Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svi atraktivni muskarci i sve atraktivne zene na svijetu imaju rezerve. Svjesne i nesvjesne.
Moze biti kolega sa posla, poznanik u haustoru, prolaznik u granapu. Pogled, dodir, zdravo za zdravo, ali svjesno ili nesvjesno moze da se usunja u vas koncept zivota.
Parovi koji su u zdravoj vezi bez zajebavanja odluce da ne reaguju na te rezerve iako one uvijek postoje.
nuovavita wrote:
Kod tebe sam samo primijetila neku sumnju
sumnja u dvojnice
Vidiš duplo
prog321 wrote:Svi atraktivni muskarci i sve atraktivne zene na svijetu imaju rezerve. Svjesne i nesvjesne.
Moze biti kolega sa posla, poznanik u haustoru, prolaznik u granapu. Pogled, dodir, zdravo za zdravo, ali svjesno ili nesvjesno moze da se usunja u vas koncept zivota.
Parovi koji su u zdravoj vezi bez zajebavanja odluce da ne reaguju na te rezerve iako one uvijek postoje.
Jedno je biti svjestan činjenice da možeš imati prolaz kod nekoga ko ti nije primarni interes. Svi se volimo osjećati privlačno i godi nam tuđa pažnja. Ali prilaziti u startu nekome sa mišlju...ako ne prođem, odoh dalje, imam prolaz kod te i te (tog i tog)...je drugi par rukava. Jednostavno mi to daje sliku osobe koja ne zna šta želi, tj. koga želi, već je više u fazonu daj šta daš. A takvi nisu meta mog interesovanja
nuovavita wrote:
Jedno je biti svjestan činjenice da možeš imati prolaz kod nekoga ko ti nije primarni interes. Svi se volimo osjećati privlačno i godi nam tuđa pažnja. Ali prilaziti u startu nekome sa mišlju...ako ne prođem, odoh dalje, imam prolaz kod te i te (tog i tog)...je drugi par rukava. Jednostavno mi to daje sliku osobe koja ne zna šta želi, tj. koga želi, već je više u fazonu daj šta daš. A takvi nisu meta mog interesovanja
prog321 wrote:Svi atraktivni muskarci i sve atraktivne zene na svijetu imaju rezerve. Svjesne i nesvjesne.
Slazem se, to je po meni uvjet za zdravu vezu jer imati druge mogucnosti i ipak biti sa partnerom nije isto sto i biti s partnerom jer je on jedini koji te hoce.
nuovavita wrote:Tačno je da djevojka nikada ne odbija muškarca koji joj se istinski dopada. Ako ga odbije ne dopada joj se dovoljno i želi nahraniti svoj ego tako što će on "letati" oko nje kako bi jadan valjda dokazao da mu se stvarno dopada...a ona će da glumi nekakvu facu do besvijesti. A na kraju će možda i pristati jer misli kako bi je on dvorio kao malo vode na dlanu, a ne zato što zaista želi biti sa njim.
Da sam muško nikada 2x ne bih prišla istoj djevojci. Jedno odbijanje je dovoljan znak. Ako moram da te "molim" da budeš sa mnom onda nisi za mene
A ima i ona stara...ne j**** lijep nego uporan...pa sad...zavisi šta je kome u interesu
annoy wrote:Koja mentalno stabilna osoba će ODJEBATI nekoga tko joj se sviđa, i onda se nadati da će on pokušati ponovno Šta je to, egoizam, mazohizam, jebačka želja za pažnjom zbog kompleksa manje vrijednosti? Šta? Moram priznat da u životu nisam čula prijateljicu da je rekla "sviđa mi se pa sam ga odjebala"
Poznanica slini na jednog momka, svršava na njeg po 20 puta na dan, i to bez da krije. Priča o njemu po čitav ubogi dan. Lik je najkulturnije zvao nekoliko puta (budala) na date, odjebala ga pošteno, tj. posrala. I što je najčudnije "dama" puna sebe, nada se da će opet dobiti poziv nakon kojeg bi "možda i okinula".
Ta je bolesna ... Nego, za ostale, sta je respovanje? Hvala
Ja smatram da nema mjesta igricama u odnosu dvoje ljudi. Samo direktno i otvoreno i uvijek si načisto onda. Ali čini mi se da sam jedna od rijetkih..
A ta predomišljanja obično nisu stvarna želja...već isprovocirana. A što ti to treba?
nuovavita wrote:Ja smatram da nema mjesta igricama u odnosu dvoje ljudi. Samo direktno i otvoreno i uvijek si načisto onda. Ali čini mi se da sam jedna od rijetkih..
A ta predomišljanja obično nisu stvarna želja...već isprovocirana. A što ti to treba?