U Srbiji je.megaman4 wrote: Danas je Prstojevic cobanin u Kalinoviku gdje cuva ovce i bavi se poljoprivredom. Kovac gdje je, to samo Bog zna?
All about Dragan Mektić
- horkesh
#351 Re: All about Dragan Mektić
-
The 51st State
#352 Re: All about Dragan Mektić
digo aleksandriju keksaru, ubo pare i prodo.
- muha_sa
#353 Re: All about Dragan Mektić
vidjet ce murije nikad a možda ni tad
-
megaman4
#354 Re: All about Dragan Mektić
Nista od izrucenja u BiH. Nece ga njegovi dati da ga nase tuzilastvo procesuira.horkesh wrote:U Srbiji je.megaman4 wrote: Danas je Prstojevic cobanin u Kalinoviku gdje cuva ovce i bavi se poljoprivredom. Kovac gdje je, to samo Bog zna?
-
asker
#355 Re: All about Dragan Mektić
A bio se plaho raspojas'o Tomo zadnjih mjeseci
..................inace, uzivao je u prici kako su glatko suradjivali sa HVO protiv ARBiH.
Hebat' ce ga brat Dragan!
Hebat' ce ga brat Dragan!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#356 Re: All about Dragan Mektić
"I to političari? To su lopovi! Jadan ovaj narod sa ovakvim političarima. Ja prvi među njima. Kada ih budu tukli motkom, mene neka prvog", poručuje Mektić
- Maraschino
#357 Re: All about Dragan Mektić
Prije neki dan intervju sa njim na PTPC. Prica kako docekuje ove iz SzP u Beogradu(Sarovic, Mektic i drugi) i govori im da ih ne razumiju da rade u korist BiH.horkesh wrote:U Srbiji je.megaman4 wrote: Danas je Prstojevic cobanin u Kalinoviku gdje cuva ovce i bavi se poljoprivredom. Kovac gdje je, to samo Bog zna?
Znaci, sada je i zvanicno podignuta optuznica protiv ovog klosara koji godinama ne smije primirisati drzavnoj granici.
-
megaman4
#358 Re: All about Dragan Mektić
Kovac je gostovao u Skripcu kojeg je tada vodio Zvonko Maric. Zapamtio sam njegovu jednu recenicu gdje je rekao da mu je prijeceno da ne smije vise nikada nos pomoliti u Sarajevo, ali i da ima prijetnji i od njegovih Srba iz RS-a, kojiima se zamjerio.Maraschino wrote:Prije neki dan intervju sa njim na PTPC. Prica kako docekuje ove iz SzP u Beogradu(Sarovic, Mektic i drugi) i govori im da ih ne razumiju da rade u korist BiH.horkesh wrote:U Srbiji je.megaman4 wrote: Danas je Prstojevic cobanin u Kalinoviku gdje cuva ovce i bavi se poljoprivredom. Kovac gdje je, to samo Bog zna?
Znaci, sada je i zvanicno podignuta optuznica protiv ovog klosara koji godinama ne smije primirisati drzavnoj granici.
To sto je zlocinac, odgovarat ce sigurno. Medjutim, ovaj lik je kompleksna licnost i Bog sami zna kakve tajne iz rata krije?
Po meni, ako ga izruce, pade mozda posljednja velika riba iz rata.
- Toffee karamela
#359 Re: All about Dragan Mektić
Ako će ga izručivati ko Momu Mandića bolje da ga i ne izručuju.megaman4 wrote:
Po meni, ako ga izruce, pade mozda posljednja velika riba iz rata.
Najprije helikopterski desant na njega i spektakularno slijetanje u SA a onda nesposobni tužilac Behaija Krnjić ne uspije mu dokazati nijednu jedinu tačku optužnicu, ni napad na školu na Vracama ni komandu nad Batkom. Majmun se poslije ko sretan i slobodan čovjek vratio u Srbiju. Prema tome ovome bolje da sude tamo, veće su šanse da će naletjeti na pametnijeg tužioca.
- General War
#360 Re: All about Dragan Mektić
Dokazi idu prvo Tužilaštvu BiH
Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić potvrdio je danas da bezbjednosne strukture raspolažu određene informacije o postojanju određenih paravojnih jedinica u Republici Srpskoj. "Već izvjesno vrijeme pratimo i prikupljamo podatke. Jedan dio operativnih podataka vezano za to smo dokumentovalii mogu reći da će sve u narednih par dana biti dostavljeno Tužilaštvu Bosne i Hercegovine", kazao je mektić u izjavi portalu vijesti. ba.
On nije htio da govori kakva je u veza potpredsjednika NSRS Nenada Stevandića sa tim paravojnim jeidnicama, čiji pripadnici su bili i fotografisali se u prostorijama Narodne skupštine Republike Srpske.
"Pa vidite, operativne podatke koji se tiču toga, ja ne bih sada iznosio jer bilo šta da kažem na određeni način može ugroziti istragu ali sve podatke koje budemo imali, biće dostavljeni Tužilaštvu a onda će sve dalje biti stvar Tužilaštva", rekao je mektić.
Na pitanje kakva se ovim poruka javnosti nastoji poslati i da li se sve ovo pojavljuje u svrhu dizanja međunacionalnih tenzija pred izbore, Maktić je odgovorio: - Uvijek takve pojave zatezanja nacionalnih odnosa u Bosni i Hercegovini se pojavljuju i bilo sa koje strane da dolaze nažalost jedan broj ključnih političkih faktora i lidera putem jedne takve retorike i zatezanja međunacionalnih odnosa tako i funkcioniše i to već preko dvadeset godina ovdje a sve za ime i račun vlastite pljačke i bogaćenja.
Mektić je odbio da kaže na koje lidere misli.
"Ja ne bi sad to iznosio, jer bi morao iznositi niz dokaza, ali radi se o ključnim političkim liderima, a to je manje više otprilike svima poznato", kazao je Mektić.
Mnogo se špekuliše o uticaju Rusije, kako na to gledate, on je rekao da neke operativne podatke ne bih iznosio zato što smo u obavezi da prije bilo kakvih iznošenja tih podataka da sve dostavimo Tužilaštvu.
"Nije korektno da ja o tome šire pričam u medijima i javnosti a da to prije toga nije dostavljeno Tužilaštvu", kazao je mektić, dodajući da će to biti dostavljeno narednih dana.
Žurnal.info danas je objavio konkretne podatke o tome da se uz pomoć ruskih ii srpskih specijalaca formiraju paravojne jedinice u Republici Srpskoj!
Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić potvrdio je danas da bezbjednosne strukture raspolažu određene informacije o postojanju određenih paravojnih jedinica u Republici Srpskoj. "Već izvjesno vrijeme pratimo i prikupljamo podatke. Jedan dio operativnih podataka vezano za to smo dokumentovalii mogu reći da će sve u narednih par dana biti dostavljeno Tužilaštvu Bosne i Hercegovine", kazao je mektić u izjavi portalu vijesti. ba.
On nije htio da govori kakva je u veza potpredsjednika NSRS Nenada Stevandića sa tim paravojnim jeidnicama, čiji pripadnici su bili i fotografisali se u prostorijama Narodne skupštine Republike Srpske.
"Pa vidite, operativne podatke koji se tiču toga, ja ne bih sada iznosio jer bilo šta da kažem na određeni način može ugroziti istragu ali sve podatke koje budemo imali, biće dostavljeni Tužilaštvu a onda će sve dalje biti stvar Tužilaštva", rekao je mektić.
Na pitanje kakva se ovim poruka javnosti nastoji poslati i da li se sve ovo pojavljuje u svrhu dizanja međunacionalnih tenzija pred izbore, Maktić je odgovorio: - Uvijek takve pojave zatezanja nacionalnih odnosa u Bosni i Hercegovini se pojavljuju i bilo sa koje strane da dolaze nažalost jedan broj ključnih političkih faktora i lidera putem jedne takve retorike i zatezanja međunacionalnih odnosa tako i funkcioniše i to već preko dvadeset godina ovdje a sve za ime i račun vlastite pljačke i bogaćenja.
Mektić je odbio da kaže na koje lidere misli.
"Ja ne bi sad to iznosio, jer bi morao iznositi niz dokaza, ali radi se o ključnim političkim liderima, a to je manje više otprilike svima poznato", kazao je Mektić.
Mnogo se špekuliše o uticaju Rusije, kako na to gledate, on je rekao da neke operativne podatke ne bih iznosio zato što smo u obavezi da prije bilo kakvih iznošenja tih podataka da sve dostavimo Tužilaštvu.
"Nije korektno da ja o tome šire pričam u medijima i javnosti a da to prije toga nije dostavljeno Tužilaštvu", kazao je mektić, dodajući da će to biti dostavljeno narednih dana.
Žurnal.info danas je objavio konkretne podatke o tome da se uz pomoć ruskih ii srpskih specijalaca formiraju paravojne jedinice u Republici Srpskoj!
- JThomas
#361 Re: All about Dragan Mektić
kao što mektić jedini i govori u javnosti, tužilaštvo bih je u zadnjih nekoliko godina obustavilo petnaestak predmeta protiv dodika. do suda ni ne dolaze. naravno, i ovo o čemu priča sad nije spontani izljev četništva u običnom narodu, već je dobro plaćeno i organizovano od dodika.
glupog avgusta bakira to naravno ne zanima. njega su sud i tužilaštvo bih zanimali koliko je trebalo da malo pritvore fahru, ni to ne da ga stvarno osude, već samo da malo bolje sluša...
glupog avgusta bakira to naravno ne zanima. njega su sud i tužilaštvo bih zanimali koliko je trebalo da malo pritvore fahru, ni to ne da ga stvarno osude, već samo da malo bolje sluša...
-
zavrzlama
#362 Re: All about Dragan Mektić
U jebote ugrozit ce se istraga,a ni manje ni vise 5-6 paravojnih gerilaca u uniformama sjedi u skupstini
Pa sto ih automatski nisu pohapsili gos'n Mekticu
Pa sto ih automatski nisu pohapsili gos'n Mekticu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#363 Re: All about Dragan Mektić
PARAVOJNA FORMACIJA
Mektić pokazivao fotografije nabildanih i istetoviranih kriminalaca: Ovo je srpska nečast
"Kome oni to pokazuju? Šta to ima veze sa institucijama Republike Srpske? Zašto se oni ne ograde od tih ljudi? Kao što SNSD kaže da zna odakle vjetar duva, nakon što smo raskrinkali ko stoji iza toga, a ja kažem SNSD-u za koga su oni napravljeni. Oni su napravljeni da utjeruju Srbima strah. Poslali su poruku: ko ne bude s ovom vlašću, imaće sa njima problem. Ko god se ne povinuje sadašnjoj vlasti, imat će problem sa eksadronima", rekao je Mektić.
sad ce zelene beretke titovom prodefilovat... il nece... legla platČa
- arzuhal
#364 Re: All about Dragan Mektić
Zbog postojanja osnova sumnje da "Srbska čast" želi izazivati nerede koji bi, za posljedicu, mogli dovesti do potpunog nestajanja jednačenja suglasnika po zvučnosti u RS-u a time i u BiH, SIPA će ispitati njihovo djelovanje na teritoriji BiH, oštro je reagovao ministar Mektić.
- horkesh
#365 Re: All about Dragan Mektić
Šta ćemo mi bez Mekte kada ode, nikada više ga nećemo vidjeti, nikada više se neću obradovati kada čujem da je sazvao vanrednu konferenciju za novinare...
Bh. humor će također biti na gubitku bez Mektića da priča viceve.
Oh well, treba uživati dok je još tu, sve snimati i pamtiti za pokoljenja: "Bio jednom jedan Mekta..."
Bh. humor će također biti na gubitku bez Mektića da priča viceve.
Oh well, treba uživati dok je još tu, sve snimati i pamtiti za pokoljenja: "Bio jednom jedan Mekta..."
- arzuhal
#366 Re: All about Dragan Mektić
Onda ćemo Mektića postaviti da vodi Nacionalni savjet za odnose s Rusijom i Kinom.
- Rampage
#367 Re: All about Dragan Mektić
Kad već neće niko od onih koji bi trebali:
Mektić o posjeti Kolinde: Otvoreno bih je pitao zbog čega unosi nemir u BiH
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic- ... /180116039
Btw, odlična fotka:)

Mektić o posjeti Kolinde: Otvoreno bih je pitao zbog čega unosi nemir u BiH
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic- ... /180116039
Btw, odlična fotka:)

- arzuhal
- Rampage
#369 Re: All about Dragan Mektić
Po mom skromnom mišljenju ovu fotku bi trebali staviti kao fotografiju dana 
- horkesh
#370 Re: All about Dragan Mektić
Gdje je ono Mekta bio, pa je tražio da se unese zastava ili grb BiH, nije htio da nastavi bez toga 
- drug_profi
#371 Re: All about Dragan Mektić
Obzirom na sve okolnosti Mektić je jedan rijetko pozitivan lik.
Nekad ljudima treba samo da čuju ono što sami misle. Ako ništa, i to je vrijedno jer relaksira ljude, daje nadu i vjeru.
Nekad ljudima treba samo da čuju ono što sami misle. Ako ništa, i to je vrijedno jer relaksira ljude, daje nadu i vjeru.
- O'zone
- Globalni moderator
#372 Re: All about Dragan Mektić
Slušah Dragana neki dan kad je gostovao kod Ćehajića na Umri muški...
Fino čovjek priča, sve je to OK ali i sam na pitanje Almirovo zašto ne hapsi ove za koje ima dokaze da su zakinuli državu i da su kriminalci čovjek uzdahne i kaže "ja ih hapsiti ne mogu, niti mogu dati nalog da se hapse. Ja mogu dokaze proslijediti tužilaštvu pa da ih oni hapse a tužilaštvo znate kakvo je, zato meni ostaje samo da pričam"
Dojmilo me se kad je javno u emsiji ispucao da narod treba skinuti ovu vlast pa na na bilo koji način i to je ponovio čini mi se dva puta zaredom. Reko vidi Ministra sigurnosti poziva na ustanak
Fino čovjek priča, sve je to OK ali i sam na pitanje Almirovo zašto ne hapsi ove za koje ima dokaze da su zakinuli državu i da su kriminalci čovjek uzdahne i kaže "ja ih hapsiti ne mogu, niti mogu dati nalog da se hapse. Ja mogu dokaze proslijediti tužilaštvu pa da ih oni hapse a tužilaštvo znate kakvo je, zato meni ostaje samo da pričam"
Dojmilo me se kad je javno u emsiji ispucao da narod treba skinuti ovu vlast pa na na bilo koji način i to je ponovio čini mi se dva puta zaredom. Reko vidi Ministra sigurnosti poziva na ustanak
- Kikibombona
#373 Re: All about Dragan Mektić
Mektic je sirov covjek, ali zna ubosti, ostro i brutalno. Svaka cast na ovome.
Spustio je krkanima taman kako treba...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic- ... /180116036
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic- ... /180116036
- JThomas
#374 Re: All about Dragan Mektić
samo da je smislio izraz "predmeti u neradu" u tužilaštvu, ništa više da nije - bolji je od ostalih na političkoj sceni... 
-
Qoom
#375 Re: All about Dragan Mektić
Al kad skontaš lik samo radi svoj posao i ništa više