FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
groove
#3376 Re: FC Bayern Munchen
a niko da se sjeti da i sammer zna biti trener 
-
missko
#3377 Re: FC Bayern Munchen
Rumeni-ge zakuho. Na pitanje novinara o Guardioli, nije dao jasan demant, sto bi moglo znaciti da se ipak nesto desava.
-
sema911
#3378 Re: FC Bayern Munchen
zao mi je al navijam za bayern vec nekih 15god nisam neki ljubitelj gledanja fudbala na tv vise volim biti taj koji suta i ako na tv ima neka utakmica a ako nije bayern il bar bundes liga gasim
i guardiolu nebi volio vidjet bolje je da vrate generala i neka jupa sto dobar je bezveze dat pare za nekog trenercica koji hajd rec nije se dokazao sa manjim klubom ja nema pojma u pes igrat al sa barsom gazim sve mozda je on drugaciji neznam al jup mladji bi mogao a samer on je lice dortmunda i neka ga njima
i guardiolu nebi volio vidjet bolje je da vrate generala i neka jupa sto dobar je bezveze dat pare za nekog trenercica koji hajd rec nije se dokazao sa manjim klubom ja nema pojma u pes igrat al sa barsom gazim sve mozda je on drugaciji neznam al jup mladji bi mogao a samer on je lice dortmunda i neka ga njima
- ledeni_caj
#3379 Re: FC Bayern Munchen
Ma samo generala nazad. Guardiola je mozda dobar, ne mozemo znati, evo gledaj sta Barca radi i sa Vilanovom, isto k'o i sa njim ako ne i bolje.
-
missko
#3380 Re: FC Bayern Munchen
Bayern se zajebao sa Van Galom i ne mislim da ce vise te tipove trenera dovoditi, njima ne treba neka svojevoljna osoba kao Van Gal ili njegov ucenik Murinjo. Guardiola mi izgleda onako kulturan i kooperativan, mislim da bi dobro suradjivao sa rumenkama, samo uvijek su govorili traze trenera koji zna njemacki inace nema posla a moraju naci neko rjesenje jer je Hejkens vec u godinama i tesko da ce nastavit dalje. Zato mi Arsen Wenger izgleda za ove skrtace dobra opcija a i zna Njemacki. 
- ledeni_caj
#3381 Re: FC Bayern Munchen
Ma on je preskrt cak i za Bayern. 
- MOSALJOZE
#3382 Re: FC Bayern Munchen
ma hajkens odlazi na kraju sezone to je i sam izjavio.guardiola hmm nikad ne znas sta moze biti.mozda mu nece ici jbg i dobije otkaz.Wenger teško da ode iz Arsenala ipak je on tamo 13 godina(otprilike).missko wrote:Bayern se zajebao sa Van Galom i ne mislim da ce vise te tipove trenera dovoditi, njima ne treba neka svojevoljna osoba kao Van Gal ili njegov ucenik Murinjo. Guardiola mi izgleda onako kulturan i kooperativan, mislim da bi dobro suradjivao sa rumenkama, samo uvijek su govorili traze trenera koji zna njemacki inace nema posla a moraju naci neko rjesenje jer je Hejkens vec u godinama i tesko da ce nastavit dalje. Zato mi Arsen Wenger izgleda za ove skrtace dobra opcija a i zna Njemacki.
- madtv
#3383 Re: FC Bayern Munchen
doci ce Manchini

- MOSALJOZE
#3384 Re: FC Bayern Munchen
madtv wrote:doci ce Manchini![]()
![]()
![]()
Uli je mozda budala ali nije GLUP
-
missko
#3385 Re: FC Bayern Munchen
Mancini bi se prosetao BL ali internacionalno tesko da bi bio na nivou.MOSALJOZE wrote:madtv wrote:doci ce Manchini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uli je mozda budala ali nije GLUP
- PrtiBeeGee
-
ja71
#3387 Re: FC Bayern Munchen
po 2. put bayern tjera Juppa HeyneckesaPrtiBeeGee wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/potvrdj ... yern/96337
Jos im ovaj put Bayern igra kao nikada do sada.
Bojim se da Bayern i Guardiola nece fercerati ...
- Ajatolah_
#3388 Re: FC Bayern Munchen
Hoće li Guardiola ovdje gurati tiki-taku? Nadam se da neće, prvo jer mislim da to ne bi funkcionisalo, a drugo jer ne volim to gledati, samo mi još fali da je gledam u Bundesligi...
- MOSALJOZE
#3389 Re: FC Bayern Munchen
''Sretni smo što možemo objaviti informaciju da će Pep Guardiola, cijenjeni fudbalski stručnjak naslijediti klupu Bayerna u ujlu tekuće godine''...
''Sretni smo što možemo objaviti informaciju da će Pep Guardiola, cijenjeni fudbalski stručnjak naslijediti klupu Bayerna u ujlu tekuće godine'', riječi su izvršnog direktora Bayerna Karla-heinza Rummenigea, koji je potvrdio informaciju svjetskim medijima.
Naime, ono što je najavljivao, to će i uraditi. Aktuelni trener Bayerna Jupp Heynckess će otići u trenersku penziju oi isteku ugovora, odnosno čim se seza završi, a Uprava Bayerna potrudila se da kao njegovog nadljednjika dovede trenera kojeg traže svi velikani evropskog fudbala. Bivši trener Barce, koji se i dalje nalazi na jednogodišnje odmoru pristao je na saradnju sa bavarskim gigantom za sezonu 2013/14, a na klupu Bayerna će po ugovoru biti do 2016. godine.
Uli Hoeness kazao da je Bayern veoma zahvalan Heynckessu na onome što radi, i da bi voljeli da glamurozno oknoča svoju karijeru. Jedan do čelnih ljudi Bayerna kazao je i to da je Guardiola trener koji ga može upotpuniti, i voditi Bayern ka krovu fudbalske Evrope, mjestu koje im i pripada. ''Guardiola je jedan od najuspješnijih trenera današnjice, i sigurni smo da će Bayern još više zasjati, kao i njemački fudbal zajedno sa njim'', kazao je Rummenige, koji je dodao da jedva čeka vidjeti Pepa na klupi velikog tima.
Ma kako da ne frceraju jao kako mi je godra

''Sretni smo što možemo objaviti informaciju da će Pep Guardiola, cijenjeni fudbalski stručnjak naslijediti klupu Bayerna u ujlu tekuće godine'', riječi su izvršnog direktora Bayerna Karla-heinza Rummenigea, koji je potvrdio informaciju svjetskim medijima.
Naime, ono što je najavljivao, to će i uraditi. Aktuelni trener Bayerna Jupp Heynckess će otići u trenersku penziju oi isteku ugovora, odnosno čim se seza završi, a Uprava Bayerna potrudila se da kao njegovog nadljednjika dovede trenera kojeg traže svi velikani evropskog fudbala. Bivši trener Barce, koji se i dalje nalazi na jednogodišnje odmoru pristao je na saradnju sa bavarskim gigantom za sezonu 2013/14, a na klupu Bayerna će po ugovoru biti do 2016. godine.
Uli Hoeness kazao da je Bayern veoma zahvalan Heynckessu na onome što radi, i da bi voljeli da glamurozno oknoča svoju karijeru. Jedan do čelnih ljudi Bayerna kazao je i to da je Guardiola trener koji ga može upotpuniti, i voditi Bayern ka krovu fudbalske Evrope, mjestu koje im i pripada. ''Guardiola je jedan od najuspješnijih trenera današnjice, i sigurni smo da će Bayern još više zasjati, kao i njemački fudbal zajedno sa njim'', kazao je Rummenige, koji je dodao da jedva čeka vidjeti Pepa na klupi velikog tima.
-
groove
#3390 Re: FC Bayern Munchen
tesko. prosjek visine igraca u bayernu je daleko iznad 1,6 mEdoI wrote:Hoće li Guardiola ovdje gurati tiki-taku? Nadam se da neće, prvo jer mislim da to ne bi funkcionisalo, a drugo jer ne volim to gledati, samo mi još fali da je gledam u Bundesligi...
- MOSALJOZE
#3391 Re: FC Bayern Munchen
Pa to ti sve zavisi od igrača.Nikad ne znaš.On je sa tika-takom dao novu dimenziju fudbalu,da li ce raditi i dalje po sistemu ribery roben šačir muller prodori po krilu ili ce nesto drugo ostaje da se vidigroove wrote:tesko. prosjek visine igraca u bayernu je daleko iznad 1,6 mEdoI wrote:Hoće li Guardiola ovdje gurati tiki-taku? Nadam se da neće, prvo jer mislim da to ne bi funkcionisalo, a drugo jer ne volim to gledati, samo mi još fali da je gledam u Bundesligi...
- Partijaner
#3392 Re: FC Bayern Munchen
Ja od njega nista posebno ne ocekujem, sjebace nam mentalitet. 
- Ajatolah_
#3393 Re: FC Bayern Munchen
Prvo će ih poredati po visini, oni koji pređu 170cm a nisu štoperi idu na transfer-listu. 
- mO k3
#3394 Re: FC Bayern Munchen
Nek dovede mesija u FCB 
- PrtiBeeGee
- Bosanski_kralj
#3396 Re: FC Bayern Munchen
Samo da ne bude forsirao tika-taku, ko bi gledao taj dosadni nogomet.
- MOSALJOZE
#3397 Re: FC Bayern Munchen
ma nece vjerovatno jer nema tog potencijala u ekipi.Bosanski_kralj wrote:Samo da ne bude forsirao tika-taku, ko bi gledao taj dosadni nogomet.
- ledeni_caj
#3398 Re: FC Bayern Munchen
Nadam se da ce on biti osoba koja ce Bayernu donijet novu dimenziju u igri jer ekipa koja ima ovakva imena moze bolje od taktike gdje im se sve zivo svodi na Riberya. Dobrodosao Pep.
- skenderija04
#3399 Re: FC Bayern Munchen
Kakava tiki taka.Igrace napadacki sa akcentom na posjed. Naravno, to ne znaci da ce biti 1000 dodavanja po utakmici. Bayern ce igrati kvalitetan fudbal i bice dominantan protiv svakoga. A sad pitanje, zasto su bas ovi iz Bayerna izabrali Guardiolu? Ocigledno je da traze nesto sto u Njemackoj nemaju. Valjda nisu budale ti ljudi. U svakom slucaju sretno Bayernu i sretno Guardioli.
- Muhamed Đakmić
#3400 Re: FC Bayern Munchen
Ima Bayern igrače koji mogu igrati slično kao Pepova Barcelona. Biće interesantno vidjeti šta će napraviti, samo se nadam da će mu dati dovoljno vremena da ostavi svoj pečat u Bayernu.
Ali ovo preuzimanje me baš iznenadilo, bio sam ubijeđen da čovjek ide u City.
Ali ovo preuzimanje me baš iznenadilo, bio sam ubijeđen da čovjek ide u City.