Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

emko1234

#351 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by emko1234 »

teletina i janjetina je upitanju. bubreznjak s butom i koljenica :D
sad si me zadevero, odoh probat opet veceras al bez mesa
:lol: :lol: :lol:
sorcerer

#352 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by sorcerer »

izvadi i sjedista i muziku bices laksi :D
Mr.Fundamental

#353 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Mr.Fundamental »

Ma nije meso krivo, ono oduzima 0.1 sek po kilometru, nego fazon je što ti auto nije Limited Edišn kao u Hostaplera, jer ta auta, kao što im ime kaže, limitiraju vrijeme dolaska :D
Seyfo

#354 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Seyfo »

emko1234 wrote:v
da bi na toj dionici vrijeme spustio jos 10 minuta, treba auto od 350+ ks. a za vrijeme od 20 minuta vjerovatno 500+ ks.
Šta??? Hoćeš reći da mu ne vjeruješ???? Odma za jaja!

BTW, narod na forumu je lahko naloživ, budući da je hoHstapler (valjda je sa ovim H pravilno???) svojim izjavama o 20 minuta naložio narod da divlja na toj dionici i istražuje krajnje granice. Priznajem da sam i ja sinoć (subota naveče) išao iz Konjica u Sa, a ne u nedjelju kako sam planirao. Krenuo sam oko ponoći, da bi bilo što manje prometa, tako da sam vozio doslovno kao da nema drugih učesnika u saobraćaju. Uz Ivan se trenutna potrošnja penjala do 21 l, i opet mi je trebalo 40 minuta do semafora na stupu.
Šta reći ??

I još nešto, Hostapler reče "i to mi kaže neko kome treba 45 min do sat do Konjica"..
Hmmm...Ova izjava će možda naložiti mnoge...
ili ipak kako kažu "čega se pametan stidi...
holowey

#355 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by holowey »

Don Zivconi wrote:
donsedin wrote:E danas je jedna cvrka TDI (crveno DI, ovo se mora naglasiti jer bi bila uvreda istom doticnom da se ne naglasi) isto tako fasova al u kontra smjeru, znaci kad se popnes gore na brdo i podjes spustanje (prema SA) ondje na onom prosirenju, bilcaju ljudi, a on nista i osta da se dogovara sa hecegovcima.Da ne bude da sam ja neki dobrica, nisam, pustio sam ga prvog da mi krese put, pa za njim u korak, e sad sta cu mu ja kad je bio levat( sto se nije znao obuzdat).
Ti su mi najjaci ja ih zovem zecevima samo za njima kad vozim idem koliko i oni idu samo sto oni placaju ture a kad njih nema lagano po propisima :D
radar detektori :D
zodi36

#356 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by zodi36 »

Mr.Fundamental wrote:Ma nije meso krivo, ono oduzima 0.1 sek po kilometru, nego fazon je što ti auto nije Limited Edišn kao u Hostaplera, jer ta auta, kao što im ime kaže, limitiraju vrijeme dolaska :D
ma upravu si da meso nije krivo,mozda mu je suvozac bio tvoj idol sejo bukva a njega ima masala ;-) ;-) ;-)
nino90

#357 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by nino90 »

emko1234 wrote:vracao sam se sinoc u poslijepodnevnim satima oz hercegovine. stao kod maksumica u mesnici u konjicu, kupio neko meso i krenuo za sarajevo.
gdje god sam mogao preticat, preticao sam, voznja uz ivan mi je prosjecnu potrosnju digla za 3 litra, od momenta ostre desne okuke, do momenta kad prolazis drugi tunel i pocnes spustanje.
board sam ponistio u konjicu, svezao se i krenuo. na par ravnih dionica prije nego zavrsis uspon i pocnes spustanje sam vozio i 160-170km/h. epilog: voznja je trajala 39 minuta, prestao sam racunat kad sam sisao s podvoznjaka na stupu. potrosnja 12, 3l. da ne zaboravim, nije bilo previse auta na cesti al ih je bilo prilicno za subotu predvecer.
da bi na toj dionici vrijeme spustio jos 10 minuta, treba auto od 350+ ks. a za vrijeme od 20 minuta vjerovatno 500+ ks.
da ti nisi onaj manijak s bmw-om ?
dottore

#358 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by dottore »

emko vozi Škodu... :mrgreen:
_ado_

#359 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by _ado_ »

danas se vracao sa mora i koliko sam primjetio najvise divljaju vozaci oktavia,predpostavljam tdi. dugo sam vozio iza neke crne alfe 159 jtd i bilo je uzivanje gledati covjeka za volanom auta koje bi moglo da 'usisa' te skode,ali on i dalje vozi sasvim normalno, bez ikakvog trzanja, preticanja,divljanja. treba zabraniti prodaju auta sa oznakom tdi :D
sorcerer

#360 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by sorcerer »

vjerovatno su sluzbene oktavije,a svi znamo koji su auti najbrzi :lol:
Bakir1

#361 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Bakir1 »

nisu nuzno oktavije, ponekad su bore ili pasati :D
emko1234

#362 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by emko1234 »

reni-90 wrote:
emko1234 wrote:vracao sam se sinoc u poslijepodnevnim satima oz hercegovine. stao kod maksumica u mesnici u konjicu, kupio neko meso i krenuo za sarajevo.
gdje god sam mogao preticat, preticao sam, voznja uz ivan mi je prosjecnu potrosnju digla za 3 litra, od momenta ostre desne okuke, do momenta kad prolazis drugi tunel i pocnes spustanje.
board sam ponistio u konjicu, svezao se i krenuo. na par ravnih dionica prije nego zavrsis uspon i pocnes spustanje sam vozio i 160-170km/h. epilog: voznja je trajala 39 minuta, prestao sam racunat kad sam sisao s podvoznjaka na stupu. potrosnja 12, 3l. da ne zaboravim, nije bilo previse auta na cesti al ih je bilo prilicno za subotu predvecer.
da ti nisi onaj manijak s bmw-om ?
nisam, ja sam manijak bez bemvea.
Brdar

#363 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Brdar »

/
Last edited by Brdar on 21/09/2012 23:02, edited 1 time in total.
mahalas505

#364 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by mahalas505 »

Malkice da osvjezimo temu sa ovim klipom za ove trkace, posto su nam putevi i mentalitet slicni onim drzavama s klipa
sarajevomd

#365 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by sarajevomd »

bordo_boy wrote:
ChipyChips wrote:Sjetih se da kod jarana sa FB ima snimak Konjic-Sarajevo sa motorima.

http://www.youtube.com/watch?v=fRDkQQzP1KA&sns=fb

22 minute...moze li auto brze?
Ovo je Konjic - Zovik , 4 km prije Hadžića. Koliko ja znam, do Sarajeva (Energoinvesta) ima još 15 ak km. To znači da bi im trebalo još 5 minuta do Energoinvesta.

Dakle, motorima 27 minuta. A autom, koje usput nije uopšte neka sila da treba 20 minuta? Jest ako je Konjic kod Ivana, a Sarajevo kod Zovika... :D
Da je ovo prava drzava svakom bi motor bio oduzet i guzili bi jedan drugog u zatvoru!!! Poserem se na njihovu brzinu, posebno na onog bez kacige.

Gamad!
mayab

#366 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by mayab »

sarajevomd wrote:
bordo_boy wrote:
ChipyChips wrote:Sjetih se da kod jarana sa FB ima snimak Konjic-Sarajevo sa motorima.

http://www.youtube.com/watch?v=fRDkQQzP1KA&sns=fb

22 minute...moze li auto brze?
Ovo je Konjic - Zovik , 4 km prije Hadžića. Koliko ja znam, do Sarajeva (Energoinvesta) ima još 15 ak km. To znači da bi im trebalo još 5 minuta do Energoinvesta.

Dakle, motorima 27 minuta. A autom, koje usput nije uopšte neka sila da treba 20 minuta? Jest ako je Konjic kod Ivana, a Sarajevo kod Zovika... :D
Da je ovo prava drzava svakom bi motor bio oduzet i guzili bi jedan drugog u zatvoru!!! Poserem se na njihovu brzinu, posebno na onog bez kacige.

Gamad!
Kakav idiot trebas biti da jurcas po magistralnom putu u "gaćama" i bez kacige :-) :? :lol:
goran16v

#367 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by goran16v »

Kamerman je mogao ostat' ma merdzi makedonskog ambasadora milsim na 6.00, a na 9.00 sve mangupi i trkaci a svi uredno nagazili po bremzama na Bradini da ne bi bilo ajd' sidji malo s motora...
Sanchezsa90

#368 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Sanchezsa90 »

Daj da me neko od ovih sumahera odveze od Sarajeva do Konjica za 20 min kurac mu popusim . Isao sam tom relacijom sa bar 10 razlicitih auta od kojih je pola bilo iznad prosjeka , dobro ne tako jakih kao ovaj audi ili bmw koji su najglasniji na temi i najbrze vrijeme koje sam postigao je bilo izmedju 30 i 35 min. Polazna tacka kosevsko brdo i preko rajlovca sam isao . Vjerujem da se to moze spustiti jos nekih 5 min ali doci za 20 min i imati prosjecnu brzinu 180 je realno isto kao i to da veceras oplodim kim kardashian
bomba

#369 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by bomba »

goran16v wrote:Kamerman je mogao ostat' ma merdzi makedonskog ambasadora milsim na 6.00, a na 9.00 sve mangupi i trkaci a svi uredno nagazili po bremzama na Bradini da ne bi bilo ajd' sidji malo s motora...
Sto se tice 09:00 minute snimka, jel ti stvarno mislis da se ovakvi likovi zaustavljaju policiji ??? Smijem se kladit da pola motora sa ovog snimka nije uopste registrovano :-)
Inace, odavno nisam vidio da neko vozi motore ovako lose... Malo je rec da niti jedan od ovih "sofera" sa snimka veze sa voznjom motora nema a sto je najgore, tacno se vidi iz snimka da svi do jednog voze na svojim osobnim granicama - idealan recept za pojavljivanje u crnoj hronici :roll:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#370 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by mali_milojica »

bomba wrote:
goran16v wrote:Kamerman je mogao ostat' ma merdzi makedonskog ambasadora milsim na 6.00, a na 9.00 sve mangupi i trkaci a svi uredno nagazili po bremzama na Bradini da ne bi bilo ajd' sidji malo s motora...
Sto se tice 09:00 minute snimka, jel ti stvarno mislis da se ovakvi likovi zaustavljaju policiji ??? Smijem se kladit da pola motora sa ovog snimka nije uopste registrovano :-)
Inace, odavno nisam vidio da neko vozi motore ovako lose... Malo je rec da niti jedan od ovih "sofera" sa snimka veze sa voznjom motora nema a sto je najgore, tacno se vidi iz snimka da svi do jednog voze na svojim osobnim granicama - idealan recept za pojavljivanje u crnoj hronici :roll:
X

Mene bi bilo sramota staviti navedeni clip na Youtube. Smijesno.
citroen xm

#371 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by citroen xm »

Meni nije smiješno već žalosno. I onda neko kaže, žao mi ga je bio je mlad. Žao mi je samo ljudi koji nedužni nastradaju zbog ovih majmuna što vole natezati daleko iznad ograničenja ne bi li im posle kroz hvaljenje kita narasla.
ja1977

#372 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by ja1977 »

Koji idioti :x

U normalnim drzavama policija bi im se mogla nahebati svega na osnovu snimka
dottore

#373 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by dottore »

ja1977 wrote:Koji idioti :x

U normalnim drzavama policija bi im se mogla nahebati svega na osnovu snimka

i jos koliko ima ovakvih...

Kad ga uhvate, onda bi mu mogli nesto... :lol:
Industrialyzer

#374 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by Industrialyzer »

Bas sad hocu da spomenem Ghost Ridera, i koliko njih ima po svijetu... U Americi prije 1-2 godine kamera uslikala Veyrona na 340km/h :mrgreen:
citroen xm

#375 Re: Utrkivanje uz Ivan ?? wtf

Post by citroen xm »

Ima toga svugdje, samo što za ovakve teške prekršaje u inostranstvu uhvaćeni ostaju bez vozačke momentalno, a u nekim slučajevima završe u ćuzi ili im se oduzme auto.

Ovde se u slučaju hvatanja obično prolazi sa 10 KM za kafu.

Ne pričam o sitnim prekršajima tipa pojas, svjetla... gdje je i neko opraštanje kazne razumljivo. Ali ovakvi degenerici sa svojom bahatom vožnjom definitivno trebaju biti najstrožije kažnjeni.
Post Reply