FreeSol wrote:Madrid wrote:Nije problem sto vi navijate za Begovica na golu, i ja bi volio da Begovic brani, ali izgleda neki ljudi ne shvataju znacenje reprezentacije, ustvari onaj koji kaze da se Begovic ne treba odazvat da bude rezerva NE ZNA sta je reprezentacija
Znaci ako nismo jaki kao Spanija svaki igrac se moze sprdati i zanovjetati?
I ako gledate prethodne sezone Valdesa i Casillasa, ja kao navijac Reala vam mogu reci da je Valdes uspjesniji u dosta statistickih segmenata, Valdes bi barem u 40% utakmica trebao branit pa nisam cuo da se nesto previse ljuti...
I vidite slucaj Podolski, po vama taj ne bi prismrdio reprezentaciji Njemacke, al sta Nijemciu znaju, nema veze sto su mozda najbolja selekcija trenutno...
Upalite manager i igrajte se do mile volje, a u stvarnosti pustite selektora da radi svoj posao

Ma u kojim je statistickim segmentima Valdes bolji? Hajde prosvijetli nas molim te! Valdesu je sreca sto je imao zadnjih 5 godina odlicno uskladjenu odbranu ispred sebe u Barceloni, pa nije ni imao pretjeranog posla.
Pa pogledaj statistiku malo, koja ekipa u Spaniji prima najmanje golova?
Kolko Valdes ima titula sa ekipom u zadnjih 5 godina ?
Valdes je na pocetku karijere istina bio prosjek golman, pa mozda cak i ispod, ali je ekipa uticala da i on sazrije, pa pogledaj sta je lik vadio u super kupu protiv Reala, a Casillas je primio skoro sve sto je islo u gol, istina ni za jedan gol nije kriv, ali ipak klasa se ogleda u tome da branis najbolje u najtezim utakmicama, ustvari kao i kod igraca, da igraju najbolje kad najvise treba...
Mada Casillas je zaduzio Spaniju odbranama na SP... Sto mi ovo "zaduzio" poznato zvuci, sto li
PS: Casillas je i sada vjerovatno bolji golman od Valdesa, ali ne toliko da ovaj ne dobije sansu ni u jednoj pravoj utakmici