I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
- karanana
#326 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
i ja sam prije nekoliko mjeseci pitao isto pitanje i volio bih da to neko potvrdi ili demantira, da ih niko nije zvao zmajevima niti dijamantima prije marjana. trebo bi on da tuzi hayat jer se koriste njegovim rjecnikom.
-
klixober
#327 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marjan Mijajlovic je prenosio samo jednu utakmicu reprezentacije BiH i usao u legendu.Zbog njega Dzeku danas zovemo dijamantom,prema njegovom rijecniku se cak i reklame snimaju
http://www.youtube.com/watch?v=Ol_D-lOc1T0
Zbog njega i reprezentativce danas zovemo Zmajevima.
Koja je zasluga ostalih komentatora? Po cemu ce bilo koji komentator sa Hayata ostati upamcen?
http://www.youtube.com/watch?v=Ol_D-lOc1T0
Zbog njega i reprezentativce danas zovemo Zmajevima.
Koja je zasluga ostalih komentatora? Po cemu ce bilo koji komentator sa Hayata ostati upamcen?
- BSn
#328 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Hrvatski mediji su nas, prije Marjana, zvali Ljiljani. U zadnje vrijeme ih nisam pratio, tako da ne znam da li nas susjedi i dalje nazivaju Ljiljanima, ili su i oni preuzeli ovaj medjunarodni naziv - Zmajevi.karanana wrote:i ja sam prije nekoliko mjeseci pitao isto pitanje i volio bih da to neko potvrdi ili demantira, da ih niko nije zvao zmajevima niti dijamantima prije marjana. trebo bi on da tuzi hayat jer se koriste njegovim rjecnikom.
U svakom slucaju je gotvino sto nas zovu po ovom nadimku. Pred proslo EP su neki mediji izbacivali nadimke svih reprezentacija i sl. Zahvaljujuci Marjanu mi danas, ne da imamo gotivan nadimak, nego ga, ono, bas imamo.
- Magarece_godine
#329 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
zar zmajevi nemaju veze sa slovencima ? ono nesto zmajcek fazoni ?
- Halleluhwah
- Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen
#330 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Zmajevi, Dijamanti, Lavovi, Ljiljani... Čudan nam je malo reprezentativni identitet. Od minerala,preko faune i flore, do mitologije.
- Sentinel
#331 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Van Halen wrote:Tako je, ja sam moro djecu u drugu sobu odvest zbog vulgarnosti, kako ga nije sramota!BHCluster wrote:Kakvo je ono smece bilo prenos utakmice Armenija Bosna i Hercegovina pa taj komentator sa Hayata je apsolutno smece. Ja licno sam morao prebaciti na Armensku televiziju da mi nebi raspolozenje pokvario.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#332 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Halleluhwah wrote:Zmajevi, Dijamanti, Lavovi, Ljiljani... Čudan nam je malo reprezentativni identitet. Od minerala,preko faune i flore, do mitologije.
- Edin H.
#333 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Sentinel wrote:Van Halen wrote:Tako je, ja sam moro djecu u drugu sobu odvest zbog vulgarnosti, kako ga nije sramota!BHCluster wrote:Kakvo je ono smece bilo prenos utakmice Armenija Bosna i Hercegovina pa taj komentator sa Hayata je apsolutno smece. Ja licno sam morao prebaciti na Armensku televiziju da mi nebi raspolozenje pokvario.![]()
![]()
ismijah se posteno.... Fakat kako ga nije sramota, dzukela!
Potpisujem
-
ri0
#334 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Magarece_godine wrote:zar zmajevi nemaju veze sa slovencima ? ono nesto zmajcek fazoni ?
Slovenci su "zmajceki" , a to izgleda ovako nekako :

A mi smo ti veliki mamojebacki zmajevi, i to izgleda ovako nekako :

-
frozen
#335 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
REDAKCIJAMA SPORTSKOG I REVIJALNOG PROGRAMA
POVODOM UTAKMICE IZMEĐU REPREZENTACIJA BIH I TURSKE RSG RADIO ĆE EMITOVATI SPECIJALNI PROGRAM
(Sarajevo, 07.09.2009.godine) Uvažavajući sve pozitivne reakcije na specijalni program sa Marjanom Mijajlovićem povodom meča između Armenije i BiH, RSG RADIO priprema posebno izdanje programa i za predstojeću utakmicu protiv Turske.
Već u srijedu, 9. septembra 2009. godine od 19:00 do 22:00 sata slušatelji RSG RADIJA i RSG 1 Sarajevo mogu uživati u specijalnom programu sa Marjanom Mijajlovićem povodom utakmice između reprezentacija BiH i Turske. Marjan će se ovoga puta javljati sa stadiona Bilino polje, dok će goste u studiju dočekati Emir Cocalić.
Sjajno raspoloženi Marjan Mijajlović slušateljima RSG RADIJA poručuje «Idemo zmajevi svi na noge u sredu, idemo da dobijemo utakmicu».
Ovog utorka, tema nove emisije RSG RADIJA «Muške priče» sa Emirom Cocalićem će biti utakmica između BiH i Turske. Emisiju «Muške priče» pratite svakog utorka i četvrtka od 11:00 sati.
Slušatelji RSG RADIJA mogu osvojiti 100,00 KM i dres Edina Džeke, ukoliko putem SMS-a 091 310-107 pošalju tačan odgovor na pitanje «Ko nastupa pod brojem 11 za nogometnu reprezentaciju BiH?».
Specijalni program na RSG RADIJU sa Marjanom možete pratiti na slijedećim frekvencijama: 104,3 fm u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Travniku, Bugojnu, Goraždu, Doboju i Čapljini, 97,5 fm u Zenici, 88,4 fm u Bihaću, 87,7 fm u Trebinju i 92,6 fm u Neumu, te putem Interneta na web adresi http://www.rsg.ba. Specijalni program će u isto vrijeme biti emitovan i na RSG 1 SARAJEVO koji pratite na frekvenciji 90,9 fm.(kraj)
REDAKCIJAMA SPORTSKOG I REVIJALNOG PROGRAMA
POVODOM UTAKMICE IZMEĐU REPREZENTACIJA BIH I TURSKE RSG RADIO ĆE EMITOVATI SPECIJALNI PROGRAM
(Sarajevo, 07.09.2009.godine) Uvažavajući sve pozitivne reakcije na specijalni program sa Marjanom Mijajlovićem povodom meča između Armenije i BiH, RSG RADIO priprema posebno izdanje programa i za predstojeću utakmicu protiv Turske.
Već u srijedu, 9. septembra 2009. godine od 19:00 do 22:00 sata slušatelji RSG RADIJA i RSG 1 Sarajevo mogu uživati u specijalnom programu sa Marjanom Mijajlovićem povodom utakmice između reprezentacija BiH i Turske. Marjan će se ovoga puta javljati sa stadiona Bilino polje, dok će goste u studiju dočekati Emir Cocalić.
Sjajno raspoloženi Marjan Mijajlović slušateljima RSG RADIJA poručuje «Idemo zmajevi svi na noge u sredu, idemo da dobijemo utakmicu».
Ovog utorka, tema nove emisije RSG RADIJA «Muške priče» sa Emirom Cocalićem će biti utakmica između BiH i Turske. Emisiju «Muške priče» pratite svakog utorka i četvrtka od 11:00 sati.
Slušatelji RSG RADIJA mogu osvojiti 100,00 KM i dres Edina Džeke, ukoliko putem SMS-a 091 310-107 pošalju tačan odgovor na pitanje «Ko nastupa pod brojem 11 za nogometnu reprezentaciju BiH?».
Specijalni program na RSG RADIJU sa Marjanom možete pratiti na slijedećim frekvencijama: 104,3 fm u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Travniku, Bugojnu, Goraždu, Doboju i Čapljini, 97,5 fm u Zenici, 88,4 fm u Bihaću, 87,7 fm u Trebinju i 92,6 fm u Neumu, te putem Interneta na web adresi http://www.rsg.ba. Specijalni program će u isto vrijeme biti emitovan i na RSG 1 SARAJEVO koji pratite na frekvenciji 90,9 fm.(kraj)
- karanana
#336 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
e da li ce ovo biti klasicni marjanov komentatorski prenos sa tekme ili ce biti nesto slicno kao prije 2 dana?
u svakom slucaju, super!
u svakom slucaju, super!
- windfucker
#337 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
haha evo sta kaze, u vezi subotnjeg prenosa, jedan od ljudi sa NTV Hayat na svom facebook profilu kao status message:
e najgore je kad sebe ubjedis u neke lazi
ponosan na svoje kolege i na sebeako je neko sumnjao, neka mu sada bude jasno da smo najjači! pozdrav prijatelji
- Hunkar
#338 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
zemljo otvori sewindfucker wrote:haha evo sta kaze, u vezi subotnjeg prenosa, jedan od ljudi sa NTV Hayat na svom facebook profilu kao status message:
ponosan na svoje kolege i na sebeako je neko sumnjao, neka mu sada bude jasno da smo najjači! pozdrav prijatelji
![]()
![]()
![]()
- JThomas
#339 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
a cijela nacija slušala RSG
ma znaju i oni to, nemoguće da ne znaju...
ma znaju i oni to, nemoguće da ne znaju...
- BHCluster
-
novinarbl
#341 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ne mogu da vjerujem da su otjerali takvog covjeka. Ali pronaci ce on neku novu tezgu, tako da ce biti jos prilike da ga slusamo sigurno. Ipak je on za tv prenos, a ne radio.
Zivim u Banjaluci, BIH je druga reprezentacija za koju navijam, poslije Srbije, a kada bi igrali medjusobno uzivao bih u fudbalu i fer pleju. Bar se nadam da bi bilo tako.
Uzivajmo ljudi u tom cudu od lopte.
Poz.
Zivim u Banjaluci, BIH je druga reprezentacija za koju navijam, poslije Srbije, a kada bi igrali medjusobno uzivao bih u fudbalu i fer pleju. Bar se nadam da bi bilo tako.
Uzivajmo ljudi u tom cudu od lopte.
Poz.
-
FaceOff
#342 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Samo se pitam šta radi Belmin Karamehmedovic i da li je BHT1 uopste krenuo u ofanzivu za preuzimanje Marjana, pa to bi im povecalo gledanost sportskog programa za 200%.
-
c0de
#343 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ne kontam sta im bi, imali su najvecu LEGENDU medju komentatorima, jel to zato sto covjek prica na ekavici?? :S
Marjane uz tebe smo!
Marjane uz tebe smo!
- gladna sam
#344 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaaaaaaaaaaaari0 wrote:Magarece_godine wrote:zar zmajevi nemaju veze sa slovencima ? ono nesto zmajcek fazoni ?
Slovenci su "zmajceki" , a to izgleda ovako nekako :
A mi smo ti veliki mamojebacki zmajevi, i to izgleda ovako nekako :
![]()
uh sto se ismijah zmajceku
- respo
#345 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
ovaj slovenski bi komotno mogao u pink boju 
-
ekov
#346 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
http://img198.imageshack.us/img198/4/tu ... a00000.jpg najaca repka ikad hehehehe 
-
leo karan
#347 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
vratite nam seada hadzijahica

- ryan
#348 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
evo garespo wrote:ovaj slovenski bi komotno mogao u pink boju

-
bengin02
#349 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
To majstore,leo karan wrote:vratite nam seada hadzijahica
![]()
Sjecam se jos dok sam klinac bio da je ovaj tip Hadjijahic mom starom iso toliko na kurac tako da se svaki put kada je ovaj komentarisao neku tekmu stari na TV imo slike al ne i tona. Slusao bi se komentar sa radija.
Izgleda da su opet dosla ta vremena. Samo su imena druga.
- 2407
#350 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Heheeh kakav iritantan komentator. Mene je pravo nerviralo kada je on prenosio kosarku i svaki put kad bi neko suto za tri on bi reko:"Udarac za tri poena."leo karan wrote:vratite nam seada hadzijahica
![]()