Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Iiiiiii, tako sam ja godinama od početka juna do pred avgusta faširala jezik da ne bih ispala neuviđavno đubre i pitala ove koji tokom svoje dvije-tri sedmice godišnje u BL samo drobe o Vrbasu i Kastelu i kako to niĐe nema i kako 11 mjeseci pate za istima...sad sam skinula brnjicu, pa odmah ponudim da se zamijenimo i pitam što se ne vrate kad već toliko pate.
Ja b' sad potpisala da Vrbas i Kastel gledam dvije sedmice godišnje u zamjenu za život u uređenom sistemu i relativno normalnom okruženju.
Možda zato što sam potpuno odrođena od rođenog grada. Ne pripadam. I ne patim zbog tog.
Poslala sam ti u pm (ovo pm baš nezgodno kad se piše o slanju... ) kontakt-broj za banju, pa vidi s njima kad rade, kako ide sa zakazivanjem termina. Nekad kad sam išla u neku od banja u komšiluku, bilo je 3 KM za pola sata.
Iiiiiii, tako sam ja godinama od početka juna do pred avgusta faširala jezik da ne bih ispala neuviđavno đubre i pitala ove koji tokom svoje dvije-tri sedmice godišnje u BL samo drobe o Vrbasu i Kastelu i kako to niĐe nema i kako 11 mjeseci pate za istima...sad sam skinula brnjicu, pa odmah ponudim da se zamijenimo i pitam što se ne vrate kad već toliko pate.
Ja b' sad potpisala da Vrbas i Kastel gledam dvije sedmice godišnje u zamjenu za život u uređenom sistemu i relativno normalnom okruženju.
Možda zato što sam potpuno odrođena od rođenog grada. Ne pripadam. I ne patim zbog tog.
]
Potpisujem!
Isto sam govorio i govorim svima ovdje u Švedskoj pa tako i nisam popularan među bosanskom dijasporom - što mi plaho i ne smeta.
Vrati se jarane, živi život tu pa onda pričaj kako je lijepo.