Golman reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko treba biti prvi golman reprezentacije?

Nemanja Supić
54
8%
Asmir Begović
392
62%
Kenan Hasagić
156
24%
neko drugi
35
5%

Total votes: 637

Edin H.

#3251 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Hej raja sta kaze Pape hoce li ubaciti Asmira na poluvremenu kao u Albaniji? :D

:x
Dialer

#3252 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Dialer »

Ovi bjeli rusi su imali jednu polusansu al je Keno svojim nekvalitetom doprinjeo da umalo gol primimo. :x :x
veljaca

#3253 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

Bravo Kenane :thumbup: - nisi primio gol u Bjelorusiji ....
shalla

#3254 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

veljaca wrote:Bravo Kenane :thumbup: - nisi primio gol u Bjelorusiji ....
Majke ti jel ti cilj da samo trolaš ili? Imaš li kakve argumentacije u svojim postovima? Postaješ naporan jbt pravo. Bravo Kenane a ljudi nisu uputili šut u okvir gola kako treba. Sve što je trebao večeras uraditi uradio je šlampavo, i ona boksanja i izletanja i sl.
Al jok, bitno je samo trolati i puniti postove...
veljaca

#3255 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

shalla wrote:
Majke ti jel ti cilj da samo trolaš ili? Imaš li kakve argumentacije u svojim postovima? Postaješ naporan jbt pravo. Bravo Kenane a ljudi nisu uputili šut u okvir gola kako treba. Sve što je trebao večeras uraditi uradio je šlampavo, i ona boksanja i izletanja i sl.
A tebi i slicnima je samo cilj ocrniti prvog golmana reprezentacije. Zasto ?????...... Svidjalo se to tebi ili ne ( a i nekima ) - selektor je Kenu odredio da bude prvi golman - nisam ja .....
shalla

#3256 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

veljaca wrote:
shalla wrote:
A tebi i slicnima je samo cilj ocrniti prvog golmana reprezentacije. Zasto ?????...... Svidjalo se to tebi a i nekima - selektor je Kenu odredio da bude prvi golman - nisam ja .....
Hajde nađi gdje ga ja crnim, evo ti pronađi post gdje sam ja ocrnio Kenana ja ću se samobanovati... Samo govorim da nema logike a niti zdrave pameti da brani/igra igrač koji nije fizički spreman za to... Hvala Bogu pa se večeras haman nije morao ni protegnuti, da jeste gledali bismo vjerovatno sličnu reakciju kao kod golova u Albaniji, na BP protiv Rumuna ili kao drugi gol francuza...
Last edited by shalla on 02/09/2011 22:53, edited 1 time in total.
HomeArt

#3257 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by HomeArt »

Meni Kenan nije jasan nikako, ono ispucavanje lopte u aut bez ikakvog razloga bar dva puta i ono skakanje u prazno... sreca nasa pa se rusi nisu snasli, meni se uopce ne cini siguran. :oops:
veljaca

#3258 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

shalla wrote:
Hajde nađi gdje ga ja crnim, evo ti pronađi post gdje sam ja ocrnio Kenana ja ću se samobanovati... Samo govorim da nema logike a niti zdrave pameti da brani/igra igrač koji nije fizički spreman na to... Hvala Bogu pa se večeras haman nije morao ni protegnuti, da jeste gledali bismo vjerovatno sličnu reakciju kao kod golova u Albaniji, na BP protiv Rumuna ili kao drugi gol francuza...
A da li ti ( a i ostali koji tako rezonuju ) hoces reci da su svi glupi: i Pape i Piplica i doktor Karabeg pa da stavljaju na gol takvog Kenu ?

To meni nije jasno ....
shalla

#3259 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

veljaca wrote:
shalla wrote:
Hajde nađi gdje ga ja crnim, evo ti pronađi post gdje sam ja ocrnio Kenana ja ću se samobanovati... Samo govorim da nema logike a niti zdrave pameti da brani/igra igrač koji nije fizički spreman na to... Hvala Bogu pa se večeras haman nije morao ni protegnuti, da jeste gledali bismo vjerovatno sličnu reakciju kao kod golova u Albaniji, na BP protiv Rumuna ili kao drugi gol francuza...
A da li ti ( a i ostali koji tako rezonuju ) hoces reci da su svi glupi: i Pape i Piplica i doktor Karabeg pa da stavljaju na gol takvog Kenu ?

To meni nije jasno ....
Nema ovo veze sa glupošću, ni glupan ne bi stavio povrijeđenog prije zdravog. Osim (kao što neko reče) ako se ne radi o nekakvom dogovoru selektora sa Asmirom onda je ovdje riječ o nečemu drugom (talovi, lični interesi i sl)...
Obuca9

#3260 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Jedino logično objašnjenje bi moglo biti da je ovo večeras bio Kenin oproštaj. Od utorka Bega na golu i završena priča. Kenu ostaviti i dalje tu, ne treba ga otpisivati, ali realno, Asmir je trenutno u boljoj formi od njega i zaslužuje da brani (baš kao što je i u Tirani Kenan bio u boljoj formi, jer je Asmir bio rezerva u Engleskoj).

Ako i u utorak bude na klupi, onda će mi to fakat biti nejasno i to će biti bespotrebno provociranje Asmira, jer nije ga trebao ni zvati ako će sjediti na klupi. Što je uostalom i sam izjavio par dana prije slanja poziva.
veljaca

#3261 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

shalla wrote:
veljaca wrote:
shalla wrote:

To meni nije jasno ....
Nema ovo veze sa glupošću, ni glupan ne bi stavio povrijeđenog prije zdravog. Osim (kao što neko reče) ako se ne radi o nekakvom dogovoru selektora sa Asmirom onda je ovdje riječ o nečemu drugom (talovi, lični interesi i sl)...
Vidis da se moze normalno komunicirati :D ....

Ovo o nekakvome dogovoru i o talovima i licnim interesima je u domenu insinuacija i nagadjanja .... Moze biti ali i ne mora ...... Zasto se ne moze shvatiti da selektor ( a i igraci - jer se i oni pitaju nesto ) imaju povjerenje u Hasagica ..... To meni, stvarno nije jasno .... Kako pojedinci pisu o Hasagicu - kao da je ratni zlocinac - a gledajuci unazad puno godina - taj momak je ipak imao i odlicnih odbrana ..... Ja mu nikada necu zaboraviti ono saketanje sa Vidicem na Marakani - kada je pokazao da ima petlju ....

:bih:
Riddle

#3262 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Riddle »

Mislim da je Koroman u pitanju.
veljaca

#3263 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

Riddle wrote:Mislim da je Koroman u pitanju.
Ne, bilo je to sa Vidicem ..... 100%
Obuca9

#3264 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Obuca9 »

Image

:D
veljaca

#3265 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Image

:D
:thumbup:

svaka cast .....
shalla

#3266 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Ma ne smije niko keni prigovoriti za sve sto je dao reprezentaciji ali pobogu ne zivi se na starim zaslugama...
Mobile_Disco

#3267 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

shalla wrote:Ma ne smije niko keni prigovoriti za sve sto je dao reprezentaciji ali pobogu ne zivi se na starim zaslugama...
Al ne kontaju mnogi to, Hasagic je bio nas najbolji golman dugo godina, al nazalost vise to nije i logicno je da dodje do promjene, i da na golu bude neko ko je prvenstveno bolji, spremniji, brani u boljoj ligi, ima vise jakih utakmica, itd. Znaci svaka cast za sve sto si uradio prije, al red je za nekog boljeg, a vala i dosta mi je njegovih driblinga pred golom, 20 godina mi je zivota uzeo :D
kokuz_sa

#3268 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by kokuz_sa »

veljaca wrote:
shalla wrote:

To meni nije jasno ....
piplica ne vidi loptu

a da vidi sta treba bit prvi izbor za repku
Mobile_Disco

#3269 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Mobile_Disco »

kokuz_sa wrote:
veljaca wrote:
shalla wrote:

To meni nije jasno ....
piplica ne vidi loptu

a da vidi sta treba bit prvi izbor za repku

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
jeza u ledja

#3270 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by jeza u ledja »

Nemojte tako, Pipi je legenda u Cottbusu. Navijaci se kleli u njega.
Priredili mu i veliku oprostajnu utakmicu i sve. :)
BHF_Manijak

#3271 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Nadati je se Begovicu, a kad?! Eh to cemo vidjeti...Nadam se uskoro!
shalla

#3272 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

BHF_Manijak wrote:Nadati je se Begovicu, a kad?! Eh to cemo vidjeti...Nadam se uskoro!
Teško da ćemo ga dočekati na golu za Papetovog mandata :sad:
Neću da kvarim ovu noć ali mislim da u narednih par godina Asmira gledamo samo na sportklubu :sad:
Dead Man Walking

#3273 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by Dead Man Walking »

shalla wrote:
BHF_Manijak wrote:Nadati je se Begovicu, a kad?! Eh to cemo vidjeti...Nadam se uskoro!
Neću da kvarim ovu noć ali mislim da u narednih par godina Asmira gledamo samo na sportklubu :sad:
Ma ne mora znaciti, mozda je ovo bio interni dogovor nasih golmana i selektora. Da ne izofira Kenu skidanjem s gola odmah, da mu da jos 1-2 tekme i onda Asmira gurnuti. Bar se nadam da je tako...
shalla

#3274 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by shalla »

Dead Man Walking wrote:
shalla wrote:
Ma ne mora znaciti, mozda je ovo bio interni dogovor nasih golmana i selektora. Da ne izofira Kenu skidanjem s gola odmah, da mu da jos 1-2 tekme i onda Asmira gurnuti. Bar se nadam da je tako...
I ja sam se nadao da je nešto slično u pitanju...
Da ne pišem ništa više, svaka čast za pobjedu i molimo svi kolektivno Boga da Kenana zdravlje posluži još dugo godina...
BHF_Manijak

#3275 Re: Golman reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Meni recimo je najbitnije i najiskrenije se nadam da su se DOGOVORILI pa taman da Begovic stane i za godinu na gol, ali da su razgovarali, planirali i slicno, a ne da je eto pozvan, svak sutio, svoje radio i odjednom Keno na golu a ti Asmire bez ikakvog objasnjenja na klupu pa bi onda opet gledali peripetije sa smrtonosnim povredama od kojih se ne moze javiti na telefon itd a onda brani za dva dana nakon te smrtonosne bolesti...Dakle, nije bitno vise da li ce i kada Begovic braniti, bitnije od svega toga jeste da su oni sjeli, ko vec nije bitno, da li samo Asmir i Safet, ili je i kapiten bio tu pa i Kenan, i da su se dogovorili i rekli jedni drugima sta misle i sta ocekuju, a ako je to bilo eto samo onako da je Asmir doso, onda je sve to u havu otislo i onda cemo opet gledati Asmirvo neodazivanje, Safetovo ibrecenje a na svemu tome reprezentacija ispasta debelo!
Ako su se dogovorili, to je najbitnije, a nadam se da jesu, vidjet cemo vremenom sta i kako...
Locked