" jer mediji, pritom mislim na najjače printane i elektronske medije u državi, neće da dignu hajku pravdajući to "kolegijalnošću".

Ali, ako neko ne zna raditi, ako se na javnom servisu ponaša kao da je u kafani s drugovima, onda ga prozovi, traži reakciju. U protivnom ćemo uvijek imati ovakve gafove. Mi smo prinuđeni da gledamo kako nas neko ponižava, dok Hrvati i Srbi svoje reprezentacije gledaju na RTS-u i HTVu.
rajv0sa

#354 Re: BHT komentatori

Post by rajv0sa »

Slažem se ja s tobom da je to neprofesionalno i glupo, kao i sve na onom bht one reklame za lav su mi ogavne. Samo smiješno mi je kako se vazda ide u krajnost sa tom politikom. Zato se i ne rješavaju problemi, nego se prebacuju tamo gdje im nije mjesto,
Artest

#355 Re: BHT komentatori

Post by Artest »

Muhamed Đakmić wrote:Kakvo navijanje za Hrvatsku u režiji Anela Džankovića :lol:

Ako ima države mrvu, on je večeras završio sa BHT-om i sa televizijom za sva vremena.
Meni je drago da u Bosni nema nijedan Bosnjak-zurnalista na birou, pa su morali dovest ovog iz susjedstva. Mada ce prije biti da je ovaj Hrvat-muslic, k'o purger Hasanbegovic.

BHT ne poznaje sramotu, tamo negator zlocina VRS po Sarajevu, vrsi poziciju urednika jedne redakcije ili sta vec. Gomila parazitcuga koji po cijel dan prebacuju suhu preko sirove. Zelim im brzo gasenje. Onaj plac sa grozomornim arhitektonskim strasilom se moze puno bolje iskoristit. Yebo im Le Korbizje mater.
turbofolk

#356 Re: BHT komentatori

Post by turbofolk »

Ma jebo Džankovića ponijelo ga. Meni više od njegovog "Bravo Subašiću" smeta reklama za Jelen i ono sranje "Navijaj lavovski"
Džanković je to uradio večeras i nema ga hevtu, ovo navijanje za Srbiju gledam svaki dan. Samo Prosinečki i Pjanić me povremeno podsjete da je ovo državna televizija
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#357 Re: BHT komentatori

Post by Challenger_ »

Artest wrote:Yebo im Le Korbizje mater.
Reci mi legendo, kako si zgradu BHRT i njega doveo u vezu?
rajv0sa

#358 Re: BHT komentatori

Post by rajv0sa »

turbofolk wrote:Ma jebo Džankovića ponijelo ga. Meni više od njegovog "Bravo Subašiću" smeta reklama za Jelen i ono sranje "Navijaj lavovski"
Džanković je to uradio večeras i nema ga hevtu, ovo navijanje za Srbiju gledam svaki dan. Samo Prosinečki i Pjanić me povremeno podsjete da je ovo državna televizija
Sve se slažem :thumbup:
Gratis ona džingl muzika kad lopta ulazi u go stara brat bratu 10 godina
Artest

#359 Re: BHT komentatori

Post by Artest »

Challenger_ wrote:
Artest wrote:Yebo im Le Korbizje mater.
Reci mi legendo, kako si zgradu BHRT i njega doveo u vezu?
Lupio, s'o? Poznat je po strasilima od betona. Socijalisticki umjetnik.
dale cooper

#360 Re: BHT komentatori

Post by dale cooper »

Jedina od tih reklama iz susjedstva koja je dobra je ona sa Marijom. Kako Marija od velikog napravi malo Nektar pivo je prosto da se istopiš
i moliš za takvu ženu. :D
It_is_a_Leclerc

#361 Re: BHT komentatori

turbofolk wrote:Ma jebo Džankovića ponijelo ga. Meni više od njegovog "Bravo Subašiću" smeta reklama za Jelen i ono sranje "Navijaj lavovski"
A čuj... Kako Šarenca, Ćosića, Acu Informaciju ili Božu Sušeca nikad ne ponese. Samo ove naše sirotane stalno nešto ili neko nosa.

Stvar je što ovi prvi znaju gdje su, ko im daje hljeb u šake i šta smiju, a šta ne smiju govoriti u prijenosu. Samo eto nas zapadnu ovi što Hrvatsku zovu "našom" (Džanković) i što BiH nikad ne zovu našom (Šuko).

Treba javnost da vrši pritisak da se ovakav neprofesionalizam i bezobrazluk sankcionišu. Iritira ovo.
Challenger_

#362 Re: BHT komentatori

Post by Challenger_ »

Artest wrote:Lupio, s'o?
Onako. Plus, rek'o, da ona vlast nije post mortem uzela neki njegov arhiviran projekat za RTV Dom, a da i ne znam. Plus, drago mi da neko zna za njega ili A. Gaudija, npr.
Fudo387

#363 Re: BHT komentatori

Post by Fudo387 »

Serete bezveze.
Gledao sam jednom kad je Drago Cosic prenosio Bosnu,
Iks puta je rekao nasi,
Mislim da smo igrali protiv Portugala i dero se ko zmaj od sipova.
A mozda je bio i Bozo Susec, uglavnom neki tamo njihov tisucar sa htv.
Challenger_

#364 Re: BHT komentatori

Post by Challenger_ »

Jebo Ćelu Fudo, papak samo takav.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#365 Re: BHT komentatori

Post by mali_milojica »

Ponijelo bi i Dragu Ćosića ili nekog drugog komentatora, siguran sam, da u sportu nismo Q od ovce. Nama je odlazak na neku sportsku smotru incident.
Bog te jebo Kosovo ima medalju sa OI (zlatnu), mi nemamo ni drvenu, a vama smeta nekakav komentator jer se uživio u utakmicu :-)
BHF_Manijak

#366 Re: BHT komentatori

Post by BHF_Manijak »

mali_milojica wrote: Bog te jebo Kosovo ima medalju sa OI (zlatnu), mi nemamo ni drvenu
I u potpisu hadis. Kralju. :lol: :mrgreen:
kiligonzales

#367 Re: BHT komentatori

Post by kiligonzales »

jedini sam polusipac koji im se ne uvlaci, kakvi hrvati i srbi, samo bih...
Humljanin

#368 Re: BHT komentatori

Post by Humljanin »

It_is_a_Leclerc wrote:Evo, zamislite da npr. Drago Ćosić, rođen u Derventi inače, na HTV-u dok igra BiH kaže "Ajmo naši", "Bravo Edine!", "Genijalni Pjanić" i tako to.
Koliko bi proteklo prije nego bi prvi Molotovljev koktel poletio prema Prisavlju? Pola sata, sat?

Ali, Bošnji sve staje pod kapu, pa i to da mu neko na državnoj televiziji koju samo on i plaća, neko otvoreno susjednoj državi tepa zovući je "našom", a kako je samo onanisao na svaki potez igrača Hrvatske, daleko je ispod granica dobrog ukusa i profesionalnog rada. Pa i to da mu Marš na Drinu u poluvremenu svira, da mu neko na uho viče - "Sve što imaš daj za Srbiju" i tako.

Ovdje nije stvar Hrvatske ili Srbije. Neka navija ko za koga hoće. Stvar je toga da si uposlenik državne televizije BiH, i samim tim lične favorite ostaviš na kućnim vratima.

E jesi napaćen.
Bezbroj puta su hrvatski komentatori navijali za BH sportaše.
Laka ti noć ako budeš mogo zaspat od jada i mržnje
karanana

#369 Re: BHT komentatori

Post by karanana »

recimo index je uvijek davao pordrsku. sjecam se za kvalifikacije 2014 stranicu su i u ljiljane obojili za bosnje.
ne sjecam se komentatora hrt-a, ali u neku ruku pretpostavljam da smo im bili simpaticni.

edit: mada je index uvijek bio nekako probh i u politici i anti-herceg bosna, tako da to bas i nije neki pokazatelj susjednog simpatisanja bih.
Last edited by karanana on 02/07/2018 01:38, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#370 Re: BHT komentatori

Post by mali_milojica »

BHF_Manijak wrote:
mali_milojica wrote: Bog te jebo Kosovo ima medalju sa OI (zlatnu), mi nemamo ni drvenu
I u potpisu hadis. Kralju. :lol: :mrgreen:
Ponijelo me, halali :oops: :D
hostapler

#371 Re: BHT komentatori

Post by hostapler »

Najmanje pola foruma zna da je momak rodjen u DU, dole završio osnovnu i srednju školu, odrastao sa njima, dole mu i dan danas žive roditelji i sta sad ako je navijao za HR, jok eto navijati će za Dansku.
Ne kakite Boga vam.
It_is_a_Leclerc

#372 Re: BHT komentatori

hostapler wrote:Najmanje pola foruma zna da je momak rodjen u DU, dole završio osnovnu i srednju školu, odrastao sa njima, dole mu i dan danas žive roditelji i sta sad ako je navijao za HR, jok eto navijati će za Dansku.
Ne kakite Boga vam.
Momak radi na javnom servisu države Bosne i Hercegovine, i u opisu mu je radnog mjesta da zadrži minimum profesionalizma prilikom obavljanja svog više nego dobro plaćenog posla.

Ako ne može biti profesionalan, ako ne može odlučiti koja je to "naša reprezentacija", onda mislim da bi takvog jednog rođenog Dubrovčanina vrlo rado u svojim redovima vidjele i eminentne tv kuće poput HTV-a.

To što smo mi navikli da, kako kome crijevo na lijevo, pravi cirkus od javnih insititucija, je i razlog što smo ovdje gdje jesmo. Bog te neće, lik rođen u Dubrovniku i sad mu je kao oprošteno što je Hrvatsku zvao "našom reprezentacijom" puna dva sata, na nevjericu gledatelja koji mu daju platu.
Leverage

#373 Re: BHT komentatori

Post by Leverage »

hostapler wrote:Najmanje pola foruma zna da je momak rodjen u DU, dole završio osnovnu i srednju školu, odrastao sa njima, dole mu i dan danas žive roditelji i sta sad ako je navijao za HR, jok eto navijati će za Dansku.
Ne kakite Boga vam.
Njegovo privatno pravo je da navija za koga hoće. Ali funkciju komentatora dužan je obavljati na način da bude nepristrasan i objektivan, što predstavlja davno usvojenu praksu među komentatorima širom svijeta i što direktno slijedi iz temeljnih postulata novinarstva.
hostapler

#374 Re: BHT komentatori

Post by hostapler »

Leverage wrote:
Ne kakite Boga vam.
Njegovo privatno pravo je da navija za koga hoće. Ali funkciju komentatora dužan je obavljati na način da bude nepristrasan i objektivan, što predstavlja davno usvojenu praksu među komentatorima širom svijeta i što direktno slijedi iz temeljnih postulata novinarstva.
Sigurno je Jose iz Spanije nepristrasan kad igra Spanija. Hans iz Njemačke kad igra Njemačka ili Nebojsa iz Srbije kad igra Srbija. Zašto bi Anel iz DU iz HR bio nepristran kad igra Hrvatska.
It_is_a_Leclerc wrote:
Ne kakite Boga vam.
Momak radi na javnom servisu države Bosne i Hercegovine, i u opisu mu je radnog mjesta da zadrži minimum profesionalizma prilikom obavljanja svog više nego dobro plaćenog posla.

Ako ne može biti profesionalan, ako ne može odlučiti koja je to "naša reprezentacija", onda mislim da bi takvog jednog rođenog Dubrovčanina vrlo rado u svojim redovima vidjele i eminentne tv kuće poput HTV-a.

To što smo mi navikli da, kako kome crijevo na lijevo, pravi cirkus od javnih insititucija, je i razlog što smo ovdje gdje jesmo. Bog te neće, lik rođen u Dubrovniku i sad mu je kao oprošteno što je Hrvatsku zvao "našom reprezentacijom" puna dva sata, na nevjericu gledatelja koji mu daju platu.
Ti patološki mrziš Hrvate i Hrvatsku, tako da je s tobom rasprava krajnje nepotrebna.
Leverage

#375 Re: BHT komentatori

Post by Leverage »

hostapler wrote: Sigurno je Jose iz Spanije nepristrasan kad igra Spanija. Hans iz Njemačke kad igra Njemačka ili Nebojsa iz Srbije kad igra Srbija. Zašto bi Anel iz DU iz HR bio nepristran kad igra Hrvatska.
Jose is Španije može biti nepristrasan samo kada komentariše na španskoj televiziji. Anel iz Dubrovnika može biti pristrasan i navijati za Hrvatsku ako komentariše na HRT-u, a dužan je da bude nepristrasan kada komentariše na BHT-u. Radi se o elementarnoj logici i davno usvojenim normama koje vrijede širom svijeta.
Locked