BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koliko bodova ćemo osvojiti u dvomeču sa Slovačkom?

Poll ended at 10/09/2013 12:53

Šest
219
50%
Četiri
101
23%
Tri
45
10%
Dva
12
3%
Jedan
22
5%
Nula
35
8%

Total votes: 434

DonV

#3301 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by DonV »

Ne bih se iznenadio kad bi Grcka kiksala tj. izgubila protiv Latvije.
Nogomet je takav kad se najmanje nadas..
Mozete reci da sam lud..

Da napomenem da su ih u prvoj dobili sa 1:2 a gubili 1p. gdje je Latvija bila mnogo bolja.
Prosle klf. su isto bili skupa u grupi i bilo je 1:1 i pobjeda Grcke od 1:0 kuci.
Grcka je u proslim klf. znala da kiksa protiv jedne Gruzije kod kuce 1:1.
Last edited by DonV on 09/09/2013 02:38, edited 1 time in total.
Awakened

#3302 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Awakened »

Godinama samo citam forum I ne komentarisem, ali se moradoh prijaviti samo da kazem da stvarno nema mjesta panici. Izgubili utakmicu, pa sta? Pape ne mora mijenjati niti jednog igraca, niti formaciju, samo njihov metalni sklop, kao I svoje instrukcije, u sljedecoj utakmici. Slovaci su imali previse prostora i vremena poslije naseg gubljenja lopte, nismo ih zatvarali na vrijeme, kasnili smo bar jedno dvije sekunde. "Team defending" nam je bio totalno los i spor...jedan po jedan na protivnika koji se odlicno kretao bez lopte. Odigrali smo pickasto na sredini, nije bilo nikakve zustrine. Ubacivanja sa strane losa I predaleko od gola. Sutevi bezopasni. Znaci, bilo je mnogo nedostataka koji se jednostavno mogu otkloniti drugacijim pristupom igri i boljom koncentracijom. A sad hoce li igrati Zahirovic koji se krije u fazi napada, ili ce Medo malo bolje citati igru u odbrani, tj, distribuirati loptu u napad i onda sjediti malo dublje pozadi, zavisi od toga da li je Pape panicar ili nije. Sretno momci, sretno BiH! :bih: :bih: :bih:
Last edited by Awakened on 09/09/2013 03:22, edited 1 time in total.
luckylaka

#3303 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by luckylaka »

DonV wrote:Ne bih se iznenadio kad bi Grcka kiksala tj. izgubila protiv Latvije.
Mozete reci da sam lud..

Da napomenem da su ih u prvoj dobili sa 1:2 a gubili 1p. gdje je Latvija bila mnogo bolja.
Prosle klf. su isto bili skupa u grupi i bilo je 1:1 i pobjeda Grcke od 1:0 kuci.
Grcka nece izgubiti sve i da hoce.Neke reprezentacije su jednostavno predodredjene da moraju ici na velika takmicenja.Nama je preodredjeno da preko baraza nikada necemo otici pa makar u Zenici utrpali francuskoj ili Portugalu 6 komada.I na kraju sta nas boli qrac za Grckom i slovackom.Mi rjesavamo svoju sudbinu prije baraza (u eventualnom barazu pusimo 100%)
luckylaka

#3304 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by luckylaka »

Awakened wrote:Godinama samo citam forum I ne komentarisem, ali se moradoh prijaviti samo da kazem da stvarno nema mjesta panici. Izgubili utakmicu, pa sta? Pape ne mora mijenjati niti jednog igraca, niti formaciju, samo njihov metalni sklop, kao I svoje instrukcije, u sljedecoj utakmici. Slovaci su imali previse prostora i vremena poslije naseg gubljenja lopte, nismo ih zatvarali na vrijeme, kasnili smo bar jedno dvije sekunde. "Team defending" nam je bio totalno los i spor...jedan po jedan na protivnika koji se odlicno kretao bez lopte. Odigrali smo pickasto na sredini, nije bilo nikakve zustrine. Ubacivanja sa strane losa I predaleko od gola. Sutevi bezopasni. Znaci, bilo je mnogo nedostataka koji se jednostavno mogu otkloniti drugacijim pristupom igri i boljom koncentracijom. A sad hoce li igrati Zahirovic koji se krije u fazi napada, ili ce Medo malo bolje citati igru u odbrani, tj, distribuirati loptu u napad i onda sjediti malo dublje pozadi, zavisi od toga da li je Pape panicar ili nije. Ova panika me podsjeca na bjezaniju kada je padao Igman...nigdje smirenosti, hrabrosti, vjere u nase momke. Sretno Pape, sretno BiH! :bih: :bih: :bih:
:thumbup: Ti ko onaj crnogorac sto je progovorio u desetoj kaze nije imao primjedbe i ti tako.Ali pametno receno.Ako im PAPE uspie vratiti smirenost,hrabrost,samopouzdanje mozemo napraviti rezultat inace ne smijem ni pomisliti
DonV

#3305 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by DonV »

luckylaka wrote:
DonV wrote:Ne bih se iznenadio kad bi Grcka kiksala tj. izgubila protiv Latvije.
Mozete reci da sam lud..

Grcka nece izgubiti sve i da hoce.Neke reprezentacije su jednostavno predodredjene da moraju ici na velika takmicenja.Nama je preodredjeno da preko baraza nikada necemo otici pa makar u Zenici utrpali francuskoj ili Portugalu 6 komada.I na kraju sta nas boli qrac za Grckom i slovackom.Mi rjesavamo svoju sudbinu prije baraza (u eventualnom barazu pusimo 100%)

Sad sam gledao da im nece igrati ovaj mali sto ni protiv nas nije igrao Rudvens iz HSV jer je protiv Litvanije dobio drugi zuti ali pod palicom novog trenera su nakon naseg debakla A.Starkovs napucali nogom a postavljen je Marian Pahars inace bivsi napadac Southamptona mlad trener. Vidjecemo mozete reci da sam lud ali imam neki.. poraz Grcke kod kuce i veliko čudo, nogomet je takav grcima se moze da vrati gdje se najmanje nadaju Cauna takodjer nije igrao protiv nas krilo CSKA ali protiv Grcke ce igrati kao i iskusni Juris Laiznas pamtimo ga iz CSKA.M.
fakat

#3306 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by fakat »

"Grcka nece izgubiti sve i da hoce." :lol: :thumbup:
noiserr

#3307 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by noiserr »

fakat wrote:"Grcka nece izgubiti sve i da hoce." :lol: :thumbup:
Toliki optimizam mozes ga nozem rezat.
luckylaka

#3308 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by luckylaka »

Fakat je tako.Mnogi drugi mocnici fife i uefi tj.mafijasi su upetljani u svake kvalifikacije(pogledaj penal za Holandjane u 94-oj minuti na silu)sjeti se skota(ili welsa)protiv Francuza milion primjera kako mafija namjesta velikima.Mi smo mali ako se posteno ne oznojimo u Zilini bojim se najgoreg
luckylaka

#3309 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by luckylaka »

noiserr wrote:
Toliki optimizam mozes ga nozem rezat.
Vidis bolan da Grci sve nesto na guzove 1:0,2;1 ali malo po malo eto ih nama na grbacu.E sad sta nama preostaje.Il pukovnik il pokojnik dakle na sve ili nista.Kako.Tu Dragi Bog ne moze biti pametan i sad da se sam PAPE pojavi na forumu i da kaze ,,hajde napravite mi ekipu kako da pobjedimo,,mi bi napravili stotinu razlicitih sastava i taktika.Zato Pomolimo se Dragom Bogu(ko se moli,ko se ne moli ne mora se ni moliti-logicno :D )da nam pomogne koliko je u njegovih moci za ostalo je na selektoru i igracima.I da sve ovo jednom prodje .
DonV

#3310 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by DonV »

@Lucky Vidjeces ;-)

Grckoj fakticki citav tim prijeti i po jedan zuti karton tj. prijeti im da protiv Slovacke izadju bez nekih bitnih igraca a vidjeli smo da i protiv jednog Liht. kad su bili nerv. dobili 4 zuta kartona :-?
Moze biti vatre protiv prgavi latvijaca koji nisu toliko ni losi.. mi smo im uvalili 9 komada u dvije utakmice novi trener, pozitivni šok i za njih, vjerujem da Latvija moze da pobjedi u sred Grcke.
luckylaka

#3311 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by luckylaka »

DonV wrote:@Lucky Vidjeces ;-)

Grckoj fakticki citav tim prijeti i po jedan zuti karton tj. prijeti im da protiv Slovacke izadju bez nekih bitnih igraca a vidjeli smo da i protiv jednog Liht. kad su bili nerv. dobili 4 zuta kartona :-?
Moze biti vatre protiv prgavi latvijaca koji nisu toliko ni losi.. mi smo im uvalili 9 komada u dvije utakmice novi trener, pozitivni šok i za njih, vjerujem da Latvija moze da pobjedi u sred Grcke.
Daj ne budali tjesis se besmislicama ko i ja.Od prevelike nervoze ne znam sta bi vise pisao.Jednom sam siguran da cemo zgaziti Slovake a odmah zatim skontam kako nas naguzise.Cuj Grcka da zijani kod kuce.Pa tbi se utakmica igrala od jacije do sabaha dok ga Grci nebi zavalili.Tjesi se samo.Nama nema druge nego navaliti na Slovake i ne misliti na Grke.I gledaj opet igraju pola sata iza nas tj.20:45 da kurve mogu saznati rezultat u Slovackoj i onda polako u kompi sa sudijama privesti to kraju
Brat

#3312 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Brat »

Eto sad nam svako drugi kriv osim nas samih. Grci, sudije, svi štele kontra nas. Jašta, odigrali smo maestralno u petak, al' nas sudija pokr'o mamu mu žabarsku. A i oni slovaci, onako da se brane, pa stvarno fuj, to sigurno uefa diriguje. Nije ih sramota, još fulaju namjerno 2-3 izgledne šanse da ne izgleda previše ofirno. Sramota, zaista, sramota. Grci termine namjestili da mogu igrat' kol'ko im treba, jer će se urotiti ovozemaljske sile protiv nas. Jadna majko, prvaci smo svijeta u nebulozama. :oops:
luckylaka

#3313 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by luckylaka »

Brat wrote:Eto sad nam svako drugi kriv osim nas samih. Grci, sudije, svi štele kontra nas. Jašta, odigrali smo maestralno u petak, al' nas sudija pokr'o mamu mu žabarsku. A i oni slovaci, onako da se brane, pa stvarno fuj, to sigurno uefa diriguje. Nije ih sramota, još fulaju namjerno 2-3 izgledne šanse da ne izgleda previše ofirno. Sramota, zaista, sramota. Grci termine namjestili da mogu igrat' kol'ko im treba, jer će se urotiti ovozemaljske sile protiv nas. Jadna majko, prvaci smo svijeta u nebulozama. :oops:
O cemu ti pricas zivota ti,ustvari upao bezze i lupas ko,,martin..,,Naravno da Grci sebi stimaju,pa nece nama valjda :-) i ko uopste spominje utakmicu u Zenici.Dodji sebi.Mi sebi odredjumo sudbinu u Zilini.Zenicu smo zaboravili.Idemo dalje.I nadji jednu recenicu gdje je neko spomenuo sudije u Zenici o cemu baljezgas.Bjezi ba
noiserr

#3314 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by noiserr »

Ovdje je:

- 20% panicara kojima je zbog jedne izgubljene utakmice pao secer u vodu.
- 20% internet selektora, koji bi citav sistem promjenili preko noci, neki bi cak i najboljeg nam igraca iz tima izbacili.
- 20% izmisljaju neke zavjere, malverzacije, urote..
- 20% "miseva" sa "pouzdanim informacijama" koji su jedva docekali da kiksamo i onda tek napravili clanstvo na forumu kako bi mogli ko kakve zene tracati o nekom neredu u svlacionici, u ruku zutoj stampi i dusmanima.
- 20% pravih navijaca

E sad nek neko kaze, jesmo li zasluzili kao "navijaci" bilo kakav uspijeh? Prvi smo na tabeli jos uvijek, znaci uspijeh je tu bio do sada. I poslije jedne izgubljene utakmice 0-1 u kojoj je posjed lopte bio 58%-42% u nasu korist 80% navijaca se okrenulo protiv tima.

Posteni budite pa priznajte da nismo Brazil ni daleko zasluzili ovakvim izjavama i ponasanjem.

Image

Vjerni navijaci nema sta. Nismo ni ovo do sad uspjeha zasluzili. Mi smo jedna nula.
luckylaka

#3315 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by luckylaka »

Nemoj tako,,noiser,,Cini mi se da je dokazano da imamo mozda najvjernije navijace reprezentacije u europi mozda i u svijet.Ne moze tu sliku pokvatiti ni hiljade onih koji mole Boga za neuspjeh.Zar 20,30,40.000 BiH navijaca od Belgije,Francuske,Amerike nije dokaz zato.Ne osvrci se na hasume premda i mene nerviraju ali jebat ga ne mozes im zacepiti usta.Za to postoji utorak ,zapeti i utisati te i takve.I jos nesto cak i ja podrzvam komentar tog navijaca jer u jednu ruku jesu igrali pickasto ali zato imaju drugu sansu.Vidjecemo jesu li u medjuvremenu ista naucili
noiserr

#3316 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by noiserr »

luckylaka wrote:Nemoj tako,,noiser,,Cini mi se da je dokazano da imamo mozda najvjernije navijace reprezentacije u europi mozda i u svijet.Ne moze tu sliku pokvatiti ni hiljade onih koji mole Boga za neuspjeh.Zar 20,30,40.000 BiH navijaca od Belgije,Francuske,Amerike nije dokaz zato.Ne osvrci se na hasume premda i mene nerviraju ali jebat ga ne mozes im zacepiti usta.Za to postoji utorak ,zapeti i utisati te i takve.I jos nesto cak i ja podrzvam komentar tog navijaca jer u jednu ruku jesu igrali pickasto ali zato imaju drugu sansu.Vidjecemo jesu li u medjuvremenu ista naucili
Pojedini igraci su podbacili, sa tim se slazem. Ali Susic je krenuo krajnje ofansivno, pa sam podatak 58%-42% kaze ko je tu pickasto igrao, mi ili Slovaci?

A gje je Lulic, Avdija, Begovic, Bicakcic.. koji su sve na terenu ostavili ili sve od sebe dali. Taj isti Avdija nije neki vrhunski igrac, ali je od sebe sve dao, I ja vjerujem da je 100% dao sto je mogao, cak je zaradio i povrjedu. A mi smo mu fino zahvalili.

Kao sto Osim Sr. kaze, dovoljno je da jedan igrac ne radi kako treba i ode citava kompaktnost, jedan igrac sve moze pokvariti. A po mom nas centar je zakazao. Necu da imenujem pojedince, upiranjem prsta na igraca se nista ne postize, znaju oni vrlo dobro gdje su pogrjesili. U ostalom nismo im ni sansu dali za revans prije nego sto smo zapoceli pljuvanje.

A ti sto putuju po utakmicama, njima kapu skidam.
jeza u ledja

#3317 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by jeza u ledja »

Ovdje ima ljudi koje nikad nisam vidio na fudbalskim temama, sad svaki drugi post njihov. :-) :-)

Ovaj korisnik101 ubi se covjek od pesimizma jbt. Smiri se ba, ima i drugih stvari osim fudbala.

@ TRENT, ne znam ko ti je to na avataru, ali me ta slika navodi na izljeve bijesa. Nije to sto sam Balkanac, nego vise sto mi nije jasno zasto si bas takvu sliku izbarao za avatar? Nebitno, baca me u depru. :D Zivciras mnoge sa pricom o Dzeki al bar nesto znas i konkretno napisat. Promjeni avatar pa cemo te shvatati ozbiljnije. :D :kiss:

A sad malo ozbiljnije. :D

Sto se tice uzvrata. Nazalost i ja mislim da je najrealniji ishod remi. Tako sam mislio i prije debakla u petak. Mislim da normalno ima sanse i da pobjedimo, kao i da izgubimo, ali nekako se remi cini realan. U svakom slucaj bice antologijska utakmica, ali ono bas, jer objema ekipama bas treba pobjeda.

Sto se tice same taktike, izgleda da se mnogi koji su pogledali snimak slazu sa mnom - da i nismo bas toliko lose izgledali u prvom, a da smo u drugom grohnuli pravo, pogotovo nakon izmjena. Mescini, da su nam nazalost upravo te izmjene umjesto pozitivnog napravile negativan efekat i da je to donekle i odlucilo utakmicu, isto kao i protiv SAD. Mi nazalost u ovim ponudjenim izmjenama nemamo puno opcija. Zbog toga, mislim da Susic pravi gresku u tom smislu da nam s klupe trebaju neki dzokeri. Znaci to je taj plan B. Mi krenemo sa svim sto imamo od prve, i ako to ne upali, nemamo odgovor. Ubacivanje Stevanovica i Visce koji su nekoliko stepenica nize od Misimovica ili Medunjanina jednostavno nije odgovor. Nama treba neko BOLJI sa klupe. Istovremeno, onaj koji je nominalno LOSIJI moze poceti iz pocetka. Njemu jednom medju ostalih 10 startnih igraca ce se biti lakse uklopiti i doprinjeti pozitivno, nego obratno. Zbog toga, slozicu se i ja sa Pjanic-Misimovic hejterima i predloziti da jedan od njih, Misimovic, ostane na klupi. Umjesto njega - na pravom desnom krilu - Hajrovic. To ce pomoci i odbrani i napadu. E pa ako zatreba dodatni impuls u drugom onda ubaciti Misketa, isko kao protiv Bjelorusije ako se ne varam. Ako ne njega, onda izbaciti Ibisevica, pa ako nam zatreba da ganjamo rez u drugom, ubaciti njega umjesto Misimovica. Uglavnom, nesto tako. Znaci Hajrovic ili umjesto Misketa, ili umjesto Ibisevica. Poslije ubaciti Misketa umjesto jednog od ove dvojice ako zatreba. U slucaju pozitivnog rezultata, oko 60 minute ubaciti Rahimica, opet umjesto Misimovica ili Ibisevica, i oko 80e i Zahirovica. Pa da ga jebes. To je to. Sto se tice same taktike, e to je vec malo teze. Neko je vec napisao bez ubacaja balon lopti (tipa Spahic na Dzeku, po hiljaditi put). Od toga nema koristi. Takodje, ako vec ne igraju zajedno Misimovic, Pjanic i Medunjanin, bez dugih lopti po zemlji kroz sredinu. Dzeko i Ibisevic su slabi u primanju istih. Znaci to moze proci samo na relaciji ovih veznjaka. Sto se tice ubacaja od krila, samo ubacuj. To su fifti-fifti lopte i nema nikakvog razloga da mislimo da ce svaku pokupiti njihovi stoperi, pogotovo kraj nasih glavonja. Sto se tice zalaganja, opet , mi smo se zalagali u prvom i trcali za loptom, u drugom lipsali. To bojim se nece se moci promjeniti, zato nam mozda u svakom slucaju u drugom treba defanzivni vezni.

@ Leclerc, sto si brate zapeo za defanzivnog veznog? Koja konkretno korist od njega u petak? Da li bi lakse dali gol da je igrao Rahimic umjesto Medunjanina? Mozda ga ne bi primili, ali to sto smo ga primili je manje bitno od cinjenice da ga nismo dali. Cijela slovacka postava je bila iza lopte cijelo prvo poluvrijeme. Znaci svih 11 igraca u svojoj polovini. Spahic i Bicakcic se igrali centranog veznog 60 minuta utakmice. Oni su prakticno igrali na Rahimicevom mjestu vecim dijelom utakmice. Sta ce ti tu Rahimic?
luckylaka

#3318 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by luckylaka »

noiserr wrote:
luckylaka wrote:Nemoj tako,,noiser,,Cini mi se da je dokazano da imamo mozda najvjernije navijace reprezentacije u europi mozda i u svijet.Ne moze tu sliku pokvatiti ni hiljade onih koji mole Boga za neuspjeh.Zar 20,30,40.000 BiH navijaca od Belgije,Francuske,Amerike nije dokaz zato.Ne osvrci se na hasume premda i mene nerviraju ali jebat ga ne mozes im zacepiti usta.Za to postoji utorak ,zapeti i utisati te i takve.I jos nesto cak i ja podrzvam komentar tog navijaca jer u jednu ruku jesu igrali pickasto ali zato imaju drugu sansu.Vidjecemo jesu li u medjuvremenu ista naucili
Pojedini igraci su podbacili, sa tim se slazem. Ali Susic je krenuo krajnje ofansivno, pa sam podatak 58%-42% kaze ko je tu pickasto igrao, mi ili Slovaci?

A gje je Lulic, Avdija, Begovic, Bicakcic.. koji su sve na terenu ostavili ili sve od sebe dali. Taj isti Avdija nije neki vrhunski igrac, ali je od sebe sve dao, I ja vjerujem da je 100% dao sto je mogao, cak je zaradio i povrjedu. A mi smo mu fino zahvalili.

Kao sto Osim Sr. kaze, dovoljno je da jedan igrac ne radi kako treba i ode citava kompaktnost, jedan igrac sve moze pokvariti. A po mom nas centar je zakazao. Necu da imenujem pojedince, upiranjem prsta na igraca se nista ne postize, znaju oni vrlo dobro gdje su pogrjesili. U ostalom nismo im ni sansu dali za revans prije nego sto smo zapoceli pljuvanje.

A ti sto putuju po utakmicama, njima kapu skidam.
Mozda sam se pogresno izrazio ali pojedini su stvarno igrali nikako prije svega Pjanic i Dzeko ali zato imamo jos jednu sansu ,sansu koju ne smiju propustiti,Mogu oni i ovu izgubiti i baraz izgubiti ali daj da se pokaze da igra voljom,znanjem,zalaganjem i onda mi nece ni biti krivo kad izgube.Ne moramo ni otici u Brazil(jebo Brazil i jes daleko a i ima bas tad termin kod zubara :D )ali daj kad se gubi da to bude bez ikakvih afera.Pa i ako je bilo problema neka je sjede se i ljudski se to rjesi izadje se u javnost i kaze se ,,Dzeko je opravdano ili neopravdano kasnio i to je rjeseno.Kraj,,Idemo dalje zbiti redove,selektoru zazagati jednu iza usiju da dodje sebi i rezultat mora doci.
jeza u ledja

#3319 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by jeza u ledja »

I sto se tice ovih izjava selektora. Fakat se previse hvatate za njih. Vidite da je covjek tvrdoglav i da je vazda u nekom odbrambenom stavu.
noiserr

#3320 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by noiserr »

Ma to je Trent Reznor (industrijski metal muzicar), nista posebno, ali se mnogi furaju na njega. Overrated sto bi rekli. Ali o ukusima se neda pricati.
jeza u ledja

#3321 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by jeza u ledja »

:D
noiserr

#3322 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by noiserr »

Da barem imamo kinesku odbranu:

Image
luckylaka

#3323 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by luckylaka »

:D :-) Ko kaze da nemamo :lol: :lol: ubi me ovaj snimak
Infaze Studio

#3324 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by Infaze Studio »

@Jeza..Dobar post. I ja trubim od Petka da nam je Medo u onakvoj igri bio korisniji od nekog defanzivnijeg igraca, ali lakse je prozvati "mutavog" Susica nego mega-star-a Dzeku I Pjanica.

KAzes "treba nam neko bolji sa klupe"...tu si sve rek'o...Takvog nema, znaci nema ni boljeg plana B. Susic sa izmjenama je uvijek izgledao kao da mijenja samo tako, reda radi, bas iz tog razloga sto su one predvidive, jer nemamo kadra za bolje...Ali evo ima sad ovaj Hajrovic, koga bih volio vidjeti mjesto Misketa, ako ne od 1. min. onda barem 2, pol ako nam ne bude islo.
A kakve su sanse da to vidimo, je druga pjesma.
A za ovoga Leclerca si u pravu, a nije jedini. Nisu bas neki poznavaoci fudbalske igre, ali su zato veliki "politicari" I pakeri nekih dosadnih fraza u nesto sto bi trebalo zvucati cool I pametno.
sumasumarum77

#3325 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013

Post by sumasumarum77 »

Da li ste primjetili kako su slovaci prebacivali igru sa jedne na drugu stranu i to vjesto dugackim loptama tako da se nije mogao nametnuti presing. Time su izmarali nase igrace koji su ih koliko toliko ganjali. Kako to sprijeciti ?
Locked