Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
JThomas

#3301 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by JThomas »

i kako je život tužan i nepravedan.
pukepuke

#3302 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by pukepuke »

Ramzess Veliki wrote:
Otto_13 wrote:Imao sam ja jednu takvu . Vrtila je pet puta bolje frajere od mene . I sigurno i vece frajere . Jeli su joj iz ruke i povladjivali joj svaku glupost koju izgovori . I kad se sve sabralo na samom kraju isplao je da ona radi sve sto meni padne na pamet i da sam je nadigrao u igri za koju je ona tvrdila da je majstor . I sto je najcrnje u svemu tome meni je to sve postalo smjesno . Nisam se ni trudio da je nadigram samo sam radio ono sto ja mislim da je ispravno
Ma da ... šuplja ba. Znamo mi šta pravo opasne ženske rade da zavrte mozak svakom muškarcu - dobro kuhaju. :oops:
Jooj Ramo :lol:, mudro zboriš :lol:
pukepuke

#3303 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by pukepuke »

HAVANA wrote: Božica Jurić

ma gledala sam natelevizoru kako bi i muški ukuči trebali pomagat i okokujne i okodijece i posaugat te ovako te onako e pa bome nebi a zato šta mnoge žemske tako misle pa oče gospođže i radit ufirmama umijesto pokuči i tako kradu mškima poso pa su muški doma i unda kuču rede i dok kuču rede pomalo postaju žemske i unda se lulavice ćude kao im se muževi poćmu okretat zadrugim muškima namijesto zažemskama i postanu homosapijensi a sve zato šta žemske najednom oče sve komuški namijesto onako kako bog zapovjeda a to je da je ženi mijesto zašporetom i nema se tu šta raspravljat jer zato žemske i manja stopala imaju da moru stat bliže šporetu
Ja odoh spaliti diplomu i svezati se za šporet, nosim br. 36 :lol: :lol: :lol:
Matzan

#3304 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Matzan »

Dok se vi natežete kako se prilazi damama, drugi ljudi natežu gdje stignu i kad stignu. :izet: :izet:

Image

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/274 ... _dana.html
libra123

#3305 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by libra123 »

Matzan wrote:Dok se vi natežete kako se prilazi damama, drugi ljudi natežu gdje stignu i kad stignu. :izet: :izet:

Image

:lol: :lol: :lol: Genijalno.
Euridika
Globalna šefica

#3306 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Euridika »

libra123 wrote:
Matzan wrote:Dok se vi natežete kako se prilazi damama, drugi ljudi natežu gdje stignu i kad stignu. :izet: :izet:

Image

:lol: :lol: :lol: Genijalno.
:shock: :shock:
Opasno po život! :run:

:lol: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3307 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

Ovo moze biti i dimnjak :izet: :D

E moj narode zeljni senzacije :-)
Matzan

#3308 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Matzan »

Druga slika uz isti članak

Image

Ako i dalje misliš da je dimnjak, onda ili imaš problema s vidom ili sa sexom. :mrgreen:
nuovavita

#3309 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

Otto_13 wrote:Imao sam ja jednu takvu . Vrtila je pet puta bolje frajere od mene . I sigurno i vece frajere . Jeli su joj iz ruke i povladjivali joj svaku glupost koju izgovori . I kad se sve sabralo na samom kraju isplao je da ona radi sve sto meni padne na pamet i da sam je nadigrao u igri za koju je ona tvrdila da je majstor . I sto je najcrnje u svemu tome meni je to sve postalo smjesno . Nisam se ni trudio da je nadigram samo sam radio ono sto ja mislim da je ispravno
Ja nisam "takva" kakvom opisa tu tvoju neku...nejse. Samo kažem da mi nije interesantno biti sa muškarcem pored kojeg se osjećam nadmoćno. ;)
supercali wrote:
Kad budes nadjacana nemoj ovdje otvarati temu ne znam sta da radim kako ovo kako ono
Ne brini...neću zamarati širu forumsku javnost, sama rješavam svoje "probleme" :P
prog321

#3310 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

Ovakvi uvijek nalete na fuksu koja ga izlevati uzduž i poprijeko. :-D
Last edited by prog321 on 19/02/2016 01:07, edited 1 time in total.
Niemand

#3311 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Niemand »

Otto, :thumbup:
libra123

#3312 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by libra123 »

Otto_13 wrote:Sve je to besmisleno . Sve te igrice , taktike majstorisanje sve je to smijesno i besmisleno . Jer ljubav je nesto posebno . Van tih ego tripova i pricica . Ljubav je kad sa nekim mozes da podijelis zivot . Ne samo kad je fino i medeno nego kad bude i zajebano . A zivot cesto zna bit zajeban. I tad treba osjecat ljubav i razumjeti necije pogreske , sumnje , strahove i ono sto ga boli . Treba razumjeti osobu koju volis jer ljubav je dvosmjerna ulica . I nismo svi spremni da svoju ljubav pokazemo na isti nacin . Neko to radi mozda slabijim intenzitetom neko jacim . Ono sto je u konacnici najvaznije nikad nebi trebali prestati da je dajemo nesebicno osobi koju volimo . I nije ljubav povrce pa da je vagas kao na pijaci. A u braku u vezi u ljubavi potreban je trud , razumijevanje i sto je najvaznije iskrenost. Tu sve taktike padnu u vodu .
:thumbup:
walter kurtz

#3313 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by walter kurtz »

prog321 wrote:Ovakvi uvijek nalete na fuksu koja ga izlevati uzduž i poprijeko. :-D
ti si onaj što mu se ne dize na koki :zoka: :mrgreen:
prog321

#3314 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

??
gilla

#3315 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by gilla »

Matzan wrote:Druga slika uz isti članak

Image

Ako i dalje misliš da je dimnjak, onda ili imaš problema s vidom ili sa sexom. :mrgreen:
Potpuno razlicite fasade ili ti ga boje. Da ne govorim o visini sa koje je uslikana dr. slika. Na prvoj nema u blizini nekih gradjevina.
Ne kazem da se nisu makar ljubili ali.....nase novinarstvo.
Vidim da idu u korak sa onim smecem senzacijom.
Dr Kova

#3316 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr Kova »

Momak je prišao dami, odpozada :mrgreen:
Russki

#3317 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Russki »

ja im često prilazim....

kao konobar :lol: :lol: :lol:
nuovavita

#3318 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

Otto_13 wrote:Sve je to besmisleno . Sve te igrice , taktike majstorisanje sve je to smijesno i besmisleno . Jer ljubav je nesto posebno . Van tih ego tripova i pricica . Ljubav je kad sa nekim mozes da podijelis zivot . Ne samo kad je fino i medeno nego kad bude i zajebano . A zivot cesto zna bit zajeban. I tad treba osjecat ljubav i razumjeti necije pogreske , sumnje , strahove i ono sto ga boli . Treba razumjeti osobu koju volis jer ljubav je dvosmjerna ulica . I nismo svi spremni da svoju ljubav pokazemo na isti nacin . Neko to radi mozda slabijim intenzitetom neko jacim . Ono sto je u konacnici najvaznije nikad nebi trebali prestati da je dajemo nesebicno osobi koju volimo . I nije ljubav povrce pa da je vagas kao na pijaci. A u braku u vezi u ljubavi potreban je trud , razumijevanje i sto je najvaznije iskrenost. Tu sve taktike padnu u vodu .
:thumbup:
Potpuno se slažem. U ljubavi nema taktike i igrica i zbilja znači sve ovo što si naveo. Čini mi se da sam to negdje pisala...Pojam moći koji sam ja spomenula se odnosi više na svakodnevne odnose u kojima žena koja zna može mnogo toga da postigne. Činjenica je da postoje žene (i muškarci) koji su svjesni i znaju da vrlo lako mogu osvojiti pripadnike suprotnog spola, a njihova je odluka na koji način će to koristiti. Da li će se poigravati sa njima i njihovim emocijama ili će im to biti način da pronađu idealnog partnera za sebe, ispitujući ostale. To "majstorstvo" kojeg ste se vi nadovezali i koje tumačite kao maksimalno iskorištavanje muškog roda, cimanje, "vučenje" za nos, paranje neba nosom...nema nikakve veze sa kontekstom u kojem sam ja spomenula. ;)
Euridika
Globalna šefica

#3319 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Euridika »

Otto_13 wrote:
pukepuke wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ma da ... šuplja ba. Znamo mi šta pravo opasne ženske rade da zavrte mozak svakom muškarcu - dobro kuhaju. :oops:
Jooj Ramo :lol:, mudro zboriš :lol:
Et sad ja ispado najcrnji :(
Ti? :shock:
Nikad u životu... :thumbup:
Ramzess Veliki

#3320 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

nuovavita wrote: Ja nisam "takva" kakvom opisa tu tvoju neku...nejse. Samo kažem da mi nije interesantno biti sa muškarcem pored kojeg se osjećam nadmoćno. ;)
Da ti nisi onako ono teška ženska koja svakog muškarca opterećuje pokušajima da ga "nadvlada" ???
prog321

#3321 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

Image

Ona: Jesi li ga stavio? Haj' još pola !
On: Ja već svršio :-D
nuovavita

#3322 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

Ramzess Veliki wrote:
nuovavita wrote: Ja nisam "takva" kakvom opisa tu tvoju neku...nejse. Samo kažem da mi nije interesantno biti sa muškarcem pored kojeg se osjećam nadmoćno. ;)
Da ti nisi onako ono teška ženska koja svakog muškarca opterećuje pokušajima da ga "nadvlada" ???
Ne...naprotiv. Vrlo rado ću mu dopustiti da bude jači...da bude muško...ali ne po cijenu toga da ja budem mala curica koja će klimati lijepom glavom, smijuljiti se i glumiti da je nesposobna za život bez njega. :)
edo_79

#3323 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

Image

E jest joj priš'o .....SVAKA MU ČAST :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dr Kova

#3324 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr Kova »

Russki wrote:ja im često prilazim....

:lol: :lol: :lol:
edo_79

#3325 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

Buckethead wrote:
Russki wrote:ja im često prilazim....