25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

seln

#351 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by seln »

KENJAC wrote:Vidi puskomitraljezac. Hocu jednostavno da u nekoj mojoj misiji pokazem Bosnjacima da nije svaki od "nas" cetnik. Ja znam , mene nemaju sta da foliraju, ogromna vecina nema nikakav problem u ovakvim uslovima imat druga i komsiju Muslimana. Kazem Muslimana jer nisu jos navikli na ono Bosnjak. Jebi ih , sto bi rekla moja baba , nek me zovu loncem. Samo da ne idaraju po glavi. Naravno , oni sa kojima se ja druzim . Uvijek sam gledao da se kanem papaka. Govorim o normalnom svijetu. Vec citava moja rodbina ne spada u normalne. Jebaji ih , nisam ih ja biro.
Vjerovatno na istu tu rijec " Musliman" pola Nevesinja se fata za noz. Sta sad treba da kazem da su i to normalni ljudi ?
E sad reci da mi imamo Nevesinjce , a vi sve same cvjecke , vec pada u domen komedije.
Dakle , il ce neki normalni ljudi prevagnut il cemo pustit da nas stoka jebe jos sto godina. Na nama je !
Tebi svaka cast, ali ne bih to bas izjednacavao. Bar se u mom prisustvu Bosnjaci (Muslimani, kako god) ne moraju uzdrzavati, ali ih se definitivno ni 5% ne hvata za noz. Imao sam jednog havera, koji je stalno srao po Srbima... sad mi vise nije haver.
Ali nisam slijep.
BHCluster

#352 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by BHCluster »

Da li ovo palamude oni isti sto su usporedili streljanje maloljtnika i civila od strane Skorpiona sa streljanjem zarobljenih JNA vojnika iz "dejstvovao po Dobrinji, a onda mu je, pri povlačenju - pukla gusjenica" ili ja griješim?
Konstantin Trepljev

#353 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Konstantin Trepljev »

Kenjac, imaš moje duboko poštovanje. Misliti izvan formata generalizacije svih Srba kao zločinaca trebalo bi biti normalna stvar, ali nije, već je, evo i ovdje se potvrđuje, hrabrost i vrlina. Svaka čast jaraniko, ljudi kao ti ulivaju nadu da će ova naša napaćena Bosna i Hercegovina jednom biti normalna. S tobom bih popio rakije i zapjevao sevdalinku, onako baška.

Dragi ljudi, kakva vam je to priča o Srbima koji su 99% genocidaši i 1% normalni? Halo, jeste li zdravi? Ko vam je to usadio? Zar ne vidite da je to obična generalizacija proistekla iz mržnje? Zar vam nije jasno da ta mantra služi novom klanju, novom ubijanju, novom ratu? Kako možete živjeti u tolikoj mržnji i zabludi? Matere mi, teško se mirim s činjenicom da Bošnjaci tako doživljavaju Srbe... Znam, bio je rat, sranje, genocid u Srebrenici... sve znam... Ali nije baš zdrava ta logika koju furate... zbog te logike ne ostavljate šansu Bosni i Hercegovini, kao da vam ta naša jadna BiH nije ni bitna, već je mržnja prema Srbima jedino bitna.

Evo, kao Srbin, iz prve ruke ću vam reći: Srbi su vam 99% normalni i časni ljudi i 1% "genocidaši". Tih 1% su izrodi tog naroda, govna, zločinci, šljam, i njihova nacionalnost nema nikakve veze s tim kakvi su, oni bi takvi bili da su bilo koje nacije. Svako zdrav se stidi nedjela koji su ovi u njihovo ime uradili. Nadam se da isto i vi osjećate za šljam iz reda vašeg naroda. Ili ipak ne? Jesu vam u Potočare dolazili i predsjednik i premijer Srbije da se javno i iskreno izvinu za to nedjelo u ime cijelog naroda? Jel RS usvojila rezoluciju o Srebrenici gdje se najoštrije osuđuje to nedjelo? Evo, i sam lično sam bio u Potočarima, ne za vrijeme ceremonije, nego ovako, da se pomolim za nevine i potražim ljudsko u sebi... Kad je bilo koji Bošnjak došao u Kravice da uradi isto?

Republika Srpska nastala je 9. januara 1992. kao odraz političke volje srpskog naroda u BiH. Prije ijednog ispaljenog metka. Ovoliki napadi na taj datum nisu ništa drugo nego neprihvatanje te činjenice i pokušaj da se stvari prikažu onakvima kakve nisu. Ta RS koja je tada proglašena ratovala je protiv vas 4 godine, a vi niste bili Bosna i Hercegovina jer ona ne postoji bez svojih građana srpske nacionalnosti, bili ste Bošnjačka strana u građansko-vjerskom ratu. I 1995. potpisuje se Dejton, RS je prihvaćena i od vas i od međunarodne zajednice, postala je ustavna kategorija kao jedan od 2 entiteta koji čine cjelovitu državu Bosnu i Hercegovinu. RS nije država, to je entitet sa širokom autonomijom. I ko je pobjednik rata? Niko. Srbi se nisu odcijepili od vas i ostali u Jugoslaviji, a vi niste dobili cijelu BiH gdje bi svi drugi bili nacionalne manjine. Pobjednici su ratni profiteri koji danas voze crne audije. I šta sad hoćete? Što ne možete prihvatiti da je BiH i srpska, najmanje koliko i bošnjačka? Možete li odustati od svojih ratnih ciljeva i prihvatiti faktičko stanje? Što toliko smeta sve što je srpsko u ovoj zemlji? Ko vas je slagao da ovo nije i srpska zemlja? Zašto tako ostrašćeno vjerujete u tu laž? I jebala vas "velika Srbija", to vam je mantra koja vam je podmetnuta. U to niko pametan od Srba ne vjeruje, to je bila politička floskula radikalne stranke koja je sve vrijeme sukoba bila marginalna opoziciona stranka. Srbi su htjeli Jugoslaviju. Onu za koju su ginuli o oba svjetska rata, onu koju vi niste htjeli. No nije bilo načina da se ta Jugoslavija sačuva, jer su na svim stranama vlast preuzeli nacionalisti. I na vašoj takođe - Alija je za vrijeme normalne Jugoslavije bio obični robijaš i fukara, muslimančina ostrašćena mržnjom, i nije nikoliko bolji ni od Karadžića ni od Miloševića, ni od Tuđmana.

I šta sad? Hoćemo se opet porokati? Kako mislite dobiti tu BiH gdje neće biti entiteta i gdje ćete vi biti glavni narod a svi drugi nacionalne manjine? Ja ću vam reći odgovor: genocidom! Jer je to jedini način. Jedini. Pobijete/protjerate sve Srbe iz BiH i eto vam Bosne kakvu vam je Alija obećao. Pa vi vidite ko je genocidaš...

A možemo i relaksirati situaciju, prestati glasati za ultranacionaliste koji nas pljačkaju i žive na račun frustracija i mržnje, prihvatiti jedni druge, izviniti se jedni drugima, baviti se normalnim životnim stvarima, pa će sva ta nacionalistička retorika izgubiti smisao, a BiH prodisati kao normalna zemlja...
escobar__

#354 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by escobar__ »

Konstantin Trepljev wrote:Dragi ljudi, kakva vam je to priča o Srbima koji su 99% genocidaši i 1% normalni?
Sorry, nisu 99%. 95% ih je takvih. :mrgreen:
Acid25

#355 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Acid25 »

Konstantin Trepljev wrote:.
Koliko se Srba bunilo što je ovaj dom dobio ime po ratnom zločincu?
Image

Što nisu tražili da dobije ime po nekom naučniku? Nije da ih nema među Srbima. :-)
Konstantin Trepljev

#356 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

escobar__ wrote:
Konstantin Trepljev wrote:Dragi ljudi, kakva vam je to priča o Srbima koji su 99% genocidaši i 1% normalni?
Sorry, nisu 99%. 95% ih je takvih. :mrgreen:
A ti to znaš iz pouzdanih izvora, a? Baš si neki pametan, ma vau :-)
asker

#357 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by asker »

Konstantin Trepljev wrote:Kenjac, imaš moje duboko poštovanje. Misliti izvan formata generalizacije svih Srba kao zločinaca trebalo bi biti normalna stvar, ali nije, već je, evo i ovdje se potvrđuje, hrabrost i vrlina. Svaka čast jaraniko, ljudi kao ti ulivaju nadu da će ova naša napaćena Bosna i Hercegovina jednom biti normalna. S tobom bih popio rakije i zapjevao sevdalinku, onako baška.

Dragi ljudi, kakva vam je to priča o Srbima koji su 99% genocidaši i 1% normalni? Halo, jeste li zdravi? Ko vam je to usadio? Zar ne vidite da je to obična generalizacija proistekla iz mržnje? Zar vam nije jasno da ta mantra služi novom klanju, novom ubijanju, novom ratu? Kako možete živjeti u tolikoj mržnji i zabludi? Matere mi, teško se mirim s činjenicom da Bošnjaci tako doživljavaju Srbe... Znam, bio je rat, sranje, genocid u Srebrenici... sve znam... Ali nije baš zdrava ta logika koju furate... zbog te logike ne ostavljate šansu Bosni i Hercegovini, kao da vam ta naša jadna BiH nije ni bitna, već je mržnja prema Srbima jedino bitna.

Evo, kao Srbin, iz prve ruke ću vam reći: Srbi su vam 99% normalni i časni ljudi i 1% "genocidaši". Tih 1% su izrodi tog naroda, govna, zločinci, šljam, i njihova nacionalnost nema nikakve veze s tim kakvi su, oni bi takvi bili da su bilo koje nacije. Svako zdrav se stidi nedjela koji su ovi u njihovo ime uradili. Nadam se da isto i vi osjećate za šljam iz reda vašeg naroda. Ili ipak ne? Jesu vam u Potočare dolazili i predsjednik i premijer Srbije da se javno i iskreno izvinu za to nedjelo u ime cijelog naroda? Jel RS usvojila rezoluciju o Srebrenici gdje se najoštrije osuđuje to nedjelo? Evo, i sam lično sam bio u Potočarima, ne za vrijeme ceremonije, nego ovako, da se pomolim za nevine i potražim ljudsko u sebi... Kad je bilo koji Bošnjak došao u Kravice da uradi isto?

Republika Srpska nastala je 9. januara 1992. kao odraz političke volje srpskog naroda u BiH. Prije ijednog ispaljenog metka. Ovoliki napadi na taj datum nisu ništa drugo nego neprihvatanje te činjenice i pokušaj da se stvari prikažu onakvima kakve nisu. Ta RS koja je tada proglašena ratovala je protiv vas 4 godine, a vi niste bili Bosna i Hercegovina jer ona ne postoji bez svojih građana srpske nacionalnosti, bili ste Bošnjačka strana u građansko-vjerskom ratu. I 1995. potpisuje se Dejton, RS je prihvaćena i od vas i od međunarodne zajednice, postala je ustavna kategorija kao jedan od 2 entiteta koji čine cjelovitu državu Bosnu i Hercegovinu. RS nije država, to je entitet sa širokom autonomijom. I ko je pobjednik rata? Niko. Srbi se nisu odcijepili od vas i ostali u Jugoslaviji, a vi niste dobili cijelu BiH gdje bi svi drugi bili nacionalne manjine. Pobjednici su ratni profiteri koji danas voze crne audije. I šta sad hoćete? Što ne možete prihvatiti da je BiH i srpska, najmanje koliko i bošnjačka? Možete li odustati od svojih ratnih ciljeva i prihvatiti faktičko stanje? Što toliko smeta sve što je srpsko u ovoj zemlji? Ko vas je slagao da ovo nije i srpska zemlja? Zašto tako ostrašćeno vjerujete u tu laž? I jebala vas "velika Srbija", to vam je mantra koja vam je podmetnuta. U to niko pametan od Srba ne vjeruje, to je bila politička floskula radikalne stranke koja je sve vrijeme sukoba bila marginalna opoziciona stranka. Srbi su htjeli Jugoslaviju. Onu za koju su ginuli o oba svjetska rata, onu koju vi niste htjeli. No nije bilo načina da se ta Jugoslavija sačuva, jer su na svim stranama vlast preuzeli nacionalisti. I na vašoj takođe - Alija je za vrijeme normalne Jugoslavije bio obični robijaš i fukara, muslimančina ostrašćena mržnjom, i nije nikoliko bolji ni od Karadžića ni od Miloševića, ni od Tuđmana.

I šta sad? Hoćemo se opet porokati? Kako mislite dobiti tu BiH gdje neće biti entiteta i gdje ćete vi biti glavni narod a svi drugi nacionalne manjine? Ja ću vam reći odgovor: genocidom! Jer je to jedini način. Jedini. Pobijete/protjerate sve Srbe iz BiH i eto vam Bosne kakvu vam je Alija obećao. Pa vi vidite ko je genocidaš...

A možemo i relaksirati situaciju, prestati glasati za ultranacionaliste koji nas pljačkaju i žive na račun frustracija i mržnje, prihvatiti jedni druge, izviniti se jedni drugima, baviti se normalnim životnim stvarima, pa će sva ta nacionalistička retorika izgubiti smisao, a BiH prodisati kao normalna zemlja...

Ili drugim rijecima i mnogo krace, ko nas bre zavadi...
Konstantin Trepljev

#358 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Ostrašćeni nacionalizam nas zavadi. I kolonijalistički interesi zapadnih sila. To ti je odgovor. Pogledaj rezultat: nema velike i moćne Jugoslavije, države Južnih Slavena, multikulturalne, multireligijske, jake, uređene, samostalne, države u plusu, vođe nesvrstanih... Imaš sijaset malih nacionalističkih torova od kojih ni jedan, ali apsolutno ni jedan nije nezavistan, nego su sve u pitanju male nemoćne državice, prezadužene, korumpirane, prepune mržnje, bez svoje valute, bez svojih ekonomija, jad i čemer...

Jugoslavija u Evropskoj Uniji bila bi sila. Ovako smo svi tariguz.
escobar__

#359 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by escobar__ »

Konstantin Trepljev wrote:Ostrašćeni nacionalizam nas zavadi. I kolonijalistički interesi zapadnih sila. To ti je odgovor. Pogledaj rezultat: nema velike i moćne Jugoslavije, države Južnih Slavena, multikulturalne, multireligijske, jake, uređene, samostalne, države u plusu, vođe nesvrstanih... Imaš sijaset malih nacionalističkih torova od kojih ni jedan, ali apsolutno ni jedan nije nezavistan, nego su sve u pitanju male nemoćne državice, prezadužene, korumpirane, prepune mržnje, bez svoje valute, bez svojih ekonomija, jad i čemer...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma ko nas bre zavadi, u pičku materinu? :lol: :lol:
JanuaryJones

#360 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by JanuaryJones »

E Konstantine,
U kojim granicama je proglašena RS 9.januara 1992?
LBVIEW

#361 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by LBVIEW »

BHCluster wrote:Da li ovo palamude oni isti sto su usporedili streljanje maloljtnika i civila od strane Skorpiona sa streljanjem zarobljenih JNA vojnika iz "dejstvovao po Dobrinji, a onda mu je, pri povlačenju - pukla gusjenica" ili ja griješim?
Upravo taj.Jos rece "sta hocete,ovdje svako malo prvenstvo u bacanju u jame,danas jedni sutra drugi". :oops:
A sad kao "otvara" oci Bosnjacima po forumu. :-)
LBVIEW

#362 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by LBVIEW »

Konstantin Trepljev wrote:Ostrašćeni nacionalizam nas zavadi. I kolonijalistički interesi zapadnih sila. To ti je odgovor. Pogledaj rezultat: nema velike i moćne Jugoslavije, države Južnih Slavena, multikulturalne, multireligijske, jake, uređene, samostalne, države u plusu, vođe nesvrstanih... Imaš sijaset malih nacionalističkih torova od kojih ni jedan, ali apsolutno ni jedan nije nezavistan, nego su sve u pitanju male nemoćne državice, prezadužene, korumpirane, prepune mržnje, bez svoje valute, bez svojih ekonomija, jad i čemer...

Jes,jes,stranci su za sve krivi,oni su razjebali Jugoslaviju te natjerali Srbe na rat i zlocine.
Btw., zar nije zabranjeno kloniranje, Kacanga? :D
Hadzi Lojo

#363 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Hadzi Lojo »

Evo, kao Srbin, iz prve ruke ću vam reći: Srbi su vam 99% normalni i časni ljudi i 1% "genocidaši". Tih 1% su izrodi tog naroda, govna, zločinci, šljam, i njihova nacionalnost nema nikakve veze s tim kakvi su, oni bi takvi bili da su bilo koje nacije. Svako zdrav se stidi nedjela koji su ovi u njihovo ime uradili.

Onda ste podobro nesposobni kada vas ima toliko normalnih u odnosu na nenormalne, da niste u stanju tu saku jada koja vam zagorcava zivot sami da usutkate!
insomnia78

#364 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by insomnia78 »

Malo ti je to. 99.9% [emoji1]
Konstantin Trepljev

#365 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

JanuaryJones wrote:E Konstantine,
U granicama Savezne Socijalističke Republike Bosne i Hercegovine. Istim onim granicama u kojima je jedan drugi narod htio svoju nacionalnu državu da od nas napravi nacionalnu manjinu. Zato smo se i porokali, ne sjećaš se? Ili nisi bio ni rođen tada? :roll:
Konstantin Trepljev

#366 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Konstantin Trepljev wrote:
U granicama Savezne Socijalističke Republike Bosne i Hercegovine. Istim onim granicama u kojima je jedan drugi narod htio svoju nacionalnu državu da od nas napravi nacionalnu manjinu. Zato smo se i porokali, ne sjećaš se? Ili nisi bio ni rođen tada? :roll:
Prilikom proglašenja neno ime bilo je SRPSKA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA.

Volimo mi bolan Bosnu i Hercegovinu, vaša je zabluda da ne volimo.
seln

#367 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by seln »

Konstantin Trepljev wrote: Republika Srpska nastala je 9. januara 1992
Hvala, ovo je dovoljno :-)
Jolpaz

#368 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Jolpaz »

Prilikom proglašenja neno ime bilo je SRPSKA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA.

Volimo mi bolan Bosnu i Hercegovinu, vaša je zabluda da ne volimo.
Genocidno smece nastalo iz udruzenog zlocinackog poduhvata koje se danas zove manjim entitetom,svjeze se registrovalo da nam objasni istoriju iz prve ruke.
Nemoj ziv bio, dosta vas je vise nego lijepo uz gusle pa ukucanima objasni sto ce ih generacijama nazivati genocidasi pa onda mozemo dalje...
JanuaryJones

#369 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by JanuaryJones »

Činjenica da su na jedan čitav teritorij (na kojem su ruku na srce i tada bili manjina) stavili prefiks "srpska" govori puno o bosanskim Srbima kao narodu.
wonkaw
Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova

#370 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by wonkaw »

Sva ova farsa oko 9. januara je zamajavanje. Nije u pitanju da ili ne 9. januar, u pitanju je sprovođenje odluka Ustavnog suda BiH a posebno su pitanje ljudi koji su trebali da sprovode te odluke i zakone. To je negiranje države. Svaki praznik mora biti veselje i niko u svijetu ne slavi početak Prvog svjetskog rata, Drugog svjetskog rata, slavi se kraj rata. U entitetu RS slave početak rata, kada su najavili genocid, kazao je Dudaković.

Ako, entitet Republika Srpska, njegovo politčko rukovodstvo, i političko i vjersko rukovodstvo cijelokupnog srpskog naroda, prihvata i ponosi se ovim tekovinama i još želi da taj datum proglasi i obilježava kao dan entiteta RS, onda pridjev koji opisuje entitet Republika Srpska se ne može izvući od polja ljubičica i jorgovana, već od polja masovnih grobnica i genocida. Zato srpska elita danas sama definiše ovaj pridjev koji opisuje RS prihvatajući genocid kao uzoritu tradiciju a 9. januar kao dan ponosa. Zato je danas obaveza da glasno izgovorimo da je entitet RS genocidan-rekao je Mehonić.

https://www.faktor.ba/vijest/general-du ... i-231497#4
If it looks like a duck, quacks like a duck, it's a duck!
Konstantin Trepljev

#371 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Jolpaz wrote: Genocidno smece nastalo iz udruzenog zlocinackog poduhvata koje se danas zove manjim entitetom,svjeze se registrovalo da nam objasni istoriju iz prve ruke.
Nemoj ziv bio, dosta vas je vise nego lijepo uz gusle pa ukucanima objasni sto ce ih generacijama nazivati genocidasi pa onda mozemo dalje...
Zoveš li Nijemce genocidaši?
A Amere?
dobojlija81

#372 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by dobojlija81 »

1991.

3:23 kako se ponašaju muslimani sad u bl?
Last edited by dobojlija81 on 15/01/2017 22:30, edited 1 time in total.
Hemel

#373 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by Hemel »

A Amere?
Ne uporedivo.
Ljudi na ljudski nacin rascistili sa zlocinima dok se u brlogu jos i ponose time a da ne pricamo kako negiraju iste.
seln

#374 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Post by seln »

dobojlija81 wrote:1991.

3:23 kako se ponašaju muslimani sad u bl?
Mislim da bi se on puno bolje osjecao kad bi imao coming out.
Konstantin Trepljev

#375 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

Hemel wrote:
A Amere?
Ne uporedivo.
Ljudi na ljudski nacin rascistili sa zlocinima dok se u brlogu jos i ponose time a da ne pricamo kako negiraju iste.
koji je to ljudski način? Jel došao predsjednik amerike i izvinio se za atomske bombe? da se hitler nije nekom izvinio? u kojem brlogu i ko se to ponosi zločinima? vi se ponosite dobrovoljačkom, kažete legalan vojnički akt. pobiti razoružane mladiće na služenju vojnog roka jna u povlačenju kojima ste dali riječ da će mirno proći i otići. vama je to možda ponos, meni je zločin.

A zoveš li Turke genocidašima? Ili Jermeni nisu bitni?
A Otomani, jesu li oni bili genocidaši osvajači ili olobodioci?
A ovi u Hrvatskoj što javno veličaju ustaštvo, jesu li ti oni genocidaši?
A Ameri što unište Irak, Libiju, Siriju, jesu li oni genocidaši?
A SaudiArabljani što terorišu Jemen, jesu li genocidaši?
Znaš li razmjere genocida nad Indijancima na kojima je nastala USA?
Misliš li da su Jevreji žrtve genocida ili su genocidaši koji zlostavljaju Palestince?
A Japanci, jesu li i oni časno rasčistili sa genocidom?
Jel Australija genocidna tvorevina?
Jel Kosovo genocidna tvorevina?
itd
itd
itd
....
Post Reply