Imovinski karton!!! Mora da se zajebajes. Ti papiri koji se zovu "imovinski karton" su najobicnija suplja da se narod malo zabavi. A kad smo vec kod Kasumovica mislim da nikad niko nije branio "drzavni" vs. "entitetski budzeti" na tako argumentovan i ozbiljan nacin. bog toga i jeste bio smetnja SNSD-u, zbog toga SDP i jeste jedva docekao da ga istresu iz Vijeca ministara BiH. Dodik je uspio isposlovati upravo zahvaljujuci cinjenici da nema Kasumovica daljnja povecanja budzeta RS-a, a time indirektno i F BiH, dok budzet BiH stagnira. Sad znam da ce neki genije reci da je to isti klinac i da te pare trose svakako stranacki kadrovi i u entitetima i na drzavnom nivou. Medjutim, svako ko imalo poznaje materiju jasno je sta se valja iza brda. Kad su izbile poplave vojska nije imala goriva za helikoptere, da ne pominjem da ih ima sijaset zrelih za remont a tako su trebali. Topli obrok vojnika, SIPA-e i Granicne policije BiH je spusten na 6 KM! Raspitaj se koliki je u telekomima, elektroprivredama i sl. Smanjivane su i plate, dva puta u zadnjih nekoliko godina, ali je i dalje najglasniji Dodik s pricom o ukidanju vojske, Suda BiH i sl. Kad i gdje si cuo da SDP brani ove institucije koje su temelj drzavnosti? Ako je imovinski karton jedini argument protiv Kasumovica onda je to stvarno vise nego bijedan izgovor.Novak20 wrote:Gledam imovinski karton Fuada Kasumovića iz G. Vakufa.wolf07 wrote:
U SDA ima jos govana, ali ima i jedan Sefik Dzaferovic, Genjac, Kasumovic. Problem je malo sa kadrovima koje je na silu izgurao Sulejman Tihic koji nisu mogli odgovoriti zadatku a ovi gore pomenuti se mogu nekome svidjati ili nesvidjati ali nisu nekorektni ljudi iti neko ko je bezocno pljackao narod, znalo bi se da jesu.
http://database.cin.ba/baza/profil.php?profil=85
Jako impozantno za nekoga ko je fakultet upisao četiri godine iza završene srednje škole i ko je 1995 došao iz G.Vakufa. Primjer kako zajedno idu politika i bizmis. Sve stečeno po zakonu. Šta tek nije navedeno.....
A sto se tice upisivanja fakulteta, najmanje bitno je kad je upisan. Meni je vaznije kakvo znanje covjek donosi iz skole, a Kasumovic je itekako pokazao zavidno znanje iz ekonomije.