Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kaligrafija
#3426 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
------
Last edited by Kaligrafija on 20/05/2016 00:32, edited 1 time in total.
- Kaligrafija
#3427 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jbg, cim stignes...esmasaric wrote:Čime da ga opalim?
Nisam ja od onih što orahe razbijaju.
Ja samo priđem: "Hoćemo li ili ne?" i eto, kraj
EDIT: Znaci, ne nedostaje ti inicijative...!?
- esmasaric
#3428 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Mogu ja opaliti nije problem. Ali mislim da bi se momak prepao kada bi mu prišla i rekla: Hej, jebozovan si 
- cenecimoveocino
#3429 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
https://www.youtube.com/watch?v=swrpwhW4wbE
Otprilike tim tonalitetom i načinom prilaska i još samo ubaciš jel može broj
- esmasaric
#3430 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Eh, kad bi još znala šakom ovako opaliti.cenecimoveocino wrote:https://www.youtube.com/watch?v=swrpwhW4wbE
- Kaligrafija
#3431 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Hahahaha velika vecina...mozda cak i ja, a imam finog iskustva iza sebe...esmasaric wrote:Mogu ja opaliti nije problem. Ali mislim da bi se momak prepao kada bi mu prišla i rekla: Hej, jebozovan si
- esmasaric
#3432 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Sada si mi podsvjesno ubacio da ću ovo uraditi ako se dovoljno napijem. Postoji mogućnost.Kaligrafija wrote:Hahahaha velika vecina...mozda cak i ja, a imam finog iskustva iza sebe...esmasaric wrote:Mogu ja opaliti nije problem. Ali mislim da bi se momak prepao kada bi mu prišla i rekla: Hej, jebozovan si![]()
...Mislim da bih bio zbunjen na momenat, i da bi brzo dosao na sebi i ubacio neku zajebanciju na temu...ali kad bi pocela sa drugim dijelom..."nakav si odvratan, biraj..." hahahahaha Mislim da bi se bas pogubio...hahahaha
Ali da kažem u istom momentu odvratan si i jebozovan, e to čisto sumnjam.
- Kaligrafija
#3433 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja necu, bio bi papak...esmasaric wrote:Sada si mi podsvjesno ubacio da ću ovo uraditi ako se dovoljno napijem. Postoji mogućnost.Kaligrafija wrote:Hahahaha velika vecina...mozda cak i ja, a imam finog iskustva iza sebe...esmasaric wrote:Mogu ja opaliti nije problem. Ali mislim da bi se momak prepao kada bi mu prišla i rekla: Hej, jebozovan si![]()
...Mislim da bih bio zbunjen na momenat, i da bi brzo dosao sebi i ubacio neku zajebanciju na temu...ali kad bi pocela sa drugim dijelom..."nakav si odvratan, biraj..." hahahahaha Mislim da bi se bas pogubio...hahahaha
![]()
Ali da kažem u istom momentu odvratan si i jebozovan, e to čisto sumnjam.
- esmasaric
#3434 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Čuj ako mi se sviđa da mu priđem i dam kompliment.
Ne. Pratit ću ga po društvenim mrežama i plakati.
- Kaligrafija
#3435 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
esmasaric wrote:Čuj ako mi se sviđa da mu priđem i dam kompliment.
Bojim se da se nismo bas najbolje razumjeli...mislio sam vise figurativno...
- esmasaric
#3436 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Prolazim pored katedrale. Kad iskoči momak ispred mene. "Preslatka si. Molim te, možemo li se upoznati? Otići na kafu."
Kad me šlog ne strefi. Ali simpa ulet.
- kokuz_sa
#3437 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ja tako svoju hanumu upoznaoesmasaric wrote:Prolazim pored katedrale. Kad iskoči momak ispred mene. "Preslatka si. Molim te, možemo li se upoznati? Otići na kafu."
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3438 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Kad se sve mijenja, u svemu potencira neka jednakost, sto ne bi i kod nas.
Mislim da bi smak svijeta bio kad bi neka djevojka prisla tipu koji joj se svidja. Gdje ce to, nek on prilazi....mislim na konkretno nasu okolinu.
Sto, sta fali, mozda ce biti sokiran u prvi moment, ali je sigurno da su vece sanse prolaza djevojke kod muskarca nego obrnuto. Ipak ste vi mudrije od nas
Mislim da bi smak svijeta bio kad bi neka djevojka prisla tipu koji joj se svidja. Gdje ce to, nek on prilazi....mislim na konkretno nasu okolinu.
Sto, sta fali, mozda ce biti sokiran u prvi moment, ali je sigurno da su vece sanse prolaza djevojke kod muskarca nego obrnuto. Ipak ste vi mudrije od nas
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3439 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
To ona....stani ispred Katedrale....pa prodjes koji put da snimis situaciju....ako ti se ne djasvi, produziskokuz_sa wrote: ja tako svoju hanumu upoznao
Salim se
- esmasaric
#3440 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Eno krcat Spotted koliko "prilazimo". Ali djevojke su sada hrabrije, mada obično pošalju drugaricu koja kaže momku: "Sviđaš joj se, evo ti broj."Tomahawk11 wrote:Kad se sve mijenja, u svemu potencira neka jednakost, sto ne bi i kod nas.
It's something.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3441 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ah, spottedesmasaric wrote:Eno krcat Spotted koliko "prilazimo". Ali djevojke su sada hrabrije, mada obično pošalju drugaricu koja kaže momku: "Sviđaš joj se, evo ti broj."Tomahawk11 wrote:Kad se sve mijenja, u svemu potencira neka jednakost, sto ne bi i kod nas.
It's something.
Cijenim i to, kad drugarica posalje drugaricu.
Zapravo, ja sam fasovao na taj nacin
Samo sto nisam dobio broj, nego je na moj broj stigla poruka...kao slucajno
The rest is history
- kokuz_sa
#3442 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
doduse kod mene nije katedrala bila..jedan dan se mimoisli..zapala mi za oko..ovako nakon par dana isti put slicno vrijeme..opet ta djevojka..i ja reko HALTTomahawk11 wrote:To ona....stani ispred Katedrale....pa prodjes koji put da snimis situaciju....ako ti se ne djasvi, produziskokuz_sa wrote: ja tako svoju hanumu upoznao![]()
![]()
![]()
Salim seal ti direktni uleti su uvijek imali efekat....faktor iznenadjenja, reklo bi se. I hrabrost koja se cijeni.
i otisli na kafu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3443 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
kokuz
dobro pa si imao drugu priliku, obicno kad izmakne djevojka koja zapadne za oko, tesko je stize vise....osim ako nije iz mahale iz koje si, onda i postoje sanse za ponovni susret.
Dakle, ono Tarzanovo da budu ugrabljene....to definitivno pali....iskocis s drveta i

Dakle, ono Tarzanovo da budu ugrabljene....to definitivno pali....iskocis s drveta i
- supercali
#3444 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
bjezi ba to prilazenje je bas lutrija
na kakve sam kretenizme imao prolaz a na kakve su me odbijale mogle bi se meksicke serije praviti
na kakve sam kretenizme imao prolaz a na kakve su me odbijale mogle bi se meksicke serije praviti
- esmasaric
#3445 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Svaka normalna djevojka cijeni hrabrost.
Kad je uhvatiš na suprise, to je lutrija, zavisi od dosta faktora, ali ako joj se bar malo malo učiniš simpatičan pristat će na kafu.
Kad je uhvatiš na suprise, to je lutrija, zavisi od dosta faktora, ali ako joj se bar malo malo učiniš simpatičan pristat će na kafu.
-
prog321
#3446 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pridjes, kazes, mmm, oplodio bih te samo tako.
Uvijek upali.
Uvijek upali.
- Dr Kova
#3447 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
prog321 wrote:Pridjes, kazes, mmm, oplodio bih te samo tako.
Uvijek upali.
-
PeppermintSA
#3448 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
prog321 wrote:Pridjes, kazes, mmm, oplodio bih te samo tako.
Uvijek upali.
Partijao sam s jednim likom koji je imao takve ulete. Vidi trebu na partiju, baci mi mig i ode da je bari. Automatski znaš da će reći nešto na fonu ''mmmm oplodio bih te'' , jer nakon treće pive ne zna gdje udara, pa sve kontaš da će ga neko nalemati.
Uglavnom, ekspresno bi dobijao pedalu i vraćao se sav ponosan što je makar probao, lafo alfa male
- supercali
#3449 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pa meni je jednom kod aviona armiranog proslo cim si me pogledala odmah si me ugledala
Onda prica fazoni i jos smo dobri prijatelji
Onda prica fazoni i jos smo dobri prijatelji
-
prog321
#3450 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
PeppermintSA wrote:. Kako bolan fifti-fifti? -ja hoću, ona neće.![]()
![]()