Dijelim mišljenje. Nešto su mi sad svi uvrijeđeni...jeza u ledja wrote: Halo ba ne vjerujte sta mediji pisu. Kako ne razumijete da nad mediji vuku za nos?? Isprovociraju reakcije od fudbalera ili selektora i onda na osnovu toga sklapaju pogresne zakljucke. O tome je pricao i I. Osim, a i Susic, i mnogi drugi.
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
IlijaLadin
#3451 Re: Golman reprezentacije BiH
-
north
#3452 Re: Golman reprezentacije BiH
Niko ne treba i ne smije da se popiša na Hasagićev staž u repki i njegovu volju i htijenje, te da je igrao kad god i gdje je god trebalo, ali njegovo vrijeme je prošlo, sad imamo puno kvalitetnijeg golmana i ako ima imalo mozga to treba da prihvati....Ako ne želi da bude na klupi, nek se onda oprosti od repke, upriličiti mu kakav fin oproštaj, zaslužio je....To bi mu trebalo iskomunicirati i na to staviti tačku......
- simonese
#3453 Re: Golman reprezentacije BiH
i veliki Oliver Kahn je mirno sjedio na klupi dok je Lehmann branio
- respo
#3454 Re: Golman reprezentacije BiH
ne zasluzuje pljuvanje i to al zasluzuje da sidje s gola jer ima boljihz__semir wrote: Jok, eto nije.
Previše se ovdje pljuje po Keni, koji je godinama bio prva jedinica naše reprezentacije. Pa pred Portugal smo molili Boga da ga doktori osposobe, samo da može braniti, a sad ga se ovako pljuje. Sramota.
Begović jeste trenutno bolji, zaslužuje da brani, ali Kenan ne zaslužuje ovakvo pljuvanje, proglašavanje "invalidom", tjeranje iz reprezentacije i ostalo što vi radite. Stidite se.
normalno da ces biti jedinica kad ti je alternativa piplica i slicni
ne bi se kladio i da nema nekih talova stela klinaca palaca sto je on na golu
- quasar
#3455 Re: Golman reprezentacije BiH
Ljudi, Avaz vec skoro 2 godine neprekidno gubi tiraz. Dosli racuni na naplatu. Sto je kuhao sad pomalo kusa. Vjerovatno ste primjetili da je politika te kuce da na naslovnoj stranici svojih izdanja mora imati bombastican naslov, pa makar i ne bilo nikakvog dogadjaja. Jos bolje ako se moze gdje slikati kakav mrtav covjek, a ko j. porodicu.
Sad valja na svaki nacin gledati da se proda koji primjerak vise, jer dogorjeva do nokata. Sta njega (njih) briga sta je istina, i kao da ce neko da ih tuzi. Svakako imaju stotine tuzbi koje su po ladicama. Njima je bitno da zarade 100 maraka vise. A sutra? Sta mislite sto je osnovao stranku, nego da pobjegne od tuzbi. Pokazalo se vise puta da je istina sasvim drugacija od onoga kako je Avaz prezentovao, tako da to smece ne treba ni uzimati u obzir, nego traziti informaciju na drugim stranama, ili zakljucivati logicno.
A meni nije logicno da je Keno uvrijedjen i siguran sam da je potpuno iskonstruisano sve. Keno takodjer mora ostati uz reprezentaciju. Asmir je bolji golman, ali Keno je po stazu najstariji tu i treba svako imati respekta prema tome. Od selektora do igraca, a i sam Kenan da shvati da je njegova uloga sada nesto drugacija ali i dalje jako vazna.
Sad valja na svaki nacin gledati da se proda koji primjerak vise, jer dogorjeva do nokata. Sta njega (njih) briga sta je istina, i kao da ce neko da ih tuzi. Svakako imaju stotine tuzbi koje su po ladicama. Njima je bitno da zarade 100 maraka vise. A sutra? Sta mislite sto je osnovao stranku, nego da pobjegne od tuzbi. Pokazalo se vise puta da je istina sasvim drugacija od onoga kako je Avaz prezentovao, tako da to smece ne treba ni uzimati u obzir, nego traziti informaciju na drugim stranama, ili zakljucivati logicno.
A meni nije logicno da je Keno uvrijedjen i siguran sam da je potpuno iskonstruisano sve. Keno takodjer mora ostati uz reprezentaciju. Asmir je bolji golman, ali Keno je po stazu najstariji tu i treba svako imati respekta prema tome. Od selektora do igraca, a i sam Kenan da shvati da je njegova uloga sada nesto drugacija ali i dalje jako vazna.
- shalla
#3456 Re: Golman reprezentacije BiH
north wrote:Niko ne treba i ne smije da se popiša na Hasagićev staž u repki i njegovu volju i htijenje, te da je igrao kad god i gdje je god trebalo, ali njegovo vrijeme je prošlo, sad imamo puno kvalitetnijeg golmana i ako ima imalo mozga to treba da prihvati....Ako ne želi da bude na klupi, nek se onda oprosti od repke, upriličiti mu kakav fin oproštaj, zaslužio je....To bi mu trebalo iskomunicirati i na to staviti tačku......
Ko god kaže nešto protiv Kene ili je lud ili je budala. Momak je tu preko 10 godina, uvijek je korektno odrađivao svoj posao i hvala mu na svemu tome... Ali da je moj babo rođeni u pitanju ja bih mu rekao "tvoje vrijeme je prošlo, imamo mlađeg a Bogami trenutno i boljeg golmana. Hvala ti na svemu, ti i dalje treba da budeš dio ove reprezentacije ali realno, u prvih 11 nemaš mjesta"...
Jebiga to je tako neminovno da ne kontam zašto to neko ne može da prihvati? Izađe golf 5, extra auto, služi te godinama, ono, bez mahane. Izađe 6-ica, svi skontaju da je 6-ica još bolja od te također dobre 5-ice i end of story. Niko neće reći "poserem se ja na 5-icu, vozio sam je godinama ali je vazda bila karina" ali bi svako volio imati tu 6-icu kad bi imao mogućnosti da je ima... Znam da je glupa digresija ali ja fakat na ovu kompletnu situaciju oko Kene i Asmira gledam ovako...
- jeza u ledja
#3457 Re: Golman reprezentacije BiH
Jest, ali u takvom raspletu stvari nista nije kontraverzno. Narod hoce skandal bolan, socne psovke, mahalanja. Djes vidio da se neko na miran nacin odrekne prvih 11. Ko ce od toga prodat novine? Niko!shalla wrote:north wrote:Niko ne treba i ne smije da se popiša na Hasagićev staž u repki i njegovu volju i htijenje, te da je igrao kad god i gdje je god trebalo, ali njegovo vrijeme je prošlo, sad imamo puno kvalitetnijeg golmana i ako ima imalo mozga to treba da prihvati....Ako ne želi da bude na klupi, nek se onda oprosti od repke, upriličiti mu kakav fin oproštaj, zaslužio je....To bi mu trebalo iskomunicirati i na to staviti tačku......![]()
Ko god kaže nešto protiv Kene ili je lud ili je budala. Momak je tu preko 10 godina, uvijek je korektno odrađivao svoj posao i hvala mu na svemu tome... Ali da je moj babo rođeni u pitanju ja bih mu rekao "tvoje vrijeme je prošlo, imamo mlađeg a Bogami trenutno i boljeg golmana. Hvala ti na svemu, ti i dalje treba da budeš dio ove reprezentacije ali realno, u prvih 11 nemaš mjesta"...
Jebiga to je tako neminovno da ne kontam zašto to neko ne može da prihvati? Izađe golf 5, extra auto, služi te godinama, ono, bez mahane. Izađe 6-ica, svi skontaju da je 6-ica još bolja od te također dobre 5-ice i end of story. Niko neće reći "poserem se ja na 5-icu, vozio sam je godinama ali je vazda bila karina" ali bi svako volio imati tu 6-icu kad bi imao mogućnosti da je ima... Znam da je glupa digresija ali ja fakat na ovu kompletnu situaciju oko Kene i Asmira gledam ovako...
Ih sto si smijesan...
-
mejdanbl
#3458 Re: Golman reprezentacije BiH
Da se razumijemo, Hasagic je golman bas po mom ukusu. Brani ono sto se braniti mora i jos skine tu i tamo koji zicer i to je to. Ne volim golmane koji jednom brane nemoguce a drugi put primaju pacerske golove. S druge strane, postoji razlog zasto Begovic sa 24 godine standardno brani u engleskoj ligi a Hasagic je u Turskoj i to nije bas standardan. Dakle, ocita razlika u kvaliteti i tu ne bi trebalo biti nesporazuma. Ako je Rustu Redzber mogao sjediti na klupi na EP, zasto Hasagic ne bi nastavio pomagati reprezentaciji kao drugi golman? Druga stvar, zadnjih 6-7 godina ima zdravstvenih problema. Zasto stavljati na gol covjeka koji stalno vuce ozljedu kad imamo zdravog, mladog i uz to i nesto boljeg golmana. Po meni tu nema dileme. Veliko hvala Keni na svemu, ali sad je vrijeme da predje u drugi plan. Ako mu to njegova sujeta ne dozvoljava onda mu se treba zahvaliti i naci novog rezervnog golmana.
-
juventus
#3459 Re: Golman reprezentacije BiH
Jedino je u našoj reprezentaciji problem da igraju najbolji i najspremniji.
Stani Sušiću tome u kraj, ko neće da igra ako nije po njegovom, otjeraj ga u PM i idemo dalje.
Ove plačipičke mi tako idu na q. Kroz novine se bore, tu su najjači.
Stani Sušiću tome u kraj, ko neće da igra ako nije po njegovom, otjeraj ga u PM i idemo dalje.
Ove plačipičke mi tako idu na q. Kroz novine se bore, tu su najjači.
- Lakat Jebić
#3460 Re: Golman reprezentacije BiH
identican primjer sam ja uzeo kad sam neku noc raji pricaoshalla wrote:north wrote:Niko ne treba i ne smije da se popiša na Hasagićev staž u repki i njegovu volju i htijenje, te da je igrao kad god i gdje je god trebalo, ali njegovo vrijeme je prošlo, sad imamo puno kvalitetnijeg golmana i ako ima imalo mozga to treba da prihvati....Ako ne želi da bude na klupi, nek se onda oprosti od repke, upriličiti mu kakav fin oproštaj, zaslužio je....To bi mu trebalo iskomunicirati i na to staviti tačku......![]()
- veljaca
#3461 Re: Golman reprezentacije BiH
Šef stručnog štaba ekipe banjalučkog Borca, Zvjezdan Cvetković na konferenciji za novinare uoči narednog kola Premijer lige iznio je nezadovoljstvo statusom Asmira Avdukića u dresu reprezentacije BiH.
Naime, Cvetković je na konferenciji za novinare bio izuzetno ljut na Sušića jer smatra da bespotrebno poziva Asmira Avdukića u reprezentaciju.
Neshvatljivo je da selektor BiH Safet Sušić zove Asmira Avdukića kao trećeg golmana i na treninzima, prema našim informacijama, igra na poziciji lijevog beka, a nama je potreban za utakmicu protiv Zrinjskog, kazao je Cvetković te dodao:
Razgovaraću sa Sušićem i zamoliti ga da više ne poziva Avdukića ako će biti treći golman. Jer, u taboru reprezentacije nema ozbiljnih treninga, radi se uigravanje i opuštena je atmosfera. S druge strane, Avdukić nam je potreban za prvenstvene duele i ne želimo da odsustvuje iz naših redova na ovakav način.
Ovakav istup trenera Borca u najmanju ruku je čudan, jer ako već Avdukić nije zadovoljan svojim statusom u reprezentaciji, to bi i sam kazao. Ovako se golman Borca stavio na raspolaganje selektoru Sušiću, i već nekoliko utakmica Avdukić je sa reprezentacijom, tako da bi logično bilo da Avdukić donosi odluke o tome da li će biti u kadru reprezentacije, a ne trener Borca, Zvjezdan Cvetković.
-----------------------------------------
Vidi sad ovo ....
Naime, Cvetković je na konferenciji za novinare bio izuzetno ljut na Sušića jer smatra da bespotrebno poziva Asmira Avdukića u reprezentaciju.
Neshvatljivo je da selektor BiH Safet Sušić zove Asmira Avdukića kao trećeg golmana i na treninzima, prema našim informacijama, igra na poziciji lijevog beka, a nama je potreban za utakmicu protiv Zrinjskog, kazao je Cvetković te dodao:
Razgovaraću sa Sušićem i zamoliti ga da više ne poziva Avdukića ako će biti treći golman. Jer, u taboru reprezentacije nema ozbiljnih treninga, radi se uigravanje i opuštena je atmosfera. S druge strane, Avdukić nam je potreban za prvenstvene duele i ne želimo da odsustvuje iz naših redova na ovakav način.
Ovakav istup trenera Borca u najmanju ruku je čudan, jer ako već Avdukić nije zadovoljan svojim statusom u reprezentaciji, to bi i sam kazao. Ovako se golman Borca stavio na raspolaganje selektoru Sušiću, i već nekoliko utakmica Avdukić je sa reprezentacijom, tako da bi logično bilo da Avdukić donosi odluke o tome da li će biti u kadru reprezentacije, a ne trener Borca, Zvjezdan Cvetković.
-----------------------------------------
Vidi sad ovo ....
- Obuca9
#3462 Re: Golman reprezentacije BiH
shalla wrote:north wrote:Niko ne treba i ne smije da se popiša na Hasagićev staž u repki i njegovu volju i htijenje, te da je igrao kad god i gdje je god trebalo, ali njegovo vrijeme je prošlo, sad imamo puno kvalitetnijeg golmana i ako ima imalo mozga to treba da prihvati....Ako ne želi da bude na klupi, nek se onda oprosti od repke, upriličiti mu kakav fin oproštaj, zaslužio je....To bi mu trebalo iskomunicirati i na to staviti tačku......![]()
To je to. Jedino se ne slažem oko ovih golfova, šta to Boga ti fali četvorki
- shalla
#3463 Re: Golman reprezentacije BiH
Naravno da ne fali ništa ni četvorki a Bogami ni trojki (to su ti kod nas bili možda Gušo i Dedićhz__semir wrote:shalla wrote:north wrote:Niko ne treba i ne smije da se popiša na Hasagićev staž u repki i njegovu volju i htijenje, te da je igrao kad god i gdje je god trebalo, ali njegovo vrijeme je prošlo, sad imamo puno kvalitetnijeg golmana i ako ima imalo mozga to treba da prihvati....Ako ne želi da bude na klupi, nek se onda oprosti od repke, upriličiti mu kakav fin oproštaj, zaslužio je....To bi mu trebalo iskomunicirati i na to staviti tačku......![]()
Jebiga to je tako neminovno da ne kontam zašto to neko ne može da prihvati? Izađe golf 5, extra auto, služi te godinama, ono, bez mahane. Izađe 6-ica, svi skontaju da je 6-ica još bolja od te također dobre 5-ice i end of story. Niko neće reći "poserem se ja na 5-icu, vozio sam je godinama ali je vazda bila karina" ali bi svako volio imati tu 6-icu kad bi imao mogućnosti da je ima... Znam da je glupa digresija ali ja fakat na ovu kompletnu situaciju oko Kene i Asmira gledam ovako...![]()
To je to. Jedino se ne slažem oko ovih golfova, šta to Boga ti fali četvorki
- Obuca9
#3464 Re: Golman reprezentacije BiH
Kakav Gušo, Gušo je S-paket 
- dzeno123
#3465 Re: Golman reprezentacije BiH
Ultima_palabra daj majke ti covjeku objasni neke stvari, ja ne mogu sad, zurim.hz__semir wrote:Kakav Gušo, Gušo je S-paket
- ultima_palabra
#3466 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne kontam ja taj liberalni humor.dzeno123 wrote:Ultima_palabra daj majke ti covjeku objasni neke stvari, ja ne mogu sad, zurim.hz__semir wrote:Kakav Gušo, Gušo je S-paket
- samo_ti
#3467 Re: Golman reprezentacije BiH
Gušo je krampuz obicni 
-
Mobile_Disco
#3468 Re: Golman reprezentacije BiH
shalla wrote:north wrote:Niko ne treba i ne smije da se popiša na Hasagićev staž u repki i njegovu volju i htijenje, te da je igrao kad god i gdje je god trebalo, ali njegovo vrijeme je prošlo, sad imamo puno kvalitetnijeg golmana i ako ima imalo mozga to treba da prihvati....Ako ne želi da bude na klupi, nek se onda oprosti od repke, upriličiti mu kakav fin oproštaj, zaslužio je....To bi mu trebalo iskomunicirati i na to staviti tačku......![]()
Jarane ima nas kojima je "trica" spejs-satl
Dobro objasnjeno, svaka cast Keni za staz, nekad nas je i ukopavao, al solidno je branio kakvih je bilo, i kakvih je moglo biti
- shalla
#3469 Re: Golman reprezentacije BiH
Gleda li ko sta zvijer brani protiv lpoola? 
- Edin H.
#3470 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne znam gdje gledasshalla wrote:Gleda li ko sta zvijer brani protiv lpoola?
-
Sitijevac2011
#3471 Re: Golman reprezentacije BiH
Jao sta Begovic skida Liverpoolu, hahaha ! Tolika frustracija da je Daglish uveo odmah dva napadaca !
- Edin H.
#3472 Re: Golman reprezentacije BiH
4 Begovic saves there
. 2 from Henderson and 2 from Adam. The corner amounted to nothing but Liverpool are turning the screw here
62′ Henderson goes through one on one with Begovic. Save, another stab, save. The ball squirms to Adam, chance, another save. Then finally out for a corner. Superb Stoke resistance but Henderson should have scored
61′ What a chance Liverpool!
62′ Henderson goes through one on one with Begovic. Save, another stab, save. The ball squirms to Adam, chance, another save. Then finally out for a corner. Superb Stoke resistance but Henderson should have scored
61′ What a chance Liverpool!
-
cheb
-
Sitijevac2011
#3474 Re: Golman reprezentacije BiH
Sa ovakvim Begovicem mozemo daleko, ja neizmjerno gotivim Kenu za sve sto je napravio za nas od mlade repke pa do danas, ali braneci u turskoj nije imao priliku da evolvira u vrhunskog golmana kakav Begovic moze postati u Premiershipu. Zapamtite da je njemu tek 24 godine, moze braniti jos bar 10.
- Edin H.
#3475 Re: Golman reprezentacije BiH
Kad prije ovo stavise na youtube
Definitivno se potvrdjuju rijeci nasega selektora da imamo dva izvanredna golmana