Buduci da sam hrvatica i u bih prvi put ušla prije 3god negdje..i nesto vise od 2god tu zivim,mislim da mogu realno rec da u mojoj domovini nije nista bolje nego u bih,
....u vas je veliki problem sto imate ministarstva za svaku zupaniju iliti kanton,sto jeste velika ludost,
....sto vam zdrastvo u k i centrirano, tj imas zdrastveno a u drugoj zupaniji nemos doktoru,sto je ludost i nelogocnost, u nas je zdrastvo puno skuplje, pored standardnog zdrastvenog mos jebat jeza ako nemas dodatno to je dodatnih 22km mjesecno
...place...realno place su iste.. minimalac itd.. sirotinja i jedni i drugi, u nas ima vise menađera koji vise vuku love..pa je zato prosjecna placa u nas veca... ali obican covjek isto u obe zemlje
...struja jeftinija u bih
...hrana je bila u bih prije 3 god jeftinija..ali je vecinom sve duplo poskupilo u zadnje 2-3 god.. pa je skoro jednako sad
..politicari su lopovi u obje zemlje
...hr ima jaci turizam,ali i puno veci vanjski dug,..bih ima manji iz razloga jer se vam politicari nemogu dogovorit nista pa tako ni za velike vanjske kredite-...pa tu djelom postedeni veceg duga
tv preplata je u bih punp manja nego u hr..i tu je 22km mjesecno u hr.
Uglavnom obe zemlje su u teskom sranju i ljudi su gladni, nije u hr nista bolje ljudi..to samo budala moze tvrdit.. isto je...