IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post Reply

VAŠA POLITICKA OPCIJA NA IZBORIMA 2012.g. U OPĆINI/OPŠTINI ILIDŽA?

Poll ended at 15/10/2012 15:44

SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH - SINANOVIĆ MUSTAFA
65
33%
SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE - MEMIĆ SENAID
62
31%
SBB BIH-SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BiH - LAKOTA RASIM
34
17%
NDS-NAPREDNA DEMOKRATSKA STRANKA - MAHMUTOVIĆ HUSEIN
8
4%
SBiH-STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - GODINJAK SENAHID
13
7%
BNS-BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA - KEREŠ JASMIR
15
8%
BPS-SEFER HALILOVIĆ - KRESO ENVER
2
1%

Total votes: 199

FOČANSKI PROPISI

#351 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by FOČANSKI PROPISI »

JoseMujica wrote:neka pobjedi bilo ko osim Višnjića

kad odem glasati moj glas će biti protiv Višnjića, a gledaću da zaokružim kandidata koji ima najviše šansi da vrati ovoga na njegovo primarno okopavanje bašči đe mu je i mjesto

sramota me je da mi ratni profiter bude načelnik, em je na to još goropadan krkan, bezobrazan i nepismen lik....haj što je krao ja bi mu i halalio..hebat ga...kad tad će platiti za to...al što se još qorči s tim :-)

i zamislite sad kad nam ljudi sa strane vide takvu kreaturu na čelu općine šta će tek misliti o nama?
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
FOČANSKI PROPISI

#352 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

jon_jovi wrote: Ma dodijalo moj klikeraš. Dodijala glupost, a još više nepravda. Ne može više pod kožu.
Jedino pametno jeste ili svi glasati za SDA ili svi glasati za SDP. To se odnosi samo na naš slučaj na Ilidži. Ako nam nije dosta SDA onda trebamo svi glasati za SDA pa dok nas ne sjebu do kraja pa kada nas sjebu do kraja onda će i svakoj budali postati jasno da ovako dalje ne ide i onda ćemo konačno okrenuti list i onda ćemo svi početi misliti svojim glavama. Ako je potreban još jedan mandat i te četri godine da bi se svi već jednom opameili onda OK. I ja ću glasat za SDA i satelite ako je potrebno još upropašćavanja da se shvati ono što je postalo toliko očigledno.
Mene su sjebali do kraja, ni ja ne mogu više,ali neću glasati za SDP (uništili Istoćnu uskotračnu prugu) nego za poštene ljude i BNS.

p,s.
Jesi li pročitao za koga ćeš glasati,sve socijaldemokrati:
Mahir Lokvančić (SBiH)
Ćorka (SBiH)
Senadija Hadrović (BPS)
Adem Lončarić (SBiH)
...
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 28/09/2012 07:30, edited 1 time in total.
FOČANSKI PROPISI

#353 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

legalista wrote:
jon_jovi wrote:
JoseMujica wrote:neka pobjedi bilo ko osim Višnjića

kad odem glasati moj glas će biti protiv Višnjića, a gledaću da zaokružim kandidata koji ima najviše šansi da vrati ovoga na njegovo primarno okopavanje bašči đe mu je i mjesto

sramota me je da mi ratni profiter bude načelnik, em je na to još goropadan krkan, bezobrazan i nepismen lik....haj što je krao ja bi mu i halalio..hebat ga...kad tad će platiti za to...al što se još qorči s tim :-)

i zamislite sad kad nam ljudi sa strane vide takvu kreaturu na čelu općine šta će tek misliti o nama?
Za tako nešto potrebno je da povuče kandidaturu Lakota SBB ili barem Mahmutović a u korist Sinanovića, naravno. Postoji dobra šansa da Sinanović pobijedi i ovako ali odustajanjem Lakote šansa bi se pretvorila u sigurnost.
neka sinanović povuče kandidaturu u korist huse to je pošten ije :run:
Neka se oba povuku,šta će nam oni kad imamo Lakotu.
FOČANSKI PROPISI

#354 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

legalista wrote:
JoseMujica wrote:Image

ovo prikazuje političku kulturu naroda u nas...i dok ko ova magarad mali ne nauče da surađuju da sjebu krkana...mać se s mjesta nećemo!

evo i vi ovdje zavrli promovirate nekakve anonimuse koji skupa neće 10% glasova uzeti...ali dovoljno da ratni profiter postane načelnik :-)
aferim momćino neka si im objasnio
Po tebi predaja je neminovnost.
U ime koga ?
U ime čega?
FOČANSKI PROPISI

#355 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

legalista wrote: odakle kerovođi i limaru hoteli i plaže zaradio na olucima,MALO SUTRA :lol:
Izvini,ko je kerovođa?
FOČANSKI PROPISI

#356 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Superhik_ wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
legalista wrote: odakle kerovođi i limaru hoteli i plaže zaradio na olucima,MALO SUTRA :lol:
Izvini,ko je kerovođa?
fočak sad si me razočarao. evo sve da si i u ratu došao iz foče trebao bi znati da je naš kerovođa jedan od zlatnih ljiljana koje SDA spominje da su na njihovoj listi. sad ti sam skontaj koji je to.
Ja hoću da vi napišete ime i prezime!

Znam ja dobro ko je onog našeg nesretnika Seada Keču zatvarao tri puta po petnaest dana.

p.s.
Nekako mi žao Keče.
U onom timu sportista jedva izborio 22.mjesto.
FOČANSKI PROPISI

#357 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Superhik_ wrote: umjesto trolanja, mogao bi odgovoriti gdje je kereš završio školu.
Raspitaj se ti,pa nam javi.
Trebam ti ja sve servirati na tacni.
FOČANSKI PROPISI

#358 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Superhik_ wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
Superhik_ wrote: umjesto trolanja, mogao bi odgovoriti gdje je kereš završio školu.
Raspitaj se ti,pa nam javi.
Trebam ti ja sve servirati na tacni.
e dobra ti kampanja, ja se samo nadam da bruka neće biti ko ona za nosioca vam liste
Malo si me razočaro:
Ko kakva tetka,samo bi tračao!
FOČANSKI PROPISI

#359 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Superhik_ wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:[
Malo si me razočaro:
ne, nego sam namirisao još jedan skandal u tvojoj stranci pa reko da to istjeramo na čistac. ali ti po običaju u takvim trenucima uključuješ autopilota za trolanje.
Nažalost i pored najbolje volje moram te,nerado,ignorisati.
Klikeraš

#360 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

Superhik_ wrote:
Ja hoću da vi napišete ime i prezime!

Znam ja dobro ko je onog našeg nesretnika Seada Keču zatvarao tri puta po petnaest dana.

p.s.
Nekako mi žao Keče.
U onom timu sportista jedva izborio 22.mjesto.

uf pa i ja bi janjetine, pa nema, morao sam doručkovati nekakve jeftine kifle.
nego šta je to sa kerešovim fakultetom. možda bi bilo vrijeme da onaj koji je ubacio ovu bubicu konačno obrazloži, jer od tebe izgleda ništa nećemo saznati.
Pa ljudi moji ako sam informacije tražimo po forumima teško nama :sax: :sax: :sax: :sax:
Imate FB, imate prijatelje koji možda znaju neke od kandidata.......
Internet je čudo, nije valjda da ste samo naučili otvarati stranice foruma :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Klikeraš

#361 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Superhik_ wrote:
Malo si me razočaro:
ne, nego sam namirisao još jedan skandal u tvojoj stranci pa reko da to istjeramo na čistac. ali ti po običaju u takvim trenucima uključuješ autopilota za trolanje.
Nažalost i pored najbolje volje moram te,nerado,ignorisati.
Superhik, ti naivan ko crvenkapica (vuk je pojede).......
FP te navukao da pišete stranice na forumu o informaciji koja se može lahko dobaviti. Ako su to jedini problemi onda mi nemamo probleme.
Šta će ko napraviti da nam bude bolje???????????????? Samo se svađate, a ništa konstruktivno!
Bolje da mu postavljaš pitanja šta bi njegovi uradili ako priđu vlasti....i tako to :skoljka:
Klikeraš

#362 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

@Superhik
u redu, ali nisu JEDINI izvor informacija, a mislim da ih ima dosta koji puste info a da se skrene sa bitnih stvari ;-) ;-)
Aqua_S

#363 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Aqua_S »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Izvini,ko je kerovođa?
fikro..je kerovođa njegova zona odgovornosti vodanje kerova po Krteljima ( bazi spec. jedinice MUP-a prije rata).
Klikeraš

#364 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

Superhik_ wrote:
Klikeraš wrote:[
Superhik, ti naivan ko crvenkapica (vuk je pojede).......
FP te navukao da pišete stranice na forumu o informaciji koja se može lahko dobaviti. Ako su to jedini problemi onda mi nemamo probleme.
Šta će ko napraviti da nam bude bolje???????????????? Samo se svađate, a ništa konstruktivno!
Bolje da mu postavljaš pitanja šta bi njegovi uradili ako priđu vlasti....i tako to :skoljka:
ma znam ja šta bi oni radili, bez da mi on govori. uostalom trenutno je na autopilotu pa ne može odgovarati.
pa ako je lahko hajde dobavi je. :D
E ebi ga......opet ti dobavi ga.....
ukucaš ime i prezime na google i vidi šta će izaći ;-) ;-) ;-) ;-) bar ja tako radim kad me nešto zanima,
a trenutno me ne zanima niti on niti ostali šta su, nego ŠTA RADE, i KAKO rade.
Probaj :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Moram da te pitam ako radiš, jesi li na budžetu pa imaš ovoliko vremena ili si na leru (ali je rano za ustajanje i teške teme, ako si na leru)????
Klikeraš

#365 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

Aqua_S wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
Izvini,ko je kerovođa?
fikro..je kerovođa njegova zona odgovornosti vodanje kerova po Krteljima ( bazi spec. jedinice MUP-a prije rata).
On je također legalno izabrani vijećnik i predsjednik OO Ilidža SDA (ljudi ga izabrali), e to je demokratija, NAŽALOST.
Možemo samo lobirati po mahalama da to ne bude iza 07.10., a ako ne znamo drugačije nego blaćenjem drugih onda teško nama (isti smo kao i oni i njihovi drugovi), a mislim da NISMO :) :) :) :) :) :)
Aqua_S

#366 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Aqua_S »

Legalista, jesi ti SS, iliti, slobodni strijelac??

ako si ti taj, onda sam ođee ja, Rade agresor :D...
Fiffy

#367 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Fiffy »

Sinoć na javnoj debati slična situacija kao i sa Koldžom u Novom Sarajevu. Grupa momaka, kad su kandidati pričali, dobacivala i zviždala.. A njihov Memić se nije ni pojavio.. Cccc koji cirkus.. I još stranica ilidza.ba objavila to sinoć i hakovana im stranica.. Sve same slučajnosti :) Ja se divim svim kandidatima kad mogu da se bore sa SDA koji su postali tako prljavi da prljaviji ne mogu :sad:
bez_suplje

#368 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by bez_suplje »

Superhik_ wrote:
Fiffy wrote:Sinoć na javnoj debati slična situacija kao i sa Koldžom u Novom Sarajevu. Grupa momaka, kad su kandidati pričali, dobacivala i zviždala.. A njihov Memić se nije ni pojavio.. Cccc koji cirkus.. I još stranica ilidza.ba objavila to sinoć i hakovana im stranica.. Sve same slučajnosti :) Ja se divim svim kandidatima kad mogu da se bore sa SDA koji su postali tako prljavi da prljaviji ne mogu :sad:
memića bi komotno mogli zvati don memić
tuzno ali istinito sta nam sda servira iz kampanje u kampanju ,,,
SLISKOVIC

#369 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by SLISKOVIC »

ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Glasate za Senaida zato što vam dijeli bespravno parcele na vodozaštitnoj zoni , za čovjeka koji se kiti perjem gosp. Ćenanovića, alah rahmetile, za čovjeka koji ne zna da održi predizborni skup a da ne vrijeđa i psuje-Fino , tako nam i treba ka d smo ovce koje ni ispaše nemaju, a kamoli dobrog čobanina!Jludi moji pa bio je načelnik i vozdra(dobar, nije dobar bio neka prosude stručnjaci) .Dajmo da još neko pokuša učiniti makar iole nešto za bolju i ljepšu Ilidžu! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

hahah smjesni ste , LAKAČA djeli zemlju , Senaid svakom kaze da nema nicije zemlje pa da se ograduje tako lahko , nemojte lagati , Senaid Memic kaze svakome da se prijavi za legalizaciju a da ih niko ne moze osloboditi od plačanja... poslusajte predizborne skupove SDA ILIDZA na you tube i vidjet cete da je sve transparetno...

SENAID MEMIC SNAGA BIH SNAGA SDA - SAMO SDA

Za Univerzitetsku ILIDZU , Ilidzu svih građana i nacija , turističku ILIDZU , prosperitetnu ILIDŽU .... Ilidža toliko napreduje sa SDA da neče biti zahtjeva od građana koji se neće moći ispuniti ... Sve mjesne zajednice su asfaltirane 90 % nanovo , imaju djecija igralista, komunalije su ok .... Najbolja Opcina ILIDZA - VAŠ NAČELNIK SENAID MEMIĆ I SDA SNAGA BIH
legalista

#370 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Izvini,ko je kerovođa?
valjda znaš da je fikro bio kerovođa u specijalnoj prije rata i dužio je kera po imenu PAŠA
legalista

#371 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

Aqua_S wrote:Legalista, jesi ti SS, iliti, slobodni strijelac??

ma jok major valjevac
Aqua_S

#372 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Aqua_S »

legalista wrote:

ma jok major valjevac

joj majore pozno sam te po terminu kerovođa:D :wink:
legalista

#373 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

SLISKOVIC wrote:
ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Glasate za Senaida zato što vam dijeli bespravno parcele na vodozaštitnoj zoni , za čovjeka koji se kiti perjem gosp. Ćenanovića, alah rahmetile, za čovjeka koji ne zna da održi predizborni skup a da ne vrijeđa i psuje-Fino , tako nam i treba ka d smo ovce koje ni ispaše nemaju, a kamoli dobrog čobanina!Jludi moji pa bio je načelnik i vozdra(dobar, nije dobar bio neka prosude stručnjaci) .Dajmo da još neko pokuša učiniti makar iole nešto za bolju i ljepšu Ilidžu! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

hahah smjesni ste , LAKAČA djeli zemlju , Senaid svakom kaze da nema nicije zemlje pa da se ograduje tako lahko , nemojte lagati , Senaid Memic kaze svakome da se prijavi za legalizaciju a da ih niko ne moze osloboditi od plačanja... poslusajte predizborne skupove SDA ILIDZA na you tube i vidjet cete da je sve transparetno...

Za Univerzitetsku ILIDZU , Ilidzu svih građana i nacija , turističku ILIDZU , prosperitetnu ILIDŽU .... Ilidža toliko napreduje sa SDA da neče biti zahtjeva od građana koji se neće moći ispuniti ... Sve mjesne zajednice su asfaltirane 90 % nanovo , imaju djecija igralista, komunalije su ok .... Najbolja Opcina ILIDZA - VAŠ NAČELNIK SENAID MEMIĆ I SDA SNAGA BIH
ljudi u kojoj ilidži mi živimo gdje je ta ilidža što ovaj piše
legalista

#374 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

Aqua_S wrote:
legalista wrote:

ma jok major valjevac

joj majore pozno sam te po terminu kerovođa:D :wink:
neka ostane između nas dvice važi
Aqua_S

#375 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Aqua_S »

legalista wrote:
SLISKOVIC wrote:

ljudi u kojoj ilidži mi živimo gdje je ta ilidža što ovaj piše
druže majore, mislim da ovaj priča o nekoj virtuelnoj Ilidži...nekoj Andromedi..meni ova Ilidža na kojoj ja i ti živimo više liči na Atlantidu.. :-D
Post Reply