Vels-BiH,BiH-Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zecko_kupuz
#351 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ove tekme polako postaju drugačija vrsta zabave. Ojha Pape.
Najnoviji nadrealista. 
-
Mirza007
#352 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
To je mozda najbolje cime trenutno raspolazemo (kada vec nije pozvan Zukanovic) ali uzimi u obzir slijedece:ljevoruki wrote:Da kopiram moj post sa teme o "vrlom amidzi" i odgovor mom dragom Laki:
Mi cemo Balea da pustimo jer niko od nasih igraca nema brzinu da ga zaustavi 1 na 1.
Bokovi nam nece biti podupolani jer nemamo krila. Neko iz sredine ce morati duplati sto ce stvoriti veliku rupu izmedju linija.
Ovdje je Hajrovic morao imati mjesto u timu jer on ima tu brzinu ali jebiga mora igrati amidjino dijete.
Sto se Pjanica tice, njega je lakse neutralizirati nego Balea.
Ja bih sutra izveo ovu postavu:
Begovic
Mujdza - Sunjic - Vranjes - Lulic
Medunjanin - Besic
Hajrovic - Pjanic - Visca
Dzeko
Vedu cuvati kao dzokera sa klupe.
- necemo igrati 4-2-3-1 nego 4-4-2
- Hadzic ce igratio stopera!?
- TSS ce biti u veznom redu
tako da je ovo gore samo zelja pusta.
-
zetareticula
#353 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Kakva su ocekivanja rezultata za sutra onako realno imali anketa
nekako mi ova nasa odbrana sa ovim Hadzice i Sunjicem izgleda premekana, moja su ocekivanja sa trenutnim stanjem 1:1 na zalost 
- Mali_Vuk
#354 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Iz ovoga svega se čak može izvući jedna pozitivna stvar - ako sutra slučajno izgubimo, raja će se zayebavat i govorit et jesam ti rek'o
Svi smo očigledno dobro pripremljeni za ono najgore.
Bolje i to nego ona depresija nakon što izgubimo a prethodno se nafuramo da smo prvaci svemira

Bolje i to nego ona depresija nakon što izgubimo a prethodno se nafuramo da smo prvaci svemira
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#355 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
samo ih prebaciti u Germanijuluckylaka wrote:I ja bih izveo ovu postavu...kako imas li idejuljevoruki wrote:Da kopiram moj post sa teme o "vrlom amidzi" i odgovor mom dragom Laki:
Mi cemo Balea da pustimo jer niko od nasih igraca nema brzinu da ga zaustavi 1 na 1.
Bokovi nam nece biti podupolani jer nemamo krila. Neko iz sredine ce morati duplati sto ce stvoriti veliku rupu izmedju linija.
Ovdje je Hajrovic morao imati mjesto u timu jer on ima tu brzinu ali jebiga mora igrati amidjino dijete.
Sto se Pjanica tice, njega je lakse neutralizirati nego Balea.
Ja bih sutra izveo ovu postavu:
Begovic
Mujdza - Sunjic - Vranjes - Lulic
Medunjanin - Besic
Hajrovic - Pjanic - Visca
Dzeko
Vedu cuvati kao dzokera sa klupe.
- SkyLimit
#356 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Pravdu će dijeliti sudija koji je sudio utakmicu Borussia - Sarajevo 7 : 0.
- Herr Flick
#357 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Kad vidim kako ce Hadzic odigrati na poziciji stopera tad cu dati svoj sud,do tada cu sutit
Bice zanimljivo
- insaneinthebrain
#359 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
znaci najebali smoSkyLimit wrote:Pravdu će dijeliti sudija koji je sudio utakmicu Borussia - Sarajevo 7 : 0.
- ljevoruki
#360 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
http://youtu.be/EcjH4jPjEgwHouse wrote:frajer nije normalan
- Murat Sabanovic
#361 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
sa 2 boda bih bio zadovoljan, ipak 2 > 3 boda 
- Logovan
#362 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vjerovatno će biti više loš, nego dobarHerr Flick wrote:Kad vidim kako ce Hadzic odigrati na poziciji stopera tad cu dati svoj sud,do tada cu sutit![]()
Bice zanimljivo
-
Dead Man Walking
#363 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ma Vels je kanta od ekipe, jacu ekipu nisu dobili maltene nikad. Zadnjih godinu nikog, u 2013 dobili Austriju u prijateljskoj i raspalu Skotsku. I Srbi i Hrvati su ih po dva puta dobili prosle kvalifikacije. Kakvi smo god, njih bi trebali dobiti da ga yebes.
-
Mustang1
#364 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Cuj argumenta Vels losa ekipa nisu jacu dobili nikad .. A mi smo ta jaca je'l ?
Pa zar ima neko da vjeruje da necemo ispusit sutra nakon ove izjave ko ce nam stopere igrati ?
-
Dead Man Walking
#365 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Izvini jarane, ocito sam prespavao period u kojem je Vels postao velesila.
- hopcup
#366 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
ma nije problem u tome jesu li, ili nisu velesila, nego što smo mi kar'naDead Man Walking wrote:Izvini jarane, ocito sam prespavao period u kojem je Vels postao velesila.
- Šibicar
#367 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Vels je karina,ko god misli drugačije veze nema o fudbalu,a to što nas možda mogu i dobiti ne znači da su neka ekipa nego da smo mi testis od bika na čalu sa Vuglonjom i njegovim bezmozgim eksperimentima na terenu.
-
Dead Man Walking
#368 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Znam jarane, nego se covjek upali sto sam napisao da je Vels rinaka, pa kontam da sam nesto ocito prespavao. A nismo ni mi bas "kar'na" samo nas je strucnjak sveo na taj nivo, da smo od kovanja planova kako cemo preko Francuza na megdan Svabama u cetvrtfinalu SP-a dosli do toga da smo "kar'na" za koju je Vels velesila.hopcup wrote:ma nije problem u tome jesu li, ili nisu velesila, nego što smo mi kar'naDead Man Walking wrote:Izvini jarane, ocito sam prespavao period u kojem je Vels postao velesila.
-
Mustang1
#369 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Nisam ja rekao da su oni velesila nego sam vise ciljao na to sto si rekao da nisu dobili veliku ekipu nikad i sto nas predstavljas kao tu veliku ekipu pa nas kao nece dobit
Da nam igra najbolji sastav od najboljih igraca sa najboljom/najidealnijom formacijom mi ne bi imali problema mozda ni sa Belgijom ali ovako sa kaubojom ovim imali smo belaj sa Kiprom imat cemo jos veci protiv Velsa
- IcedMFEarth
#370 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Činjenica je da je Vels karina, mada ne znam zašto, po imenima su solidni. Problem je u tome što je Kipar veća karina, pa znamo kako je završilo 
- jeza u ledja
#371 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
To je zato sto je cijela engleska liga mnogo veca karina nego im to rejting govori - kad su u pitanju britanski igraci.IcedMFEarth wrote:Činjenica je da je Vels karina, mada ne znam zašto, po imenima su solidni. Problem je u tome što je Kipar veća karina, pa znamo kako je završilo
Slicno vazi i za reprezentaciju Engleske, naravno, na nekom visem nivou koji se ocekuje.
- alphonse kauders
#373 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Jutros u A.Sportu je objavljen intervju sa Sušićem u kojem je potvrđen sljedeći sastav:
----------------------------------Begović---------------------------------------
Mujdža-----------Hadžić-----------------Šunjić--------------------Lulić----
---------------------------------Bešić------------------------------------------
----------------Pjanić-----------------------Medunjanin---------------------
-------------------------------------Sušić--------------------------------------
---------------------Ibišević---------------Džeko-----------------------------
Dobra vijest: Nema Vrška (ne sumnjam da će ući kasnije, valja skupljati nastupe u sl. utakmicama da se završi transfer u Englesku);
Loša vijest: Nastavlja se forsiranje TSS-a (hebo Werder i Rennes, bolje je igrati u Hajduku), a baš me interesuje kako će proći eksperiment sa Hadžićem.
Čak i uz ovakvog anti-selektora, ova ekipa je dovoljno dobra da izvuče pobjedu u Wales-u, e sad je samo pitanje da li će na terenu znati ko šta radi, k'o što se to nije znalo protiv Kipra.
----------------------------------Begović---------------------------------------
---------------------------------Bešić------------------------------------------
-------------------------------------Sušić--------------------------------------
Dobra vijest: Nema Vrška (ne sumnjam da će ući kasnije, valja skupljati nastupe u sl. utakmicama da se završi transfer u Englesku);
Loša vijest: Nastavlja se forsiranje TSS-a (hebo Werder i Rennes, bolje je igrati u Hajduku), a baš me interesuje kako će proći eksperiment sa Hadžićem.
Čak i uz ovakvog anti-selektora, ova ekipa je dovoljno dobra da izvuče pobjedu u Wales-u, e sad je samo pitanje da li će na terenu znati ko šta radi, k'o što se to nije znalo protiv Kipra.
- Infaze Studio
#374 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
Ako je potvrdio Susic ovaj sastav, onda je los 
KOl'ko god to ludo zvucalo, imam osjecaj da bi sljedeca postavka bila bolja od ovoga gore:
----------------------BEg
mujdza------sunjic-------hadzic/vranjes------lulic
----------------besic----------medo
----------------------- pjanic
hajrovic---------------------------------dzeko
---------------------ibisevic
KOl'ko god to ludo zvucalo, imam osjecaj da bi sljedeca postavka bila bolja od ovoga gore:
----------------------BEg
mujdza------sunjic-------hadzic/vranjes------lulic
----------------besic----------medo
----------------------- pjanic
hajrovic---------------------------------dzeko
---------------------ibisevic
- Pismonosa
#375 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija
alphonse kauders wrote:Jutros u A.Sportu je objavljen intervju sa Sušićem u kojem je potvrđen sljedeći sastav:
Vidi Lulića na vjetrometini
A što ne bi Hajrović umjeto Sušića? Da barem jedna strana ima nešto što liči na normalno krilo sa bekom-osiguračm iza leđa. Čak i Prcića bi bolje bilo ubaciti u prvih 11 ujesto Tina. Zato što obavlja više defanzivnih poslova. Ma jebote.
U ovoj formaciji će nas silovat Madriđanin kako god mu se nadigne