sad si me zadevero, odoh probat opet veceras al bez mesa
Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
emko1234
#351 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
teletina i janjetina je upitanju. bubreznjak s butom i koljenica 

- sorcerer
#352 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
izvadi i sjedista i muziku bices laksi 
-
Mr.Fundamental
#353 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Ma nije meso krivo, ono oduzima 0.1 sek po kilometru, nego fazon je što ti auto nije Limited Edišn kao u Hostaplera, jer ta auta, kao što im ime kaže, limitiraju vrijeme dolaska 
-
Seyfo
#354 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Šta??? Hoćeš reći da mu ne vjeruješ???? Odma za jaja!emko1234 wrote:v
da bi na toj dionici vrijeme spustio jos 10 minuta, treba auto od 350+ ks. a za vrijeme od 20 minuta vjerovatno 500+ ks.
BTW, narod na forumu je lahko naloživ, budući da je hoHstapler (valjda je sa ovim H pravilno???) svojim izjavama o 20 minuta naložio narod da divlja na toj dionici i istražuje krajnje granice. Priznajem da sam i ja sinoć (subota naveče) išao iz Konjica u Sa, a ne u nedjelju kako sam planirao. Krenuo sam oko ponoći, da bi bilo što manje prometa, tako da sam vozio doslovno kao da nema drugih učesnika u saobraćaju. Uz Ivan se trenutna potrošnja penjala do 21 l, i opet mi je trebalo 40 minuta do semafora na stupu.
Šta reći ??
I još nešto, Hostapler reče "i to mi kaže neko kome treba 45 min do sat do Konjica"..
Hmmm...Ova izjava će možda naložiti mnoge...
ili ipak kako kažu "čega se pametan stidi...
- holowey
#355 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
radar detektoriDon Zivconi wrote:Ti su mi najjaci ja ih zovem zecevima samo za njima kad vozim idem koliko i oni idu samo sto oni placaju ture a kad njih nema lagano po propisimadonsedin wrote:E danas je jedna cvrka TDI (crveno DI, ovo se mora naglasiti jer bi bila uvreda istom doticnom da se ne naglasi) isto tako fasova al u kontra smjeru, znaci kad se popnes gore na brdo i podjes spustanje (prema SA) ondje na onom prosirenju, bilcaju ljudi, a on nista i osta da se dogovara sa hecegovcima.Da ne bude da sam ja neki dobrica, nisam, pustio sam ga prvog da mi krese put, pa za njim u korak, e sad sta cu mu ja kad je bio levat( sto se nije znao obuzdat).
-
zodi36
#356 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
ma upravu si da meso nije krivo,mozda mu je suvozac bio tvoj idol sejo bukva a njega ima masalaMr.Fundamental wrote:Ma nije meso krivo, ono oduzima 0.1 sek po kilometru, nego fazon je što ti auto nije Limited Edišn kao u Hostaplera, jer ta auta, kao što im ime kaže, limitiraju vrijeme dolaska
-
nino90
#357 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
da ti nisi onaj manijak s bmw-om ?emko1234 wrote:vracao sam se sinoc u poslijepodnevnim satima oz hercegovine. stao kod maksumica u mesnici u konjicu, kupio neko meso i krenuo za sarajevo.
gdje god sam mogao preticat, preticao sam, voznja uz ivan mi je prosjecnu potrosnju digla za 3 litra, od momenta ostre desne okuke, do momenta kad prolazis drugi tunel i pocnes spustanje.
board sam ponistio u konjicu, svezao se i krenuo. na par ravnih dionica prije nego zavrsis uspon i pocnes spustanje sam vozio i 160-170km/h. epilog: voznja je trajala 39 minuta, prestao sam racunat kad sam sisao s podvoznjaka na stupu. potrosnja 12, 3l. da ne zaboravim, nije bilo previse auta na cesti al ih je bilo prilicno za subotu predvecer.
da bi na toj dionici vrijeme spustio jos 10 minuta, treba auto od 350+ ks. a za vrijeme od 20 minuta vjerovatno 500+ ks.
- dottore
#358 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
emko vozi Škodu... 
-
_ado_
#359 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
danas se vracao sa mora i koliko sam primjetio najvise divljaju vozaci oktavia,predpostavljam tdi. dugo sam vozio iza neke crne alfe 159 jtd i bilo je uzivanje gledati covjeka za volanom auta koje bi moglo da 'usisa' te skode,ali on i dalje vozi sasvim normalno, bez ikakvog trzanja, preticanja,divljanja. treba zabraniti prodaju auta sa oznakom tdi 
- sorcerer
#360 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
vjerovatno su sluzbene oktavije,a svi znamo koji su auti najbrzi 
- Bakir1
#361 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
nisu nuzno oktavije, ponekad su bore ili pasati 
-
emko1234
#362 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
nisam, ja sam manijak bez bemvea.reni-90 wrote:da ti nisi onaj manijak s bmw-om ?emko1234 wrote:vracao sam se sinoc u poslijepodnevnim satima oz hercegovine. stao kod maksumica u mesnici u konjicu, kupio neko meso i krenuo za sarajevo.
gdje god sam mogao preticat, preticao sam, voznja uz ivan mi je prosjecnu potrosnju digla za 3 litra, od momenta ostre desne okuke, do momenta kad prolazis drugi tunel i pocnes spustanje.
board sam ponistio u konjicu, svezao se i krenuo. na par ravnih dionica prije nego zavrsis uspon i pocnes spustanje sam vozio i 160-170km/h. epilog: voznja je trajala 39 minuta, prestao sam racunat kad sam sisao s podvoznjaka na stupu. potrosnja 12, 3l. da ne zaboravim, nije bilo previse auta na cesti al ih je bilo prilicno za subotu predvecer.
-
Brdar
#363 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
/
Last edited by Brdar on 21/09/2012 23:02, edited 1 time in total.
-
mahalas505
#364 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Malkice da osvjezimo temu sa ovim klipom za ove trkace, posto su nam putevi i mentalitet slicni onim drzavama s klipa
-
sarajevomd
#365 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Da je ovo prava drzava svakom bi motor bio oduzet i guzili bi jedan drugog u zatvoru!!! Poserem se na njihovu brzinu, posebno na onog bez kacige.bordo_boy wrote:Ovo je Konjic - Zovik , 4 km prije Hadžića. Koliko ja znam, do Sarajeva (Energoinvesta) ima još 15 ak km. To znači da bi im trebalo još 5 minuta do Energoinvesta.ChipyChips wrote:Sjetih se da kod jarana sa FB ima snimak Konjic-Sarajevo sa motorima.
http://www.youtube.com/watch?v=fRDkQQzP1KA&sns=fb
22 minute...moze li auto brze?
Dakle, motorima 27 minuta. A autom, koje usput nije uopšte neka sila da treba 20 minuta? Jest ako je Konjic kod Ivana, a Sarajevo kod Zovika...
Gamad!
- mayab
#366 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Kakav idiot trebas biti da jurcas po magistralnom putu u "gaćama" i bez kacigesarajevomd wrote:Da je ovo prava drzava svakom bi motor bio oduzet i guzili bi jedan drugog u zatvoru!!! Poserem se na njihovu brzinu, posebno na onog bez kacige.bordo_boy wrote:Ovo je Konjic - Zovik , 4 km prije Hadžića. Koliko ja znam, do Sarajeva (Energoinvesta) ima još 15 ak km. To znači da bi im trebalo još 5 minuta do Energoinvesta.ChipyChips wrote:Sjetih se da kod jarana sa FB ima snimak Konjic-Sarajevo sa motorima.
http://www.youtube.com/watch?v=fRDkQQzP1KA&sns=fb
22 minute...moze li auto brze?
Dakle, motorima 27 minuta. A autom, koje usput nije uopšte neka sila da treba 20 minuta? Jest ako je Konjic kod Ivana, a Sarajevo kod Zovika...
Gamad!
-
goran16v
#367 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Kamerman je mogao ostat' ma merdzi makedonskog ambasadora milsim na 6.00, a na 9.00 sve mangupi i trkaci a svi uredno nagazili po bremzama na Bradini da ne bi bilo ajd' sidji malo s motora...
-
Sanchezsa90
#368 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Daj da me neko od ovih sumahera odveze od Sarajeva do Konjica za 20 min kurac mu popusim . Isao sam tom relacijom sa bar 10 razlicitih auta od kojih je pola bilo iznad prosjeka , dobro ne tako jakih kao ovaj audi ili bmw koji su najglasniji na temi i najbrze vrijeme koje sam postigao je bilo izmedju 30 i 35 min. Polazna tacka kosevsko brdo i preko rajlovca sam isao . Vjerujem da se to moze spustiti jos nekih 5 min ali doci za 20 min i imati prosjecnu brzinu 180 je realno isto kao i to da veceras oplodim kim kardashian
-
bomba
#369 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Sto se tice 09:00 minute snimka, jel ti stvarno mislis da se ovakvi likovi zaustavljaju policiji ??? Smijem se kladit da pola motora sa ovog snimka nije uopste registrovanogoran16v wrote:Kamerman je mogao ostat' ma merdzi makedonskog ambasadora milsim na 6.00, a na 9.00 sve mangupi i trkaci a svi uredno nagazili po bremzama na Bradini da ne bi bilo ajd' sidji malo s motora...
Inace, odavno nisam vidio da neko vozi motore ovako lose... Malo je rec da niti jedan od ovih "sofera" sa snimka veze sa voznjom motora nema a sto je najgore, tacno se vidi iz snimka da svi do jednog voze na svojim osobnim granicama - idealan recept za pojavljivanje u crnoj hronici
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#370 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Xbomba wrote:Sto se tice 09:00 minute snimka, jel ti stvarno mislis da se ovakvi likovi zaustavljaju policiji ??? Smijem se kladit da pola motora sa ovog snimka nije uopste registrovanogoran16v wrote:Kamerman je mogao ostat' ma merdzi makedonskog ambasadora milsim na 6.00, a na 9.00 sve mangupi i trkaci a svi uredno nagazili po bremzama na Bradini da ne bi bilo ajd' sidji malo s motora...![]()
Inace, odavno nisam vidio da neko vozi motore ovako lose... Malo je rec da niti jedan od ovih "sofera" sa snimka veze sa voznjom motora nema a sto je najgore, tacno se vidi iz snimka da svi do jednog voze na svojim osobnim granicama - idealan recept za pojavljivanje u crnoj hronici
Mene bi bilo sramota staviti navedeni clip na Youtube. Smijesno.
-
citroen xm
#371 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Meni nije smiješno već žalosno. I onda neko kaže, žao mi ga je bio je mlad. Žao mi je samo ljudi koji nedužni nastradaju zbog ovih majmuna što vole natezati daleko iznad ograničenja ne bi li im posle kroz hvaljenje kita narasla.
-
ja1977
#372 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Koji idioti
U normalnim drzavama policija bi im se mogla nahebati svega na osnovu snimka
- dottore
#373 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
ja1977 wrote:Koji idioti![]()
i jos koliko ima ovakvih...
Kad ga uhvate, onda bi mu mogli nesto...
- Industrialyzer
#374 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Bas sad hocu da spomenem Ghost Ridera, i koliko njih ima po svijetu... U Americi prije 1-2 godine kamera uslikala Veyrona na 340km/h 
-
citroen xm
#375 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf
Ima toga svugdje, samo što za ovakve teške prekršaje u inostranstvu uhvaćeni ostaju bez vozačke momentalno, a u nekim slučajevima završe u ćuzi ili im se oduzme auto.
Ovde se u slučaju hvatanja obično prolazi sa 10 KM za kafu.
Ne pričam o sitnim prekršajima tipa pojas, svjetla... gdje je i neko opraštanje kazne razumljivo. Ali ovakvi degenerici sa svojom bahatom vožnjom definitivno trebaju biti najstrožije kažnjeni.
Ovde se u slučaju hvatanja obično prolazi sa 10 KM za kafu.
Ne pričam o sitnim prekršajima tipa pojas, svjetla... gdje je i neko opraštanje kazne razumljivo. Ali ovakvi degenerici sa svojom bahatom vožnjom definitivno trebaju biti najstrožije kažnjeni.