I nije im valjao Marjan???!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
karanana

#326 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by karanana »

i ja sam prije nekoliko mjeseci pitao isto pitanje i volio bih da to neko potvrdi ili demantira, da ih niko nije zvao zmajevima niti dijamantima prije marjana. trebo bi on da tuzi hayat jer se koriste njegovim rjecnikom.
klixober

#327 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by klixober »

Marjan Mijajlovic je prenosio samo jednu utakmicu reprezentacije BiH i usao u legendu.Zbog njega Dzeku danas zovemo dijamantom,prema njegovom rijecniku se cak i reklame snimaju
http://www.youtube.com/watch?v=Ol_D-lOc1T0
Zbog njega i reprezentativce danas zovemo Zmajevima.

Koja je zasluga ostalih komentatora? Po cemu ce bilo koji komentator sa Hayata ostati upamcen?
BSn

#328 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BSn »

karanana wrote:i ja sam prije nekoliko mjeseci pitao isto pitanje i volio bih da to neko potvrdi ili demantira, da ih niko nije zvao zmajevima niti dijamantima prije marjana. trebo bi on da tuzi hayat jer se koriste njegovim rjecnikom.
Hrvatski mediji su nas, prije Marjana, zvali Ljiljani. U zadnje vrijeme ih nisam pratio, tako da ne znam da li nas susjedi i dalje nazivaju Ljiljanima, ili su i oni preuzeli ovaj medjunarodni naziv - Zmajevi. :D

U svakom slucaju je gotvino sto nas zovu po ovom nadimku. Pred proslo EP su neki mediji izbacivali nadimke svih reprezentacija i sl. Zahvaljujuci Marjanu mi danas, ne da imamo gotivan nadimak, nego ga, ono, bas imamo. :D
Magarece_godine

#329 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Magarece_godine »

zar zmajevi nemaju veze sa slovencima ? ono nesto zmajcek fazoni ?
Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#330 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Halleluhwah »

Zmajevi, Dijamanti, Lavovi, Ljiljani... Čudan nam je malo reprezentativni identitet. Od minerala,preko faune i flore, do mitologije.
Sentinel

#331 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Sentinel »

Van Halen wrote:
BHCluster wrote:Kakvo je ono smece bilo prenos utakmice Armenija Bosna i Hercegovina pa taj komentator sa Hayata je apsolutno smece. Ja licno sam morao prebaciti na Armensku televiziju da mi nebi raspolozenje pokvario.
Tako je, ja sam moro djecu u drugu sobu odvest zbog vulgarnosti, kako ga nije sramota!
:lol: :lol: :lol: ismijah se posteno.... Fakat kako ga nije sramota, dzukela!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#332 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ladyblue18 »

Halleluhwah wrote:Zmajevi, Dijamanti, Lavovi, Ljiljani... Čudan nam je malo reprezentativni identitet. Od minerala,preko faune i flore, do mitologije.
:lol: :lol: :lol:
Edin H.

#333 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Edin H. »

Sentinel wrote:
Van Halen wrote:
BHCluster wrote:Kakvo je ono smece bilo prenos utakmice Armenija Bosna i Hercegovina pa taj komentator sa Hayata je apsolutno smece. Ja licno sam morao prebaciti na Armensku televiziju da mi nebi raspolozenje pokvario.
Tako je, ja sam moro djecu u drugu sobu odvest zbog vulgarnosti, kako ga nije sramota!
:lol: :lol: :lol: ismijah se posteno.... Fakat kako ga nije sramota, dzukela!

Potpisujem :oops:

:lol: :lol: :lol:
ri0

#334 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ri0 »

Magarece_godine wrote:zar zmajevi nemaju veze sa slovencima ? ono nesto zmajcek fazoni ?

Slovenci su "zmajceki" , a to izgleda ovako nekako :

Image

A mi smo ti veliki mamojebacki zmajevi, i to izgleda ovako nekako :

Image

:D :D
frozen

#335 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by frozen »

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
REDAKCIJAMA SPORTSKOG I REVIJALNOG PROGRAMA

POVODOM UTAKMICE IZMEĐU REPREZENTACIJA BIH I TURSKE RSG RADIO ĆE EMITOVATI SPECIJALNI PROGRAM

(Sarajevo, 07.09.2009.godine) Uvažavajući sve pozitivne reakcije na specijalni program sa Marjanom Mijajlovićem povodom meča između Armenije i BiH, RSG RADIO priprema posebno izdanje programa i za predstojeću utakmicu protiv Turske.

Već u srijedu, 9. septembra 2009. godine od 19:00 do 22:00 sata slušatelji RSG RADIJA i RSG 1 Sarajevo mogu uživati u specijalnom programu sa Marjanom Mijajlovićem povodom utakmice između reprezentacija BiH i Turske. Marjan će se ovoga puta javljati sa stadiona Bilino polje, dok će goste u studiju dočekati Emir Cocalić.

Sjajno raspoloženi Marjan Mijajlović slušateljima RSG RADIJA poručuje «Idemo zmajevi svi na noge u sredu, idemo da dobijemo utakmicu».

Ovog utorka, tema nove emisije RSG RADIJA «Muške priče» sa Emirom Cocalićem će biti utakmica između BiH i Turske. Emisiju «Muške priče» pratite svakog utorka i četvrtka od 11:00 sati.

Slušatelji RSG RADIJA mogu osvojiti 100,00 KM i dres Edina Džeke, ukoliko putem SMS-a 091 310-107 pošalju tačan odgovor na pitanje «Ko nastupa pod brojem 11 za nogometnu reprezentaciju BiH?».

Specijalni program na RSG RADIJU sa Marjanom možete pratiti na slijedećim frekvencijama: 104,3 fm u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Travniku, Bugojnu, Goraždu, Doboju i Čapljini, 97,5 fm u Zenici, 88,4 fm u Bihaću, 87,7 fm u Trebinju i 92,6 fm u Neumu, te putem Interneta na web adresi http://www.rsg.ba. Specijalni program će u isto vrijeme biti emitovan i na RSG 1 SARAJEVO koji pratite na frekvenciji 90,9 fm.(kraj)
karanana

#336 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by karanana »

e da li ce ovo biti klasicni marjanov komentatorski prenos sa tekme ili ce biti nesto slicno kao prije 2 dana?

u svakom slucaju, super!
windfucker

#337 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by windfucker »

haha evo sta kaze, u vezi subotnjeg prenosa, jedan od ljudi sa NTV Hayat na svom facebook profilu kao status message:
ponosan na svoje kolege i na sebe :) ako je neko sumnjao, neka mu sada bude jasno da smo najjači! pozdrav prijatelji
:roll: :roll: :roll:

e najgore je kad sebe ubjedis u neke lazi :roll:
Hunkar

#338 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by Hunkar »

windfucker wrote:haha evo sta kaze, u vezi subotnjeg prenosa, jedan od ljudi sa NTV Hayat na svom facebook profilu kao status message:
ponosan na svoje kolege i na sebe :) ako je neko sumnjao, neka mu sada bude jasno da smo najjači! pozdrav prijatelji
:roll: :roll: :roll:

e najgore je kad sebe ubjedis u neke lazi :roll:
zemljo otvori se :skoljka: :skoljka:
JThomas

#339 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by JThomas »

a cijela nacija slušala RSG :-) :-)

ma znaju i oni to, nemoguće da ne znaju...
BHCluster

#340 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by BHCluster »

Image
novinarbl

#341 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by novinarbl »

Ne mogu da vjerujem da su otjerali takvog covjeka. Ali pronaci ce on neku novu tezgu, tako da ce biti jos prilike da ga slusamo sigurno. Ipak je on za tv prenos, a ne radio.
Zivim u Banjaluci, BIH je druga reprezentacija za koju navijam, poslije Srbije, a kada bi igrali medjusobno uzivao bih u fudbalu i fer pleju. Bar se nadam da bi bilo tako.
Uzivajmo ljudi u tom cudu od lopte.
Poz.
FaceOff

#342 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by FaceOff »

Samo se pitam šta radi Belmin Karamehmedovic i da li je BHT1 uopste krenuo u ofanzivu za preuzimanje Marjana, pa to bi im povecalo gledanost sportskog programa za 200%.
c0de

#343 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by c0de »

Ne kontam sta im bi, imali su najvecu LEGENDU medju komentatorima, jel to zato sto covjek prica na ekavici?? :S

Marjane uz tebe smo!
gladna sam

#344 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by gladna sam »

ri0 wrote:
Magarece_godine wrote:zar zmajevi nemaju veze sa slovencima ? ono nesto zmajcek fazoni ?

Slovenci su "zmajceki" , a to izgleda ovako nekako :

Image

A mi smo ti veliki mamojebacki zmajevi, i to izgleda ovako nekako :

Image

:D :D
hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaaaaaaaaaaaa
uh sto se ismijah zmajceku :lol: :lol: :lol: :bih:
respo

#345 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by respo »

ovaj slovenski bi komotno mogao u pink boju :D
ekov

#346 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ekov »

leo karan

#347 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by leo karan »

vratite nam seada hadzijahica

:D :bih:
ryan

#348 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by ryan »

respo wrote:ovaj slovenski bi komotno mogao u pink boju :D
evo ga :lol: :lol:
Image
bengin02

#349 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by bengin02 »

leo karan wrote:vratite nam seada hadzijahica

To majstore,
Sjecam se jos dok sam klinac bio da je ovaj tip Hadjijahic mom starom iso toliko na kurac tako da se svaki put kada je ovaj komentarisao neku tekmu stari na TV imo slike al ne i tona. Slusao bi se komentar sa radija.
Izgleda da su opet dosla ta vremena. Samo su imena druga.
2407

#350 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!

Post by 2407 »

leo karan wrote:vratite nam seada hadzijahica

Heheeh kakav iritantan komentator. Mene je pravo nerviralo kada je on prenosio kosarku i svaki put kad bi neko suto za tri on bi reko:"Udarac za tri poena." :lol: :lol: :lol: hahah kakav udarac pa nije bejzbol majku mu :lol: :lol:
Locked