Nemoj se nervirati, drmni kojuFudo387 wrote:Nisam ja nacionaliste u putu sreo, to mi je u zivotu negdje na 373892018 mjestu, pratim ovo vase nacionalno budjenje pa eto, da i ja dobacim koju.![]()
Uglavnom, serete bezveze.
Dedo ti Bosnjo, amidza Bosnjo, tetka Bosnjo a ti, ajjjjjjj necu, hocu da budem Kazaz u inat!
Jebote Kazaz.
Bauk bošnjačkog nacionalizma
- Bloo
- Globalna šefica
#351 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
- General War
#352 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
madner wrote:Problem sa Bosancima je sto ruse najveci broj Bosnjackih mitova, a partija se uvijek najstrozije obracunavala sa drugim pravcima svoje ideologije.Bloo wrote:Fine with me, sve dok mi ne negiraju moje vlastito postojanje i prava kao nekoga ko ne želi da se deklariše kao pripadnik niti jedne od ponuđenih opcija.madner wrote:Svaka nacija ima svoje mitove, problem su politike koje proizilaze iz istih.
-
Fudo387
#353 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Pa da, razduzi litar i onda se navije, ne zna se ko je ludji, on ili onaj Besim.Bloo wrote:Nemoj se nervirati, drmni kojuFudo387 wrote:Nisam ja nacionaliste u putu sreo, to mi je u zivotu negdje na 373892018 mjestu, pratim ovo vase nacionalno budjenje pa eto, da i ja dobacim koju.![]()
Uglavnom, serete bezveze.
Dedo ti Bosnjo, amidza Bosnjo, tetka Bosnjo a ti, ajjjjjjj necu, hocu da budem Kazaz u inat!
Jebote Kazaz.be like Kazaz
- Bloo
- Globalna šefica
#354 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
oj BesimFudo387 wrote:
Pa da, razduzi litar i onda se navije, ne zna se ko je ludji, on ili onaj Besim.
- arzuhal
#355 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Ukratko: problem Bosanaca su Bošnjaci, Anci i Ci, a Bošnjaci, opet, najviše strahuju od Sanaca i Šnjaka. Kada se u to upetljaju i Rcegovci, pored odavno involviranih Vaca, tu je otvoren prostor za ideološke sukobe svake vrste...
To bi, gledajući sa strane, djelovalo i tragikomično da nije flonfasto i pergiltično...
To bi, gledajući sa strane, djelovalo i tragikomično da nije flonfasto i pergiltično...
- General War
#356 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
...prije ce bit rade principom polagano skuhane zabe...ako samo forum posmatras vidis kako lijepo se nasjedne na rudu s vremenom, nisu ludi da budu povjesani za izdaju ako lose izaberu tajming...madner wrote:Dedo mi je davno rekao da covjek samo treba pratiti sta predlaze IZ. Ako se uradi suprotno, nema fule.
Nema ovo veze sa nacionalnim budjenjem, nego sa jednim podmuklim projektom raspada BiH iznutra. Srecom, akteri su izuzetno nesposbni, ali ne umanjuje trud.
-
Fudo387
#357 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Dobro je Borivoje, jos samo ti falis da lozis.General War wrote:...prije ce bit rade principom polagano skuhane zabe...ako samo forum posmatras vidis kako lijepo se nasjedne na rudu s vremenom, nisu ludi da budu povjesani za izdaju ako lose izaberu tajming...madner wrote:Dedo mi je davno rekao da covjek samo treba pratiti sta predlaze IZ. Ako se uradi suprotno, nema fule.
Nema ovo veze sa nacionalnim budjenjem, nego sa jednim podmuklim projektom raspada BiH iznutra. Srecom, akteri su izuzetno nesposbni, ali ne umanjuje trud.
- arzuhal
- General War
#359 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
To i ti na budjetu pa si nervozan Johne?Fudo387 wrote:Dobro je Borivoje, jos samo ti falis da lozis.General War wrote:...prije ce bit rade principom polagano skuhane zabe...ako samo forum posmatras vidis kako lijepo se nasjedne na rudu s vremenom, nisu ludi da budu povjesani za izdaju ako lose izaberu tajming...madner wrote:Dedo mi je davno rekao da covjek samo treba pratiti sta predlaze IZ. Ako se uradi suprotno, nema fule.
-
ušće
#360 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Šta tačno biti znači Bosanac ???
Gdje se vadi potvrda ....Za Bošnjak znam ( Ima nekoliko trafika gdje udaraju muhure na samoispisane potvrde )
Smije li Bosanac biti bar pridruženi član SDA ...
Gdje se vadi potvrda ....Za Bošnjak znam ( Ima nekoliko trafika gdje udaraju muhure na samoispisane potvrde )
Smije li Bosanac biti bar pridruženi član SDA ...
- LBVIEW
#361 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Fudo387 wrote:Dobro je Borivoje, jos samo ti falis da lozis.General War wrote:...prije ce bit rade principom polagano skuhane zabe...ako samo forum posmatras vidis kako lijepo se nasjedne na rudu s vremenom, nisu ludi da budu povjesani za izdaju ako lose izaberu tajming...madner wrote:Dedo mi je davno rekao da covjek samo treba pratiti sta predlaze IZ. Ako se uradi suprotno, nema fule.
-
John Cleese
#362 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Dobro razmisli prije nego sto nesto pozelis, zecove.Bloo wrote:Moramo se jednom ovako slikatiarzuhal wrote: Hoću da ti budem muški prijatelj, štae, jel to ne daš? Ustvari, nećeš?
Ponesi labelo
Da ne bude - uzalud kajanje...
https://i.imgur.com/mFrh7JN.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=j-uYfQieGuI
- General War
#363 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Mi imamo ovoga

Vi imate ovoga

Vi imate ovoga

- Bloo
- Globalna šefica
#364 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Znači vrišćim
Arzy ko Buffalo Bill Gumb sans losion
Odoh oprat oči i mozak fluorosulfonskom kiselinom
-
A_A_AKCIJA
#365 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Joooooj, Kazaz,
Iskreno, očekivao sam ga prije na temi da dojaše kao autoritet. On dođe ko neki dežurni nationalist buster
(prilično bukvalno, a vidjećemo koji red dole i zašto
) .
Još jedan koji živi od nacionalizma. Jedan od kreatora najnovje mutacije nacionalizma koja se zove anacionalizam, jer pored tuđih, mrzi i svoju naciju.
Vjerovatno zato jer nacionalnu svijest doživljava onako kako ju je on proživio i preživio:
Od članstva u SDA Vogošća, sumnjive ratne prošlosti, pa do nevjerovatnih predavanja na Filozofiji kada se pred punim amfiteatrom hvalio, kako je na početku rata, tadašnju ženu-djevojku-ljubavnicu Srpkinju, poslao nazad u Srbiju nakon sukoba u krevetu na nacionalnoj osnovi, a sve pošto ju je, kao bivši bokser, propustio kroz šake i izbio zub!
Helem, živopisan lik, ali slab autoritet na ovoj temi, za razliku od nepostojeće, Što-piješ-kad-ti-škodi.
Iskreno, očekivao sam ga prije na temi da dojaše kao autoritet. On dođe ko neki dežurni nationalist buster
Još jedan koji živi od nacionalizma. Jedan od kreatora najnovje mutacije nacionalizma koja se zove anacionalizam, jer pored tuđih, mrzi i svoju naciju.
Vjerovatno zato jer nacionalnu svijest doživljava onako kako ju je on proživio i preživio:
Od članstva u SDA Vogošća, sumnjive ratne prošlosti, pa do nevjerovatnih predavanja na Filozofiji kada se pred punim amfiteatrom hvalio, kako je na početku rata, tadašnju ženu-djevojku-ljubavnicu Srpkinju, poslao nazad u Srbiju nakon sukoba u krevetu na nacionalnoj osnovi, a sve pošto ju je, kao bivši bokser, propustio kroz šake i izbio zub!
Helem, živopisan lik, ali slab autoritet na ovoj temi, za razliku od nepostojeće, Što-piješ-kad-ti-škodi.
- Bloo
- Globalna šefica
#366 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Ja imam ovoga. Christlike figureGeneral War wrote:Mi imamo ovoga

- arzuhal
#367 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
A, ustvari, svi žmirimo, odnosno žmurimo, i s tom obojicom pokušavamo da sakrijemo da nam je svima car ovaj:General War wrote:Mi imamo ovoga
Vi imate ovoga

-
Fudo387
#368 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Drakula jarane.
- Bloo
- Globalna šefica
#369 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Niko ga nije prezentirao kao autoritetA_A_AKCIJA wrote:Joooooj, Kazaz,
Iskreno, očekivao sam ga prije na temi da dojaše kao autoritet. On dođe ko neki dežurni nationalist buster(prilično bukvalno, a vidjećemo koji red dole i zašto
) .
Izjava ne znači da je jedina instanca na koju se treba referirati.
Mogla sam i gore.
Vuka Bačanovića
Džemaludina Alića..
helem nejse
-
Fudo387
#370 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Pa za tu tvoju furku najbolje ti je da si Stivena Spilberga iskopala.Bloo wrote:Niko ga nije prezentirao kao autoritetA_A_AKCIJA wrote:Joooooj, Kazaz,
Iskreno, očekivao sam ga prije na temi da dojaše kao autoritet. On dođe ko neki dežurni nationalist buster(prilično bukvalno, a vidjećemo koji red dole i zašto
) .
Helem, živopisan lik, ali slab autoritet na ovoj temi, za razliku od nepostojeće, Što-piješ-kad-ti-škodi..
Mogla sam i gore.
Vuka Bačanovića
Džemaludina Alića..
helem nejse
- Bloo
- Globalna šefica
#371 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Ti možeš onda bacati reference i pasuse iz romana Ahmeta HromadžićaFudo387 wrote:
Pa za tu tvoju furku najbolje ti je da si Stivena Spilberga iskopala.
-
Fudo387
#372 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Bloo wrote:Ti možeš onda bacati reference i pasuse iz romana Ahmeta HromadžićaFudo387 wrote:
Pa za tu tvoju furku najbolje ti je da si Stivena Spilberga iskopala.
Il si dzedaj il nisi.
- Bloo
- Globalna šefica
#373 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Ne podjebavaj FatmireFudo387 wrote:
![]()
Il si dzedaj il nisi.
-
A_A_AKCIJA
#374 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
Uh, priznajem, uvijek može goreBloo wrote:Niko ga nije prezentirao kao autoritetA_A_AKCIJA wrote:Joooooj, Kazaz,
) .
Helem, živopisan lik, ali slab autoritet na ovoj temi, za razliku od nepostojeće, Što-piješ-kad-ti-škodi..
Mogla sam i gore.
Vuka Bačanovića
Džemaludina Alića..
helem nejse
Kad se sjetim leptira i njegovih vratolomija, sa ciljem ubjeđivanja neukih, u stilu, šta će nam država, svakako je to prevaziđeno
Ili rafalanja kad neko spomene Tvrtka, furate se na feudalistu ili robovlasnika koji je izrabljivao narod...
Ljubim te Kazaze, uvijek može gore...
- Bloo
- Globalna šefica
#375 Re: Bauk bošnjačkog nacionalizma
S tim da Vuka cijenim više od KazazaA_A_AKCIJA wrote:
Uh, priznajem, uvijek može gore
Kad se sjetim leptira i njegovih vratolomija, sa ciljem ubjeđivanja neukih, u stilu, šta će nam država, svakako je to prevaziđeno![]()
Ili rafalanja kad neko spomene Tvrtka, furate se na feudalistu ili robovlasnika koji je izrabljivao narod...
Ljubim te Kazaze, uvijek može gore...