SDA-All about

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#34751 Re: SDA-All about

Post by pici »

Izetbegović: Razočaran sam zbog Zvizdića, Predsjedništvo SDA nije prihvatilo Sebijino povlačenje
kasHike me ne varaju sultanija od oktobra na tronu :thumbup: :bih:
kmirsad

#34752 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

pici wrote:
Izetbegović: Razočaran sam zbog Zvizdića, Predsjedništvo SDA nije prihvatilo Sebijino povlačenje
Jesul to one...svekrove... zlatne... :-D
GeeTnT

#34753 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

...mislio sam da je gatacki klan opasan, a oni jaki kˋo teletabisi..
video

#34754 Re: SDA-All about

Post by video »

GeeTnT wrote:...mislio sam da je gatacki klan opasan, a oni jaki kˋo teletabisi..
Nije ovo jos gotovo.
Igranka se tek sprema
vatrogasac

#34755 Re: SDA-All about

Post by vatrogasac »

kmirsad wrote:Jesul to one...svekrove... zlatne... :-D
Pretvaraš se otvoreno u bota. Uspori malo.

aratet

#34756 Re: SDA-All about

Post by aratet »

vatrogasac wrote:

Tako mu reci, otvoreno nam vrijedja vladajucu stranku najgore drzave u Evropi.
vatrogasac

#34757 Re: SDA-All about

Post by vatrogasac »

aratet wrote: Tako mu reci, otvoreno nam vrijedja vladajucu stranku najgore drzave u Evropi.
Ne branim stranku niti ovo što se dešava, naprotiv, a ovo o Aliji i zlatnim kašikama više postalo bljutavo za slušati. Niti kakvog izvora, niti dokumenta, a gusla se i dalje.
kmirsad

#34758 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

vatrogasac wrote:

Ovo je bila zajebancija s picijevim kašikama... :-D
Ma kakav ja i bot... obična karina od ovce... koja fantazira o nekim boljim danima..
A živo mi se jebe šta je Alija rekao... da li je ili nije... potpuno mi je svejedno... rat je bio...a meni 33 kad je počeo... i od tada čekm bolje dane...dočekao gore... a i ne trebaju mi zlatne kašike... znam ja jest i prstima...
Svi mi odlično znamao kako nam je ... i dokle nam je...doduše, kako kome...
Jebe mi se za njih sve... bolje im je nego meni...
Lijepo im je Alija rekao... bit će nepravde, mniogo nepravde... borite se za svoja prava... imat ćete ih onoliko koliko ih otmete...
Al specijalci mlađi, jači, opremljeniji...
Last edited by kmirsad on 19/05/2018 12:09, edited 1 time in total.
kmirsad

#34759 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

dupli
vatrogasac

#34760 Re: SDA-All about

Post by vatrogasac »

kmirsad wrote:Ovo je bila zajebancija s picijevim kašikama... :-D
A živo mi se jebe šta je Alija rekao... da li je ili nije... potpuno mi je svejedno... rat je bio...a meni 33 kad je počeo... i od tada čekm bolje dane...dočekao gore... a i ne trebaju mi zlatne kašike... znam ja jest i prstima...
Lijepo im je Alija rekao... bit će nepravde, mniogo nepravde... borite se za svoja prava... imat ćete ih onoliko koliko ih otmete...
U više navrata sam ti htio replicirati nego vidim drugi su, a ako već imaš opciju i guraš je to nemoj činiti kao Suljagić ili Hadžiomerović nego više kao Bećirović.
kmirsad

#34761 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

vatrogasac wrote:
kmirsad wrote:Ovo je bila zajebancija s picijevim kašikama... :-D
U više navrata sam ti htio replicirati nego vidim drugi su, a ako već imaš opciju i guraš je to nemoj činiti kao Suljagić ili Hadžiomerović nego više kao Bećirović.
Jedina opcija koju ja guram je moja opcija. Da meni i mojima bude bolje.
To znači da ne vlada niko, ko je ovdje ikada vladao od rata na ovamo... smjenjuju se naizmjenično isti... redaljka...hoču, ako več moram biti jeban... da me jebe neko novi... bar da razbije monotoniju
Heller

#34762 Re: SDA-All about

Post by Heller »

Point. wrote:BiH ko S Koreja. Vlast sa babe na sina na snahu pa na kćerku. Majku im jebem, zar je vlast baš toliko zarazna.
Kuba ima novog predsjednika koji nije Castro :mrgreen:
Point.

#34763 Re: SDA-All about

Post by Point. »

Heller wrote:
Point. wrote:BiH ko S Koreja. Vlast sa babe na sina na snahu pa na kćerku. Majku im jebem, zar je vlast baš toliko zarazna.
Znači ne gine nam još najmanje 40 godina vladavine smrdljive famalije Izetbegović.
megaman4

#34764 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

Point. wrote:
Heller wrote:
Znači ne gine nam još najmanje 40 godina vladavine smrdljive famalije Izetbegović.
Postali smo monarhija. Tito se borio protiv toga ali smo opet pali na ispitu. :(
pici

#34765 Re: SDA-All about

Post by pici »

kmirsad wrote:
pici wrote:
jastHaradi... nistHa brez pozlate ev krompir niz grlo ko begova Čorba :bih:
kmirsad

#34766 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

pici wrote:
kmirsad wrote:
pici wrote: kasHike me ne varaju sultanija od oktobra na tronu :thumbup: :bih:
jastHaradi... nistHa brez pozlate ev krompir niz grlo ko begova Čorba :bih:
:-D Meni se čini da Bakir njoj ne smije ništa... sluša je ko cuko...
Znaju žene bit zajebane da te uvjere u svašta... pamet ti uzmu, pa misliš njenom glavom... ti najebeš, a one... zlato... :lol:
pici

#34767 Re: SDA-All about

Post by pici »

"Erdogan svojim dolaskom želi vratiti SDA iz svijeta mrtvih i utrti put Sebiji za Predsjedništvo, jer mu je Alija ostavio Bosnu u amanet "
Nadzorna_ploca

#34768 Re: SDA-All about

Post by Nadzorna_ploca »

POBEDNICI! :thumbup:
smjesko071

#34769 Re: SDA-All about

Post by smjesko071 »

Nesto ne primjetih neku vele ljubav između Baketa i Tayipa. Pozdravise se, rukovase se rukama na aerodromu ko dobri poznanici, ne ko prijatelji. Inace Erdoan se grli sa Vucicem npr. https://www.espreso.rs/vesti/politika/2 ... jajem-foto
Maharadza

#34770 Re: SDA-All about

Post by Maharadza »

smjesko071 wrote:Nesto ne primjetih neku vele ljubav između Baketa i Tayipa. Pozdravise se, rukovase se rukama na aerodromu ko dobri poznanici, ne ko prijatelji. Inace Erdoan se grli sa Vucicem npr. https://www.espreso.rs/vesti/politika/2 ... jajem-foto
Normala da će ga grliti kada njemu i njegovim privrednicima (čitaj tajkunima) donosi profit kroz benefite za investitore, dok je Bake tu samo da se ima kome udijeliti sadaka - sevap je! :mrgreen:
apsidejzi

#34771 Re: SDA-All about

Post by apsidejzi »

Maharadza wrote:
smjesko071 wrote:Nesto ne primjetih neku vele ljubav između Baketa i Tayipa. Pozdravise se, rukovase se rukama na aerodromu ko dobri poznanici, ne ko prijatelji. Inace Erdoan se grli sa Vucicem npr. https://www.espreso.rs/vesti/politika/2 ... jajem-foto
Normala da će ga grliti kada njemu i njegovim privrednicima (čitaj tajkunima) donosi profit kroz benefite za investitore, dok je Bake tu samo da se ima kome udijeliti sadaka - sevap je! :mrgreen:
Koja ljubav ba, nije htio sa njim Bascarsijom prohodat nit aksam klanjat. A kamoli iftarit.
pici

#34772 Re: SDA-All about

Post by pici »

dje su eSDeA omladinci i omladinke... jazuk
criticos

#34773 Re: SDA-All about

Post by criticos »

Dodik od Srba pravi najsiromašniji narod u Europi, dok Čović svojom politikom vodi ka nestanku Hrvata na prostorima BiH. U utrku se uključuje i Bakir pokušajem da svima pokaže, dokaže i ukaže kako su Bošnjaci podanici Turcima. Tronožac zla.
mesarkoni

#34774 Re: SDA-All about

Post by mesarkoni »

criticos wrote:Dodik od Srba pravi najsiromašniji narod u Europi, dok Čović svojom politikom vodi ka nestanku Hrvata na prostorima BiH. U utrku se uključuje i Bakir pokušajem da svima pokaže, dokaže i ukaže kako su Bošnjaci podanici Turcima. Tronožac zla.
Nismo nikome podanici...zar da ga bolje Vučić dočeka kad mu veli "ovo je tvoja zemlja" itd...ja bih prenio suverenitet Ankari ako bude stani pani...i nije to gubljenje suvereniteta već čuvanje :D dok komsije ne odustanu od teritorijalnih pretenzija naspram naše Bosne :bih: :thumbup: vidim Erdogan smeta, vjerovatno "investitorima" iz Austrije koji nam odvlače pare iz zemlje sa ogromnim kamatama i nije im u interesu da ovdje dođe do stabilizacije i razvoja ikada....toliko.
Janjicar

#34775 Re: SDA-All about

Post by Janjicar »

mesarkoni wrote:
criticos wrote:Dodik od Srba pravi najsiromašniji narod u Europi, dok Čović svojom politikom vodi ka nestanku Hrvata na prostorima BiH. U utrku se uključuje i Bakir pokušajem da svima pokaže, dokaže i ukaže kako su Bošnjaci podanici Turcima. Tronožac zla.
Nismo nikome podanici...zar da ga bolje Vučić dočeka kad mu veli "ovo je tvoja zemlja" itd...ja bih prenio suverenitet Ankari ako bude stani pani...i nije to gubljenje suvereniteta već čuvanje :D dok komsije ne odustanu od teritorijalnih pretenzija naspram naše Bosne :bih: :thumbup: vidim Erdogan smeta, vjerovatno "investitorima" iz Austrije koji nam odvlače pare iz zemlje sa ogromnim kamatama i nije im u interesu da ovdje dođe do stabilizacije i razvoja ikada....toliko.
Image

Samo red rad i disciplina.
Post Reply