Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
muniza wrote:Kako se dijaspora fino složi, ma čudo jedno
Fakat jel vas ono bar malo stid? Solite nama pamet negdje iz daljine, kod nas umiru bebe zbog Srba, Bošnjaka i Hrvata, halo ba!? Dosta nam je takvih, dajte adrese poslaću vam rahat lokuma da vas želja mi(h)ne.
Ti sanjaš dijasporu.Čim se nadje par forumaša da imaju isto mišljenje ili su dijasporci ili SDA-ovci ili Cerićevci
Imate VI kakvih argumenata osim etiketiranja ?
Fakat jel vas ono bar malo stid? Solite nama pamet negdje iz daljine, kod nas umiru bebe zbog Srba, Bošnjaka i Hrvata, halo ba!? Dosta nam je takvih, dajte adrese poslaću vam rahat lokuma da vas želja mi(h)ne.
Ti sanjaš dijasporu.Čim se nadje par forumaša da imaju isto mišljenje ili su dijasporci ili SDA-ovci ili Cerićevci
Ja mislim da ste 3 u 1
A reci mi šta ti ovo rimski 6 znači što stalno ponavljaš u svojim nazovimo rečenicama?
Bušman wrote:Joj stvarno mi niste jasni nikako. Izjasnite se kako zelite. Ja bih najvise volio da se izjasnite ko Bušmani jer sam i ja Bušman pa da ne budem sam
Bušman wrote:Joj stvarno mi niste jasni nikako. Izjasnite se kako zelite. Ja bih najvise volio da se izjasnite ko Bušmani jer sam i ja Bušman pa da ne budem sam
Dominacije ste se plašili VI Srbi.Ne mi.Nama u prošlosti nije prestavljala nikakav faktor.Jesi ti Srbin koji se izjašnjava Bosancem ?Ili sam krivo shvatila.Dakle to podrugljivo " parenjem do dominacije " prestavljalo je problem upravo Srbima.Zaboga nije slučajno Podrinje stradalo i nemoj me tjerati da ti dokazujem na ovoj temi te činjenice.
Ne treba mi nikakav forumaš da ni dokazuje bilo čije teorije osobito opravdava velikosroske.Hvala lijepo..I tvoji jalovi pokušaji nisu urodili plodom.
Što se brošura tiče, ne čitam ih ..Samo Načertanje ponekad
O tome mozemo na povijesti
vi srbi to je taj vrhunac rasprave agrumentima vas bosnjackih misionara kad vam se neko ne uklapa u matricu. ja ne mogu biti srbin ako se izjasnjavam bosancem. ja sam BOSANAC. ali kako sam rekao i onom gore padobrancu liberalu, jaki ljudi na rijecima preko interneta. vi znate ko su ljudi i sta su bolje od njih samih jel tako
i da, ponovicu ti opet. dominacija (rijec koju si ti upotrijebila ) parenjem je za one narode koji nemaju drugog nacina. 7 miliona austrijanaca izdominiralo cijelu CEE a nisu morali brojati procente. kontas sad pametnice
Evo preformuliraću
pitanje..Šta bi bio po nacionalnosti po ustavu ?U ustavu stoje tri nacionalnosti Bošnjak, Srbin i Hrvat ..Uzmimo da se ne mozeš izjasniti kao " ostali" odnosno Bosanac ili Hercegovac jer su to regionalne odrednice..
A što se tiče bošnjačkog nataliteta, znamo iz blize povijesti kome je bio kost u grlu.
Tako da te matre mozeš nekoj Abordzinki.
ocigledno bih bio naionalna manjina jer nisam ni jedno od to troje, kontas sad?jer nema zemlje u kojoj nude samo jedno (ili tri u nase slucaju) ili da ti slikovnicu donesem?
nastavi mantrati, natalitetom do dominacije
Kako ćemo se izjasniti mi iz mješanih brakova, koji živimo u Hercegovini?
vi mozete biti ostali
wow...jel ovo dozvola
A sve do ove teme, ja mislio da je ta neka pripadnost (etnicka,narodna,plemenska) stvar licnog osjecaja...
il ga imas ..
il ga nemaš ...
ili ti je vazan ..
ili nije...
Ja mislim da ste 3 u 1
A reci mi šta ti ovo rimski 6 znači što stalno ponavljaš u svojim nazovimo rečenicama?
Jaje kinderče ?
Mogu ti reći da nije lako imati ih ( mislim jelte jaja ) makar bila i čokoladna i u prenesenom smislu ih koristila jedino poput mojih.( kao stilsku figuru )Zalosno je jedino što neki taj osjećaj nikad neće dozivjeti
A deklariraju se muškarcima.Tuga
Last edited by _Sarajka on 18/06/2013 11:12, edited 2 times in total.
crnins wrote:Ja ću se radi sigurnosti izjasniti kao Hrvat katolik, iako imam koje baca na brazilsko.
A nećeš da budeš Bosanac ?
To je u trendu !
Sta ti je - Budi Bosnjak
Pa dobro, Bošnjacima Nadam se neće trebati potpora.Odstupanja će biti u primilia.Bosanaca 0,0012 iz redova bošnjačkog naroda.Pa obzirom da je situacija na terenu takva, da pomognemo i vama Bosancima da formirate naciju zbunjenih, neopredijeljenih i nesigurnim - Bosanaca.
Zato asimiliram u vaše ime brazilce ili reče Hrvat da je lik
Last edited by _Sarajka on 18/06/2013 11:07, edited 1 time in total.
_Sarajka wrote:
Ja mislim da ste 3 u 1
Jaje kinderče ?
Mogu ti reći da nije lako imati ih ( mislim jelte jaja ) makar bila i čokoladna u prenesenom smislu poput mojih.Zalosno je jedino što neki taj osjećaj nikad neće dozivjeti
A deklariraju se muškarcima
Tuga
Nešto slično kao živjeti u ŠveCkoj a pripovjedati nama ovdje kako da radimo a niko te ne benda ni 2% ?
A inače ti sve nešto u prenesenom smislu, posebno kad te se stjera u kut...
Hjoj ona zna situaciju na terenu, fakat kako vas nije sramota
siddo89 wrote:Koliko ce ateista biti na ovom popisu po procjenama? u Hrvatskoj i Srbiji je bilo ispod 5%
Sumnjam da ljude koji se izjasnjavaju kao ateisti/agnostici interesuje koliko ce drugih biti u njihovom "stadu"
?
Hajde odgovori ako znas,ako ne
Ja mislim da nezna niko.Jer da neko zna nebi se provodio popis stanovnistva- doduse moguce je da si ti "prosvjetljen" i znas nesto sto mi ostali na planeti Zemlji neznamo