loose end wrote:jes' vala san nedostizan, ja svaki dan cujem bar dva-tri muskarca kako kazu eh sto bih ja volio da mogu roditibosančica-sunčica wrote:Žena rađa život !
Za muškarce san nedostižan.....
Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frustrira
- MedenoSrce
#351 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
-
Haustorče
#352 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Nije on glup, svjestan je on svoje okoline, pitanje je samo da li nekakva građanska opcija ima odgovor na ovakav njegov način razmišljanja, a budimo realni ovako razmišlja 80% građana naše nam drage i nezavisne BiHblugirl wrote:Nije on posten, vec samo glup
-
blugirl
#353 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Pa ako hinimo demokraciju, hinimo i postivanje ljudskih prava
- loose end
#354 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
bosanci, bosanci, nema to nigdjeMedenoSrce wrote:loose end wrote:jes' vala san nedostizan, ja svaki dan cujem bar dva-tri muskarca kako kazu eh sto bih ja volio da mogu roditibosančica-sunčica wrote:Žena rađa život !
Za muškarce san nedostižan.....![]()
i poslije toga jos da odu u vojsku ma puna saka brade
al ozbiljno, cuj zene frustrirane. pa ako imaju imalo mozga bit ce frustrirane s kim zive.
-
Haustorče
#355 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Ovdje više nema prostora za hinenje, svi nešto kalkulišu i trude se da budu liberalni i korektni, a država tone i tone, biračko tijelo ide iz jedne krajnosti u druge. Nama treba više Semira na svim stranama, da kažu jasno šta misle i kakvo je njihovo viđenje društva, jer Semirova generacija je budućnost naše političke scene.blugirl wrote:Pa ako hinimo demokraciju, hinimo i postivanje ljudskih prava
- agnostic_front
#356 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Nek se udružuje ko hoće i s kim hoće, samo nek ne uzimaju pare iz budžeta.
- odr0n
#357 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Semire jesil to ti, vidim svim silama ga/se braniš ili neko iz SDA kadra.Katamaran_Sa wrote:Kakva nebuloza, covjek ne prica o zenama generalno nego o zenama ili tacnije nekima od njih koje poznaje i pri tome to prikazuje kao opciju, kroz tu prizmu reci da mrzi zene, da je sovinista i to porediti sa silovanjem zena u Egiptu i Indiji je upravo ono o cemu prica bilo da je muskarac ili zenadust in the wind wrote:meni je zao vidjeti da imato toliko sovinista koji se pravdaju nekim supljacima na ovom forumu... bas jadno... kakva li je tek situacija kada zadjemo u sredine gdje ljudi nikad vidjeli nisu kompjuter, gdje je u tradiciji sovinizam, kada su mladi i relativno obrazovani ljudi ovakvi... zalosno.
- MedenoSrce
#358 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
On i haustor to neofirnoodr0n wrote:
Semire jesil to ti, vidim svim silama ga/se braniš ili neko iz SDA kadra.
- odr0n
#359 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Treba nam više načelnika kao Semir i što manje žena, evo malo pjeska u oči što se tiče njegove funkcije u BiH, ne znam može li manje od ovog:Haustorče wrote:Ovdje više nema prostora za hinenje, svi nešto kalkulišu i trude se da budu liberalni i korektni, a država tone i tone, biračko tijelo ide iz jedne krajnosti u druge. Nama treba više Semira na svim stranama, da kažu jasno šta misle i kakvo je njihovo viđenje društva, jer Semirova generacija je budućnost naše političke scene.blugirl wrote:Pa ako hinimo demokraciju, hinimo i postivanje ljudskih prava
• U Federaciji BiH izabrana je samo 1 načelnica opštine/općina i 77 načelnika.
• U Republici Srpskoj izabrane samo 3 načelnice i 59 načelnika
-
Katamaran_Sa
#360 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Od kud je neofirno, niti to krijem niti pokusavam, naprotiv cekam dobar argument koji ce odgovoriti na njegovo pisanje. Za sada reaguju po stranackoj liniji, po mjestu rodjenja, izgledu i sl. nema kontra argumenta nego samo njegove potvrde cemu svjedoci i tvoje pisanjeMedenoSrce wrote:On i haustor to neofirnoodr0n wrote:
Semire jesil to ti, vidim svim silama ga/se braniš ili neko iz SDA kadra.
- Erzsebet
#361 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
A koliko ih se kandidovalo? I koliko je žena glasalo za same žene?odr0n wrote:Treba nam više načelnika kao Semir i što manje žena, evo malo pjeska u oči što se tiče njegove funkcije u BiH, ne znam može li manje od ovog:Haustorče wrote:Ovdje više nema prostora za hinenje, svi nešto kalkulišu i trude se da budu liberalni i korektni, a država tone i tone, biračko tijelo ide iz jedne krajnosti u druge. Nama treba više Semira na svim stranama, da kažu jasno šta misle i kakvo je njihovo viđenje društva, jer Semirova generacija je budućnost naše političke scene.blugirl wrote:Pa ako hinimo demokraciju, hinimo i postivanje ljudskih prava
- MedenoSrce
#362 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Evo ja sam glasala za zenu i to ne zbog toga sto je zena dok samir ocigledno ne bi glasao za zenu samo zbog toga
Katamaran tvoje nevidjenje argumenata ne dokazuje nepostojanje istih
Katamaran tvoje nevidjenje argumenata ne dokazuje nepostojanje istih
-
Katamaran_Sa
#363 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
I ta jedna je ispred SDA, Nece valjda biti Sabina Cudic koja hoda okolo sa aparatom u ruci. Nasa Stranka je pokusala na tu foru ali nisu bas ni zene naivne jer da jesu mogle su svojim glasovima izabrati predlozene.odr0n wrote:Treba nam više načelnika kao Semir i što manje žena, evo malo pjeska u oči što se tiče njegove funkcije u BiH, ne znam može li manje od ovog:Haustorče wrote:Ovdje više nema prostora za hinenje, svi nešto kalkulišu i trude se da budu liberalni i korektni, a država tone i tone, biračko tijelo ide iz jedne krajnosti u druge. Nama treba više Semira na svim stranama, da kažu jasno šta misle i kakvo je njihovo viđenje društva, jer Semirova generacija je budućnost naše političke scene.blugirl wrote:Pa ako hinimo demokraciju, hinimo i postivanje ljudskih prava
-
Haustorče
#364 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Pogrešno me shvatate, ne branim ja Semira, međutim čovjek ima stav i ne boji se da ga javno iznese, a njegova stranka stoji iza njega, sa druge strane sjetite se Suljagića i njegovog ukidanja vjeronauke, pa prvi su ga njegovi izdali, a svi su mislili kao i on. Hoću da kažem sljedeće, građanska varijanta nema m..a da javno kaže ono što misli, da stane iza svog čovjeka, dok Semir&co, znaju šta hoće i nije ih strah, i sve dok građani šute, bit će nam sve gore.
- MedenoSrce
#365 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Narod zna!
a ko da zna
odlicno, svaka cast na vrijeme ste krenuli sa indoktrinacijom.
a ko da zna
- kamen spoticanja
#366 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
sjajna poenta...ali ko je kriv sto je semir pobjedio sabinu?odr0n wrote:Treba nam više načelnika kao Semir i što manje žena, evo malo pjeska u oči što se tiče njegove funkcije u BiH, ne znam može li manje od ovog:Haustorče wrote:Ovdje više nema prostora za hinenje, svi nešto kalkulišu i trude se da budu liberalni i korektni, a država tone i tone, biračko tijelo ide iz jedne krajnosti u druge. Nama treba više Semira na svim stranama, da kažu jasno šta misle i kakvo je njihovo viđenje društva, jer Semirova generacija je budućnost naše političke scene.blugirl wrote:Pa ako hinimo demokraciju, hinimo i postivanje ljudskih prava
koliko znam procentualno mnogo vise zena obitava u BiH od muskaraca...i to ocito frustrira
lik je ba upravu...samo se hanumice loze jer ih te iz udruzenja loze...a to lozenje jel uredno naplate
- Michun
#367 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Kako mislis gradjani shute. Pa forum je javno mnijenje na kojem gradjani iznose svoje misljenje. I ako treba sabrati sve da bi se doslo do zakljucka sta misli vecinski % o izjavi, mislim da ima volontera koji ce sabrati.Haustorče wrote:Pogrešno me shvatate, ne branim ja Semira, međutim čovjek ima stav i ne boji se da ga javno iznese, a njegova stranka stoji iza njega, sa druge strane sjetite se Suljagića i njegovog ukidanja vjeronauke, pa prvi su ga njegovi izdali, a svi su mislili kao i on. Hoću da kažem sljedeće, građanska varijanta nema m..a da javno kaže ono što misli, da stane iza svog čovjeka, dok Semir&co, znaju šta hoće i nije ih strah, i sve dok građani šute, bit će nam sve gore.
Na koji drugi nacin da iznesem(o) misljenje? Da idem pred opstinu sa transparentima? Ako je ima imalo soli u glavi javno ce se izvinuti. Prva izjava kontam preletio, al druga: jes ja mislim tako a ne mislim bas bas tako!
O drugim ne pricam nisu tema.
- Amy-Mia
#368 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
dječak sa šibicama wrote:Lagano se profilira CV prosjecnog SDA delegata, sovinizam na prvom mjestu... to se iz kuce ponese, to je neka majka odgojila.
Zalosno.
al narod zna
-
Katamaran_Sa
#369 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Jedno je misliti o izjavi sta hocemo, ja mislim da nije na mjestu i da se moze iskoristiti ovako kako se koristi i da treba paziti sta pise ili misle ali sa druge strane gledam tko ga napada, e tu prica pocinje a nikako ne zavrsavaMichun wrote:Kako mislis gradjani shute. Pa forum je javno mnijenje na kojem gradjani iznose svoje misljenje. I ako treba sabrati sve da bi se doslo do zakljucka sta misli vecinski % o izjavi, mislim da ima volontera koji ce sabrati.Haustorče wrote:Pogrešno me shvatate, ne branim ja Semira, međutim čovjek ima stav i ne boji se da ga javno iznese, a njegova stranka stoji iza njega, sa druge strane sjetite se Suljagića i njegovog ukidanja vjeronauke, pa prvi su ga njegovi izdali, a svi su mislili kao i on. Hoću da kažem sljedeće, građanska varijanta nema m..a da javno kaže ono što misli, da stane iza svog čovjeka, dok Semir&co, znaju šta hoće i nije ih strah, i sve dok građani šute, bit će nam sve gore.
Na koji drugi nacin da iznesem(o) misljenje? Da idem pred opstinu sa transparentima? Ako je ima imalo soli u glavi javno ce se izvinuti. Prva izjava kontam preletio, al druga: jes ja mislim tako a ne mislim bas bas tako!
O drugim ne pricam nisu tema.
- kamen spoticanja
#370 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Boze kako li onda taj zatucani bosnjo izabra Amru babic za nacelnicu Visokog?Amy-Mia wrote:dječak sa šibicama wrote:Lagano se profilira CV prosjecnog SDA delegata, sovinizam na prvom mjestu... to se iz kuce ponese, to je neka majka odgojila.
Zalosno.![]()
al narod znaon je slika i prilika jednog zatucanog i ograničenog bošnje
- Amy-Mia
#371 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
je li to ona pokrivena ?kamen spoticanja wrote:Boze kako li onda taj zatucani bosnjo izabra Amru babic za nacelnicu Visokog?Amy-Mia wrote:dječak sa šibicama wrote:Lagano se profilira CV prosjecnog SDA delegata, sovinizam na prvom mjestu... to se iz kuce ponese, to je neka majka odgojila.
Zalosno.![]()
al narod znaon je slika i prilika jednog zatucanog i ograničenog bošnje
- kamen spoticanja
#372 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
da...ta jedina na nacelnickoj poziciji...malo ti kvari stereotipe jel de?Amy-Mia wrote: je li to ona pokrivena ?
- Amy-Mia
#373 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
ne kvari uopšte, taman se uklapa u sliku zatucanih bošnja iz sda.kamen spoticanja wrote:da...ta jedina na nacelnickoj poziciji...malo ti kvari stereotipe jel de?Amy-Mia wrote: je li to ona pokrivena ?
-
dječak sa šibicama
#374 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
Za nju su valjda glasali sa premisom "ona je pokrivena, ona zna gdje joj je mjesto u kuci".
- Amy-Mia
#375 Re: Semir Efendić žene u ženskim organizacijama nazvao frust
dječak sa šibicama wrote:Za nju su valjda glasali sa premisom "ona je pokrivena, ona zna gdje joj je mjesto".