jebote tito ti si bas nedokazan lik..evo da odgovorim i tebi i zehi..citroen xm wrote:Joj ovog Emka frajera i ostalih švaboljubaca. Samo se drže nekih podataka sa neta. Jeste li vozili uživo i izmjerili ubrzanja pa došli do tih pola sekunde razlike? Jeste li mjerili potrošnju? Druže ako postigneš sa 2.0 motorom bilo kog proizvođača prosječnu potrošnju od 5.5 litara ja ću ti pokloniti isti takav. Valjda znate da prosječna potrošnja treba biti 50 km prave gradske vožnje i 50 km otvorenog puta.
Manite se nekih cifri o prodaji i statistikama njemačkih agencija. Dajte malo realnosti iz života.
Izvini ali meni je mnogo pogubnije kada VW-u rikne dizna koja košta nekih 1000 KM nego kada se Fiatu upali neka lampica zbog nekog lošeg kontakta i slično. Ajd mi napiši najučestalije kvarove svih marki pa da poredimo cijene održavanja i popravki istih.
sto se tice konkretno auta koje sam vozio od talijana:fiat grande punto 1.3jtd i 1.4 8v,fiat tipo 2.0 16v sedici valvole,alfa 147 2.0ts selespeed,alfa 166 2.0 v6 turbo,fiat bravo 1.6 16v i marea karavan 1.8 16v i lancia kappa 2.4jtd..osim toga sam vozen u fiat stilu 1.9jtd sa 115ks i u fiat bravi 1.4 12v i u fiat coupe-u 2.0t il 2.5 ne znam koji motor..i od svih tih auta me impresionirao tipo jer ide ko nevrijeme i ima strasan zvuk,te alfa 166 jer auto strasno ide,al kad sam preracunao koliko trosi kad strasno ide,zamislio sam se..lancia kappa je 1996 godiste bila mislim i znam da sam kontao kako je imala dobru opremu,al je toliko skripalo sve zivo u tockovima a imala je oko 250 000 na satu..jel to dovoljno da mozes reci da imas iskustva s talijanima?svako od nabrojenih auta sam vozio vise od 20 km a s nekim sam presao i 600km..nisu me impresionairala ta auta i gotovo..svi u familiji koji su ih imali il od poznanika su imali problema,od ove brave kojoj je stavljen plin koliko je trosila da ne kazem da je bila kod majstora vise nego na cesti do grande punta dizela kojem su se lampice na tabli same palile i gasile u voznji sa 90 000km..
sto se tice potrosnje,kad sam tek kupio a4 2.0tdi znao sam u vozanju navecer po gradu spustit potrosnju na 5.5litara u autu koje je tesko preko tone i po..tako da mi ne pricas jel se moze il ne moze spustit potrosnja..
@johntra napisao sam da je puno manje vise bio corak..recimo na nasem trzistu je bio teski corak
@hostapler,sve znam al iskreno meni je ljepse kad vidim onaj suzikujev znak psihicki,mada znam da se radi o istim autima..i nisi mi odgovorio na post,ko je kriv za losu reputaciju fiata?