Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Klitemnestraaa
#3276 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
nije tesko prici ovo pise respo 
- nuovavita
#3277 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
A šta gubiš? Mislim da si u svakom slučaju sa iskrenošću na dobitkuBuckethead wrote:I ja sam uvijek za opciju samo otvoreno, direktno i transparentno, ali to je baš mač sa dvije oštrice, možeš baš nayebat'
-
samo pozitiva
#3278 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
gdje izlazis?nuovavita wrote:Ja smatram da nema mjesta igricama u odnosu dvoje ljudi. Samo direktno i otvoreno i uvijek si načisto onda. Ali čini mi se da sam jedna od rijetkih..![]()
A ta predomišljanja obično nisu stvarna želja...već isprovocirana. A što ti to treba?
- nuovavita
#3279 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
U zemlju čudesasamo pozitiva wrote:gdje izlazis?nuovavita wrote:Ja smatram da nema mjesta igricama u odnosu dvoje ljudi. Samo direktno i otvoreno i uvijek si načisto onda. Ali čini mi se da sam jedna od rijetkih..![]()
A ta predomišljanja obično nisu stvarna želja...već isprovocirana. A što ti to treba?
- Dr Kova
#3280 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
U pravu si. Apsolutno se slažem. Nema ništa gore od tinjanjanuovavita wrote:
A šta gubiš? Mislim da si u svakom slučaju sa iskrenošću na dobitkuAko će se desiti loše stvari, bolje da se dese prije uzrokovane direktnim odnosom, nego da dugo tinjaju upakovani u papir površnosti i onda.. BUM
- Ramzess Veliki
#3281 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Otto_13 wrote:Smanji ribu pobi djecu . Znam ja par takvih majstorica imaju album sa imenom Gdje sam bila sta sam radila kako sam samu sebe zajebalanuovavita wrote:Majstori(ce) nikada ne otkrivaju svoje tajneKada shvatite tu moć obično bude kasno (po vas)
Dobro zboriš Otto ...
-
libra123
#3282 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
"Pobi djecu"Otto_13 wrote:Smanji ribu pobi djecu . Znam ja par takvih majstorica imaju album sa imenom Gdje sam bila sta sam radila kako sam samu sebe zajebalanuovavita wrote:Majstori(ce) nikada ne otkrivaju svoje tajneKada shvatite tu moć obično bude kasno (po vas)
sta ti bi da ovo napises?
- Ramzess Veliki
#3283 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ko je jednom najeb'o pa unosio namještaj za nagradu taj se ne da lako opet zaj..bat.Buckethead wrote:I ja sam uvijek za opciju samo otvoreno, direktno i transparentno, ali to je baš mač sa dvije oštrice, možeš baš nayebat'
- Dr Kova
#3284 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ramzess Veliki wrote: Ko je jednom najeb'o pa unosio namještaj za nagradu taj se ne da lako opet zaj..bat.
- nuovavita
#3285 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Shvatit ću ovu prvu rečenicu prilično figurativnoOtto_13 wrote:Smanji ribu pobi djecu . Znam ja par takvih majstorica imaju album sa imenom Gdje sam bila sta sam radila kako sam samu sebe zajebalanuovavita wrote:Majstori(ce) nikada ne otkrivaju svoje tajneKada shvatite tu moć obično bude kasno (po vas)
Ramo, Ramo druže moj....
- Euridika
- Globalna šefica
#3286 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Đoneru jedan ofirni...Ramzess Veliki wrote:Ko je jednom najeb'o pa unosio namještaj za nagradu taj se ne da lako opet zaj..bat.Buckethead wrote:I ja sam uvijek za opciju samo otvoreno, direktno i transparentno, ali to je baš mač sa dvije oštrice, možeš baš nayebat'
- Ramzess Veliki
#3287 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
KOd slaba frajera ne moraš biti neka majstorica, pokažeš dekolte i malo se nasloniš na njega, sam počne unositi namještaj u haustor.nuovavita wrote:Shvatit ću ovu prvu rečenicu prilično figurativnoOtto_13 wrote:Smanji ribu pobi djecu . Znam ja par takvih majstorica imaju album sa imenom Gdje sam bila sta sam radila kako sam samu sebe zajebalanuovavita wrote:Majstori(ce) nikada ne otkrivaju svoje tajneKada shvatite tu moć obično bude kasno (po vas)
Veliko hvala na brizi
Bila gdje sam htjela, radila šta sam htjela i ništa mi ne nedostaje u životu
Ramo, Ramo druže moj....![]()
Druga je priča kad majstorica naleti na prevejanog majstora.
Sjećam se jedne scene na ovu temu, riba dobra koštala mi poznanika par radnji, BMW-a i prop'o je k'o Grčka zbog nje ... i tako ide ona, figura k'o iz bajki, rasna, talasa ... lice kao Angelina, sva zavodljiva i vrela ... i prilazi nama a mi ispod motora masni šarafamo.
Kaže jaran - "Joooj evo one ... sad će nas peglat' nešto ..."
Ja - "E baš zna kad da smeta ... de joj kaži nešta da je otjeramo na kulturan način, ako mi se izmakne navoj iscuri ulje ..."
Tako da za svaku nabrijanu majstoricu uvijek postoji masni nabrijani frajer koji ima i pametnijeg posla.
-
Pirija
#3288 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
dok je levata bice i nafuranih zena...
- nuovavita
#3289 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nemoj da idemo u pogrešnim pravcimaRamzess Veliki wrote: KOd slaba frajera ne moraš biti neka majstorica, pokažeš dekolte i malo se nasloniš na njega, sam počne unositi namještaj u haustor.
Sjećam se jedne scene na ovu temu, riba dobra koštala mi poznanika par radnji, BMW-a i prop'o je k'o Grčka zbog nje ... i tako ide ona, figura k'o iz bajki, rasna, talasa ... lice kao Angelina, sva zavodljiva i vrela ... i prilazi nama a mi ispod motora masni šarafamo.
Ja - "E baš zna kad da smeta ... de joj kaži nešta da je otjeramo na kulturan način, ako mi se izmakne navoj iscuri ulje ..."
Tako da za svaku nabrijanu majstoricu uvijek postoji masni nabrijani frajer koji ima i pametnijeg posla.
Ovi slabiji...nisu interesantni
- Ramzess Veliki
#3290 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Pa to ti i kažem ... imamo mi i bitnijeg posla ...nuovavita wrote: Nemoj da idemo u pogrešnim pravcimaMoje interesovanje i jesu ti prevejani majstori, koji znaju kako da prepoznaju i nadjačaju moć
- nuovavita
#3291 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Otto_13 wrote:Pa dobro tebe uzbudjuje igra , moc, snaga i inteligencija . Lijepo je to samo al zna bit opasno
Uživajte ondaRamzess Veliki wrote:Pa to ti i kažem ... imamo mi i bitnijeg posla ...nuovavita wrote: Nemoj da idemo u pogrešnim pravcimaMoje interesovanje i jesu ti prevejani majstori, koji znaju kako da prepoznaju i nadjačaju moć
- Ramzess Veliki
#3292 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Normalno da uživamo. I to sa megaopasnim ženskim sa cool tetovažama koje za raspravu sakrivaju pajser u čizmama ...nuovavita wrote:Otto_13 wrote:Pa dobro tebe uzbudjuje igra , moc, snaga i inteligencija . Lijepo je to samo al zna bit opasno
Uživajte ondaRamzess Veliki wrote:Pa to ti i kažem ... imamo mi i bitnijeg posla ...nuovavita wrote: Nemoj da idemo u pogrešnim pravcimaMoje interesovanje i jesu ti prevejani majstori, koji znaju kako da prepoznaju i nadjačaju moć
Ako voziš R-a i skačeš sa padobranom možda skočimo na kafu u Grčku ...
Čuj opasna ženska ... ovdje sve opasni forumaši.
K'o što sam i sam ...
- Ramzess Veliki
#3293 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ma da ... šuplja ba. Znamo mi šta pravo opasne ženske rade da zavrte mozak svakom muškarcu - dobro kuhaju.Otto_13 wrote:Imao sam ja jednu takvu . Vrtila je pet puta bolje frajere od mene . I sigurno i vece frajere . Jeli su joj iz ruke i povladjivali joj svaku glupost koju izgovori . I kad se sve sabralo na samom kraju isplao je da ona radi sve sto meni padne na pamet i da sam je nadigrao u igri za koju je ona tvrdila da je majstor . I sto je najcrnje u svemu tome meni je to sve postalo smjesno . Nisam se ni trudio da je nadigram samo sam radio ono sto ja mislim da je ispravno
-
samo pozitiva
#3294 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
da se primjetitinuovavita wrote:U zemlju čudesasamo pozitiva wrote:
gdje izlazis?
Last edited by samo pozitiva on 18/02/2016 16:14, edited 1 time in total.
- HAVANA
#3295 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Mene je jedna opasna 88-me izjebala i ostavila.Kad sam otiso u vojsku. 
- HAVANA
#3296 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Božica JurićRamzess Veliki wrote:Ma da ... šuplja ba. Znamo mi šta pravo opasne ženske rade da zavrte mozak svakom muškarcu - dobro kuhaju.Otto_13 wrote:Imao sam ja jednu takvu . Vrtila je pet puta bolje frajere od mene . I sigurno i vece frajere . Jeli su joj iz ruke i povladjivali joj svaku glupost koju izgovori . I kad se sve sabralo na samom kraju isplao je da ona radi sve sto meni padne na pamet i da sam je nadigrao u igri za koju je ona tvrdila da je majstor . I sto je najcrnje u svemu tome meni je to sve postalo smjesno . Nisam se ni trudio da je nadigram samo sam radio ono sto ja mislim da je ispravno
ma gledala sam natelevizoru kako bi i muški ukuči trebali pomagat i okokujne i okodijece i posaugat te ovako te onako e pa bome nebi a zato šta mnoge žemske tako misle pa oče gospođže i radit ufirmama umijesto pokuči i tako kradu mškima poso pa su muški doma i unda kuču rede i dok kuču rede pomalo postaju žemske i unda se lulavice ćude kao im se muževi poćmu okretat zadrugim muškima namijesto zažemskama i postanu homosapijensi a sve zato šta žemske najednom oče sve komuški namijesto onako kako bog zapovjeda a to je da je ženi mijesto zašporetom i nema se tu šta raspravljat jer zato žemske i manja stopala imaju da moru stat bliže šporetu
- supercali
#3297 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Zavisi gdje je odvedemsamo pozitiva wrote:gdje izlazis?nuovavita wrote:Ja smatram da nema mjesta igricama u odnosu dvoje ljudi. Samo direktno i otvoreno i uvijek si načisto onda. Ali čini mi se da sam jedna od rijetkih..![]()
-
Patriotska_Liga
#3298 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Džeje hophopnop?
-
libra123
#3299 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Kad procitam ovo sve,prosto me strah uhvati.Sve neko majstorisanje,borba,nadmudrivanje....
Djeca mi se blize tom periodu pa sve nesto kontam,valja sada i sa njihovim mukama na kraj izaci
Djeca mi se blize tom periodu pa sve nesto kontam,valja sada i sa njihovim mukama na kraj izaci
- supercali
#3300 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Kad budes nadjacana nemoj ovdje otvarati temu ne znam sta da radim kako ovo kako ononuovavita wrote:Nemoj da idemo u pogrešnim pravcimaRamzess Veliki wrote: KOd slaba frajera ne moraš biti neka majstorica, pokažeš dekolte i malo se nasloniš na njega, sam počne unositi namještaj u haustor.
Tako da za svaku nabrijanu majstoricu uvijek postoji masni nabrijani frajer koji ima i pametnijeg posla.Moje interesovanje i jesu ti prevejani majstori, koji znaju kako da prepoznaju i nadjačaju moć