FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
groove

#3376 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

a niko da se sjeti da i sammer zna biti trener :)
missko

#3377 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Rumeni-ge zakuho. Na pitanje novinara o Guardioli, nije dao jasan demant, sto bi moglo znaciti da se ipak nesto desava.
sema911

#3378 Re: FC Bayern Munchen

Post by sema911 »

zao mi je al navijam za bayern vec nekih 15god nisam neki ljubitelj gledanja fudbala na tv vise volim biti taj koji suta i ako na tv ima neka utakmica a ako nije bayern il bar bundes liga gasim
i guardiolu nebi volio vidjet bolje je da vrate generala i neka jupa sto dobar je bezveze dat pare za nekog trenercica koji hajd rec nije se dokazao sa manjim klubom ja nema pojma u pes igrat al sa barsom gazim sve mozda je on drugaciji neznam al jup mladji bi mogao a samer on je lice dortmunda i neka ga njima
ledeni_caj

#3379 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Ma samo generala nazad. Guardiola je mozda dobar, ne mozemo znati, evo gledaj sta Barca radi i sa Vilanovom, isto k'o i sa njim ako ne i bolje.
missko

#3380 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Bayern se zajebao sa Van Galom i ne mislim da ce vise te tipove trenera dovoditi, njima ne treba neka svojevoljna osoba kao Van Gal ili njegov ucenik Murinjo. Guardiola mi izgleda onako kulturan i kooperativan, mislim da bi dobro suradjivao sa rumenkama, samo uvijek su govorili traze trenera koji zna njemacki inace nema posla a moraju naci neko rjesenje jer je Hejkens vec u godinama i tesko da ce nastavit dalje. Zato mi Arsen Wenger izgleda za ove skrtace dobra opcija a i zna Njemacki. :D
ledeni_caj

#3381 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Ma on je preskrt cak i za Bayern. :D
MOSALJOZE

#3382 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

missko wrote:Bayern se zajebao sa Van Galom i ne mislim da ce vise te tipove trenera dovoditi, njima ne treba neka svojevoljna osoba kao Van Gal ili njegov ucenik Murinjo. Guardiola mi izgleda onako kulturan i kooperativan, mislim da bi dobro suradjivao sa rumenkama, samo uvijek su govorili traze trenera koji zna njemacki inace nema posla a moraju naci neko rjesenje jer je Hejkens vec u godinama i tesko da ce nastavit dalje. Zato mi Arsen Wenger izgleda za ove skrtace dobra opcija a i zna Njemacki. :D
ma hajkens odlazi na kraju sezone to je i sam izjavio.guardiola hmm nikad ne znas sta moze biti.mozda mu nece ici jbg i dobije otkaz.Wenger teško da ode iz Arsenala ipak je on tamo 13 godina(otprilike).
madtv

#3383 Re: FC Bayern Munchen

Post by madtv »

doci ce Manchini :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:
MOSALJOZE

#3384 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

madtv wrote:doci ce Manchini :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Uli je mozda budala ali nije GLUP
missko

#3385 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

MOSALJOZE wrote:
madtv wrote:doci ce Manchini :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Uli je mozda budala ali nije GLUP
Mancini bi se prosetao BL ali internacionalno tesko da bi bio na nivou.
PrtiBeeGee

#3386 Re: FC Bayern Munchen

Post by PrtiBeeGee »

Španac preuzima bavarskog giganta!

http://sportsport.ba/ino_fudbal/potvrdj ... yern/96337
ja71

#3387 Re: FC Bayern Munchen

Post by ja71 »

po 2. put bayern tjera Juppa Heyneckesa :(
Jos im ovaj put Bayern igra kao nikada do sada.

Bojim se da Bayern i Guardiola nece fercerati ...
Ajatolah_

#3388 Re: FC Bayern Munchen

Post by Ajatolah_ »

Hoće li Guardiola ovdje gurati tiki-taku? Nadam se da neće, prvo jer mislim da to ne bi funkcionisalo, a drugo jer ne volim to gledati, samo mi još fali da je gledam u Bundesligi...
MOSALJOZE

#3389 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

''Sretni smo što možemo objaviti informaciju da će Pep Guardiola, cijenjeni fudbalski stručnjak naslijediti klupu Bayerna u ujlu tekuće godine''...
''Sretni smo što možemo objaviti informaciju da će Pep Guardiola, cijenjeni fudbalski stručnjak naslijediti klupu Bayerna u ujlu tekuće godine'', riječi su izvršnog direktora Bayerna Karla-heinza Rummenigea, koji je potvrdio informaciju svjetskim medijima.

Naime, ono što je najavljivao, to će i uraditi. Aktuelni trener Bayerna Jupp Heynckess će otići u trenersku penziju oi isteku ugovora, odnosno čim se seza završi, a Uprava Bayerna potrudila se da kao njegovog nadljednjika dovede trenera kojeg traže svi velikani evropskog fudbala. Bivši trener Barce, koji se i dalje nalazi na jednogodišnje odmoru pristao je na saradnju sa bavarskim gigantom za sezonu 2013/14, a na klupu Bayerna će po ugovoru biti do 2016. godine.

Uli Hoeness kazao da je Bayern veoma zahvalan Heynckessu na onome što radi, i da bi voljeli da glamurozno oknoča svoju karijeru. Jedan do čelnih ljudi Bayerna kazao je i to da je Guardiola trener koji ga može upotpuniti, i voditi Bayern ka krovu fudbalske Evrope, mjestu koje im i pripada. ''Guardiola je jedan od najuspješnijih trenera današnjice, i sigurni smo da će Bayern još više zasjati, kao i njemački fudbal zajedno sa njim'', kazao je Rummenige, koji je dodao da jedva čeka vidjeti Pepa na klupi velikog tima.
:D Ma kako da ne frceraju jao kako mi je godra :-D :-D :thumbup:
groove

#3390 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

EdoI wrote:Hoće li Guardiola ovdje gurati tiki-taku? Nadam se da neće, prvo jer mislim da to ne bi funkcionisalo, a drugo jer ne volim to gledati, samo mi još fali da je gledam u Bundesligi...
tesko. prosjek visine igraca u bayernu je daleko iznad 1,6 m
MOSALJOZE

#3391 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

groove wrote:
EdoI wrote:Hoće li Guardiola ovdje gurati tiki-taku? Nadam se da neće, prvo jer mislim da to ne bi funkcionisalo, a drugo jer ne volim to gledati, samo mi još fali da je gledam u Bundesligi...
tesko. prosjek visine igraca u bayernu je daleko iznad 1,6 m
Pa to ti sve zavisi od igrača.Nikad ne znaš.On je sa tika-takom dao novu dimenziju fudbalu,da li ce raditi i dalje po sistemu ribery roben šačir muller prodori po krilu ili ce nesto drugo ostaje da se vidi
Partijaner

#3392 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Ja od njega nista posebno ne ocekujem, sjebace nam mentalitet. :mrgreen:
Ajatolah_

#3393 Re: FC Bayern Munchen

Post by Ajatolah_ »

Prvo će ih poredati po visini, oni koji pređu 170cm a nisu štoperi idu na transfer-listu. :D
mO k3

#3394 Re: FC Bayern Munchen

Post by mO k3 »

Nek dovede mesija u FCB :)
Bosanski_kralj

#3396 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

Samo da ne bude forsirao tika-taku, ko bi gledao taj dosadni nogomet.
MOSALJOZE

#3397 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Bosanski_kralj wrote:Samo da ne bude forsirao tika-taku, ko bi gledao taj dosadni nogomet.
ma nece vjerovatno jer nema tog potencijala u ekipi.
ledeni_caj

#3398 Re: FC Bayern Munchen

Post by ledeni_caj »

Nadam se da ce on biti osoba koja ce Bayernu donijet novu dimenziju u igri jer ekipa koja ima ovakva imena moze bolje od taktike gdje im se sve zivo svodi na Riberya. Dobrodosao Pep.
skenderija04

#3399 Re: FC Bayern Munchen

Post by skenderija04 »

Kakava tiki taka.Igrace napadacki sa akcentom na posjed. Naravno, to ne znaci da ce biti 1000 dodavanja po utakmici. Bayern ce igrati kvalitetan fudbal i bice dominantan protiv svakoga. A sad pitanje, zasto su bas ovi iz Bayerna izabrali Guardiolu? Ocigledno je da traze nesto sto u Njemackoj nemaju. Valjda nisu budale ti ljudi. U svakom slucaju sretno Bayernu i sretno Guardioli.
Muhamed Đakmić

#3400 Re: FC Bayern Munchen

Post by Muhamed Đakmić »

Ima Bayern igrače koji mogu igrati slično kao Pepova Barcelona. Biće interesantno vidjeti šta će napraviti, samo se nadam da će mu dati dovoljno vremena da ostavi svoj pečat u Bayernu.

Ali ovo preuzimanje me baš iznenadilo, bio sam ubijeđen da čovjek ide u City.
Post Reply