Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

Eborg

#3426 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Eborg »

Iznenadilo me što je Hasagić bio na tribinama još 20-tak minuta pred početak tekme i nije bio ni na klupi. Je li to neko definitivno opraštanje jer neće na klupu ili...?
Bosnolog

#3427 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Bosnolog »

Keno je lose reagovao protiv Francuza,prvi gol je mogao odbraniti da je imo bolje reflekse a kod drugog gola dize ruke i trazi ofsajd umjesto da ide na loptu i brani gol, :x :x :x :x

Kod Rumuna je takode lose reagovao Kenan kod drugog gola u petercu kada je trebao ufatiti onu loptu i presjeci je jer su te lopte u petercu golmanove,.

Kod ovog gola sa Albancima kojeg je skrivio krakavi Mravac igrajuci rukom je takode lose( nikako nije) reagovao Kenan ,mada je bio povrijeden i tada je trebao braniti Begovic a ne sjediti na klupi sto je bila Papetova greska,......

Keno je prosjecni golman,a ponasnje njegovo me nije iznenadilo nakon sto je Begovice stao na gol cime mu je izgleda ego povrijeden toliko da ode na tribine,koji balkanski primitivizma i neprofesijalnost.....Pape treba imati podrsku i takvo ponasanje sankcionisati ukoliko je istina da je napustio klupu u Zenici protiv Bjelorusa,ja ga licno nisam zapazio da je bio na klupi za rezervne igrace za vrijeme utakmice,bilo bi mi lakse da je bio na klupi jer nam treba :roll:,.....
Last edited by Bosnolog on 08/09/2011 09:24, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#3428 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jeza u ledja »

Edin H. wrote:
Ledenko wrote:Evo na 1:00 taj "neodbranjivi" šut :-) :-) :-)

http://www.youtube.com/watch?v=q5v6-dan ... r_embedded#!
Hvala sto si ovo postavio, svako ima svoje misljenje.
Asmir je napravio da ovo izgleda lako za odbraniti, ali samo zato sto se dobro postavio.
Ima golmana koji bi samo pogledom ispratili ovakvu loptu, zakopani na liniji.
Lopta je isla u sami ugao, golman pokriven, usput zakacila naseg igraca, cini mi se Zahirovica.
Ovo uopste nije bilo lako odbraniti. Dobra reakcija Begovica, pogotovo s obzirom na odbicu.
Necu da spekulisem kako bi Hasagic reagovao, samo znam da sam se osjecao sigurnije sa ovim pichichem na golu. :)
nazarenko

#3429 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by nazarenko »

Begović je sasvim sigurno za 2 klase ispred Hasagića!
A da li će Avdukić ili Hasagić biti na klupi ili eventualno ponekad stati na gol - sasvim svejedno!
Besmisleno je uopšte porediti Begovića i Hasagića, tu prvenstveno mislim na ono najbitnije, golmanske, a ne ljudske kvalitete.
vicious

#3430 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by vicious »

Bosnolog wrote:Keno je lose reagovao protiv Francuza,prvi gol je mogao odbraniti da je imo bolje reflekse a kod drugog gola dize ruke i trazi ofsajd umjesto da ide na loptu i brani gol, :x :x :x :x

Kod Rumuna je takode lose reagovao Kenan kod drugog gola u petercu kada je trebao ufatiti onu loptu i presjeci je jer su te lopte u petercu golmanove,.

Kod ovog gola sa Albancima kojeg je skrivio krakavi Mravac igrajuci rukom je takode lose( nikako nije) reagovao Kenan ,mada je bio povrijeden i tada je trebao braniti Begovic a ne sjediti na klupi sto je bila Papetova greska,......

Keno je prosjecni golman,a ponasnje njegovo me nije iznenadilo nakon sto je Begovice stao na gol cime mu je izgleda ego povrijeden toliko da ode na tribine,koji balkanski primitivizma i neprofesijalnost.....Pape treba imati podrsku i takvo ponasanje sankcionisati ukoliko je istina da je napustio klupu u Zenici protiv Bjelorusa,ja ga licno nisam zapazio da je bio na klupi za rezervne igrace za vrijeme utakmice,bilo bi mi lakse da je bio na klupi jer nam treba :roll:,.....
Bosnolog, po ovim komentarima ja samo mogu zaključiti da ti nisi vidio lopte uživo ni na terminu.

Haj'mo redom:
Prvi gol protiv Francuza, Benzema prima loptu i okreće kapitena i Nadarevića k'o malu djecu, šuta s 5 metara, Nadarević još mijenja smjer lopti - jedini način da se ono odbrani je da te lopta pogodi, dakle sreća.
Drugi gol - Francuzi komotno kombinuju preko cijelog terena, naša odbrana se sporo vraća, prije pasa u 16-erac kapiten nešto širi ruke (šta li je ono značilo), trojica ljudi se dodaju i to je mat pozicija. Mogao je Hasagić možda izvesti neko "alibi bacanje", ali ne bi ono nikad stigao.

Drugi gol protiv Rumuna: oštra niska lopta na koju opet ide kapiten i izgleda kao da će je presjeći, međutim lopta "nekako" prolazi (neko zlonamjeran bi rekao da ju je pustio, a možda se i bojao da je ne skrene u gol) i na petercu Rumun uklizava i ugura je u mrežu. Hasagić tu opet nemoćan, jer je morao računati i baš na tu mogućnost da će Spahić možda zakačiti i skrenuti loptu, znači morao je paziti i bliži ugao.

Albanija: slobodnjak, lopta sa dosta efea, na putu prema golu prolazi pored glava TROJICE igrača i golman i tu uvijek mora voditi računa o mogućnosti da će je neko skrenuti u zadnjem trenutku, i u takvim situacijama je uvijek donji. Kad lopta prođe zadnjeg igrača već je prekasno i golman ne može reagovati na tu na kraju nepromijenjenu putanju. Pa znaš li ti koliko je takvih golova palo u svim mogućim ligama i takmičenjima, kad se čak uputi centaršut skroz sa krila, i lopta preleti sve igrače u 16-ercu i završi u mreži, bez da je iko dotakne?

Da se razumijemo, ja se slažem da je Begović bolji golman i da zaslužuje da brani, ali smeta mi kada se Hasagić ovdje neopravdano blati i kad mu se pripisuje krivica za nešto što nema veze sa stvarnošću. Čovjek je godinama branio za repku bez većih kikseva, čak nas je x puta spašavao i težih poraza. Pa protiv Francuza smo mogli komotno primiti peticu da njega nije bilo na golu, u Rumuniji isto tako... Svima nam je znao vaditi živce onim lažnjacima i driblinzima pred svojim golom, ali ne mogu se sjetiti da je ikad bio direktno kriv za primljene golove ili za poraze.

Toliko.
Bosnolog

#3431 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Bosnolog »

Gdje sam ja okrivio Kenu da je skrivio za neki od ovih golova,?????

Jedno je skriviti gol a drugo je ne uraditi nista da ga sprijecis,ja sam komentarisao golove koje je odbrana skrivila ali ni on nije nista uradio da ih odbrani,.....Tvoje pravdanje Kenana razumijem,pregledaj video priloge pazljivo,nije mi cilj niti nakjera diskreditovati Kenin doprinos nasoj reprezentaciji koji je ogroman niti kvalitet njega kao golmana ,vec gledam i sumiram ko je bolji izbor za nas drzavni tim,...Keno treba shvatiti i pomiriti se s tim da je Begovic taj koji ce ga u buducnosti potisnuti s prve pozicije jer je mladi i brani za jaci tim i jacu ligu a on treba i dalje ostati uz nacionalni tim a ne kao uvredena tetka otici na tribine u znak bunta povredenog ega,sto je nas primitivni mentalitet i papanluk najnizeg ranga,.....
alphonse kauders

#3432 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by alphonse kauders »

Bosnolog wrote:Gdje sam ja okrivio Kenu da je skrivio za neki od ovih golova,?????

Jedno je skriviti gol a drugo je ne uraditi nista da ga sprijecis,ja sam komentarisao golove koje je odbrana skrivila ali ni on nije nista uradio da ih odbrani,.....Tvoje pravdanje Kenana razumijem,pregledaj video priloge pazljivo,nije mi cilj niti nakjera diskreditovati Kenin doprinos nasoj reprezentaciji koji je ogroman niti kvalitet njega kao golmana ,vec gledam i sumiram ko je bolji izbor za nas drzavni tim,...Keno treba shvatiti i pomiriti se s tim da je Begovic taj koji ce ga u buducnosti potisnuti s prve pozicije jer je mladi i brani za jaci tim i jacu ligu a on treba i dalje ostati uz nacionalni tim a ne kao uvredena tetka otici na tribine u znak bunta povredenog ega,sto je nas primitivni mentalitet i papanluk najnizeg ranga,.....
Bosnolog, iako i sam smatram da je Begović trenutno bolji golman od Hasagića, ipak moram napomenuti da je npr. u utakmici s Francuskom Hasagić odbranio barem još 5 zicera, pa nismo doživjeli totalnu blamažu.

Lično volim Kenana na golu jer ima stvarno osjećaj za igru (tako riješi dosta opasnih situacija,npr. dubinske lopte protivnika,igrajući haman "libera"), i nekako je sav miran i bez hektike.

Također se mora uzeti u obzir je da to što je njemu 30 godina ništa ne znači, jer to su najbolje golmanske godine i svi veliki golmani su počeli dominirati baš u tim godinama (npr. Kahn, Buffon itd.).

Hasagiću se mogu zamjeriti dvije stvari: sklonost povredama (ok, ne znam koliko je ovo do njega) i hronični nedostatak ambicije, jer zaista nije bezveze golman pa da mora već 10 godina braniti u prosječnim turskim klubovima.

Begović jeste budućnost, ali meni je ok i kad je Hasagić na golu, pa čak i kad dribla protivničkog igrača (dosad nije zahebao), jer čovjek ulijeva mir staloženim intervencijama.

Eto, toliko i pozdrav.
sinuhe

#3433 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by sinuhe »

Meni vala Hasagic nikad nije ni djelovao kao golman. Eto. Pa i golman Lihtenstajna spasi svoju ekipu od katastrofe. Svako nesto odbrani a je li Hasagic ikad dobio utakmicu, bio najbolji igrac u pobjedi a ne u porazu?
vicious

#3434 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by vicious »

Bosnolog wrote:Gdje sam ja okrivio Kenu da je skrivio za neki od ovih golova,?????

Sve je to nesporono, osim konstatacije da nije uradio ništa da odbrani ove golove, pokušao sam objasniti svaku od tih situacija pojedinačno.

A to da li se Hasagić ponaša kao uvrijeđena tetka je ipak u domenu nagađanja i spekulacija, niko od nas ne zna šta se i da li se uopšte desilo. Nema potrebe vrijeđati čovjeka i povlačiti primitivni mentalitet i papanluk, šta bi onda tek trebalo reći za Misimovića? Ali dobro, za to ima posebna tema :)
Obuca9

#3435 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

sinuhe wrote:Meni vala Hasagic nikad nije ni djelovao kao golman. Eto. Pa i golman Lihtenstajna spasi svoju ekipu od katastrofe. Svako nesto odbrani a je li Hasagic ikad dobio utakmicu, bio najbolji igrac u pobjedi a ne u porazu?
Jok, eto nije.

Previše se ovdje pljuje po Keni, koji je godinama bio prva jedinica naše reprezentacije. Pa pred Portugal smo molili Boga da ga doktori osposobe, samo da može braniti, a sad ga se ovako pljuje. Sramota.

Begović jeste trenutno bolji, zaslužuje da brani, ali Kenan ne zaslužuje ovakvo pljuvanje, proglašavanje "invalidom", tjeranje iz reprezentacije i ostalo što vi radite. Stidite se.
Sasvim_Obican

#3436 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Sasvim_Obican »

Kaže selektor da mu je Hasagić "potreban" i da je "svjetska klasa" :lol: :lol: :lol:
Edin H.

#3437 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Sasvim_Obican wrote:Kaže selektor da mu je Hasagić "potreban" i da je "svjetska klasa" :lol: :lol: :lol:
:-)

Ma stipu ga, sta ce drugo reci, problem je ako to stvarno misli i sto nije na vrijeme skontao ko mu je No1.

Zeznuto je raditi sa igracima, mladji dolaze, stariji imaju zasluge i vjeruju da jos mogu.

Evo ima i Engleska problem sa Lampardom, pa i Terryjem npr.
veljaca

#3438 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

hz__semir wrote:
sinuhe wrote:Meni vala Hasagic nikad nije ni djelovao kao golman. Eto. Pa i golman Lihtenstajna spasi svoju ekipu od katastrofe. Svako nesto odbrani a je li Hasagic ikad dobio utakmicu, bio najbolji igrac u pobjedi a ne u porazu?
Jok, eto nije.

Previše se ovdje pljuje po Keni, koji je godinama bio prva jedinica naše reprezentacije. Pa pred Portugal smo molili Boga da ga doktori osposobe, samo da može braniti, a sad ga se ovako pljuje. Sramota.

Begović jeste trenutno bolji, zaslužuje da brani, ali Kenan ne zaslužuje ovakvo pljuvanje, proglašavanje "invalidom", tjeranje iz reprezentacije i ostalo što vi radite. Stidite se.
:thumbup:

Kao i uvijek - u sridu ..... :mrgreen:
jazzer

#3439 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jazzer »

hz__semir wrote: Jok, eto nije.

Ne treba, naravno, pljuvati po Hasagicu, imao je on dobrih utakmica u reprezentaciji, uvijek je bio tu
za reprezentaciju, branio (pre)cesto povrijedjen...

Ali i on se ponasa kao uvrijedjena mlada. Doslo je vrijeme za golmana mladjeg, koji brani
u boljem klubu, koji je buducnost ove reprezentacije kao sto je to i Keno nekada bio...

Da nije Bega zamjenio bi ga neko drugi, u neko mozda drugo vrijeme...To je normalan slijed
stvari ne samo u fudbalu nego i u zivotu. Treba to prihvatiti posteno a ne s nekom ljutnjom i prezirom
kao da ce on sada sviju nas nesto zajebati zato sto vise nece da brani.
veljaca

#3440 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

Na upit o Kenanu Hasagiću Sušić kaže da su se nakon utakmice lijepo i korektno pozdravili.....
jazzer

#3441 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jazzer »

veljaca wrote:Na upit o Kenanu Hasagiću Sušić kaže da su se nakon utakmice lijepo i korektno pozdravili.....
I meni je drago ako je tako bilo a vjerujem i svakome kome je stalo do uspjeha ove reprezentacije.
zenny

#3442 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by zenny »

raspravljate jel bolji Hasageic il' Begovic. kako smijesno zvuci...
hvala keni al' imamo vrhunskog golmana kojeg prije nismo imali i zasto cuvati Kenu samo zato sto je on duze tu il' sta vec. Asmir se konstantno poboljsava dok sa Kenom ne znam ni ja sta se desava jer ne vidim kako brani osim u reprezentativnim tekmama :-)
Obuca9

#3443 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Na primjeru Begovića smo trebali naučiti, da sve što novinari prenesu, 80% treba odbaciti. U startu.

Tako i ovu priču sa "ljutim" Hasagićem. Sačekajmo malo rasplet priče, pa da vidimo šta je zaista bilo. Tako smo se ovdje siti napljuvali Begovića, pred ovaj zadnji poziv, a onda momak izađe i kaže da nikome nije dao intervju, a pogotovo ne Avazu, te da je cijela stvar "Neću ni doći, ako neću braniti" bila izmišljena.
romanovero

#3444 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by romanovero »

konacno smo ga se kotarisali, a vi ga jos prizivate cccccc
Bosnolog

#3445 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Bosnolog »

vicious wrote:

Sve je to nesporono, osim konstatacije da nije uradio ništa da odbrani ove golove, pokušao sam objasniti svaku od tih situacija pojedinačno.

A to da li se Hasagić ponaša kao uvrijeđena tetka je ipak u domenu nagađanja i spekulacija, niko od nas ne zna šta se i da li se uopšte desilo. Nema potrebe vrijeđati čovjeka i povlačiti primitivni mentalitet i papanluk, šta bi onda tek trebalo reći za Misimovića? Ali dobro, za to ima posebna tema :)
Keno je meni jako drag i zato ne bih volio da upropasti sve ono sto je uradio svih ovih godina za nas nacionalni tim.Trebas znati da svi mogu pogrijesiti osim golmana jer svaka njegov greska najcesce zavrsi primljenim golom,mozes odbraniti 99 lopti,jedna greska,ona se mnogo vise pamti i nalizira od svih onih 99 odbrana....

Evo se i Keno javno oglasio da razjasni oko nejasnih stvari u vezi posljednje utakmice zasto nije bio na klupi,tako da ne pravimo pogresne zakljucke,Keni samo zelim poruciti da ostane uz reprezentaciju do kraja a posebno sada kada smo na vratima moguceg plasmana za EURO 2012,.......
Hasagić: Nije me stid sjediti na klupi reprezentacije

Mene nije stid sjediti na klupi. Ne dolazim u reprezentaciju ni zbog selektora ni zbog sebe, već zbog zemlje koju predstavljam. Međutim, nisam ni ja bezosjećajna budala i naravno da me neke stvari pogađaju.
08.09.2011. u 14:33
Fudbal

Kenan Hasagić nije bio ni na golu ni na klupi reprezentacije, što je povuklo mnoga pitanja. Je li se naljutio što je Safet Sušić šansu ukazao Asmiru Begoviću? Šta se dešavalo u svlačionici prije utakmice?

- Nisam branio niti sam bio na klupi zato što sam na treningu dobio udarac. Džeko me pogodio loptom u glavu i ljekari su procijenili da je bilo bolje ne rizikovati. Uostalom, svakako smo znali da će braniti Begović, jer je tako selektor odlučio - kaže Hasagić.

Dugogodišnji reprezentativni golman ipak nije sretan. U proteklih nekoliko sedmica stvorene su velike tenzije oko mjesta prvog golmana tima. Begović ili on. Hasagić kaže da se sve dešavalo na neprimjeren način.

- Mene nije stid sjediti na klupi. Ne dolazim u reprezentaciju ni zbog selektora ni zbog sebe, već zbog zemlje koju predstavljam. Međutim, nisam ni ja bezosjećajna budala i naravno da me neke stvari pogađaju.

Begović je odličan golman, znam da moje vrijeme prolazi i da dolaze mlađe snage, ali ucjene i način na koji se sve dešavalo su, u najmanju ruku, neprimjereni. Moglo se sve to riješiti na drugačiji način - tvrdi Hasagić.

- Vidjet ću. Šteta je što se ovo dešava, naročito zbog toga što smo pred vratima baraža. Morali smo pobijediti i, hvala Bogu, pa jesmo, ali naravno da moram razmotriti situaciju sa samim sobom - rekao nam je Hasagić.
Razumijem Kenu,ipak nije mu svejedno sjediti na klupi,mada sam ubjedenn da ce i on dobijati vremena da brani na utakmicama,nama je Keno potreban a posebno ako se kvalifikujemo za EURO 2012,......

Keno imas nasu podrsku,ostani uz nasu reprezentaciju casno do kraja,sutra nam mozes doci na mjesto Piplice i uciti mlade nadolazece generacije, ...... :thumbup:
just principe

#3446 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by just principe »

jel ovo onaj isti Havaz koji je prenio i intervju s Begovicem u kojem kaze da nece se odazvati ako ne bude branio :lol: znaci Havaz opet o golmanima :lol:
jeza u ledja

#3447 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jeza u ledja »

Bosnolog wrote: Mene nije stid sjediti na klupi. Ne dolazim u reprezentaciju ni zbog selektora ni zbog sebe, već zbog zemlje koju predstavljam. Međutim, nisam ni ja bezosjećajna budala i naravno da me neke stvari pogađaju.
08.09.2011. u 14:33
Fudbal

Kenan Hasagić nije bio ni na golu ni na klupi reprezentacije, što je povuklo mnoga pitanja. Je li se naljutio što je Safet Sušić šansu ukazao Asmiru Begoviću? Šta se dešavalo u svlačionici prije utakmice?

- Nisam branio niti sam bio na klupi zato što sam na treningu dobio udarac. Džeko me pogodio loptom u glavu i ljekari su procijenili da je bilo bolje ne rizikovati. Uostalom, svakako smo znali da će braniti Begović, jer je tako selektor odlučio - kaže Hasagić.

Dugogodišnji reprezentativni golman ipak nije sretan. U proteklih nekoliko sedmica stvorene su velike tenzije oko mjesta prvog golmana tima. Begović ili on. Hasagić kaže da se sve dešavalo na neprimjeren način.

- Mene nije stid sjediti na klupi. Ne dolazim u reprezentaciju ni zbog selektora ni zbog sebe, već zbog zemlje koju predstavljam. Međutim, nisam ni ja bezosjećajna budala i naravno da me neke stvari pogađaju.

Begović je odličan golman, znam da moje vrijeme prolazi i da dolaze mlađe snage, ali ucjene i način na koji se sve dešavalo su, u najmanju ruku, neprimjereni. Moglo se sve to riješiti na drugačiji način - tvrdi Hasagić.

- Vidjet ću. Šteta je što se ovo dešava, naročito zbog toga što smo pred vratima baraža. Morali smo pobijediti i, hvala Bogu, pa jesmo, ali naravno da moram razmotriti situaciju sa samim sobom - rekao nam je Hasagić.
Pazi kako tendenciozno odmah pocinju:
"Da li se Hasagic naljutio?" Znaci, postaje valjda normalno da se pitamo da li se neki igrac ljuti kada ga neki drugi zamjeni?
Onda Avaz kaze kako Hasagic nije sretan jer se u posljednjih nekoliko sedmica stvorila tenzija oko toga ko treba biti prvi golman.....a ko je stvorio tu tenziju - Avaz, sa svojim izmisljenim intervjuom u kojem Begovic navodno kaze da se nece odazvati ako nece igrati.

Ej! Sad mi treba da ovo gutamo na kasicicu? :-x
saramara

#3448 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by saramara »

Samo im treba

Image

i pustiti ih da idu. Jebiga ne smiju ženama prosipati pa se našli na nama izdrkavati kolektivno.

U sljedećim danim aočekujem i da Kečo ekonom kaže kako mu je dojadilo da slaže dresove od 1 do 22 pa da treba Pape malo da obrati pažnju i na njega
Distortion

#3449 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Distortion »

Nevjerovatno je sta se desava u nasoj reprezentaciji...

Pojedinci misle da im je zabetonirano mjesto u prvih 11. Hasagic ne brani u Turskoj, povrijedjen je uvijek, injekcije ovo ono i opet hoce da bude broj 1. Mislim da mu je vrijeme da se oprosti od fudbala.

Ovo je bas cirkuski od strane Hasagica i nikako nije dobro za reprezentaciju...

Baš nam ovo ne treba i tesko je sa ovakvim odnosima unutar repke izboriti plasman na prvenstvo...
jeza u ledja

#3450 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jeza u ledja »

Distortion wrote:Nevjerovatno je sta se desava u nasoj reprezentaciji...

Pojedinci misle da im je zabetonirano mjesto u prvih 11. Hasagic ne brani u Turskoj, povrijedjen je uvijek, injekcije ovo ono i opet hoce da bude broj 1. Mislim da mu je vrijeme da se oprosti od fudbala.

Ovo je bas cirkuski od strane Hasagica i nikako nije dobro za reprezentaciju...

Baš nam ovo ne treba i tesko je sa ovakvim odnosima unutar repke izboriti plasman na prvenstvo...
Halo ba ne vjerujte sta mediji pisu. Kako ne razumijete da nad mediji vuku za nos?? Isprovociraju reakcije od fudbalera ili selektora i onda na osnovu toga sklapaju pogresne zakljucke. O tome je pricao i I. Osim, a i Susic, i mnogi drugi.
Locked