Ja ove amerikance sto sam doveo jos pricaju o bosni. Nikad se bolje nisu proveli. Ja gledam sta ovdje prodaju mati mila pa to je da zaplaces. Ne moze kod nas kada se svako svog tora drzi. Oni u hercegovini bi mogli diznilend naraviti od Medjugorja a Mostarski Aerodrom pretvoriti u Heathrow. Ali jok, ne do bog da se uzme putnik Splitu ili Dubrovniku. Stalno neke organizovane rute iz Dubrovnika i Splita u medjugorje i Msotar, ali niko ne noci, jerbo zajebat ce nekog u Dalmaciji. Ovi u RS trose pare na aerodrom u Trebinju, film o Karadzicu, bakir vamo vazi, snima serije po Turskoj. Ovo u BiH jos funkcionise dobro kako se ljudi odnose prema drzavi. Kada sleces na SJJ ljeti ko da je sumu zaraza neka uhvatila kako se sjece.HAVANA wrote:Ma realno mi smo ogranicene budale,svaki kurac nam smeta, vazda se forsira negativno,od plusa pravimo minus,vjecito puni kritike a zadivljeni nekim drugim zemljama,tamo nam nista ne smeta,sve je cisto,uredno...Pa kralj te jebo jel iko bio u amsterdamu,parizu,berlinu...Pa u parizu mi drugu na kucnom pragu kinez dijete ubio,u amsterdamu mi onaj diler ulicni jarana u kanal gurno,jedva ga izvadih,pred briselom mi rumun u po bijela dana izreseto belgijanca po guzovima i oteo pazar,jebu i otimaju malu djecu,oaze crnacke,jevrejske,molenbeek i scharbeek da ne spominjem i bradate kozojebe...Kod nas da dodje onoliko razlicitih ljudi po banderama bi ih vjesali.Bas bi volio da se naseli svega,crnaca,jevreja,arapa,kineza...da se sve izmjesa,da se svi prce medjusobno.Da za 20 godina neke price besmislene postanu.Shvatite da su turisti odusvljeni,ne jedan nego svi.Njima je dobro ,pravo dobro,jos mi se niko pozalio nije.Boli njih kurac i za dinu konakovica i za vik,i za sve nase budalastine.Ljudima dobro tih par dana.Pa uzmi im pare,izmami im osmijeh na lice...Dodje holandjanin na par dana,smjestim ga,ostavim mu flasu vina,prospekte,turisticke ponude,objasnim sve...Dobro njemu pravo osim sto ga je naka budala u slozi u po noci peglala sat vremena kako ovde nista ne valja,nestaje vode,nema posla,arapa puno dolazi..Frajeru upitnik iznad glave,kaze sto on to meni prica,nek glasa,radi,bori se...pa ja u svom kvartu imam vise stranaca nego sto ih ovde vidjeh u citavom gradu.Nema 10% holandjana...Sta cu sad,da se ubijem
Ja sto sam vidio arapa dodju i odu.Jebi im mater. Ne radim sa njima ali cu raditi.I ako ima problem i neki plan,necu ga sigurno ja rijesiti.Sta ja tu mogu? Drzava i sistem su ti koji treba da brinu o tim stvarima.
Sto kazes sve ljudima smeta. U Zenici dok nije zeljezara proradila kuknjava kako ne radi. Danas radi, kuknjava kakoz agadjuje. Najbolji primjer je zimi i ljeti. Jbt vazda vruce ili zima, nikad nisam cuo nekog da kaze: e jbt. jest vrijeme dobro.