Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jes' vidio tamo sto palestinka ujede onu aForisticnu ho oponopono, mnijem da se njen komentar odnosio na temu onako generalno, al palestinka prvo puca, a onda pita kad razmislim, nesto ko ti dodje
skylineGTR wrote:moze jedno pitanje, kako da dami pokazem da mi se svidja, glupo mi je da govorim"svidjas mi se itd." , izasli smo par puta i fino je bilo , da li da cekam pravi momenat ili ne, jer ako odem u frend zonu, pisi propalo
Par puta ako nisi na prvom odradio barem fingerbang ti si debelo u frend zoni
pa gdje cu tako rano, jos se mi nismo dobro upoznali
gdje ce mi dusa, fina cura iz dobre kuce , bez kompleksa
Last edited by skylineGTR on 28/03/2016 19:41, edited 1 time in total.
Ženi treba manje od 10 min da procjeni je li neko jebopotencijal. A ti si proveo čitavo veće sa njom bez konkretnog uleta.
Vjerovatno si vec u frendzoni.
prog321 wrote:Ženi treba manje od 10 min da procjeni je li neko jebopotencijal. A ti si proveo čitavo veće sa njom bez konkretnog uleta.
prog321 wrote:Ženi treba manje od 10 min da procjeni je li neko jebopotencijal. A ti si proveo čitavo veće sa njom bez konkretnog uleta.
esmasaric wrote:Jeste pesimistični.
Pa mi žene nemamo pojma šta želimo, kako ćemo procijeniti onda....
I to u 10min ko mikrovalne
Koja šuplja ...
Najjača ženska obmana je ta priča - mi ne znamo šta želimo. Znate vi, znate, samo treba drugog navesti da to i ostvari.
Istina nije baš da svakoj uspijeva ...
I naravno da postoji univerzalni standard koje žene privlači . Neki muškarci za sat vremena privuku desetine zavodnih pogleda drugi ne mogu ni jedan za mjesec dana
prog321 wrote:Po hodu, govoru, odijevanju i opstem izgledu djeva u roku od 10 minuta procjeni je li neko materijal za jahanje.
To je opšte poznat fakt.
A, pa da ... dosta 2 s ... izvadi zlatnu American ili Diners karticu ... i to je to!
I naravno da postoji univerzalni standard koje žene privlači . Neki muškarci za sat vremena privuku desetine zavodnih pogleda drugi ne mogu ni jedan za mjesec dana
Ma lako za to.
Al kad bude provjera procjene onda je kasno.
Međutim o pogrešnim procjenama trpačkog potencijala na ovoj temi nećeš čuti