aj hljeba ti i boga kazi kako je pametnije godinama trubit o tamo nekom kurdistanu i do 3 4 ujutro a ovo gdje zivis gubitak vremena i energije?Kikibombona wrote:Ama, jarane, to svi znamo. Mediji jedu govna, politicari isto tako.ABH017 wrote:Da se nadovežem ako moRe.
Sjećam se kad je Dejan Parežanin trebao potpisati za Bosnu, žena mu nije smjela doći u Sarajevo, misleći da će biti zaklana, pa su ovi iz K.K. Bosna išli na Jahorinu da pregovaraju.
Sliku o "takvom" Sarajevu, kao i o neodrživoj Bosni i Hercegovini, islamskom terorizmu u Sarajevu...., srpski mediji prave još od '92-e, i Bošnjaci tu ne mogu puno stvari promijeniti.
Nije ni u RS toliko strasno kao sto mediji predstavljaju. Bio i vidio, nekoliko puta. Asmir Avdukic je branio u mom Celiku, pa presao u Borac Banjaluka, gdje je bio kapiten i odakle je pozvan u reprezentaciju BiH. Ima kretena, ima sljama, ali tesko da ces naci belaj ako si normalan.
Treba nam malo vise pozitivi. Jesi gledao Bugarija kod Senada. Ako nisi, pogledaj. Suptilno je provukao kritiku Senadu. Ka'e, zapocinite vijesti sa jednom pozitivnom vjescu, ne moze biti da nema nista pozitivno, pa onda ako treba nastavite sa tri negativne.
Svi nekako upiru prstom u onog drugog. Niko da radi nesto pozitivno i da tako salje poruku.
Ja izbjegavam ove nase teme. Insomnia me prozove i kaze da mi je vazniji Kurdistan od BiH, pa dodjem napisati par komentara. Iz iskustva znam da je pisanje na ovim temama sizifov posao. Moje misljenje ne dijeli vise od 2-3% BH gradjana. I ja samo to skontao ima dosta godina. Zato izbjegavam bilo sta komentarisati. Samo se mogu bezveze iznervirati. Promijeniti ne mogu ni mrvicu. Budi pametan Kiki, otvori pivu, digni noge na stol i radi nesto pametnije.
aj hljeba ti neko raicnalno pojasnjenje?