ako ne bude kuše ovo će gorjeti sve dok ne izgori sve
pa može vako do nove godine
Aloo hajvanu, gore hektari sume i livada, razna flora i fauna, stanista i hrana za zivotinje i ljude, svjez zrak, priroda, ekonomija u minusu preko 10 MILIJARDI,a budzet nam na godinu vise od 1 milijardeI i ti se nasao prepirati i palamuditi u 6 ujutro na temi ima li boga ili ne i slati meni privatne poruke, pa jebem it ja mater ovako javno da li si ti normalan, ne samo ti nego i ostala TELAD sa pod foruma politika, majku vam jebem neradnicku svima, govna jedna ateisticka..Religious Fantastic wrote:salter071 wrote:Religious Fantastic:"baš da vidim ko će me mobilizirati..?"
Da smo svi tako razmisljali 1992-ge ne bi bilo ni tebe ni ovog grada ili bi pisao cirilicom. U svakom slucaju ne bi se cerekao ko lud dok ti zemlja gori i piskarao te gluposti. Upravo radi takvih kao ti i jesmo tu gdje jesmo. Jedina je utjeha sto takvi poput tebe ne traju dugo.
pa šta čekaš? nemoj gubiti vrijeme. Nadam se da znaš u kojem pravcu je jug?!
Što se cerekanja tiče, ono je namijenjeno prizemnoj uvredi maloumnog kretena iznad, a ne činjenici da sve gori.
edit: a pošto pominješ '92, instinkt mi govori da si tada imao jedno 6 godina
Ringhio wrote:Nije da branim vlast, ali brate, da se povuce mehanizacija iz gradova gdje ne gori, pa dodju dobrovoljci koji ce pomoci nasim kvazi vatrogascima, taj pozar bi se lako ugasio.
Da 10 000 ljudi dodje gore, i prospe po flasu vode, to bi vec bilo iskontrolisano.
Niko nama nije kriv, sem nas samih.
fssafasf wrote:Aloo hajvanu, gore hektari sume i livada, razna flora i fauna, stanista i hrana za zivotinje i ljude, svjez zrak, priroda, ekonomija u minusu preko 10 MILIJARDI,a budzet nam na godinu vise od 1 milijardeI i ti se nasao prepirati i palamuditi u 6 ujutro na temi ima li boga ili ne i slati meni privatne poruke, pa jebem it ja mater ovako javno da li si ti normalan, ne samo ti nego i ostala TELAD sa pod foruma politika, majku vam jebem neradnicku svima, govna jedna ateisticka..Religious Fantastic wrote:salter071 wrote:Religious Fantastic:"baš da vidim ko će me mobilizirati..?"
Da smo svi tako razmisljali 1992-ge ne bi bilo ni tebe ni ovog grada ili bi pisao cirilicom. U svakom slucaju ne bi se cerekao ko lud dok ti zemlja gori i piskarao te gluposti. Upravo radi takvih kao ti i jesmo tu gdje jesmo. Jedina je utjeha sto takvi poput tebe ne traju dugo.
Što se cerekanja tiče, ono je namijenjeno prizemnoj uvredi maloumnog kretena iznad, a ne činjenici da sve gori.
Cime bi se trebao naci uvijedjen ziv bio?mahalaš wrote:Ne izvlacite rijeci iz konteksta! Problem je sto sve gori, a nista se ne radi![]()
Vi uzeli oko gluposti raspravljati i svadjati seOd cijelog posta, ti izvuces ateiste, da se nisi naso uvrijedjen?
Sta ja znam, covjek ziv ispisa problematiku, a ti izvuce ateiste, pusti ponijelo ga maloAlfons Kauders wrote:Cime bi se trebao naci uvijedjen ziv bio?mahalaš wrote:Ne izvlacite rijeci iz konteksta! Problem je sto sve gori, a nista se ne radi![]()
Vi uzeli oko gluposti raspravljati i svadjati seOd cijelog posta, ti izvuces ateiste, da se nisi naso uvrijedjen?
Gosp. Dodik ti je odgovorio koliko on misli da je to njihov( zajdenicki BH) problem. Nece ni da cuje za kupovinu zajednicke opreme a kamoli nesto drugo.iz dna duše wrote:Ringhio wrote:Nije da branim vlast, ali brate, da se povuce mehanizacija iz gradova gdje ne gori, pa dodju dobrovoljci koji ce pomoci nasim kvazi vatrogascima, taj pozar bi se lako ugasio.
Da 10 000 ljudi dodje gore, i prospe po flasu vode, to bi vec bilo iskontrolisano.
Niko nama nije kriv, sem nas samih.
Pa da ti kažem, što će nam onda vlast uopšte...sami rješavamo zdravstvo, sami školstvo, elementarne nepogode...
Mala digresija, ali....znaš li za koliko se trenutno djece i omladine skupljaju pare za lijekove, operacije, transplatacije, zračenja, hemoterapije, jer vlast nije omogućila toj djeci adekvatno zdravstvenu njegu i liječenje...
Pa šta će nam onda vlast ako bi sada građane trebalo slati gore "sa flašama" vide, da gase...Ja sam bila tamo nedavno, to su nepristupačni predjeli, je li znaš da tamo osim aviona i helikoptera, nije moguć pristup, ili treba ljude slati po svaku cijenu...
Slažem se da se trebaju uključiiti iz svih kantona i oba entiteta svi raspoloživi resursi....ovoj je globalni bh problem...ali, da to nije tako, zar nije opet kriva vlast?! Sada su, po nekima, krivi i građani Konjica i drugih mjesta, gdje gori, pai Rafting klubovi i svi ostali, što ne gase vatrenu stihiju....Kriva je vlast koja nije pripremljena ni da omogući normalan redovan život a kamoli rješavanje nekih vanrednih stvari....Pa pogledaj samo opremu za gašenje, sramota!
Ja izvuce ateiste zato jer se na forumu tolerise kada se o istim pise svasta. Ne tako davno dezurni mudriseri su branili lika koji je dobio otkaz zato jer je ateiste nazivao govnima, kao i ovaj pacijent. Da umjesto "ateisti" stavis muslimani, jevreji, katolici ili pravoslavci - fasovo bi ban u roku od par minuta.mahalaš wrote:Sta ja znam, covjek ziv ispisa problematiku, a ti izvuce ateiste, pusti ponijelo ga maloAlfons Kauders wrote:Cime bi se trebao naci uvijedjen ziv bio?mahalaš wrote:Ne izvlacite rijeci iz konteksta! Problem je sto sve gori, a nista se ne radi![]()
Bog zna sta je dobio u tim privatnim
taxi_driver wrote:Sta se izvlace na dodika. Pa moze federacija sama da kupi opremu ili airtraktore. Sad ko lafo trebaju dodika da pitaju. Sto ga ne pitaju kad trebaju vozni park obnoviti?
Ovako mala zemljica i još bi kanadere da kupuje zasebno!! Nego, Dodik jeste đubre, ali dobro dođe za izgovore...Jarani su oni svi, ne brini, jedni druge drže na vlasti...Ne valjaju ni ovi u FBiH ništa...ista su to ....., da ne kažem šta...postaću još vulgarna...vole oni svi svako svoje avlijice.elcaliente wrote:taxi_driver wrote:Sta se izvlace na dodika. Pa moze federacija sama da kupi opremu ili airtraktore. Sad ko lafo trebaju dodika da pitaju. Sto ga ne pitaju kad trebaju vozni park obnoviti?
Pa isplatnije i logicnije da kupimo u BiH dva zajdeno nego da rs kupuje sa crnom gorom jedan a mi sebi dva posebno. Ili ti mislis drugacije?
kad je to u bosni vladala logika? ako rs nece, kupi sam.elcaliente wrote:taxi_driver wrote:Sta se izvlace na dodika. Pa moze federacija sama da kupi opremu ili airtraktore. Sad ko lafo trebaju dodika da pitaju. Sto ga ne pitaju kad trebaju vozni park obnoviti?
Pa isplatnije i logicnije da kupimo u BiH dva zajdeno nego da rs kupuje sa crnom gorom jedan a mi sebi dva posebno. Ili ti mislis drugacije?
Tačno!elcaliente wrote:taxi_driver wrote:Sta se izvlace na dodika. Pa moze federacija sama da kupi opremu ili airtraktore. Sad ko lafo trebaju dodika da pitaju. Sto ga ne pitaju kad trebaju vozni park obnoviti?

taxi_driver wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/poli ... 33799.aspx
nisu djeca vec stare mudonje.
Vec sam ti rekao sve sta sam ti imao reci. Nemam sta ni dodati ni oduzeti. Procitaj prethodni odgovor. Ili nemoj. Tvoje misljenje je svakako nebitno i irelevanto. Uzaludno je objasnjavati onome ko ne zeli da shvati. Ne gubi mi se vrijeme na takve.Religious Fantastic wrote:salter071 wrote:Religious Fantastic:"baš da vidim ko će me mobilizirati..?"