BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dinty2
#3276 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
meni se gadi ,,a mislim i igračima - ovo mahalanje i kvazi-navijanje.
fakat većina tih debila konta da smo mi španija,,i moramo rasturiti svaku tekmu, i čim dodje nesupjeh ide prljav veš vani i sranja.
Mislim da se igračima sa takvim navijačima uopšte više i ne igra - nema smisla.
btw. utakmica u zenici je mogla otići i u drugom smjeru,,da je ušla jedna iz prvog poluvremena...onda bi vjerovatno sve bile ok.
muka mi je od ovog svega,,,a vjerujem da je i igračima. ako iko bude kriv za neuspjeh u žilini, to će biti pojedini novinari i hamelji od navijača
fakat većina tih debila konta da smo mi španija,,i moramo rasturiti svaku tekmu, i čim dodje nesupjeh ide prljav veš vani i sranja.
btw. utakmica u zenici je mogla otići i u drugom smjeru,,da je ušla jedna iz prvog poluvremena...onda bi vjerovatno sve bile ok.
muka mi je od ovog svega,,,a vjerujem da je i igračima. ako iko bude kriv za neuspjeh u žilini, to će biti pojedini novinari i hamelji od navijača
- nadžak
#3277 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Dragi Vito, pa smori više sa tim Hamšikom. Bojim se da mi jadan Marek, ni kriv ni dužan, ne postane pravo mrzak zbog tebe. Pa bolan stotinu puta si napisao Hamšik Hamšik Hamšik. Bezveze nas ovdje nerviraš sve, ne znam jesi li svjestan toga. Ne ljuti se, iskreno ti i dobronamjerno kažem.DonV wrote:3-1 realno.
Hamsik 2X
Nemec 1
Dzeko 1
- BHF_Manijak
#3278 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
I kao takvi ti napravili 4 100%-tne sanse a mi nijednu.IcedMFEarth wrote:Ma šta rastavila, ljudi se branili cijelo vrijeme.korisnik101 wrote:Slovacka nas je bukvalno rastavila na proste faktore.
U po Zenice !!
Ako neko misli da ce u Zilini biti lakse..... moram ovo![]()
- Logovan
#3279 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Po čemu su nas rastavili? Hajde Boga ti napiši da vidim i to.korisnik101 wrote:Slovacka nas je bukvalno rastavila na proste faktore.
U po Zenice !!
Last edited by Logovan on 09/09/2013 00:04, edited 1 time in total.
-
palermo
#3280 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
dinty2 wrote:meni se gadi ,,a mislim i igračima - ovo mahalanje i kvazi-navijanje.
by the way, za ecentualni neuspjeh će biti krivi Sušić i igrači, ali naprosto je tužno sve ovo čitati...
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#3281 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
oni ti ga puse Edine,Edine,Edineee..
Dzeko dvicu, Ibisevic jedan i dosta ce biti
-
zlajapravaraja
#3282 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ako Misimovic bude odstranjen iz ekipe, imamo nekakve sanse.
- DonV
#3283 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Takticki. sa 4 igraca su stvorili 4,5 100 % sansi i jos nekoliko slicni suteva.. svaki put kad su imali loptu strepili smo itekako, da ne pisem da su daleko nas nadskakali pa nismo imali ni 5 % dobijeni duela u skok igriLogovan wrote:Po čemu su nas rastavili? Hajde Boga ti napiši da vidim i to.korisnik101 wrote:Slovacka nas je bukvalno rastavila na proste faktore.
U po Zenice !!
- kandelabar
#3284 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Nisu mahalanja krenula samo zbog poraza već samog njegovog kašnjenja na pripreme 3dana,zatim SUšićeva izjava mi smo najbolji,a do tad se plasio i Lihtestajna,zatim komentar da bi dzeku stavio i da dođe u 19h,zatim bezvoljna borba kao da ne igraju utakmicu zivota za Brazil nego neki humanitarni mec,ne spominje Mujdzu ni u jednom intervju najednom Vrsajevic u ekipi,Lulic sam drzi lijevu stranu,Vrsajevic desnu,mnogo toga je bilo losega..
I nije uredu sto neki govore pljuvaci ovo ono,ono je bila sramotna igra i nisu bogovi da im se ne smije prigovorit,ostavi srce na terenu i kraj price,moglo je biti i 3 gola za Slovacku kako smo igrali..
NEka selektor izvede HAjrovica i Dzeku na konferenciju i smri strasti,svaki dan sve vise prica cak i da je SPahic is'o po Dzeku mislim halo ako je stvarno tako onda znaš nas je.bo nas..
I nije uredu sto neki govore pljuvaci ovo ono,ono je bila sramotna igra i nisu bogovi da im se ne smije prigovorit,ostavi srce na terenu i kraj price,moglo je biti i 3 gola za Slovacku kako smo igrali..
NEka selektor izvede HAjrovica i Dzeku na konferenciju i smri strasti,svaki dan sve vise prica cak i da je SPahic is'o po Dzeku mislim halo ako je stvarno tako onda znaš nas je.bo nas..
- DonV
#3285 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
kandelabar wrote:Nisu mahalanja krenula samo zbog poraza već samog njegovog kašnjenja na pripreme 3dana,zatim SUšićeva izjava mi smo najbolji,a do tad se plasio i Lihtestajna,zatim komentar da bi dzeku stavio i da dođe u 19h,zatim bezvoljna borba kao da ne igraju utakmicu zivota za Brazil nego neki humanitarni mec,ne spominje Mujdzu ni u jednom intervju najednom Vrsajevic u ekipi,Lulic sam drzi lijevu stranu,Vrsajevic desnu,mnogo toga je bilo losega..
-
korisnik101
#3286 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Po tome sto nismo imali izgledne sanse u 95 minuta. (osim ako ti zoves ono sansu gdje lopta leti dva metra od Dzeke a on je prati pogledom) .DonV wrote:Logovan wrote:Po čemu su nas rastavili? Hajde Boga ti napiši da vidim i to.korisnik101 wrote:Slovacka nas je bukvalno rastavila na proste faktore.
U po Zenice !!
Sto su oni imali tri ciste sanse, koje ne bi promasili da nas nisu vile pronosale.
Sto su u svakom segmentu igre nas nadjacali. U brzini, u dodavanju, u kontri, u presingu. Znaci, u svemu !
To se u naucnim kanalima sporta zove = rastavljanje na proste faktore.
- It_is_a_Leclerc
#3287 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Dolazim na ovu temu uvjeren da ću naći neko objašnjenje zbog čega Pape forsira svoju neučinkovitu taktiku bez zadnjeg veznog, a vi stalno i iznova o Hajroviću i Džeki... 
- DonV
#3288 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3i0e0#t=37[/youtube]
Dno dna ovo sto je ZDF napravio svelo se o ratu sve na Ratka i Radovana.
Pa ako vec mogli su o bh ljiljanima o Dudakovicu i V Korpusu.
Dno dna ovo sto je ZDF napravio svelo se o ratu sve na Ratka i Radovana.
Pa ako vec mogli su o bh ljiljanima o Dudakovicu i V Korpusu.
- fantom slobode
#3289 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Slovacka nas uopste nije rastavila na proste faktore. Misevi izasli iz rupa da trune. Zivi bili pa vidjeli u Zilini. Ako je tako, onda bi trebali fasovati kakvu peticu tamo...Slovacka je dobila 1:0 i to je to. I svu fudbalsku javnost iznenadila tom pobjedom. Kakve su posljedice znace se u iducoj utakmici. I dalje je stvar ista, 9 bodova, prvi u grupi. Pape sto je rekao da smo aposlutni favoriti, nije nista pogrijesio. Bili smo apsolutni favoriti. A i da ne zaboravimo i jos uvijek smo prvi u grupi, sa velikom sansom da tako i ostane. Pobjeda u Zilini brise sve.
- It_is_a_Leclerc
#3290 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ali kako ćemo do pobjede ?!fantom slobode wrote:Slovacka nas uopste nije rastavila na proste faktore. Misevi izasli iz rupa da trune. Zivi bili pa vidjeli u Zilini. Ako je tako, onda bi trebali fasovati kakvu peticu tamo...Slovacka je dobila 1:0 i to je to. I svu fudbalsku javnost iznenadila tom pobjedom. Kakve su posljedice znace se u iducoj utakmici. I dalje je stvar ista, 9 bodova, prvi u grupi. Pape sto je rekao da smo aposlutni favoriti, nije nista pogrijesio. Bili smo apsolutni favoriti. A i da ne zaboravimo i jos uvijek smo prvi u grupi, sa velikom sansom da tako i ostane. Pobjeda u Zilini brise sve.
- fantom slobode
#3291 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
A to nije nas posao. Imaju ljudi za to i igraci na terenu...Ja i ti ne igramo, koliko se meni cini...a niko ni od svih nasih forumasa nije u strucnom stabu, pa cak i na sirem spisku reprezentacije Bosne i Hercegovine.It_is_a_Leclerc wrote:
Ali kako ćemo do pobjede ?!
Pobjeda brise sve...ili se ti ne slazes sa mnom?
- Logovan
#3292 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Čuj kako... Onako kako smo dolazili svaki put do pobjede u ovim kvalifikacijama, eto kako.It_is_a_Leclerc wrote:Ali kako ćemo do pobjede ?!fantom slobode wrote:Slovacka nas uopste nije rastavila na proste faktore. Misevi izasli iz rupa da trune. Zivi bili pa vidjeli u Zilini. Ako je tako, onda bi trebali fasovati kakvu peticu tamo...Slovacka je dobila 1:0 i to je to. I svu fudbalsku javnost iznenadila tom pobjedom. Kakve su posljedice znace se u iducoj utakmici. I dalje je stvar ista, 9 bodova, prvi u grupi. Pape sto je rekao da smo aposlutni favoriti, nije nista pogrijesio. Bili smo apsolutni favoriti. A i da ne zaboravimo i jos uvijek smo prvi u grupi, sa velikom sansom da tako i ostane. Pobjeda u Zilini brise sve.
- DonV
#3293 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Lahko pitanje tezak odg. ha ?fantom slobode wrote:A to nije nas posao. Imaju ljudi za to i igraci na terenu...Ja i ti ne igramo, koliko se meni cini...a niko ni od svih nasih forumasa nije u strucnom stabu, pa cak i na sirem spisku reprezentacije Bosne i Hercegovine.It_is_a_Leclerc wrote:
Ali kako ćemo do pobjede ?!
Pobjeda brise sve...ili se ti ne slazes sa mnom?
Pape rece da ne zeli gledati snimku utakmice protiv Slovacke jer je dovoljno upratio hmm.
- DaysleepeR
#3294 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
opet mi unaprijed pišemo pobjedu gore a pojma nemamo kako do nje...
- TRENT
#3295 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Pobjede pisu obicno oni likovi koji su nakon pobjede nad Estonijom 7:0 skandirali "dajte Brazil da se igramo",oni koji su stavljali slike Ronalda kako place sto je dosla mu Bosna u baraz (a znamo kako je sve to zavrsilo),oni koji komentarisu po Fcebooku kako mi uzimamo 100 % svjetsko prvenstvo uz citav opis grupa,osmine,cetvrtine,itd, (90.minuta,Dzeko Casillasu pod precku zavaljuje gol glavom,pada Dzeko na sedzdu dize ruke zahvaljuje se Allahu,uzeli smo svjetsko prvenstvo-ovo ti jedan od komentara koji sam nedavno procitao).E ovakve stvari nas jebu godinama,ova pogana mahalska euforija.Pobjedis Latviju,pola drzave umislja da smo jaci od Njemacke i Italije zajedno.Ko da nas prati losa karma zbog ovakve primitivne euforije.DaysleepeR wrote:opet mi unaprijed pišemo pobjedu gore a pojma nemamo kako do nje...
-
Korisničkoime
#3296 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Za prvo što bi i ja želio da znam treba se imati nekog znanja pa da bi se o tome moglo pričati ili da se makar pogledalo više od 10 utakmica ove godine. Za ovo drugo ne treba imati ni znanja niti i jedne pogledane tekme jednostavo isključi se mozak (neki to izgleda mogu) i iskoristi se dugogodišnje iskustvo i znanje stečeno čitanjem Ekspresa i Sveta. Usput se sjetiš i da je jedna Cecina sisa teža od druge a iste veličine to je iz rubrike zdravlje i priroda.It_is_a_Leclerc wrote:Dolazim na ovu temu uvjeren da ću naći neko objašnjenje zbog čega Pape forsira svoju neučinkovitu taktiku bez zadnjeg veznog, a vi stalno i iznova o Hajroviću i Džeki...
- kandelabar
#3297 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Sve taktike padaju u vodu ako igraci ne trce ako nemaju zelju za pobijedom kakvu god da taktiku PApe osmisli ako nema ko sprovesti dzaba ti,kljucno je pitanje zasto su igraci bili nezainteresovani u presudnoj utakmici pred domacom publikom..It_is_a_Leclerc wrote:Dolazim na ovu temu uvjeren da ću naći neko objašnjenje zbog čega Pape forsira svoju neučinkovitu taktiku bez zadnjeg veznog, a vi stalno i iznova o Hajroviću i Džeki...
Da se razumijemo i protiv Portugala nismo mogli maći kući ali su ginuli na terenu sada to nije bio slucaj,ako se to ne rijesi isto ce biti u Zilini..
Citao sam po forumima da je bio sastanak saveza,Ivice Osima,Begica sa igracima i stabom nadam se da su to prevazisli..
Susic je mlakonja ako iznese u javnost detalje al nakon ishoda utakmice u Zilini i eventualnog poraza kao sto je onda sa RUmunijom htio da kaze o klanovima al posto smo uzeli presutio..
- It_is_a_Leclerc
#3298 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
Ljudi, ja samo želim čuti vaša mišljenja. Kako ćemo ih pobijediti ?! Čime ?! Šta promijeniti ?!
Kad se sjetim Safetove izjave da je "sve bilo dobro, samo nismo imali sreće" i da "će opet igrati na isti način", mene hvata panika.
Kad se sjetim Safetove izjave da je "sve bilo dobro, samo nismo imali sreće" i da "će opet igrati na isti način", mene hvata panika.
- DonV
#3299 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
U petak da smo igrali protiv neke od ovih ekipica sto smo nabusili opet bi pobjedili sa cetri, pet razlike i Slovacku bi stavljali u taj koš jer su oni tamo negdje kiksali.. tako je i bilo zar ne ?DaysleepeR wrote:opet mi unaprijed pišemo pobjedu gore a pojma nemamo kako do nje...
Pa pobogu ko god je gledao sazetak utakmica, vidio je kako Slovacku nije htjelo a naplatili su nama
Oni ionako nisu imali sta da izgube u Petak odigrali takticki, sa puno trke i dobro postaviti u svim tackama helem tako ce opet sacekati nas i pokusati da nas tucu na kontru sa cetri igraca na nasoj polovini zadaju mnogo vise problema nego Papetova formacija ALL IN.
Ako Pape izvede sto kako vec tvrdi isti sastav.. tesko nam se pise ono moze to da upali iz nekoliko pokusaja tekmi protiv Slovacke ali sigurno ocito da Slovackoj odg. taj nas tim.
Cisto sumnjam da je ali.. ako n kakva patka za KOZAKA.
A taj Kozak zeli i nada nada da ce PAPE ponoviti isto tj. samo Mujdzu kaze zamijeniti, treba nam klasicni DM i CM. Medunjanin ne moze da glumi DM ocito ne moze on da ganja AM Seria A.
Izmedju Pjanica i Medunjanina neka se odluci ko ce od njih dva da igra kraj klasicnog DM.
------------Begovic----------
Mujdza--Bicko--Spaha--Salihovic---
----------Pjanic--Rahim(Zaha)--
---Hajrovic---Misimovic---Lulic
---------------Dzeko
Takticki isto jednim djelom pokusati protinika ako vec ne moze da voda loptu naprijed dati mu i povuci doduse mi ne znamo nemamo takvu odbranu ali eto ako budemo imali pravog DM i CM kraj njega onda pokusati navuci protivnika dati mu loptu malo da se izvuce a onda bi vjerujem bilo prostora za Misketa da loptu Dzeki ili Hajrovicu gdje bi sigurno bilo vise rupa nego da imamo loptu a da nam oni ukradu i prave velike probleme jer nemamo tog osiguraca koji ce uvijek izletiti a bogami i ukrasti po koju loptu.
Tokom tekme i rez. obavljati prave zamijene.
Hajrovica treba pustiti da grize od pocetka u Zilini do 70 min kad bi mogao da udje Stevanovic ili Visca.
Medunjanin pocetkom 2p ili oko 60min umjesto Misimovica dok Pjanic ide na njegovo mjesto naprijed.
Ibisevic umjesto DM samo ako eto budu gubili neka ide sve...
Ibisevic umjesto Dzeke pred kraj tekme samo u slucaju da vodimo sa jedan ili dva razlike.
- kandelabar
#3300 Re: BiH-Slovačka / Slovačka-BiH 6.-10.9.2013
nijednom nas sudija nije opomeno za start ostar nad protivnikom,a kamoli da dobijemo zuti karton
Po meni Misimovic ne treba poceti utakmicu cak bi i Salihovica izostavio da je tu ZUkanovic,inace interesuje me ovako ako znamo da imaju dobre skakace,ako znamo da slabo ubacujemo ne preostaje nam nista nego proci kroz sredinu i nekim sutem sa distance ugroziti gol jer onaj golman je nesiguran,e kako organizovat akcije,a da lopta brzo kruzi jer MIsimovic se okrece 5minuta ili Pjanic dodaje protivnickom igracu loptu u noge i stoji u mjestu..Ja sam cak u jendom trenutku pomislio na HUsejnovica da bi mogao igrati