Inace, nekako mi se cini da je slaba komunikacija Begovica sa ostalima, radi jezika ili ? Kontam da ne zna bas nas :S
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sarajevomd
#3401 Re: Golman reprezentacije BiH
Bas isto smo svi pomoslili, kako Kenan ne bi odbranio onu po zemlji
Inace, nekako mi se cini da je slaba komunikacija Begovica sa ostalima, radi jezika ili ? Kontam da ne zna bas nas :S
- ultima_palabra
#3402 Re: Golman reprezentacije BiH
Malo mi je bezveze ta priča "Keno ne bi ono odbranio"
Čovjek je odbranio pet puta teže udarce u dresu reprezentacije i ne zaslužuje takve komentare.
Asmir nije imao puno posla, što je imao odradio je dobro, zasluženo je broj 1... ako se Keno oprašta želim mu sve najbolje... mislim da smo jedini narod koji pljuje po golmanu koji je osam godina bio standardan na golu i za svo to vrijeme nije napravio nijednu krupnu grešku, ali šta je tu je, takvi smo
Asmir nije imao puno posla, što je imao odradio je dobro, zasluženo je broj 1... ako se Keno oprašta želim mu sve najbolje... mislim da smo jedini narod koji pljuje po golmanu koji je osam godina bio standardan na golu i za svo to vrijeme nije napravio nijednu krupnu grešku, ali šta je tu je, takvi smo
-
udrch
#3403 Re: Golman reprezentacije BiH
Begović me nije impresionirao večeras..
- zecko_kupuz
#3404 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma daj bogati, davao je izjave za portale, normala priča za momka koji od malih nogu izbiva s ovih prostora.sarajevomd wrote:Bas isto smo svi pomoslili, kako Kenan ne bi odbranio onu po zemlji![]()
I zašto bi se Keno opraštao, koji su to novi standardi da se golman sa tridesetak godina već otpisuje?
- quasar
#3405 Re: Golman reprezentacije BiH
ultima_palabra wrote:Malo mi je bezveze ta priča "Keno ne bi ono odbranio"Čovjek je odbranio pet puta teže udarce u dresu reprezentacije i ne zaslužuje takve komentare.
Nisam pljuvao, svaka mu cast, ali stojim da je dosao bolji golman i taj je danas odbranio sut, zbog kojeg mislim da je stigao u pravi cas. Keno hvala ti. Nisi jos za staro gvozdje, ali moras msiliti i na svoje zdravlje i na interes reprezentacije.quasar wrote:
...Keno je otisao u penziju, zasluzenu i casnu. ...
-
febo_acm
#3406 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa čime te mogao impresionirati?udrch wrote:Begović me nije impresionirao večeras..
-
Ledenko
#3407 Re: Golman reprezentacije BiH
O kojoj intervenciji je riječ?AMD wrote:Pa čime te mogao impresionirati?udrch wrote:Begović me nije impresionirao večeras..Nije dohvatio loptu, osim one predobre intervencije, kada nas je vjerovatno i spasio.
- Sasvim_Obican
#3408 Re: Golman reprezentacije BiH
Jbga, teško je nekog impresionirati kad imaš dva udarca u okvir vrata u toku 90 minuta.udrch wrote:Begović me nije impresionirao večeras..
-
febo_acm
#3409 Re: Golman reprezentacije BiH
O onoj u toku utakmice, ako si gledao znaš o čemu pričam. Da smo tada primili go, bilo bi svega...Ledenko wrote:O kojoj intervenciji je riječ?AMD wrote:Pa čime te mogao impresionirati?udrch wrote:Begović me nije impresionirao večeras..Nije dohvatio loptu, osim one predobre intervencije, kada nas je vjerovatno i spasio.
-
Havarija!
#3410 Re: Golman reprezentacije BiH
O onoj kada je sut bjeloruskog igraca, skrenuo Zahirovic i to tek toliko da lopti promijeni pravac, te ista dobije efekat takozvane ''zabice''.Ledenko wrote:O kojoj intervenciji je riječ?AMD wrote:Pa čime te mogao impresionirati?udrch wrote:Begović me nije impresionirao večeras..Nije dohvatio loptu, osim one predobre intervencije, kada nas je vjerovatno i spasio.
- Edin H.
#3411 Re: Golman reprezentacije BiH
Zasluzio siBubalo1 wrote:Ako promjeni hocu naknadu ja sam prvi spomenuo to !Edin H. wrote: asm1r garant nije zauzeto, mijenjaj Asmire![]()
Mijenjaj Asmire.
Bravo majstore za onu odbranu veceras
- Bosnolog
#3412 Re: Golman reprezentacije BiH
Pred Begovicem je buducnost i velika karijera,a Keno je branio dobro za reprezentaciju i zato treba ostati uz nju ali i biti svijestan da ce mladi i spremniji Begovic sve vise preuzimati njegovo mjesto u timu,..
Keno je branio jako dugo za nasu reprezentaciju i cesto bio povrijedene zadnjih godina,savjtovao bih mu da ostane do kraja EURO 2012 ako se kvalifikujemo,ako ne,onda moze ici ako zeli ima zamjena mladi Sehic moze biti zmajena Begovicu,mada bih volio da Keno ostane i za nadolazece kvalifikacije svijetskog 2014 u Brazilu,
Ako odluci da ode zelim mu svako dobro kao i svim nasim momcima koji su igrali do sada a zbog godina ili neceg drugog zele otici iz repke,
Nas mentalitet ne moze da prihvati da je interes tima i drzave iznad pojedinacnog,jer nikakao da svate da novi i mladi talenti dolaze i potiskuju one koji su do tada igrali/branili.
Covjek je bioloski sahat i on ima ogrenicene psihofizicke mogucnosti,stoga ne treba tragicno shvatati dolazak mladih na mjesto dosadasnjih igraca pa tako i golmani,..........
Ovo postiranje u vezi Kene je odvratno a posljedica hrane novinara ce biti pravljenje razdora u timu te pravljenje problema Papaetu,ako se neko ljuti zbog odluke selektora zato sto nije igrao i zeli napustit tim,takvima treba pozeljeti sretan put i nema potrebe nikoga moliti da ostane jer se bez svakog pojedinacno moze,.
Svima njima drzavni tim otvori vrata profesionalne karijere,mladih i kvalitetnih igraca je na pretek a koji jedva cekaju da se dokazu u reprezentaciji BiH i tako bolje prodaju,.....
Jos jednom treba emocije kontorlisati razumom i saburom,zasto gaziti svoj prethodni rad i doprinos nacionalnom timu i vlastitoj karijeri,...??????
Keno je branio jako dugo za nasu reprezentaciju i cesto bio povrijedene zadnjih godina,savjtovao bih mu da ostane do kraja EURO 2012 ako se kvalifikujemo,ako ne,onda moze ici ako zeli ima zamjena mladi Sehic moze biti zmajena Begovicu,mada bih volio da Keno ostane i za nadolazece kvalifikacije svijetskog 2014 u Brazilu,
Ako odluci da ode zelim mu svako dobro kao i svim nasim momcima koji su igrali do sada a zbog godina ili neceg drugog zele otici iz repke,
Nas mentalitet ne moze da prihvati da je interes tima i drzave iznad pojedinacnog,jer nikakao da svate da novi i mladi talenti dolaze i potiskuju one koji su do tada igrali/branili.
Covjek je bioloski sahat i on ima ogrenicene psihofizicke mogucnosti,stoga ne treba tragicno shvatati dolazak mladih na mjesto dosadasnjih igraca pa tako i golmani,..........
Ovo postiranje u vezi Kene je odvratno a posljedica hrane novinara ce biti pravljenje razdora u timu te pravljenje problema Papaetu,ako se neko ljuti zbog odluke selektora zato sto nije igrao i zeli napustit tim,takvima treba pozeljeti sretan put i nema potrebe nikoga moliti da ostane jer se bez svakog pojedinacno moze,.
Svima njima drzavni tim otvori vrata profesionalne karijere,mladih i kvalitetnih igraca je na pretek a koji jedva cekaju da se dokazu u reprezentaciji BiH i tako bolje prodaju,.....
Jos jednom treba emocije kontorlisati razumom i saburom,zasto gaziti svoj prethodni rad i doprinos nacionalnom timu i vlastitoj karijeri,...??????
Last edited by Bosnolog on 07/09/2011 05:07, edited 1 time in total.
-
Ledenko
#3413 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa ono bi 95% golmana odbranilo. Jeste li vi ozbiljni ili fkt čestitate na onoj odbrani
-
todd_smith
#3414 Re: Golman reprezentacije BiH
da je bio malo oprezniji mogao je i uhvatiti ono ili dalje od gola odbaciti, da nije bilo naseg igraca ono bi bila amaterska greska da njihov prileti i prikuca
- Bosnolog
#3415 Re: Golman reprezentacije BiH
Keno je na zalasku karijere dok je Begovic na usponu,....
Begovic brani u mnogo jacem klubu i najacoj ligi na Svijetu,.....
Ono sto je Begovic odbranio danas je bila teska lopta po zemlji,Begovic ju je uspio odbraniti sto mnogi golmani ne bih mogli,.....Ovo ne znaci da je Keno ne bih odbranio.Keno je na prosloj utakmici protiv Bjelorusa odbranio par odlucujucih udaraca,nisam ja rekao da je Keno los ili losiji golman,radi se interesu reprezentacije i buducnosti iste,..
Golovi protiv Albanije zbog povrede i najmanje jedan protiv Rumuna te jedan protiv Francuza su Kenina losa reakcija u petercu ,ali takode i losa reakcija nase odbrane,........
Ovdje treba malo visu sliku gledati ne podcijenjujuci niciji doprinos nasoj reprezentaciji pa ni Kenin,....
Begovic brani u mnogo jacem klubu i najacoj ligi na Svijetu,.....
Ono sto je Begovic odbranio danas je bila teska lopta po zemlji,Begovic ju je uspio odbraniti sto mnogi golmani ne bih mogli,.....Ovo ne znaci da je Keno ne bih odbranio.Keno je na prosloj utakmici protiv Bjelorusa odbranio par odlucujucih udaraca,nisam ja rekao da je Keno los ili losiji golman,radi se interesu reprezentacije i buducnosti iste,..
Golovi protiv Albanije zbog povrede i najmanje jedan protiv Rumuna te jedan protiv Francuza su Kenina losa reakcija u petercu ,ali takode i losa reakcija nase odbrane,........
Ovdje treba malo visu sliku gledati ne podcijenjujuci niciji doprinos nasoj reprezentaciji pa ni Kenin,....
-
Ledenko
#3416 Re: Golman reprezentacije BiH
Bravo. To sam i ja pomislio na prvu, da je morao loptu skrenuti više u stranu iako bi je mnogi golmani i hvatali.todd_smith wrote:da je bio malo oprezniji mogao je i uhvatiti ono ili dalje od gola odbaciti, da nije bilo naseg igraca ono bi bila amaterska greska da njihov prileti i prikuca
- Edin H.
#3417 Re: Golman reprezentacije BiH
Samoproklamovani poznavaoce, pogledaj taj udarac iz drugog ugla koliko je bio jednostavan za odbraniti.todd_smith wrote:da je bio malo oprezniji mogao je i uhvatiti ono ili dalje od gola odbaciti, da nije bilo naseg igraca ono bi bila amaterska greska da njihov prileti i prikuca
Bega - klasa
-
Ledenko
#3418 Re: Golman reprezentacije BiH
Last edited by Ledenko on 07/09/2011 03:51, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#3419 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma nije neodbranjiv sut, obicna golmanska lopta, samo ne kontam sta je Begovic tebi Armine toliko skirivio pa ga ne mirises nesto?! Ko da jebo te u Banovicima brani a ne u engleskoj...
- cyprus
#3420 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja se nadam da Keno ne odlazi iz reprezentacije, jer je jedan od igrača koji je dosad dao njoj najviše... Begoviću sretno, večeras nije imo puno posla, ono što je imo bilo je korektno i samo nek nastavi tako. Zasad se čini da je dostojan nasljednik Hasagića 
-
Ledenko
#3421 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne vidim razlog mjenjati golmana koji je u 7-8 godina prosuo 2-3 boda, i koji je maksimalno uigran sa odbranom i ulazi u najbolje golmanske godine, za nekog ko triput odbije doći na utakmicu i tek treba pokazati da je klasa i pored toga je linijski golman što našoj reprezentaciji nikako ne odgovara.BHF_Manijak wrote:Ma nije neodbranjiv sut, obicna golmanska lopta, samo ne kontam sta je Begovic tebi Armine toliko skirivio pa ga ne mirises nesto?! Ko da jebo te u Banovicima brani a ne u engleskoj...
I da, prvi je Željovac, a drugi?
Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/vijesti.aspx?id=4745Code: Select all
http://sportsport.ba/bh_fudbal/begovic-bi-da-igra-za-kanadu/20542- quasar
#3422 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma nije neodbranjiv posta ga je Bega odbranio. Znam kakve su "neodbranjive" lopte Keni uletale. Pa onda ovdje poslije ispada da ih ni Van der Saar ne bi branio. Zeznuta lopta promijenjenog smijera, malo koji golman bi ovo pokrio.Ledenko wrote:Evo na 1:00 taj "neodbranjivi" šut![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=q5v6-dan ... r_embedded#!
Cuj trebao uhvatit?
-
laks
#3423 Re: Golman reprezentacije BiH
Mene Begović pravo podsjeća na Čeha. Mislim da će ubrzo postati golman nekog od najboljih evropskih klubova.
-
todd_smith
#3424 Re: Golman reprezentacije BiH
Sta je sa Hasagicem? Negdje sam procitao da se naljutio ili da je aludirao da se nece vise dolaziti

- Edin H.
#3425 Re: Golman reprezentacije BiH
Hvala sto si ovo postavio, svako ima svoje misljenje.Ledenko wrote:Evo na 1:00 taj "neodbranjivi" šut![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=q5v6-dan ... r_embedded#!
Asmir je napravio da ovo izgleda lako za odbraniti, ali samo zato sto se dobro postavio.
Ima golmana koji bi samo pogledom ispratili ovakvu loptu, zakopani na liniji.
Lopta je isla u sami ugao, golman pokriven, usput zakacila naseg igraca, cini mi se Zahirovica.