Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
campa_xxx

#3351 Re: Sa-x liga, komentari

Post by campa_xxx »

Cypruse zahvali se avenged_sevenfilu sto se nije pojavio na 3 utakmice jer da jeste, bez obzira na rezultate ti bi sad bio na njegovom mjestu :D
cyprus

#3352 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

campa_xxx wrote:Cypruse zahvali se avenged_sevenfilu sto se nije pojavio na 3 utakmice jer da jeste, bez obzira na rezultate ti bi sad bio na njegovom mjestu :D
Šuti, drugi put me to izvlači :P :D
cyprus

#3353 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Eh, ovako:

Čestitam naravno J.P.Montoyi na u potpunosti zasluženo osvojenoj tituli. Osim njemu čestitam and1medjedu na provratku u društvo najbolji, kao i novajliji Lakat Jebiću na ostvarenoj promociji. Ostalim takmičarima čestitke na ipak prolaznoj ocjeni iz fair playa.

avenged_sevenfilu i Jaguaru84 želim da bolji pobjedi i bude slijedeće sezone učesnik 1. SAX manager lige.

Mc_lenu želim više sreće u narednim sezonama i eventualni povratak među elitu, a Neelixu ipak još jednom ću iskoristit priliku da ga pozovem da ostane s nama.

Izražavam nadu da niko od ostalih takmičara neće odustati od takmičenja u izvjesnoj novoj sezoni, koja počinje slijedeće godine.

No, ipak sezona još nije gotova. Ostaje finale Kupa, te baraž za 1. ligu. Abondanzierija molim da postavi parove za finale u utorak i srijedu. Hvala unaprijed.

:)
srpanj

#3354 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

striker wrote:Srpanj, imaš li kakvu bolju tabelu? :D
Usput da ti se zahvalim na trudu oko druge lige, jer bi se sigurno dosad ugasila da nisi preuzeo izradu tabele.
Evo baš s tobom bih volio zamjeniti dres Image

Naravno čestitke laktu i medjedu! Prvog ću pamtiti po tome što sam mu nanio prvi poraz u ligi,
a drugog po tome što mi je nanio najteži poraz kako igramo ovo. :D

PS nemojte da nas obrukate u višem rangu! Sve ih pomlatite. ;-)
hej...hvala drug...
sto se tice... "bolje"tabele..ima, ima...ocekuj je za nekoliko trenutaka, a glede dresa....ja sam svoj bacio u gledaliste ;-) ali imam jedan u svlacionici...(bude dres ;-)) boja mi se jako djasvi :D

edit:
evo...ova je gurnosi, puno bolja :skoljka:

Image

Image

:dance: :bih:
Last edited by srpanj on 08/12/2008 00:04, edited 1 time in total.
abondanzieri

#3355 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

@cyprus,nema problema,parovi ce ubrzo biti postavljeni :wink:
Lakat Jebić

#3356 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

hocel bit nesto na fazon lige prvaka, kupa uefa, organizovat sa drugim forumima :-) :-) :-) :-)
vjecnobordo

#3357 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

cyprus wrote:Eh, ovako:

Čestitam naravno J.P.Montoyi na u potpunosti zasluženo osvojenoj tituli. Osim njemu čestitam and1medjedu na provratku u društvo najbolji, kao i novajliji Lakat Jebiću na ostvarenoj promociji. Ostalim takmičarima čestitke na ipak prolaznoj ocjeni iz fair playa.

avenged_sevenfilu i Jaguaru84 želim da bolji pobjedi i bude slijedeće sezone učesnik 1. SAX manager lige.

Mc_lenu želim više sreće u narednim sezonama i eventualni povratak među elitu, a Neelixu ipak još jednom ću iskoristit priliku da ga pozovem da ostane s nama.

Izražavam nadu da niko od ostalih takmičara neće odustati od takmičenja u izvjesnoj novoj sezoni, koja počinje slijedeće godine.

No, ipak sezona još nije gotova. Ostaje finale Kupa, te baraž za 1. ligu. Abondanzierija molim da postavi parove za finale u utorak i srijedu. Hvala unaprijed.

Ti ko Reis :D Mala hutba.
cyprus

#3358 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Lakat Jebić wrote:hocel bit nesto na fazon lige prvaka, kupa uefa, organizovat sa drugim forumima :-) :-) :-) :-)
Nažalost meščini da smo zasad unikat :D

Alone in universe :D
cyprus

#3359 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

vjecnobordo wrote:

Ti ko Reis :D Mala hutba.
A red je da se neko ispred saveza obrati :D . Da ne pomislite da smo neučtivi :D

Eh da, zaboravih napomenut blackyvecu da se ne zaboravi pojavit u finalu :)
elSaik

#3360 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Ne hvala. Ima ko će ga zamijeniti.
srpanj

#3361 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

mala hutba II

Eh, ovako:

Čestitam naravno and1medjedu na u potpunosti zasluženo osvojenoj tituli. Osim njemu čestitam laktu jebicu na odlasku iz društva najboljih, . Ostalim takmičarima čestitke na ipak prolaznoj ocjeni iz fair playa. ;-)

avenged_sevenfilu i Jaguaru84... želim da bolji pobjedi(jaguar84) i bude slijedeće sezone učesnik 1. SAX manager lige.

shaqqa... želim više sreće u narednim sezonama i eventualni povratak među elitu ;-) :skoljka: , a Neelixu ipak još jednom ću iskoristit priliku da ga pozovem da ostane s nama (u zvajti, naravno :-D )

Izražavam nadu da niko od ostalih takmičara neće odustati od takmičenja u izvjesnoj novoj sezoni, koja počinje slijedeće godine.(mada bi to bilo neobicno..i mislim da se bas i ne bi snasli bez dvije tabeLJe..ne bi bilo isto ;-) ...Vi navratite, vidite i onda.. idite, a mi cemo se vec snaci)

No, ipak sezona još nije gotova. Ostaje finale Kupa, te baraž za 1. ligu. Abondanzierija molim da postavi parove za finale u utorak i srijedu. Hvala unaprijed.(i molim doticnog da saljne nesto novca u moj inbox...vidim krenulo te na kladari ;-) ..pa reko...da te ne bih ureko...vjeruj mi da mogu, "jedan moj dobar prijatelj" s cube, bode iglama lutke...s nestrpljenjem ocekujem da otvorim postu.... ;-))

hvala :kravata: ...do sljedece sezone :thumbup:
elSaik

#3362 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Oj, ljudi, nek' mi neko pomogne - jel' se Šibicar prijavio u ovu ligu ili ne? :-?
srpanj

#3363 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

elSaik wrote:Oj, ljudi, nek' mi neko pomogne - jel' se Šibicar prijavio u ovu ligu ili ne? :-?
ako si mislio na moj post...zaboravi ;-) ...ja sam se samo igrao s textom jedne osobe iz saveza ;-)
ja se u rad saveza ne mijesam...odluka je samo Vasa........ :sax:
elSaik

#3364 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

srpanj wrote:
elSaik wrote:Oj, ljudi, nek' mi neko pomogne - jel' se Šibicar prijavio u ovu ligu ili ne? :-?
ako si mislio na moj post...zaboravi ;-) ...ja sam se samo igrao s textom jedne osobe iz saveza ;-)
ja se u rad saveza ne mijesam...odluka je samo Vasa........ :sax:
Ma yok to, nego pitam jel se momak pod nickom Sibicar prijavio na učešće u ligi. Zwanziger jeste, ali mislim da je i ovaj drugi, ali ne mogu da nađem taj post. :-? A treba mi, da mogu odmah objaviti spisak igrača za narednu sezonu, da svako može da potvrdi učešće.

edit:
Gledam nešto ovu statistiku i jednostaavno se moram pohvaliti...
elSaik iz 14. kola => 4 3 7 16:20
elSaik iz 22. kola => 10 4 8 25:23
Topla voda

#3365 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

cestitke sampionu,
cestitke medjedu i laktu na prolazu u premijerku
hvala srpnju na tabelama i ulozenom trudu
elSaik

#3366 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:
elSaik wrote: S tim da ti ne valja baš vječna tabela. Ja bih lično računao samo one rezultate koje su fakat ljudi postigli, a avenged i Basten su preuzimali tuđe rezultate, i nekima su oduzeti bodovi zbog nepojavljivanja, ali eto, to je to u suštini... :thumbup:
A što se tabele tiče, samo sam sabrao za 8 minuta, čak mi je bilo mrsko i da brojim ko je najviše golova postigao, a to bi bilo dosta zanimjivije (mislimd a bi tako Neelix došao na vrh, a mi pali na dno :-D A još da pratim DicaTM, AjdinaBSC i sl, ma bjaaaaže :D
elSaik - 110
Neelix - 109
vjecnobordo - 105

;-)

edit: Predlažem da i ova dvojica iz baraža odigraju svoje ove kup parove za prognoziranje. S tim da nismo odredili kako izgleda zapravo baraž. Dvomeč sa bonus parovima ili po sistemu kojem smo igrali i kup. Moj prijedlog bi bio da se odigra samo jedna utakmica po uzoru na kup.
shalla

#3367 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Jel ga ja to dudlam za sljedeću sezonu :sad:
A nisam nijednom izostao :mrgreen:
abondanzieri

#3368 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

srpanj wrote:
. Abondanzierija molim da postavi parove za finale u utorak i srijedu. Hvala unaprijed.(i molim doticnog da saljne nesto novca u moj inbox...vidim krenulo te na kladari ;-) ..pa reko...da te ne bih ureko...vjeruj mi da mogu, "jedan moj dobar prijatelj" s cube, bode iglama lutke...s nestrpljenjem ocekujem da otvorim postu.... ;-))
Uh uh...evo ti sve samo mi nemoj tog vudu madjionicara natovarit' na kosti :cry: .Koji ti je broj ziro racuna ? :D
abondanzieri

#3369 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

Da li je mozda neko raspolozen da odigra sa mnom revijalni mec,s ciljem da sav prihod od prodatih ulaznica ode u humanitarne svrhe :-D
Moja ekipa koja se za ovu priliku zove abondanzieri i prijatelji vec je istrcala na teren i nestrpljivo ocekuje da se pojavi protivnik :dance: :D

Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 2-0
Olympique Marseille - Atlético Madrid 2-1
Werder Bremen - Inter Milan 1-2
AS Roma - Bordeaux 2-1
PSV - Liverpool 1-1
Olympique Lyon - Bayern München 2-0
FC Porto - Arsenal 1-1
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-3
Manchester United - Aalborg BK 4-0
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 3-1
-danTe-

#3370 Re: Sa-x liga, komentari

Post by -danTe- »

da se svima zahvalim na cestitkama i nadam se da cu od iduce sezone imat status stabilnog prvoligasa...
abondanzieri wrote:Da li je mozda neko raspolozen da odigra sa mnom revijalni mec,s ciljem da sav prihod od prodatih ulaznica ode u humanitarne svrhe :-D
Moja ekipa koja se za ovu priliku zove abondanzieri i prijatelji vec je istrcala na teren i nestrpljivo ocekuje da se pojavi protivnik :dance: :D
evo ja cu :mrgreen: :

Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 2-1
Olympique Marseille - Atlético Madrid 2-2
Werder Bremen - Inter Milan 2-1
AS Roma - Bordeaux 2-0
PSV - Liverpool 1-2
Olympique Lyon - Bayern München 1-2 :mrgreen:
FC Porto - Arsenal 2-1
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-2
Manchester United - Aalborg BK 3-1
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 2-1

svi rezultati su razliciti...
jest da sam malo lupo,al hajd...
da imam sta pratit... :mrgreen:
elSaik

#3371 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Dok drugi proslavljaju Bajram, ti se elSaik pripremaj... radi veće zanimljivosti prihvatam sve ponuđene prijedloge...

Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 1-2
Olympique Marseille - Atlético Madrid 1-0
AS Roma - Bordeaux 2-0
PSV - Liverpool 1-0
Olympique Lyon - Bayern München 3-0
FC Porto - Arsenal 2-1
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-0
Manchester United - Aalborg BK 2-0
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 1-0

edit: Preduhitri me međed, ali eto neka ostane ovo ispisano, možda se nađe neko da je slučajno u Međugorju... :mrgreen:
Lakat Jebić

#3372 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 2:1
Olympique Marseille - Atlético Madrid 1-1
Werder Bremen - Inter Milan 2:0
AS Roma - Bordeaux 3-1
PSV - Liverpool 1-2
Olympique Lyon - Bayern München 1:2
FC Porto - Arsenal 2:0
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-1
Manchester United - Aalborg BK 3-1
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 2-0

evo elSaik, samo bez grubih startova...
vjecnobordo

#3373 Re: Sa-x liga, komentari

Post by vjecnobordo »

Evo i ja sa juniorima jednu, pa da vidimo ko ima za prvog tima :D

Panathinaikos Athens - Anorthosis Famagusta FC 2-1
Olympique Marseille - Atlético Madrid 1-1
Chelsea - CFR 1907 Cluj 2-0
Barcelona - FC Shakhtar Donetsk 1-1
AS Roma - Bordeaux 1-1
PSV - Liverpool 1-2
FC Basel - Sporting CP Lisbon 1-1
Olympique Lyon - Bayern München 1-2
Celtic FC - Villarreal 2-1

Ukoliko protivnik želi, da igramo utakmicu sa tri poluvremena tj malo dužu pa odigramo sve parove CL, evo i ostalih, pa potencijalni protivniče probere :D

Juventus - BATE Borisov 2-1
FC Porto - Arsenal 0-0
FC Steaua Bucuresti - Fiorentina 1-1
Real Madrid - Zenit St Petersburg 2-1
Manchester United - Aalborg BK 4-0
FC Dynamo Kyiv - Fenerbahce SK 1-1

PS Prodajem golmana, 27 godina, do sada brani0o u 7 utakmica, primio 6 golova :D
Prodajem špic igrama. Igrao kao džoker, 34 godine, na zalasku karijere, dobar tehničar, spor ko ranjeni puž, iz slobodnjaka pogađa muhu u lijevu trepavicu :D

Oba u kompletu za jednog kvalitetnog stopera.
van Basten

#3374 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

eh...šta reći... došlo se do vode i onda... e moj Džeko, šta učini :x dobro, nisi jedini krivac, nije ni Amauriu trebao onaj gol u 89., mogla je i Sampdoria uzeti gradski derbi, Real se sabrati prije El Clasica... ali ono što si mi ti učinio sa onim penalom što ga zadnji vezni odbrani... :twisted:
helem... ako ćemo pošteno, dugo sam s(p)retno i držao priključak i čuvao prvenstvo koliko - toliko interesantnim, inače bi nas prvak baš pocijepao.
Čestitke:
@J.P.Montoya na ipak zasluženoj tituli
@ enrico @campa_xxx na pošteno odigranom zadnjem kolu
@shaqqa, mislim da ti ne ispadaš iako si zadnji, ali živ bio, uozbilji se malo... brukaš me :D Još ako ti kažem da sam od tebe očekivao da nam "središ" ,međusobni duel u prvoj ligi... :-)

eto, toliko od mene... što neko reče, k'o reis, mala hutba :lol: vidimo se na početku iduće sezone na ovoj temi. Možda i ranije na kakvoj zanimljivoj prijateljskoj, iako ću ovaj krug preskočiti... još sam pod stresom :razz:
shalla

#3375 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

van Basten wrote:@shaqqa, mislim da ti ne ispadaš iako si zadnji, ali živ bio, uozbilji se malo... brukaš me :D Još ako ti kažem da sam od tebe očekivao da nam "središ" ,međusobni duel u prvoj ligi... :-)
Ma ovo je danak neiskustva, prva sezona fazoni :mrgreen: Znaš da sam uvijek bolje funkcionisao kao timski igrač a ne kao individua pa mi je trebalo malo prilagodbe. Sljedeću sezonu najavljujem borbu za vrh :bih:
Post Reply