kasHike me ne varaju sultanija od oktobra na tronuIzetbegović: Razočaran sam zbog Zvizdića, Predsjedništvo SDA nije prihvatilo Sebijino povlačenje
SDA-All about
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34751 Re: SDA-All about
- kmirsad
#34752 Re: SDA-All about
Jesul to one...svekrove... zlatne...pici wrote:kasHike me ne varaju sultanija od oktobra na tronuIzetbegović: Razočaran sam zbog Zvizdića, Predsjedništvo SDA nije prihvatilo Sebijino povlačenje![]()
- GeeTnT
#34753 Re: SDA-All about
...mislio sam da je gatacki klan opasan, a oni jaki kˋo teletabisi..
- video
#34754 Re: SDA-All about
Nije ovo jos gotovo.GeeTnT wrote:...mislio sam da je gatacki klan opasan, a oni jaki kˋo teletabisi..
Igranka se tek sprema
- vatrogasac
#34755 Re: SDA-All about
Pretvaraš se otvoreno u bota. Uspori malo.kmirsad wrote:Jesul to one...svekrove... zlatne...
-
aratet
#34756 Re: SDA-All about
Tako mu reci, otvoreno nam vrijedja vladajucu stranku najgore drzave u Evropi.vatrogasac wrote:Pretvaraš se otvoreno u bota. Uspori malo.kmirsad wrote:Jesul to one...svekrove... zlatne...
- vatrogasac
#34757 Re: SDA-All about
Ne branim stranku niti ovo što se dešava, naprotiv, a ovo o Aliji i zlatnim kašikama više postalo bljutavo za slušati. Niti kakvog izvora, niti dokumenta, a gusla se i dalje.aratet wrote: Tako mu reci, otvoreno nam vrijedja vladajucu stranku najgore drzave u Evropi.
- kmirsad
#34758 Re: SDA-All about
Ovo je bila zajebancija s picijevim kašikama...vatrogasac wrote:Pretvaraš se otvoreno u bota. Uspori malo.kmirsad wrote:Jesul to one...svekrove... zlatne...
Ma kakav ja i bot... obična karina od ovce... koja fantazira o nekim boljim danima..
A živo mi se jebe šta je Alija rekao... da li je ili nije... potpuno mi je svejedno... rat je bio...a meni 33 kad je počeo... i od tada čekm bolje dane...dočekao gore... a i ne trebaju mi zlatne kašike... znam ja jest i prstima...
Svi mi odlično znamao kako nam je ... i dokle nam je...doduše, kako kome...
Jebe mi se za njih sve... bolje im je nego meni...
Lijepo im je Alija rekao... bit će nepravde, mniogo nepravde... borite se za svoja prava... imat ćete ih onoliko koliko ih otmete...
Al specijalci mlađi, jači, opremljeniji...
Last edited by kmirsad on 19/05/2018 12:09, edited 1 time in total.
- vatrogasac
#34760 Re: SDA-All about
U više navrata sam ti htio replicirati nego vidim drugi su, a ako već imaš opciju i guraš je to nemoj činiti kao Suljagić ili Hadžiomerović nego više kao Bećirović.kmirsad wrote:Ovo je bila zajebancija s picijevim kašikama...![]()
A živo mi se jebe šta je Alija rekao... da li je ili nije... potpuno mi je svejedno... rat je bio...a meni 33 kad je počeo... i od tada čekm bolje dane...dočekao gore... a i ne trebaju mi zlatne kašike... znam ja jest i prstima...
Lijepo im je Alija rekao... bit će nepravde, mniogo nepravde... borite se za svoja prava... imat ćete ih onoliko koliko ih otmete...
- kmirsad
#34761 Re: SDA-All about
Jedina opcija koju ja guram je moja opcija. Da meni i mojima bude bolje.vatrogasac wrote:U više navrata sam ti htio replicirati nego vidim drugi su, a ako već imaš opciju i guraš je to nemoj činiti kao Suljagić ili Hadžiomerović nego više kao Bećirović.kmirsad wrote:Ovo je bila zajebancija s picijevim kašikama...![]()
To znači da ne vlada niko, ko je ovdje ikada vladao od rata na ovamo... smjenjuju se naizmjenično isti... redaljka...hoču, ako več moram biti jeban... da me jebe neko novi... bar da razbije monotoniju
-
Heller
#34762 Re: SDA-All about
Kuba ima novog predsjednika koji nije CastroPoint. wrote:BiH ko S Koreja. Vlast sa babe na sina na snahu pa na kćerku. Majku im jebem, zar je vlast baš toliko zarazna.
- Point.
#34763 Re: SDA-All about
Znači ne gine nam još najmanje 40 godina vladavine smrdljive famalije Izetbegović.Heller wrote:Kuba ima novog predsjednika koji nije CastroPoint. wrote:BiH ko S Koreja. Vlast sa babe na sina na snahu pa na kćerku. Majku im jebem, zar je vlast baš toliko zarazna.
-
megaman4
#34764 Re: SDA-All about
Postali smo monarhija. Tito se borio protiv toga ali smo opet pali na ispitu.Point. wrote:Znači ne gine nam još najmanje 40 godina vladavine smrdljive famalije Izetbegović.Heller wrote:Kuba ima novog predsjednika koji nije CastroPoint. wrote:BiH ko S Koreja. Vlast sa babe na sina na snahu pa na kćerku. Majku im jebem, zar je vlast baš toliko zarazna.
- pici
#34765 Re: SDA-All about
jastHaradi... nistHa brez pozlate ev krompir niz grlo ko begova Čorbakmirsad wrote:Jesul to one...svekrove... zlatne...pici wrote:kasHike me ne varaju sultanija od oktobra na tronuIzetbegović: Razočaran sam zbog Zvizdića, Predsjedništvo SDA nije prihvatilo Sebijino povlačenje![]()
- kmirsad
#34766 Re: SDA-All about
pici wrote:jastHaradi... nistHa brez pozlate ev krompir niz grlo ko begova Čorbakmirsad wrote:Jesul to one...svekrove... zlatne...pici wrote: kasHike me ne varaju sultanija od oktobra na tronu![]()
Znaju žene bit zajebane da te uvjere u svašta... pamet ti uzmu, pa misliš njenom glavom... ti najebeš, a one... zlato...
- pici
#34767 Re: SDA-All about
"Erdogan svojim dolaskom želi vratiti SDA iz svijeta mrtvih i utrti put Sebiji za Predsjedništvo, jer mu je Alija ostavio Bosnu u amanet "
-
smjesko071
#34769 Re: SDA-All about
Nesto ne primjetih neku vele ljubav između Baketa i Tayipa. Pozdravise se, rukovase se rukama na aerodromu ko dobri poznanici, ne ko prijatelji. Inace Erdoan se grli sa Vucicem npr. https://www.espreso.rs/vesti/politika/2 ... jajem-foto
- Maharadza
#34770 Re: SDA-All about
Normala da će ga grliti kada njemu i njegovim privrednicima (čitaj tajkunima) donosi profit kroz benefite za investitore, dok je Bake tu samo da se ima kome udijeliti sadaka - sevap je!smjesko071 wrote:Nesto ne primjetih neku vele ljubav između Baketa i Tayipa. Pozdravise se, rukovase se rukama na aerodromu ko dobri poznanici, ne ko prijatelji. Inace Erdoan se grli sa Vucicem npr. https://www.espreso.rs/vesti/politika/2 ... jajem-foto
- apsidejzi
#34771 Re: SDA-All about
Koja ljubav ba, nije htio sa njim Bascarsijom prohodat nit aksam klanjat. A kamoli iftarit.Maharadza wrote:Normala da će ga grliti kada njemu i njegovim privrednicima (čitaj tajkunima) donosi profit kroz benefite za investitore, dok je Bake tu samo da se ima kome udijeliti sadaka - sevap je!smjesko071 wrote:Nesto ne primjetih neku vele ljubav između Baketa i Tayipa. Pozdravise se, rukovase se rukama na aerodromu ko dobri poznanici, ne ko prijatelji. Inace Erdoan se grli sa Vucicem npr. https://www.espreso.rs/vesti/politika/2 ... jajem-foto
- pici
#34772 Re: SDA-All about
dje su eSDeA omladinci i omladinke... jazuk
-
criticos
#34773 Re: SDA-All about
Dodik od Srba pravi najsiromašniji narod u Europi, dok Čović svojom politikom vodi ka nestanku Hrvata na prostorima BiH. U utrku se uključuje i Bakir pokušajem da svima pokaže, dokaže i ukaže kako su Bošnjaci podanici Turcima. Tronožac zla.
-
mesarkoni
#34774 Re: SDA-All about
Nismo nikome podanici...zar da ga bolje Vučić dočeka kad mu veli "ovo je tvoja zemlja" itd...ja bih prenio suverenitet Ankari ako bude stani pani...i nije to gubljenje suvereniteta već čuvanjecriticos wrote:Dodik od Srba pravi najsiromašniji narod u Europi, dok Čović svojom politikom vodi ka nestanku Hrvata na prostorima BiH. U utrku se uključuje i Bakir pokušajem da svima pokaže, dokaže i ukaže kako su Bošnjaci podanici Turcima. Tronožac zla.
- Janjicar
#34775 Re: SDA-All about
mesarkoni wrote:Nismo nikome podanici...zar da ga bolje Vučić dočeka kad mu veli "ovo je tvoja zemlja" itd...ja bih prenio suverenitet Ankari ako bude stani pani...i nije to gubljenje suvereniteta već čuvanjecriticos wrote:Dodik od Srba pravi najsiromašniji narod u Europi, dok Čović svojom politikom vodi ka nestanku Hrvata na prostorima BiH. U utrku se uključuje i Bakir pokušajem da svima pokaže, dokaže i ukaže kako su Bošnjaci podanici Turcima. Tronožac zla.dok komsije ne odustanu od teritorijalnih pretenzija naspram naše Bosne
![]()
vidim Erdogan smeta, vjerovatno "investitorima" iz Austrije koji nam odvlače pare iz zemlje sa ogromnim kamatama i nije im u interesu da ovdje dođe do stabilizacije i razvoja ikada....toliko.

Samo red rad i disciplina.