Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E jebiga, ne znam više šta je poenta, ako odlaze svi likovi koji su činili Shetland onim što jeste. Nije se serija nikada oporavila ni odlaskom
Henshalla, a sad i Tosh.
A znaci nisam samo ja odusevljen Shetlandom. Ja sam u zadnje vrijeme postao bas nesto tezak / lijen / tesko fokusiran kad se radi o serijama. Prvo mi se tesko nakanit da gledam, jer se sjetim komitmenta u koji ulazim pa odustanem prije nego ista i pocnem, a onda, ako pocnem, lako me razocaraju. Al Shetland sam religiozno ispratio. Cak i kad je Dzimi reko da ga naka nostalgija vuce i otiso, ja nastavih dosljedno. Helem, gledao sam do one sezone gdje Tosh i plava ona detektivka sto se vratila u rodni kraj istrazuju ubistvo starice zavezane za ogradu na obali. Koliko sezona je poslije jos izaslo? I u kojoj od tih Tosh napushCa?
dale cooper wrote: ↑18/06/2026 13:32
Odlično i napeto finale Widow's Baya sa nekim devastirajućim otkrićima i odškrinuta vrata nastavku.
Ovo mi je na listi. Matthew Rhys je glumčina i po.
Skoro gledam njegov Criterion Closet video na youtube, čovjek stvarno ima odličan ukus i ne bira neka opskurna pretenciozna sranja k'o drugi. Pogotovo kad izabra Princess Bride, e reko svaka ti čast majstore.
On je meni razlog zašto sam izbjegavao da pogledam The Americans jer mi ima nekako antipatičnu njušku, ali poslije ove serije vidim da sam se zajebao baš.
dale cooper wrote: ↑18/06/2026 13:32
Odlično i napeto finale Widow's Baya sa nekim devastirajućim otkrićima i odškrinuta vrata nastavku.
Ovo mi je na listi. Matthew Rhys je glumčina i po.
Skoro gledam njegov Criterion Closet video na youtube, čovjek stvarno ima odličan ukus i ne bira neka opskurna pretenciozna sranja k'o drugi. Pogotovo kad izabra Princess Bride, e reko svaka ti čast majstore.
On je meni razlog zašto sam izbjegavao da pogledam The Americans jer mi ima nekako antipatičnu njušku, ali poslije ove serije vidim da sam se zajebao baš.
Nije lik uopšte antipatičan, čak naprotiv rekao bih.