Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frustrira

Post Reply
MedenoSrce

#351 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by MedenoSrce »

loose end wrote:
bosančica-sunčica wrote:Žena rađa život !
Za muškarce san nedostižan.....
jes' vala san nedostizan, ja svaki dan cujem bar dva-tri muskarca kako kazu eh sto bih ja volio da mogu roditi :mrgreen:
:lol: :lol: i poslije toga jos da odu u vojsku ma puna saka brade
Haustorče

#352 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Haustorče »

blugirl wrote:Nije on posten, vec samo glup
Nije on glup, svjestan je on svoje okoline, pitanje je samo da li nekakva građanska opcija ima odgovor na ovakav njegov način razmišljanja, a budimo realni ovako razmišlja 80% građana naše nam drage i nezavisne BiH
blugirl

#353 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by blugirl »

Pa ako hinimo demokraciju, hinimo i postivanje ljudskih prava
loose end

#354 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by loose end »

MedenoSrce wrote:
loose end wrote:
bosančica-sunčica wrote:Žena rađa život !
Za muškarce san nedostižan.....
jes' vala san nedostizan, ja svaki dan cujem bar dva-tri muskarca kako kazu eh sto bih ja volio da mogu roditi :mrgreen:
:lol: :lol: i poslije toga jos da odu u vojsku ma puna saka brade
bosanci, bosanci, nema to nigdje :mrgreen:

al ozbiljno, cuj zene frustrirane. pa ako imaju imalo mozga bit ce frustrirane s kim zive. :lol:
Haustorče

#355 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Haustorče »

blugirl wrote:Pa ako hinimo demokraciju, hinimo i postivanje ljudskih prava
Ovdje više nema prostora za hinenje, svi nešto kalkulišu i trude se da budu liberalni i korektni, a država tone i tone, biračko tijelo ide iz jedne krajnosti u druge. Nama treba više Semira na svim stranama, da kažu jasno šta misle i kakvo je njihovo viđenje društva, jer Semirova generacija je budućnost naše političke scene.
agnostic_front

#356 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by agnostic_front »

Nek se udružuje ko hoće i s kim hoće, samo nek ne uzimaju pare iz budžeta.
odr0n

#357 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by odr0n »

Katamaran_Sa wrote:
dust in the wind wrote:meni je zao vidjeti da imato toliko sovinista koji se pravdaju nekim supljacima na ovom forumu... bas jadno... kakva li je tek situacija kada zadjemo u sredine gdje ljudi nikad vidjeli nisu kompjuter, gdje je u tradiciji sovinizam, kada su mladi i relativno obrazovani ljudi ovakvi... zalosno.
Kakva nebuloza, covjek ne prica o zenama generalno nego o zenama ili tacnije nekima od njih koje poznaje i pri tome to prikazuje kao opciju, kroz tu prizmu reci da mrzi zene, da je sovinista i to porediti sa silovanjem zena u Egiptu i Indiji je upravo ono o cemu prica bilo da je muskarac ili zena
Semire jesil to ti, vidim svim silama ga/se braniš ili neko iz SDA kadra.
MedenoSrce

#358 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by MedenoSrce »

odr0n wrote:
On i haustor to neofirno :mrgreen:
odr0n

#359 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by odr0n »

Haustorče wrote:
Ovdje više nema prostora za hinenje, svi nešto kalkulišu i trude se da budu liberalni i korektni, a država tone i tone, biračko tijelo ide iz jedne krajnosti u druge. Nama treba više Semira na svim stranama, da kažu jasno šta misle i kakvo je njihovo viđenje društva, jer Semirova generacija je budućnost naše političke scene.
Treba nam više načelnika kao Semir i što manje žena, evo malo pjeska u oči što se tiče njegove funkcije u BiH, ne znam može li manje od ovog:

• U Federaciji BiH izabrana je samo 1 načelnica opštine/općina i 77 načelnika.
• U Republici Srpskoj izabrane samo 3 načelnice i 59 načelnika
Katamaran_Sa

#360 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Katamaran_Sa »

MedenoSrce wrote:
odr0n wrote:
On i haustor to neofirno :mrgreen:
Od kud je neofirno, niti to krijem niti pokusavam, naprotiv cekam dobar argument koji ce odgovoriti na njegovo pisanje. Za sada reaguju po stranackoj liniji, po mjestu rodjenja, izgledu i sl. nema kontra argumenta nego samo njegove potvrde cemu svjedoci i tvoje pisanje
Erzsebet

#361 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Erzsebet »

odr0n wrote:
Haustorče wrote:
Treba nam više načelnika kao Semir i što manje žena, evo malo pjeska u oči što se tiče njegove funkcije u BiH, ne znam može li manje od ovog:

A koliko ih se kandidovalo? I koliko je žena glasalo za same žene?
MedenoSrce

#362 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by MedenoSrce »

Evo ja sam glasala za zenu i to ne zbog toga sto je zena dok samir ocigledno ne bi glasao za zenu samo zbog toga

Katamaran tvoje nevidjenje argumenata ne dokazuje nepostojanje istih
Katamaran_Sa

#363 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Katamaran_Sa »

odr0n wrote:
Haustorče wrote:

I ta jedna je ispred SDA, Nece valjda biti Sabina Cudic koja hoda okolo sa aparatom u ruci. Nasa Stranka je pokusala na tu foru ali nisu bas ni zene naivne jer da jesu mogle su svojim glasovima izabrati predlozene.
Haustorče

#364 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Haustorče »

Pogrešno me shvatate, ne branim ja Semira, međutim čovjek ima stav i ne boji se da ga javno iznese, a njegova stranka stoji iza njega, sa druge strane sjetite se Suljagića i njegovog ukidanja vjeronauke, pa prvi su ga njegovi izdali, a svi su mislili kao i on. Hoću da kažem sljedeće, građanska varijanta nema m..a da javno kaže ono što misli, da stane iza svog čovjeka, dok Semir&co, znaju šta hoće i nije ih strah, i sve dok građani šute, bit će nam sve gore.
MedenoSrce

#365 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by MedenoSrce »

Narod zna! :mrgreen:

a ko da zna :) odlicno, svaka cast na vrijeme ste krenuli sa indoktrinacijom.
kamen spoticanja

#366 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by kamen spoticanja »

odr0n wrote:
Haustorče wrote:

sjajna poenta...ali ko je kriv sto je semir pobjedio sabinu?
koliko znam procentualno mnogo vise zena obitava u BiH od muskaraca...i to ocito frustrira :wink: posebno one koje uzimaju lovu od gender organizovanja...veliko i lijepu lovu...
lik je ba upravu...samo se hanumice loze jer ih te iz udruzenja loze...a to lozenje jel uredno naplate
Michun

#367 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Michun »

Haustorče wrote:Pogrešno me shvatate, ne branim ja Semira, međutim čovjek ima stav i ne boji se da ga javno iznese, a njegova stranka stoji iza njega, sa druge strane sjetite se Suljagića i njegovog ukidanja vjeronauke, pa prvi su ga njegovi izdali, a svi su mislili kao i on. Hoću da kažem sljedeće, građanska varijanta nema m..a da javno kaže ono što misli, da stane iza svog čovjeka, dok Semir&co, znaju šta hoće i nije ih strah, i sve dok građani šute, bit će nam sve gore.
Kako mislis gradjani shute. Pa forum je javno mnijenje na kojem gradjani iznose svoje misljenje. I ako treba sabrati sve da bi se doslo do zakljucka sta misli vecinski % o izjavi, mislim da ima volontera koji ce sabrati.
Na koji drugi nacin da iznesem(o) misljenje? Da idem pred opstinu sa transparentima? Ako je ima imalo soli u glavi javno ce se izvinuti. Prva izjava kontam preletio, al druga: jes ja mislim tako a ne mislim bas bas tako!
O drugim ne pricam nisu tema.
Amy-Mia

#368 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Amy-Mia »

dječak sa šibicama wrote:Lagano se profilira CV prosjecnog SDA delegata, sovinizam na prvom mjestu... to se iz kuce ponese, to je neka majka odgojila.

Zalosno.
:thumbup:
al narod zna :skoljka: on je slika i prilika jednog zatucanog i ograničenog bošnje
Katamaran_Sa

#369 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Katamaran_Sa »

Michun wrote:
Haustorče wrote:Pogrešno me shvatate, ne branim ja Semira, međutim čovjek ima stav i ne boji se da ga javno iznese, a njegova stranka stoji iza njega, sa druge strane sjetite se Suljagića i njegovog ukidanja vjeronauke, pa prvi su ga njegovi izdali, a svi su mislili kao i on. Hoću da kažem sljedeće, građanska varijanta nema m..a da javno kaže ono što misli, da stane iza svog čovjeka, dok Semir&co, znaju šta hoće i nije ih strah, i sve dok građani šute, bit će nam sve gore.
Kako mislis gradjani shute. Pa forum je javno mnijenje na kojem gradjani iznose svoje misljenje. I ako treba sabrati sve da bi se doslo do zakljucka sta misli vecinski % o izjavi, mislim da ima volontera koji ce sabrati.
Na koji drugi nacin da iznesem(o) misljenje? Da idem pred opstinu sa transparentima? Ako je ima imalo soli u glavi javno ce se izvinuti. Prva izjava kontam preletio, al druga: jes ja mislim tako a ne mislim bas bas tako!
O drugim ne pricam nisu tema.
Jedno je misliti o izjavi sta hocemo, ja mislim da nije na mjestu i da se moze iskoristiti ovako kako se koristi i da treba paziti sta pise ili misle ali sa druge strane gledam tko ga napada, e tu prica pocinje a nikako ne zavrsava
kamen spoticanja

#370 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Amy-Mia wrote:
dječak sa šibicama wrote:Lagano se profilira CV prosjecnog SDA delegata, sovinizam na prvom mjestu... to se iz kuce ponese, to je neka majka odgojila.

Zalosno.
al narod zna :skoljka: on je slika i prilika jednog zatucanog i ograničenog bošnje
Boze kako li onda taj zatucani bosnjo izabra Amru babic za nacelnicu Visokog?
Amy-Mia

#371 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Amy-Mia »

kamen spoticanja wrote:
Amy-Mia wrote:

Zalosno.
Boze kako li onda taj zatucani bosnjo izabra Amru babic za nacelnicu Visokog?
je li to ona pokrivena ? :mrgreen:
kamen spoticanja

#372 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Amy-Mia wrote: je li to ona pokrivena ? :mrgreen:
da...ta jedina na nacelnickoj poziciji...malo ti kvari stereotipe jel de?
Amy-Mia

#373 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Amy-Mia »

kamen spoticanja wrote:
Amy-Mia wrote: je li to ona pokrivena ? :mrgreen:
da...ta jedina na nacelnickoj poziciji...malo ti kvari stereotipe jel de?
ne kvari uopšte, taman se uklapa u sliku zatucanih bošnja iz sda.
dječak sa šibicama

#374 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by dječak sa šibicama »

Za nju su valjda glasali sa premisom "ona je pokrivena, ona zna gdje joj je mjesto u kuci".
Amy-Mia

#375 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust

Post by Amy-Mia »

dječak sa šibicama wrote:Za nju su valjda glasali sa premisom "ona je pokrivena, ona zna gdje joj je mjesto".
Post Reply