Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Velkoski wrote: ↑03/07/2026 21:59
Silo S3 E1 sam zasp'o već triput, il' sam ja previše ostario ili me već pere amnezija plot
Hebala ih amnezija ko da gledamo esmeraldu il kasandru.
Ne znam jebiga, meni nije bila loša epizoda...
Spoiler
Show
...očigledno da se tradicija sakrivanja istine od stanovnika silosa nastavlja u stilu kojem je i Bernard vodio. Intrigantna mi je ona priča iz
prošlosti sa onim senatorom i njegovom sestrom pilotom. Očigledno da ima neke paralele sa ovim što se dešava sa Juliet trenutno i gubitkom
pamćenja, ali na koji način. Vidimo da je na onoj misiji u kojoj je učestvovala naletila na neku naprednu tehnologiju koja izgleda kao da je
bazirana na nanobotima zbog koje su avioni pali i što je vjerovatno uticalo na njenu memoriju. Da li je ta tehnologija ono što je dovelo do
katastrofe zbog kojeg će se silo kasnije izgraditi?
Velkoski wrote: ↑03/07/2026 21:59
Silo S3 E1 sam zasp'o već triput, il' sam ja previše ostario ili me već pere amnezija plot
Hebala ih amnezija ko da gledamo esmeraldu il kasandru.
Pa dobro, ima logike amnezija i ti fazoni
Spoiler
Show
Kljukaju je tabletama da ne bi otkrila istinu o postojanju drugih SILO-a i kako su neki unisteni. Ocito je ovima cilj da ostanu na vlasti i kontrolisu sve pa odatle je pod moranje da se potisne sjecanje Juliette
Malo su izmjenjali neke elemente price od originala ali produkcija, atmosfera i gluma posebno Gerea, Bernarda(iz westworld ) pa i Fassbendera je bas digla seriju na visi nivo. Sto se primice kraju, sezona dobija na vecem kvalitetu.
Ona holandjanka Saura(Gremlin) ima osmjeh za 10
@black navali
Dobra je i druga sezona, upravo sam zavrsio. Taman pripremili zadnju scenu i hint za S3.
Al zanimljivo kako je sad u fokusu serija Iran, evo u Agency, a i u SILO brat (Pez) spomenu sestri u fazonu "da neces napasti Iran".
Iran mijenja Rusiju u kinematografiji Amerike/Britanije
Malo su izmjenjali neke elemente price od originala ali produkcija, atmosfera i gluma posebno Gerea, Bernarda(iz westworld ) pa i Fassbendera je bas digla seriju na visi nivo. Sto se primice kraju, sezona dobija na vecem kvalitetu.
Ona holandjanka Saura(Gremlin) ima osmjeh za 10
@black navali
Dobra je i druga sezona, upravo sam zavrsio. Taman pripremili zadnju scenu i hint za S3.
Al zanimljivo kako je sad u fokusu serija Iran, evo u Agency, a i u SILO brat (Pez) spomenu sestri u fazonu "da neces napasti Iran".
Iran mijenja Rusiju u kinematografiji Amerike/Britanije
Iran je koliko se sjecam bio u fokusu serije The Bureau, po kojoj je valjda snimana serija The agency
Jeste, fokus na Siriju(isil) gdje su se dotakli i rusa i u konacnici na Iran.
Sada je umjesto Isila Valhala(ustvari Wagner), rusi su opet u kontinuitetu kao i Iran.
Spoiler
Show
U S3 i dalje fokus ostao samo na ova prve dvije ekipe bez Irana. Sa izlaskom Marine (Phenomenon a sada Gremlin) iz zemlje misija Iran je okoncana
Last edited by video on 04/07/2026 19:24, edited 1 time in total.
video wrote: ↑04/07/2026 19:10
Jeste, fokus na Siriju(isil) gdje su se dotakli i rusa i u konacnici na Iran.
Sada je umjesto Isila Valhala(ustvari Wagner), rusi su opet u kontinuitetu kao i Iran.
Spoiler
Show
U S3 i dalje fokus ostao samo na ova prve dvije ekipe bez Irana. Sa izlaskom Gremlin iz zemlje misija Iran je okoncana