Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- campa_xxx
#3351 Re: Sa-x liga, komentari
Cypruse zahvali se avenged_sevenfilu sto se nije pojavio na 3 utakmice jer da jeste, bez obzira na rezultate ti bi sad bio na njegovom mjestu 
- cyprus
#3352 Re: Sa-x liga, komentari
Šuti, drugi put me to izvlačicampa_xxx wrote:Cypruse zahvali se avenged_sevenfilu sto se nije pojavio na 3 utakmice jer da jeste, bez obzira na rezultate ti bi sad bio na njegovom mjestu
- cyprus
#3353 Re: Sa-x liga, komentari
Eh, ovako:
Čestitam naravno J.P.Montoyi na u potpunosti zasluženo osvojenoj tituli. Osim njemu čestitam and1medjedu na provratku u društvo najbolji, kao i novajliji Lakat Jebiću na ostvarenoj promociji. Ostalim takmičarima čestitke na ipak prolaznoj ocjeni iz fair playa.
avenged_sevenfilu i Jaguaru84 želim da bolji pobjedi i bude slijedeće sezone učesnik 1. SAX manager lige.
Mc_lenu želim više sreće u narednim sezonama i eventualni povratak među elitu, a Neelixu ipak još jednom ću iskoristit priliku da ga pozovem da ostane s nama.
Izražavam nadu da niko od ostalih takmičara neće odustati od takmičenja u izvjesnoj novoj sezoni, koja počinje slijedeće godine.
No, ipak sezona još nije gotova. Ostaje finale Kupa, te baraž za 1. ligu. Abondanzierija molim da postavi parove za finale u utorak i srijedu. Hvala unaprijed.

Čestitam naravno J.P.Montoyi na u potpunosti zasluženo osvojenoj tituli. Osim njemu čestitam and1medjedu na provratku u društvo najbolji, kao i novajliji Lakat Jebiću na ostvarenoj promociji. Ostalim takmičarima čestitke na ipak prolaznoj ocjeni iz fair playa.
avenged_sevenfilu i Jaguaru84 želim da bolji pobjedi i bude slijedeće sezone učesnik 1. SAX manager lige.
Mc_lenu želim više sreće u narednim sezonama i eventualni povratak među elitu, a Neelixu ipak još jednom ću iskoristit priliku da ga pozovem da ostane s nama.
Izražavam nadu da niko od ostalih takmičara neće odustati od takmičenja u izvjesnoj novoj sezoni, koja počinje slijedeće godine.
No, ipak sezona još nije gotova. Ostaje finale Kupa, te baraž za 1. ligu. Abondanzierija molim da postavi parove za finale u utorak i srijedu. Hvala unaprijed.
- srpanj
#3354 Re: Sa-x liga, komentari
hej...hvala drug...striker wrote:Srpanj, imaš li kakvu bolju tabelu?![]()
Usput da ti se zahvalim na trudu oko druge lige, jer bi se sigurno dosad ugasila da nisi preuzeo izradu tabele.
Evo baš s tobom bih volio zamjeniti dres
Naravno čestitke laktu i medjedu! Prvog ću pamtiti po tome što sam mu nanio prvi poraz u ligi,
a drugog po tome što mi je nanio najteži poraz kako igramo ovo.![]()
PS nemojte da nas obrukate u višem rangu! Sve ih pomlatite.
sto se tice... "bolje"tabele..ima, ima...ocekuj je za nekoliko trenutaka, a glede dresa....ja sam svoj bacio u gledaliste
edit:
evo...ova je gurnosi, puno bolja

Last edited by srpanj on 08/12/2008 00:04, edited 1 time in total.
- abondanzieri
#3355 Re: Sa-x liga, komentari
@cyprus,nema problema,parovi ce ubrzo biti postavljeni 
- Lakat Jebić
#3356 Re: Sa-x liga, komentari
hocel bit nesto na fazon lige prvaka, kupa uefa, organizovat sa drugim forumima

-
vjecnobordo
#3357 Re: Sa-x liga, komentari
Ti ko Reiscyprus wrote:Eh, ovako:
- cyprus
#3358 Re: Sa-x liga, komentari
Nažalost meščini da smo zasad unikatLakat Jebić wrote:hocel bit nesto na fazon lige prvaka, kupa uefa, organizovat sa drugim forumima![]()
![]()
![]()
Alone in universe
- cyprus
#3359 Re: Sa-x liga, komentari
A red je da se neko ispred saveza obrativjecnobordo wrote:Ti ko Reiscyprus wrote:Eh, ovako:
Mala hutba.
Eh da, zaboravih napomenut blackyvecu da se ne zaboravi pojavit u finalu
-
elSaik
#3360 Re: Sa-x liga, komentari
Ne hvala. Ima ko će ga zamijeniti.cyprus wrote:Eh, ovako:
- srpanj
#3361 Re: Sa-x liga, komentari
mala hutba II
Eh, ovako:
Čestitam naravno and1medjedu na u potpunosti zasluženo osvojenoj tituli. Osim njemu čestitam laktu jebicu na odlasku iz društva najboljih, . Ostalim takmičarima čestitke na ipak prolaznoj ocjeni iz fair playa.
avenged_sevenfilu i Jaguaru84... želim da bolji pobjedi(jaguar84) i bude slijedeće sezone učesnik 1. SAX manager lige.
shaqqa... želim više sreće u narednim sezonama i eventualni povratak među elitu
, a Neelixu ipak još jednom ću iskoristit priliku da ga pozovem da ostane s nama (u zvajti, naravno
)
Izražavam nadu da niko od ostalih takmičara neće odustati od takmičenja u izvjesnoj novoj sezoni, koja počinje slijedeće godine.(mada bi to bilo neobicno..i mislim da se bas i ne bi snasli bez dvije tabeLJe..ne bi bilo isto
...Vi navratite, vidite i onda.. idite, a mi cemo se vec snaci)
No, ipak sezona još nije gotova. Ostaje finale Kupa, te baraž za 1. ligu. Abondanzierija molim da postavi parove za finale u utorak i srijedu. Hvala unaprijed.(i molim doticnog da saljne nesto novca u moj inbox...vidim krenulo te na kladari
..pa reko...da te ne bih ureko...vjeruj mi da mogu, "jedan moj dobar prijatelj" s cube, bode iglama lutke...s nestrpljenjem ocekujem da otvorim postu....
)
hvala
...do sljedece sezone 
Eh, ovako:
Čestitam naravno and1medjedu na u potpunosti zasluženo osvojenoj tituli. Osim njemu čestitam laktu jebicu na odlasku iz društva najboljih, . Ostalim takmičarima čestitke na ipak prolaznoj ocjeni iz fair playa.
avenged_sevenfilu i Jaguaru84... želim da bolji pobjedi(jaguar84) i bude slijedeće sezone učesnik 1. SAX manager lige.
shaqqa... želim više sreće u narednim sezonama i eventualni povratak među elitu
Izražavam nadu da niko od ostalih takmičara neće odustati od takmičenja u izvjesnoj novoj sezoni, koja počinje slijedeće godine.(mada bi to bilo neobicno..i mislim da se bas i ne bi snasli bez dvije tabeLJe..ne bi bilo isto
No, ipak sezona još nije gotova. Ostaje finale Kupa, te baraž za 1. ligu. Abondanzierija molim da postavi parove za finale u utorak i srijedu. Hvala unaprijed.(i molim doticnog da saljne nesto novca u moj inbox...vidim krenulo te na kladari
hvala
-
elSaik
#3362 Re: Sa-x liga, komentari
Oj, ljudi, nek' mi neko pomogne - jel' se Šibicar prijavio u ovu ligu ili ne? 
- srpanj
#3363 Re: Sa-x liga, komentari
ako si mislio na moj post...zaboravielSaik wrote:Oj, ljudi, nek' mi neko pomogne - jel' se Šibicar prijavio u ovu ligu ili ne?
ja se u rad saveza ne mijesam...odluka je samo Vasa........
-
elSaik
#3364 Re: Sa-x liga, komentari
Ma yok to, nego pitam jel se momak pod nickom Sibicar prijavio na učešće u ligi. Zwanziger jeste, ali mislim da je i ovaj drugi, ali ne mogu da nađem taj post.srpanj wrote:ako si mislio na moj post...zaboravielSaik wrote:Oj, ljudi, nek' mi neko pomogne - jel' se Šibicar prijavio u ovu ligu ili ne?...ja sam se samo igrao s textom jedne osobe iz saveza
![]()
ja se u rad saveza ne mijesam...odluka je samo Vasa........
edit:
Gledam nešto ovu statistiku i jednostaavno se moram pohvaliti...
elSaik iz 14. kola => 4 3 7 16:20
elSaik iz 22. kola => 10 4 8 25:23
- Topla voda
#3365 Re: Sa-x liga, komentari
cestitke sampionu,
cestitke medjedu i laktu na prolazu u premijerku
hvala srpnju na tabelama i ulozenom trudu
cestitke medjedu i laktu na prolazu u premijerku
hvala srpnju na tabelama i ulozenom trudu
-
elSaik
#3366 Re: Sa-x liga, komentari
elSaik - 110vjecnobordo wrote:A što se tabele tiče, samo sam sabrao za 8 minuta, čak mi je bilo mrsko i da brojim ko je najviše golova postigao, a to bi bilo dosta zanimjivije (mislimd a bi tako Neelix došao na vrh, a mi pali na dnoelSaik wrote: S tim da ti ne valja baš vječna tabela. Ja bih lično računao samo one rezultate koje su fakat ljudi postigli, a avenged i Basten su preuzimali tuđe rezultate, i nekima su oduzeti bodovi zbog nepojavljivanja, ali eto, to je to u suštini...![]()
A još da pratim DicaTM, AjdinaBSC i sl, ma bjaaaaže
Neelix - 109
vjecnobordo - 105
edit: Predlažem da i ova dvojica iz baraža odigraju svoje ove kup parove za prognoziranje. S tim da nismo odredili kako izgleda zapravo baraž. Dvomeč sa bonus parovima ili po sistemu kojem smo igrali i kup. Moj prijedlog bi bio da se odigra samo jedna utakmica po uzoru na kup.
- shalla
#3367 Re: Sa-x liga, komentari
Jel ga ja to dudlam za sljedeću sezonu
A nisam nijednom izostao
A nisam nijednom izostao
- abondanzieri
#3368 Re: Sa-x liga, komentari
Uh uh...evo ti sve samo mi nemoj tog vudu madjionicara natovarit' na kostisrpanj wrote:
. Abondanzierija molim da postavi parove za finale u utorak i srijedu. Hvala unaprijed.(i molim doticnog da saljne nesto novca u moj inbox...vidim krenulo te na kladari..pa reko...da te ne bih ureko...vjeruj mi da mogu, "jedan moj dobar prijatelj" s cube, bode iglama lutke...s nestrpljenjem ocekujem da otvorim postu....
)
- abondanzieri
#3369 Re: Sa-x liga, komentari
Da li je mozda neko raspolozen da odigra sa mnom revijalni mec,s ciljem da sav prihod od prodatih ulaznica ode u humanitarne svrhe 
Moja ekipa koja se za ovu priliku zove abondanzieri i prijatelji vec je istrcala na teren i nestrpljivo ocekuje da se pojavi protivnik

Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 2-0
Olympique Marseille - Atlético Madrid 2-1
Werder Bremen - Inter Milan 1-2
AS Roma - Bordeaux 2-1
PSV - Liverpool 1-1
Olympique Lyon - Bayern München 2-0
FC Porto - Arsenal 1-1
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-3
Manchester United - Aalborg BK 4-0
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 3-1
Moja ekipa koja se za ovu priliku zove abondanzieri i prijatelji vec je istrcala na teren i nestrpljivo ocekuje da se pojavi protivnik
Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 2-0
Olympique Marseille - Atlético Madrid 2-1
Werder Bremen - Inter Milan 1-2
AS Roma - Bordeaux 2-1
PSV - Liverpool 1-1
Olympique Lyon - Bayern München 2-0
FC Porto - Arsenal 1-1
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-3
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 3-1
- -danTe-
#3370 Re: Sa-x liga, komentari
da se svima zahvalim na cestitkama i nadam se da cu od iduce sezone imat status stabilnog prvoligasa...
:
Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 2-1
Olympique Marseille - Atlético Madrid 2-2
Werder Bremen - Inter Milan 2-1
AS Roma - Bordeaux 2-0
PSV - Liverpool 1-2
Olympique Lyon - Bayern München 1-2
FC Porto - Arsenal 2-1
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-2
Manchester United - Aalborg BK 3-1
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 2-1
svi rezultati su razliciti...
jest da sam malo lupo,al hajd...
da imam sta pratit...
evo ja cuabondanzieri wrote:Da li je mozda neko raspolozen da odigra sa mnom revijalni mec,s ciljem da sav prihod od prodatih ulaznica ode u humanitarne svrhe
Moja ekipa koja se za ovu priliku zove abondanzieri i prijatelji vec je istrcala na teren i nestrpljivo ocekuje da se pojavi protivnik![]()
Olympique Marseille - Atlético Madrid 2-2
AS Roma - Bordeaux 2-0
PSV - Liverpool 1-2
FC Porto - Arsenal 2-1
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-2
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 2-1
svi rezultati su razliciti...
jest da sam malo lupo,al hajd...
da imam sta pratit...
-
elSaik
#3371 Re: Sa-x liga, komentari
Dok drugi proslavljaju Bajram, ti se elSaik pripremaj... radi veće zanimljivosti prihvatam sve ponuđene prijedloge...
Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 1-2
Olympique Marseille - Atlético Madrid 1-0
AS Roma - Bordeaux 2-0
PSV - Liverpool 1-0
Olympique Lyon - Bayern München 3-0
FC Porto - Arsenal 2-1
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-0
Manchester United - Aalborg BK 2-0
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 1-0
edit: Preduhitri me međed, ali eto neka ostane ovo ispisano, možda se nađe neko da je slučajno u Međugorju...
Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 1-2
Olympique Marseille - Atlético Madrid 1-0
AS Roma - Bordeaux 2-0
PSV - Liverpool 1-0
Olympique Lyon - Bayern München 3-0
FC Porto - Arsenal 2-1
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-0
Manchester United - Aalborg BK 2-0
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 1-0
edit: Preduhitri me međed, ali eto neka ostane ovo ispisano, možda se nađe neko da je slučajno u Međugorju...
- Lakat Jebić
#3372 Re: Sa-x liga, komentari
Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 2:1
Olympique Marseille - Atlético Madrid 1-1
Werder Bremen - Inter Milan 2:0
AS Roma - Bordeaux 3-1
PSV - Liverpool 1-2
Olympique Lyon - Bayern München 1:2
FC Porto - Arsenal 2:0
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-1
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 2-0
evo elSaik, samo bez grubih startova...
Werder Bremen - Inter Milan 2:0
AS Roma - Bordeaux 3-1
PSV - Liverpool 1-2
Olympique Lyon - Bayern München 1:2
FC Porto - Arsenal 2:0
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 2-0
evo elSaik, samo bez grubih startova...
-
vjecnobordo
#3373 Re: Sa-x liga, komentari
Evo i ja sa juniorima jednu, pa da vidimo ko ima za prvog tima
Chelsea - CFR 1907 Cluj 2-0
Barcelona - FC Shakhtar Donetsk 1-1
AS Roma - Bordeaux 1-1
PSV - Liverpool 1-2
FC Basel - Sporting CP Lisbon 1-1
Celtic FC - Villarreal 2-1
Ukoliko protivnik želi, da igramo utakmicu sa tri poluvremena tj malo dužu pa odigramo sve parove CL, evo i ostalih, pa potencijalni protivniče probere
Juventus - BATE Borisov 2-1
FC Porto - Arsenal 0-0
Real Madrid - Zenit St Petersburg 2-1
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 1-1
PS Prodajem golmana, 27 godina, do sada brani0o u 7 utakmica, primio 6 golova
Prodajem špic igrama. Igrao kao džoker, 34 godine, na zalasku karijere, dobar tehničar, spor ko ranjeni puž, iz slobodnjaka pogađa muhu u lijevu trepavicu
Oba u kompletu za jednog kvalitetnog stopera.
Chelsea - CFR 1907 Cluj 2-0
Barcelona - FC Shakhtar Donetsk 1-1
AS Roma - Bordeaux 1-1
PSV - Liverpool 1-2
FC Basel - Sporting CP Lisbon 1-1
Celtic FC - Villarreal 2-1
Ukoliko protivnik želi, da igramo utakmicu sa tri poluvremena tj malo dužu pa odigramo sve parove CL, evo i ostalih, pa potencijalni protivniče probere
Juventus - BATE Borisov 2-1
FC Porto - Arsenal 0-0
Real Madrid - Zenit St Petersburg 2-1
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 1-1
PS Prodajem golmana, 27 godina, do sada brani0o u 7 utakmica, primio 6 golova
Prodajem špic igrama. Igrao kao džoker, 34 godine, na zalasku karijere, dobar tehničar, spor ko ranjeni puž, iz slobodnjaka pogađa muhu u lijevu trepavicu
Oba u kompletu za jednog kvalitetnog stopera.
- van Basten
#3374 Re: Sa-x liga, komentari
eh...šta reći... došlo se do vode i onda... e moj Džeko, šta učini
dobro, nisi jedini krivac, nije ni Amauriu trebao onaj gol u 89., mogla je i Sampdoria uzeti gradski derbi, Real se sabrati prije El Clasica... ali ono što si mi ti učinio sa onim penalom što ga zadnji vezni odbrani...
helem... ako ćemo pošteno, dugo sam s(p)retno i držao priključak i čuvao prvenstvo koliko - toliko interesantnim, inače bi nas prvak baš pocijepao.
Čestitke:
@J.P.Montoya na ipak zasluženoj tituli
@ enrico @campa_xxx na pošteno odigranom zadnjem kolu
@shaqqa, mislim da ti ne ispadaš iako si zadnji, ali živ bio, uozbilji se malo... brukaš me
Još ako ti kažem da sam od tebe očekivao da nam "središ" ,međusobni duel u prvoj ligi...
eto, toliko od mene... što neko reče, k'o reis, mala hutba
vidimo se na početku iduće sezone na ovoj temi. Možda i ranije na kakvoj zanimljivoj prijateljskoj, iako ću ovaj krug preskočiti... još sam pod stresom 
helem... ako ćemo pošteno, dugo sam s(p)retno i držao priključak i čuvao prvenstvo koliko - toliko interesantnim, inače bi nas prvak baš pocijepao.
Čestitke:
@J.P.Montoya na ipak zasluženoj tituli
@ enrico @campa_xxx na pošteno odigranom zadnjem kolu
@shaqqa, mislim da ti ne ispadaš iako si zadnji, ali živ bio, uozbilji se malo... brukaš me
eto, toliko od mene... što neko reče, k'o reis, mala hutba
- shalla
#3375 Re: Sa-x liga, komentari
Ma ovo je danak neiskustva, prva sezona fazonivan Basten wrote:@shaqqa, mislim da ti ne ispadaš iako si zadnji, ali živ bio, uozbilji se malo... brukaš meJoš ako ti kažem da sam od tebe očekivao da nam "središ" ,međusobni duel u prvoj ligi...
![]()