Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Klonirajte Asmira !!! Milina ga vidjeti onako visok, zgodan , hladan kao spricer na golu ,fantasticno brani ... pravi sportista ... prototip igraca ...
'Ta ce Asmir ba, prosjecan golman! Ja ne mogu da vjerujem kakve gluposti sve svijet nece izvalit, a momak primio JEDAN JEDINI gol u dosadasnjem toku sezone i to protiv Norwicha, ostatak sve clean sheet, a nije da su imali bezvezne protivnike, Chelsea, Liverpool...
poslije utakmice sa Liverpoolom danas, nema vise razloga da se pitamo ko treba da bude golman...Lik moze komotno uci u prvih 11 Engleske,Francuske,Portugala i jos nekoliko Evropskih "vele-sila"
BHF_Manijak wrote:'Ta ce Asmir ba, prosjecan golman! Ja ne mogu da vjerujem kakve gluposti sve svijet nece izvalit, a momak primio JEDAN JEDINI gol u dosadasnjem toku sezone i to protiv Norwicha, ostatak sve clean sheet, a nije da su imali bezvezne protivnike, Chelsea, Liverpool...
Zadnji klip poslednjeg vido priloga je najbolji momenat odmahivanja rukom frustriranog trenara
Pregledao sam ove video snimke i nisam naisao ni na jednu odbranu vrijednu onanisanja
na njegov lik i djelo.
Ovo sto je odbranio, odbranilo bi i na njegovom mjestu i 80% golmana ovoga svijeta.
Dobar je golman, bez daljnjega ali vanserijski ...budimo ozbiljni.
Covjek ima trenutno dobar run i nista vise, drago mi je da je tako i nadam se da ce to prenijeti na repku.
pirmin wrote:Pregledao sam ove video snimke i nisam naisao ni na jednu odbranu vrijednu onanisanja
na njegov lik i djelo.
Ovo sto je odbranio, odbranilo bi i na njegovom mjestu i 80% golmana ovoga svijeta.
Covjek ima trenutno dobar run i nista vise, drago mi je da je tako i nadam se da ce to prenijeti na repku.
ni buffon nema spektakularnih parada kao piplica recimo al kažu da veliki golmani i najteže udarce sigurnim intervencijama pretvaraju u obične šuteve
stranac2 wrote:Klonirajte Asmira !!! Milina ga vidjeti onako visok, zgodan , hladan kao spricer na golu ,fantasticno brani ... pravi sportista ... prototip igraca ...
pirmin wrote:Pregledao sam ove video snimke i nisam naisao ni na jednu odbranu vrijednu onanisanja
na njegov lik i djelo.
ni buffon nema spektakularnih parada
Ee jebiga sad ...ukucaj na YT "Buffon" pa pogledaj, ja ne bih znao koji video da stavim.
Al` da ne ispadnem hejter ponovicu i ja :"Begovik!"
na njegov lik i djelo.
Govoris o danasnjoj utakmici sa Poolom ili?! Ako ono bi branilo 80% golmana da odmah se bacim s balkona...
na njegov lik i djelo.
Da srbi ili hrvati imaju ovakvog golmana svaki dan bi na index.hr bio neki prilog o njemu (hint: Modrić). Da ne pričamo da bi englezi u zadnjih 10 godina ubili da su imali ovakvog golmana... Al jbg, čovjek je bosanac, odmah je ispodprosječan a ove odbrane su plod sreće i ničega drugog Ako se kužiš u fudbal, napisati da bi ovo sve branilo 80% golmana na svijetu je u najmanju ruku bezobrazno, ili tenedeciozno. Pogledaj samo odbrane u onom drugom klipu na 1:22 ili na 1:30. Evo ti još jedan link, pogledaj odbrane na 0:59 i na 2:02 pa reci da bi ovo branilo 80% golmana na svijetu... http://imageshack.us/clip/my-videos/260 ... 02349.mp4/
I za ove kojima je u raspravama oko golmana argument "pogodila ga lopta", postoji nešto u opisu golmanovih karakteristika što se zove positioning (valjda ne treba prevod), dakle ne čini dobrog golmana samo refleks već i sposobnost da što bolje pokrije ugao i sl... Dennis Rodman je bio najbolji skakač godinama, samo iz razloga što se znao vrhunski postaviti prilikom skoka pa se činilo da se lopta baš uvijek nekako odbija njemu u ruke...
Samo mogu reći - Asmire, dubok naklon ! Kakva samouvjerenost, kakva smirenost na golu... Jedan od najboljih i najperspektivnijih golmana u Evropi... Bravo majstore !