Vels-BiH,BiH-Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
zecko_kupuz

#351 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by zecko_kupuz »

Ove tekme polako postaju drugačija vrsta zabave. Ojha Pape. :bih: Najnoviji nadrealista. :D
Mirza007

#352 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Mirza007 »

ljevoruki wrote:Da kopiram moj post sa teme o "vrlom amidzi" i odgovor mom dragom Laki:
Mi cemo Balea da pustimo jer niko od nasih igraca nema brzinu da ga zaustavi 1 na 1.
Bokovi nam nece biti podupolani jer nemamo krila. Neko iz sredine ce morati duplati sto ce stvoriti veliku rupu izmedju linija.
Ovdje je Hajrovic morao imati mjesto u timu jer on ima tu brzinu ali jebiga mora igrati amidjino dijete.
Sto se Pjanica tice, njega je lakse neutralizirati nego Balea.
Ja bih sutra izveo ovu postavu:

Begovic
Mujdza - Sunjic - Vranjes - Lulic
Medunjanin - Besic
Hajrovic - Pjanic - Visca
Dzeko

Vedu cuvati kao dzokera sa klupe.
To je mozda najbolje cime trenutno raspolazemo (kada vec nije pozvan Zukanovic) ali uzimi u obzir slijedece:
- necemo igrati 4-2-3-1 nego 4-4-2
- Hadzic ce igratio stopera!?
- TSS ce biti u veznom redu
tako da je ovo gore samo zelja pusta.
zetareticula

#353 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by zetareticula »

Kakva su ocekivanja rezultata za sutra onako realno imali anketa :D nekako mi ova nasa odbrana sa ovim Hadzice i Sunjicem izgleda premekana, moja su ocekivanja sa trenutnim stanjem 1:1 na zalost :zoka:
Mali_Vuk

#354 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Mali_Vuk »

Iz ovoga svega se čak može izvući jedna pozitivna stvar - ako sutra slučajno izgubimo, raja će se zayebavat i govorit et jesam ti rek'o :D Svi smo očigledno dobro pripremljeni za ono najgore.

Bolje i to nego ona depresija nakon što izgubimo a prethodno se nafuramo da smo prvaci svemira :D :bih:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#355 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by JoseMujica »

luckylaka wrote:
ljevoruki wrote:Da kopiram moj post sa teme o "vrlom amidzi" i odgovor mom dragom Laki:
Mi cemo Balea da pustimo jer niko od nasih igraca nema brzinu da ga zaustavi 1 na 1.
Bokovi nam nece biti podupolani jer nemamo krila. Neko iz sredine ce morati duplati sto ce stvoriti veliku rupu izmedju linija.
Ovdje je Hajrovic morao imati mjesto u timu jer on ima tu brzinu ali jebiga mora igrati amidjino dijete.
Sto se Pjanica tice, njega je lakse neutralizirati nego Balea.
Ja bih sutra izveo ovu postavu:

Begovic
Mujdza - Sunjic - Vranjes - Lulic
Medunjanin - Besic
Hajrovic - Pjanic - Visca
Dzeko

Vedu cuvati kao dzokera sa klupe.
I ja bih izveo ovu postavu...kako imas li ideju :D
samo ih prebaciti u Germaniju
SkyLimit

#356 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by SkyLimit »

Pravdu će dijeliti sudija koji je sudio utakmicu Borussia - Sarajevo 7 : 0.
Herr Flick

#357 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Herr Flick »

Kad vidim kako ce Hadzic odigrati na poziciji stopera tad cu dati svoj sud,do tada cu sutit :-) :-) Bice zanimljivo
House

#358 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by House »

frajer nije normalan
insaneinthebrain

#359 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by insaneinthebrain »

SkyLimit wrote:Pravdu će dijeliti sudija koji je sudio utakmicu Borussia - Sarajevo 7 : 0.
znaci najebali smo :oops:
ljevoruki

#360 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by ljevoruki »

House wrote:frajer nije normalan
http://youtu.be/EcjH4jPjEgw
Murat Sabanovic

#361 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Murat Sabanovic »

sa 2 boda bih bio zadovoljan, ipak 2 > 3 boda :D
Logovan

#362 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Logovan »

Herr Flick wrote:Kad vidim kako ce Hadzic odigrati na poziciji stopera tad cu dati svoj sud,do tada cu sutit :-) :-) Bice zanimljivo
Vjerovatno će biti više loš, nego dobar :oops: al' hajde prvo da vidimo, da ne govorimo unaprijed. :D
Dead Man Walking

#363 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Dead Man Walking »

Ma Vels je kanta od ekipe, jacu ekipu nisu dobili maltene nikad. Zadnjih godinu nikog, u 2013 dobili Austriju u prijateljskoj i raspalu Skotsku. I Srbi i Hrvati su ih po dva puta dobili prosle kvalifikacije. Kakvi smo god, njih bi trebali dobiti da ga yebes.
Mustang1

#364 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Mustang1 »

Cuj argumenta Vels losa ekipa nisu jacu dobili nikad .. A mi smo ta jaca je'l ? :lol: :lol: :lol: :lol: Pa zar ima neko da vjeruje da necemo ispusit sutra nakon ove izjave ko ce nam stopere igrati ?
Dead Man Walking

#365 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Izvini jarane, ocito sam prespavao period u kojem je Vels postao velesila.
hopcup

#366 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by hopcup »

Dead Man Walking wrote:Izvini jarane, ocito sam prespavao period u kojem je Vels postao velesila.
ma nije problem u tome jesu li, ili nisu velesila, nego što smo mi kar'na :D
Šibicar

#367 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Šibicar »

Vels je karina,ko god misli drugačije veze nema o fudbalu,a to što nas možda mogu i dobiti ne znači da su neka ekipa nego da smo mi testis od bika na čalu sa Vuglonjom i njegovim bezmozgim eksperimentima na terenu.
Dead Man Walking

#368 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

hopcup wrote:
Dead Man Walking wrote:Izvini jarane, ocito sam prespavao period u kojem je Vels postao velesila.
ma nije problem u tome jesu li, ili nisu velesila, nego što smo mi kar'na :D
Znam jarane, nego se covjek upali sto sam napisao da je Vels rinaka, pa kontam da sam nesto ocito prespavao. A nismo ni mi bas "kar'na" samo nas je strucnjak sveo na taj nivo, da smo od kovanja planova kako cemo preko Francuza na megdan Svabama u cetvrtfinalu SP-a dosli do toga da smo "kar'na" za koju je Vels velesila.
Mustang1

#369 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Mustang1 »

Nisam ja rekao da su oni velesila nego sam vise ciljao na to sto si rekao da nisu dobili veliku ekipu nikad i sto nas predstavljas kao tu veliku ekipu pa nas kao nece dobit :D Da nam igra najbolji sastav od najboljih igraca sa najboljom/najidealnijom formacijom mi ne bi imali problema mozda ni sa Belgijom ali ovako sa kaubojom ovim imali smo belaj sa Kiprom imat cemo jos veci protiv Velsa
IcedMFEarth

#370 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by IcedMFEarth »

Činjenica je da je Vels karina, mada ne znam zašto, po imenima su solidni. Problem je u tome što je Kipar veća karina, pa znamo kako je završilo :D
jeza u ledja

#371 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by jeza u ledja »

IcedMFEarth wrote:Činjenica je da je Vels karina, mada ne znam zašto, po imenima su solidni. Problem je u tome što je Kipar veća karina, pa znamo kako je završilo :D
To je zato sto je cijela engleska liga mnogo veca karina nego im to rejting govori - kad su u pitanju britanski igraci.
Slicno vazi i za reprezentaciju Engleske, naravno, na nekom visem nivou koji se ocekuje.
luckylaka

#372 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by luckylaka »

Hajmo polako :bih: :bih:
alphonse kauders

#373 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by alphonse kauders »

Jutros u A.Sportu je objavljen intervju sa Sušićem u kojem je potvrđen sljedeći sastav:

----------------------------------Begović---------------------------------------
Mujdža-----------Hadžić-----------------Šunjić--------------------Lulić----
---------------------------------Bešić------------------------------------------
----------------Pjanić-----------------------Medunjanin---------------------
-------------------------------------Sušić--------------------------------------
---------------------Ibišević---------------Džeko-----------------------------

Dobra vijest: Nema Vrška (ne sumnjam da će ući kasnije, valja skupljati nastupe u sl. utakmicama da se završi transfer u Englesku);

Loša vijest: Nastavlja se forsiranje TSS-a (hebo Werder i Rennes, bolje je igrati u Hajduku), a baš me interesuje kako će proći eksperiment sa Hadžićem.

Čak i uz ovakvog anti-selektora, ova ekipa je dovoljno dobra da izvuče pobjedu u Wales-u, e sad je samo pitanje da li će na terenu znati ko šta radi, k'o što se to nije znalo protiv Kipra.
Infaze Studio

#374 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Infaze Studio »

Ako je potvrdio Susic ovaj sastav, onda je los :)

KOl'ko god to ludo zvucalo, imam osjecaj da bi sljedeca postavka bila bolja od ovoga gore:

----------------------BEg

mujdza------sunjic-------hadzic/vranjes------lulic

----------------besic----------medo

----------------------- pjanic

hajrovic---------------------------------dzeko :-?
---------------------ibisevic
Pismonosa

#375 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Pismonosa »

alphonse kauders wrote:Jutros u A.Sportu je objavljen intervju sa Sušićem u kojem je potvrđen sljedeći sastav:

----------------------------------Begović---------------------------------------
Mujdža-----------Hadžić-----------------Šunjić--------------------Lulić----
---------------------------------Bešić------------------------------------------
----------------Pjanić-----------------------Medunjanin---------------------
-------------------------------------Sušić--------------------------------------
---------------------Ibišević---------------Džeko-----------------------------

Vidi Lulića na vjetrometini :lol:

A što ne bi Hajrović umjeto Sušića? Da barem jedna strana ima nešto što liči na normalno krilo sa bekom-osiguračm iza leđa. Čak i Prcića bi bolje bilo ubaciti u prvih 11 ujesto Tina. Zato što obavlja više defanzivnih poslova. Ma jebote.

U ovoj formaciji će nas silovat Madriđanin kako god mu se nadigne :roll: :D
Locked