Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
prog321

#3251 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by prog321 »

Svi atraktivni muskarci i sve atraktivne zene na svijetu imaju rezerve. Svjesne i nesvjesne.
Moze biti kolega sa posla, poznanik u haustoru, prolaznik u granapu. Pogled, dodir, zdravo za zdravo, ali svjesno ili nesvjesno moze da se usunja u vas koncept zivota.
Parovi koji su u zdravoj vezi bez zajebavanja odluce da ne reaguju na te rezerve iako one uvijek postoje. :-D
nuovavita

#3252 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

heat wrote:
nuovavita wrote: Kod tebe sam samo primijetila neku sumnju :D
sumnja u dvojnice :D
Vidiš duplo :P
prog321 wrote:Svi atraktivni muskarci i sve atraktivne zene na svijetu imaju rezerve. Svjesne i nesvjesne.
Moze biti kolega sa posla, poznanik u haustoru, prolaznik u granapu. Pogled, dodir, zdravo za zdravo, ali svjesno ili nesvjesno moze da se usunja u vas koncept zivota.
Parovi koji su u zdravoj vezi bez zajebavanja odluce da ne reaguju na te rezerve iako one uvijek postoje. :-D
Jedno je biti svjestan činjenice da možeš imati prolaz kod nekoga ko ti nije primarni interes. Svi se volimo osjećati privlačno i godi nam tuđa pažnja. Ali prilaziti u startu nekome sa mišlju...ako ne prođem, odoh dalje, imam prolaz kod te i te (tog i tog)...je drugi par rukava. Jednostavno mi to daje sliku osobe koja ne zna šta želi, tj. koga želi, već je više u fazonu daj šta daš. :D A takvi nisu meta mog interesovanja ;)
Dr Kova

#3253 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr Kova »

nuovavita wrote:
Jedno je biti svjestan činjenice da možeš imati prolaz kod nekoga ko ti nije primarni interes. Svi se volimo osjećati privlačno i godi nam tuđa pažnja. Ali prilaziti u startu nekome sa mišlju...ako ne prođem, odoh dalje, imam prolaz kod te i te (tog i tog)...je drugi par rukava. Jednostavno mi to daje sliku osobe koja ne zna šta želi, tj. koga želi, već je više u fazonu daj šta daš. :D A takvi nisu meta mog interesovanja ;)
Jako realan post. Čista mudrost. Svaka čast :thumbup:
nuovavita

#3254 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

:trepp: :)
Klitemnestraaa

#3255 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Klitemnestraaa »

prog321 wrote:Svi atraktivni muskarci i sve atraktivne zene na svijetu imaju rezerve. Svjesne i nesvjesne.
Slazem se, to je po meni uvjet za zdravu vezu jer imati druge mogucnosti i ipak biti sa partnerom nije isto sto i biti s partnerom jer je on jedini koji te hoce.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3256 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

nuovavita wrote:Tačno je da djevojka nikada ne odbija muškarca koji joj se istinski dopada. Ako ga odbije ne dopada joj se dovoljno i želi nahraniti svoj ego tako što će on "letati" oko nje kako bi jadan valjda dokazao da mu se stvarno dopada...a ona će da glumi nekakvu facu do besvijesti. A na kraju će možda i pristati jer misli kako bi je on dvorio kao malo vode na dlanu, a ne zato što zaista želi biti sa njim.
Da sam muško nikada 2x ne bih prišla istoj djevojci. Jedno odbijanje je dovoljan znak. Ako moram da te "molim" da budeš sa mnom onda nisi za mene :D

A ima i ona stara...ne j**** lijep nego uporan...pa sad...zavisi šta je kome u interesu :skoljka:
Samo da potvrdim da primjenjujem tvoju logiku :D
nuovavita

#3257 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

E svaka ti čast Bato :thumbup:

Trud i dokazivanje dolaze kasnije...nije lako održati ono što valja. ;) Treba dati/dobiti priliku da se dokažeš.
supercali

#3258 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by supercali »

Vidi se da nisi musko :D
almir90

#3259 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by almir90 »

Ko još gubi vrijeme na prilaženje? :D 'kante se ćorava posla. :D
nuovavita

#3260 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

supercali wrote:Vidi se da nisi musko :D
Hvala Bogu! :D Da samo znate kakvu moć žene imaju i vi biste poželjeli da budete žene :P
edo_79

#3261 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

nuovavita wrote:
supercali wrote:Vidi se da nisi musko :D
Hvala Bogu! :D Da samo znate kakvu moć žene imaju i vi biste poželjeli da budete žene :P
Ejfs sad .... odvadi malo ba :lol:
nuovavita

#3262 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

Eh kad bi znao...čak rijetke žene spoznaju to :roll:
Dr Kova

#3263 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr Kova »

nuovavita wrote:Eh kad bi znao...čak rijetke žene spoznaju to :roll:
prosvijetli nas :mrgreen:
nuovavita

#3264 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

Majstori(ce) nikada ne otkrivaju svoje tajne :D Kada shvatite tu moć obično bude kasno (po vas) :run:
edo_79

#3265 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

nuovavita wrote:Majstori(ce) nikada ne otkrivaju svoje tajne :D Kada shvatite tu moć obično bude kasno (po vas) :run:
JA .... danas je svečan dan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nuovavita

#3266 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

Idi slavi onda :pipi:
swanfilter

#3267 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by swanfilter »

Kataklinger wrote:
annoy wrote:Koja mentalno stabilna osoba će ODJEBATI nekoga tko joj se sviđa, i onda se nadati da će on pokušati ponovno :? Šta je to, egoizam, mazohizam, jebačka želja za pažnjom zbog kompleksa manje vrijednosti? Šta? Moram priznat da u životu nisam čula prijateljicu da je rekla "sviđa mi se pa sam ga odjebala" :-)
Poznanica slini na jednog momka, svršava na njeg po 20 puta na dan, i to bez da krije. Priča o njemu po čitav ubogi dan. Lik je najkulturnije zvao nekoliko puta (budala) na date, odjebala ga pošteno, tj. posrala. I što je najčudnije "dama" puna sebe, nada se da će opet dobiti poziv nakon kojeg bi "možda i okinula".
Ta je bolesna ... Nego, za ostale, sta je respovanje? Hvala
supercali

#3268 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by supercali »

nuovavita wrote:Majstori(ce) nikada ne otkrivaju svoje tajne :D Kada shvatite tu moć obično bude kasno (po vas) :run:
Nisi ti izgleda jos iskusila mnoge stvari
nuovavita

#3269 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

supercali wrote:
Mnoge nisam...ali sasvim dovoljno jesam :D
supercali

#3270 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by supercali »

nuovavita wrote:
supercali wrote:
Mnoge nisam...ali sasvim dovoljno jesam :D
po prici nisi :)

alkao sto rekoh tamo negdje imat cemo nas dvoje fino prijateljstvo izgleda ;)
nuovavita

#3271 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

Hajd' ako ti kažeš da nisam onda nisam :P Valjda više znaš o meni od mene 8-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3272 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

nuovavita wrote:E svaka ti čast Bato :thumbup:

Trud i dokazivanje dolaze kasnije...nije lako održati ono što valja. ;) Treba dati/dobiti priliku da se dokažeš.
Mislim, nije da se sa vama zenama moze uvijek biti nacisto. Desilo mi se dosta puta da ona sto je inicijalno odbila, kasnije sama predlaze :D

Ali generalno gledajuci, smatram da ako stvarno zeli, pristat ce, sve ostalo je domen spekulacija i igrica kojima nisam vican,
nuovavita

#3273 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by nuovavita »

Ja smatram da nema mjesta igricama u odnosu dvoje ljudi. Samo direktno i otvoreno i uvijek si načisto onda. Ali čini mi se da sam jedna od rijetkih.. :roll:
A ta predomišljanja obično nisu stvarna želja...već isprovocirana. A što ti to treba?
Dr Kova

#3274 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr Kova »

nuovavita wrote:Ja smatram da nema mjesta igricama u odnosu dvoje ljudi. Samo direktno i otvoreno i uvijek si načisto onda. Ali čini mi se da sam jedna od rijetkih.. :roll:
A ta predomišljanja obično nisu stvarna želja...već isprovocirana. A što ti to treba?
:thumbup:
Dr Kova

#3275 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr Kova »

I ja sam uvijek za opciju samo otvoreno, direktno i transparentno, ali to je baš mač sa dvije oštrice, možeš baš nayebat'
Post Reply