Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerovatno je to neka furka za golmane .. De ko se bavi twiterom nek vidi jel i neki ostali golmani imaju te jedinice Samo je Begovic trebao staviti "Asm1r" Bio bi vise cool
Bubalo1 wrote:Vjerovatno je to neka furka za golmane .. De ko se bavi twiterom nek vidi jel i neki ostali golmani imaju te jedinice Samo je Begovic trebao staviti "Asm1r" Bio bi vise cool
Vjerovatno zato što je "asmir" već bilo zauzeto...
Bubalo1 wrote:Vjerovatno je to neka furka za golmane .. De ko se bavi twiterom nek vidi jel i neki ostali golmani imaju te jedinice Samo je Begovic trebao staviti "Asm1r" Bio bi vise cool
Vrijeme je da se zakopaju ratne sjekire, tako da ti neću dobacivati s tribina . Što bi drug februarac rekao:
To je u interesu Reprezentacije Države Bosne i Hercegovine
asm1r garant nije zauzeto, mijenjaj Asmire
Ako promjeni hocu naknadu ja sam prvi spomenuo to !
Nije ga bilo ni na klupi. Nema veze... Hvala mu za sve što je uradio. Vrijeme je da Asmir ( koji je večeras bio izvanredno siguran ) zauzme mjesto koje mu pripada.
Znači Hasagić ne može da bude na klupi?! Stvarno ovi naši igrači su bezobrazni do bola... Keno mi je uvijek bio drag lik, ne znam što mu je ovo trebalo.
quasar wrote:Bega je odbranio heben sut u ugao, koji bi Keno samo pogledom ispratio. Hvala Begi, hvala papetu. U pravi cas.
Vidi ovdje imamo i vidovnjaka - koji predvidjaju SBBKBB ....
Vidio ja i jos par stotina hiljada ljudi.
A ti se nadovezao i samo mene kvotas. Tvoj Keno je otisao u penziju, zasluzenu i casnu. Tebi sto je krivo, sta ti ja mogu burazeru. Ismijavas svakoga ko ne pise po tvom ukusu. Frustracije ili nesto drugo, ne zanima me.
quasar wrote:Bega je odbranio heben sut u ugao, koji bi Keno samo pogledom ispratio. Hvala Begi, hvala papetu. U pravi cas.
A ti se nadovezao i samo mene kvotas. Tvoj Keno je otisao u penziju, zasluzenu i casnu. Tebi sto je krivo, sta ti ja mogu burazeru. Ismijavas svakoga ko ne pise po tvom ukusu. Frustracije ili nesto drugo, ne zanima me.
Kao prvo i Keno i Bega i Asmir i Ibrahim - su moji dok brane za Reprezentaciju Drzave Bosne i Hercegovine ... valjda ti je to jasno ....
Ja sam samo reagovao na tvoje SBBKBB ( ako treba prevod: Sta Bi Bilo Kad Bi Bilo ) - a to je priznaces, samo nagadjanje .....
Sigurno je da ćemo sa odlaskom Hasagića izgubiti određen kvalitet, ali dok je Begović živ i zdrav sve že biti OK. Šehić može biti rezerva, Avdukić mi nije za A tim...
Begovic danas nije imao mnogo posla, ali ona jedna odbrana zlata vrijedna.
Nego, ona situacija kad je Begovic dodao Papcu u prazno je savrsen primjer zasto treneri ne vole rizikovati sa kombinacijama na golu, pogotovo selektori. Komunikacija izmedju golmana i stopera je jedna od kljucnih stvari u igri ekipe. Ovo danas nas je moglo kostati itekako.
E da, takodje odlicna izbijanja Begovica, mnogo je cesce nalazio Dzeku nego sto je to radio Hasagic.
veljaca wrote:
quasar wrote:
veljaca wrote:
Kao prvo i Keno i Bega i Asmir i Ibrahim - su moji dok brane za Reprezentaciju Drzave Bosne i Hercegovine ... valjda ti je to jasno ....
Ja sam samo reagovao na tvoje SBBKBB ( ako treba prevod: Sta Bi Bilo Kad Bi Bilo ) - a to je priznaces, samo nagadjanje .....
Ma znam ja sto si ti reagovao. To je tvoj problem. Ono Keno ne bi branio. Nemam ja sta SBBKBB. Ne znam sta si ti gledao. Ako ne znas, upitaj nekog jel bio preheben sut (ups oprosti - ti SVE znas). Jel Keno kad branio loptu u ugao da nije po zemlji? Pusti tu pricu: moji su svi. Ti ne mozes Begu nikako, a tvoja suplja i kontriranje ide u krajnosti. Evo foruma sve ima zapisano pa se da vidjeti ko ti je drag a koga ne mozes ni nacrtanog.
Vozdrica. Vec su mi obecali ban pa ti necu dalje odgovarati.