Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#3251 Re: Golman reprezentacije BiH
Hej raja sta kaze Pape hoce li ubaciti Asmira na poluvremenu kao u Albaniji?

-
Dialer
#3252 Re: Golman reprezentacije BiH
Ovi bjeli rusi su imali jednu polusansu al je Keno svojim nekvalitetom doprinjeo da umalo gol primimo.

- veljaca
#3253 Re: Golman reprezentacije BiH
Bravo Kenane
- nisi primio gol u Bjelorusiji ....
- shalla
#3254 Re: Golman reprezentacije BiH
Majke ti jel ti cilj da samo trolaš ili? Imaš li kakve argumentacije u svojim postovima? Postaješ naporan jbt pravo. Bravo Kenane a ljudi nisu uputili šut u okvir gola kako treba. Sve što je trebao večeras uraditi uradio je šlampavo, i ona boksanja i izletanja i sl.veljaca wrote:Bravo Kenane- nisi primio gol u Bjelorusiji ....
Al jok, bitno je samo trolati i puniti postove...
- veljaca
#3255 Re: Golman reprezentacije BiH
A tebi i slicnima je samo cilj ocrniti prvog golmana reprezentacije. Zasto ?????...... Svidjalo se to tebi ili ne ( a i nekima ) - selektor je Kenu odredio da bude prvi golman - nisam ja .....shalla wrote:Majke ti jel ti cilj da samo trolaš ili? Imaš li kakve argumentacije u svojim postovima? Postaješ naporan jbt pravo. Bravo Kenane a ljudi nisu uputili šut u okvir gola kako treba. Sve što je trebao večeras uraditi uradio je šlampavo, i ona boksanja i izletanja i sl.veljaca wrote:Bravo Kenane- nisi primio gol u Bjelorusiji ....
- shalla
#3256 Re: Golman reprezentacije BiH
Hajde nađi gdje ga ja crnim, evo ti pronađi post gdje sam ja ocrnio Kenana ja ću se samobanovati... Samo govorim da nema logike a niti zdrave pameti da brani/igra igrač koji nije fizički spreman za to... Hvala Bogu pa se večeras haman nije morao ni protegnuti, da jeste gledali bismo vjerovatno sličnu reakciju kao kod golova u Albaniji, na BP protiv Rumuna ili kao drugi gol francuza...veljaca wrote:A tebi i slicnima je samo cilj ocrniti prvog golmana reprezentacije. Zasto ?????...... Svidjalo se to tebi a i nekima - selektor je Kenu odredio da bude prvi golman - nisam ja .....shalla wrote:Majke ti jel ti cilj da samo trolaš ili? Imaš li kakve argumentacije u svojim postovima? Postaješ naporan jbt pravo. Bravo Kenane a ljudi nisu uputili šut u okvir gola kako treba. Sve što je trebao večeras uraditi uradio je šlampavo, i ona boksanja i izletanja i sl.veljaca wrote:Bravo Kenane- nisi primio gol u Bjelorusiji ....
Last edited by shalla on 02/09/2011 22:53, edited 1 time in total.
-
HomeArt
#3257 Re: Golman reprezentacije BiH
Meni Kenan nije jasan nikako, ono ispucavanje lopte u aut bez ikakvog razloga bar dva puta i ono skakanje u prazno... sreca nasa pa se rusi nisu snasli, meni se uopce ne cini siguran. 
- veljaca
#3258 Re: Golman reprezentacije BiH
A da li ti ( a i ostali koji tako rezonuju ) hoces reci da su svi glupi: i Pape i Piplica i doktor Karabeg pa da stavljaju na gol takvog Kenu ?shalla wrote:
Hajde nađi gdje ga ja crnim, evo ti pronađi post gdje sam ja ocrnio Kenana ja ću se samobanovati... Samo govorim da nema logike a niti zdrave pameti da brani/igra igrač koji nije fizički spreman na to... Hvala Bogu pa se večeras haman nije morao ni protegnuti, da jeste gledali bismo vjerovatno sličnu reakciju kao kod golova u Albaniji, na BP protiv Rumuna ili kao drugi gol francuza...
To meni nije jasno ....
- shalla
#3259 Re: Golman reprezentacije BiH
Nema ovo veze sa glupošću, ni glupan ne bi stavio povrijeđenog prije zdravog. Osim (kao što neko reče) ako se ne radi o nekakvom dogovoru selektora sa Asmirom onda je ovdje riječ o nečemu drugom (talovi, lični interesi i sl)...veljaca wrote:A da li ti ( a i ostali koji tako rezonuju ) hoces reci da su svi glupi: i Pape i Piplica i doktor Karabeg pa da stavljaju na gol takvog Kenu ?shalla wrote:
Hajde nađi gdje ga ja crnim, evo ti pronađi post gdje sam ja ocrnio Kenana ja ću se samobanovati... Samo govorim da nema logike a niti zdrave pameti da brani/igra igrač koji nije fizički spreman na to... Hvala Bogu pa se večeras haman nije morao ni protegnuti, da jeste gledali bismo vjerovatno sličnu reakciju kao kod golova u Albaniji, na BP protiv Rumuna ili kao drugi gol francuza...
To meni nije jasno ....
- Obuca9
#3260 Re: Golman reprezentacije BiH
Jedino logično objašnjenje bi moglo biti da je ovo večeras bio Kenin oproštaj. Od utorka Bega na golu i završena priča. Kenu ostaviti i dalje tu, ne treba ga otpisivati, ali realno, Asmir je trenutno u boljoj formi od njega i zaslužuje da brani (baš kao što je i u Tirani Kenan bio u boljoj formi, jer je Asmir bio rezerva u Engleskoj).
Ako i u utorak bude na klupi, onda će mi to fakat biti nejasno i to će biti bespotrebno provociranje Asmira, jer nije ga trebao ni zvati ako će sjediti na klupi. Što je uostalom i sam izjavio par dana prije slanja poziva.
Ako i u utorak bude na klupi, onda će mi to fakat biti nejasno i to će biti bespotrebno provociranje Asmira, jer nije ga trebao ni zvati ako će sjediti na klupi. Što je uostalom i sam izjavio par dana prije slanja poziva.
- veljaca
#3261 Re: Golman reprezentacije BiH
Vidis da se moze normalno komuniciratishalla wrote:Nema ovo veze sa glupošću, ni glupan ne bi stavio povrijeđenog prije zdravog. Osim (kao što neko reče) ako se ne radi o nekakvom dogovoru selektora sa Asmirom onda je ovdje riječ o nečemu drugom (talovi, lični interesi i sl)...veljaca wrote:A da li ti ( a i ostali koji tako rezonuju ) hoces reci da su svi glupi: i Pape i Piplica i doktor Karabeg pa da stavljaju na gol takvog Kenu ?shalla wrote:
To meni nije jasno ....
Ovo o nekakvome dogovoru i o talovima i licnim interesima je u domenu insinuacija i nagadjanja .... Moze biti ali i ne mora ...... Zasto se ne moze shvatiti da selektor ( a i igraci - jer se i oni pitaju nesto ) imaju povjerenje u Hasagica ..... To meni, stvarno nije jasno .... Kako pojedinci pisu o Hasagicu - kao da je ratni zlocinac - a gledajuci unazad puno godina - taj momak je ipak imao i odlicnih odbrana ..... Ja mu nikada necu zaboraviti ono saketanje sa Vidicem na Marakani - kada je pokazao da ima petlju ....
- Riddle
#3262 Re: Golman reprezentacije BiH
Mislim da je Koroman u pitanju.
- veljaca
#3263 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne, bilo je to sa Vidicem ..... 100%Riddle wrote:Mislim da je Koroman u pitanju.
- Obuca9
- veljaca
#3265 Re: Golman reprezentacije BiH
hz__semir wrote:
svaka cast .....
- shalla
#3266 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma ne smije niko keni prigovoriti za sve sto je dao reprezentaciji ali pobogu ne zivi se na starim zaslugama...
-
Mobile_Disco
#3267 Re: Golman reprezentacije BiH
Al ne kontaju mnogi to, Hasagic je bio nas najbolji golman dugo godina, al nazalost vise to nije i logicno je da dodje do promjene, i da na golu bude neko ko je prvenstveno bolji, spremniji, brani u boljoj ligi, ima vise jakih utakmica, itd. Znaci svaka cast za sve sto si uradio prije, al red je za nekog boljeg, a vala i dosta mi je njegovih driblinga pred golom, 20 godina mi je zivota uzeoshalla wrote:Ma ne smije niko keni prigovoriti za sve sto je dao reprezentaciji ali pobogu ne zivi se na starim zaslugama...
- kokuz_sa
#3268 Re: Golman reprezentacije BiH
piplica ne vidi loptuveljaca wrote:A da li ti ( a i ostali koji tako rezonuju ) hoces reci da su svi glupi: i Pape i Piplica i doktor Karabeg pa da stavljaju na gol takvog Kenu ?shalla wrote:
To meni nije jasno ....
a da vidi sta treba bit prvi izbor za repku
-
Mobile_Disco
#3269 Re: Golman reprezentacije BiH
kokuz_sa wrote:piplica ne vidi loptuveljaca wrote:A da li ti ( a i ostali koji tako rezonuju ) hoces reci da su svi glupi: i Pape i Piplica i doktor Karabeg pa da stavljaju na gol takvog Kenu ?shalla wrote:
To meni nije jasno ....
a da vidi sta treba bit prvi izbor za repku
- jeza u ledja
#3270 Re: Golman reprezentacije BiH
Nemojte tako, Pipi je legenda u Cottbusu. Navijaci se kleli u njega.
Priredili mu i veliku oprostajnu utakmicu i sve.
Priredili mu i veliku oprostajnu utakmicu i sve.
- BHF_Manijak
#3271 Re: Golman reprezentacije BiH
Nadati je se Begovicu, a kad?! Eh to cemo vidjeti...Nadam se uskoro!
- shalla
#3272 Re: Golman reprezentacije BiH
Teško da ćemo ga dočekati na golu za Papetovog mandataBHF_Manijak wrote:Nadati je se Begovicu, a kad?! Eh to cemo vidjeti...Nadam se uskoro!
Neću da kvarim ovu noć ali mislim da u narednih par godina Asmira gledamo samo na sportklubu
-
Dead Man Walking
#3273 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma ne mora znaciti, mozda je ovo bio interni dogovor nasih golmana i selektora. Da ne izofira Kenu skidanjem s gola odmah, da mu da jos 1-2 tekme i onda Asmira gurnuti. Bar se nadam da je tako...shalla wrote:Teško da ćemo ga dočekati na golu za Papetovog mandataBHF_Manijak wrote:Nadati je se Begovicu, a kad?! Eh to cemo vidjeti...Nadam se uskoro!![]()
Neću da kvarim ovu noć ali mislim da u narednih par godina Asmira gledamo samo na sportklubu
- shalla
#3274 Re: Golman reprezentacije BiH
I ja sam se nadao da je nešto slično u pitanju...Dead Man Walking wrote:Ma ne mora znaciti, mozda je ovo bio interni dogovor nasih golmana i selektora. Da ne izofira Kenu skidanjem s gola odmah, da mu da jos 1-2 tekme i onda Asmira gurnuti. Bar se nadam da je tako...shalla wrote:Teško da ćemo ga dočekati na golu za Papetovog mandataBHF_Manijak wrote:Nadati je se Begovicu, a kad?! Eh to cemo vidjeti...Nadam se uskoro!![]()
Da ne pišem ništa više, svaka čast za pobjedu i molimo svi kolektivno Boga da Kenana zdravlje posluži još dugo godina...
- BHF_Manijak
#3275 Re: Golman reprezentacije BiH
Meni recimo je najbitnije i najiskrenije se nadam da su se DOGOVORILI pa taman da Begovic stane i za godinu na gol, ali da su razgovarali, planirali i slicno, a ne da je eto pozvan, svak sutio, svoje radio i odjednom Keno na golu a ti Asmire bez ikakvog objasnjenja na klupu pa bi onda opet gledali peripetije sa smrtonosnim povredama od kojih se ne moze javiti na telefon itd a onda brani za dva dana nakon te smrtonosne bolesti...Dakle, nije bitno vise da li ce i kada Begovic braniti, bitnije od svega toga jeste da su oni sjeli, ko vec nije bitno, da li samo Asmir i Safet, ili je i kapiten bio tu pa i Kenan, i da su se dogovorili i rekli jedni drugima sta misle i sta ocekuju, a ako je to bilo eto samo onako da je Asmir doso, onda je sve to u havu otislo i onda cemo opet gledati Asmirvo neodazivanje, Safetovo ibrecenje a na svemu tome reprezentacija ispasta debelo!
Ako su se dogovorili, to je najbitnije, a nadam se da jesu, vidjet cemo vremenom sta i kako...
Ako su se dogovorili, to je najbitnije, a nadam se da jesu, vidjet cemo vremenom sta i kako...