Balašević u Sarajevu ?!
- JoeyTribbiani
#326 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Naručio karte u onom drugom krugu prodaje. Zvali me oko 11h i evo sad donijeli.
- Dr.Cuddy
#327 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Evo pokupih i ja svoje pakete. Čak ni ličnu ne traže. Samo ime i prezime i koliko je paketa naručeno. Lik me našao iz prve na spisku. Manja gužva je bila, jedno ispred a petero iza mene!
- Dr.Cuddy
#328 Re: Balašević u Sarajevu ?!
I meni baš bezveze bitrcicu trceci wrote:jest to glupo cuj bez licne...Dr.Cuddy wrote:Evo pokupih i ja svoje pakete. Čak ni ličnu ne traže. Samo ime i prezime i koliko je paketa naručeno. Lik me našao iz prve na spisku. Manja gužva je bila, jedno ispred a petero iza mene!
- Mirnnes
#329 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Jel se zna za koji dio Zetre su karte u paketu od 30 KM koje su naručene preko kupikartu?
Jel naznačeno na njima za koji su dio - tribina ili parter? Može li se uzeti po želji za tribinu ili parter?
Jel naznačeno na njima za koji su dio - tribina ili parter? Može li se uzeti po želji za tribinu ili parter?
- Dr.Cuddy
#330 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Samo parter. Nema sjediti, reče tako onaj čiko u kućici.Mirnnes wrote:Jel se zna za koji dio Zetre su karte u paketu od 30 KM koje su naručene preko kupikartu?
-
Chiefukan
#331 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Mijenjam 3 karte (parter) za tribine?
ili prodajem 3 paketa po nabavnoj cijeni
na PM
ili prodajem 3 paketa po nabavnoj cijeni
na PM
- Mirnnes
#332 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Dakle svi paketi rezervisani preko kupikartu.ba su za stajanje - parter?
A sta je sa tribinama onda, te se karte mogu kupiti u slobodnoj prodaji, jesu i one po 25KM?
A sta je sa tribinama onda, te se karte mogu kupiti u slobodnoj prodaji, jesu i one po 25KM?
- Zavatoni
#333 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ja ih kontaktirao i poslali mi odmah e-karte na mail. Imaju bar-kod i na njih se ulazi. Samo pazi da ti ko ne iskopira e-kartu i uđe prije tebe...Erzsebet wrote:Jel' ikome jasno kako ćemo mi koji smo platili karte kreditnim karticama, doći do njih??? Osim je.ene šifre koju sam dobio na mail, nikad nikakve upute nisam primio ni od koga.
- Dr.Cuddy
#334 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Nigdje nije pisalo tribine na kupikartu.ba koliko se sjećam :SMirnnes wrote:Dakle svi paketi rezervisani preko kupikartu.ba su za stajanje - parter?
Odabir zone
PARTER - KONCERT (25 KM)
-
wildflower
#335 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Nigdje nije pisalo ni parter ni tribine, a ja se nadam da ce se moci na tribine...Imam dvije gospodje koje se raduju Djoletu vise nego icemu, a njih moram lijepo smjestiti da sjede i uzivaju 
Sjecam se Gibinog koncerta, takodjer mislim da nije bilo naznaceno na kartama pa je bilo slobodno po izboru.
A moraju pustiti na tribine, pa kako bi drugacije bilo mjesta za sve...
Sjecam se Gibinog koncerta, takodjer mislim da nije bilo naznaceno na kartama pa je bilo slobodno po izboru.
A moraju pustiti na tribine, pa kako bi drugacije bilo mjesta za sve...
-
LaCici
#336 Re: Balašević u Sarajevu ?!
A kako mislis da se ulazi bez karte na tribine, gore su mjesta ogranicena i ne moze ko hoce tamo, onda ce se ljudi otimati za mjesto. Nema mi smisla.
Uvijek je bilo da na tribine moze samo ogranicen broj.
-
Anne Boleyn
#337 Re: Balašević u Sarajevu ?!
I ja sam danas uzela svoje karte i pitah čiku ima li za tribine, kaže nema više za danas, ali ako su starije osobe u pitanju da probam sutra. Inače, ne bih se ni sjetila to da pitam, ali cure ispred mene su tražile tribine i one su uspjele uzeti.
- dharma
#338 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Oj krize, pa zar nije logicno pitati tribine ili parter (ako su vec paketi rezervisani). Nego, to sto je rekao sutra da ce biti, jel u slobodnoj prodaji, jer i meni treba za zrelije osobe 
-
LaCici
#339 Re: Balašević u Sarajevu ?!
I ja sam uspjela uzeti za tribine ali zato sto sam ih zamolila jer sam trudna. I bez problema su mi dali. Zato mi nema smisla da se tek tako ulazi sa kartom za parter gore, jer u tom slucaju mi kojima je stvarno potrebno sjediste mozemo ostati bez istog zbog viska ljudi.
Nadam se da se to nece dozvoljavati.
-
Anne Boleyn
#340 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Koliko sam ga ja shvatila, to se odnosilo na ove rezervisane pakete. Pretpostavljam da svaki dan dobiju i za parter i za tribine, pa dok ima tih za tribine, može se birati.dharma wrote:Oj krize, pa zar nije logicno pitati tribine ili parter (ako su vec paketi rezervisani). Nego, to sto je rekao sutra da ce biti, jel u slobodnoj prodaji, jer i meni treba za zrelije osobe
- dharma
#341 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Anne Boleyn wrote:Koliko sam ga ja shvatila, to se odnosilo na ove rezervisane pakete. Pretpostavljam da svaki dan dobiju i za parter i za tribine, pa dok ima tih za tribine, može se birati.dharma wrote:Oj krize, pa zar nije logicno pitati tribine ili parter (ako su vec paketi rezervisani). Nego, to sto je rekao sutra da ce biti, jel u slobodnoj prodaji, jer i meni treba za zrelije osobe
OK, hvala
-
teAMICA
#342 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Uzela i ja komplet od pet rezervisanih kompleta. Pita me cikica jesu li ozbiljniji ljudi u pitanju i kako ja klimnuh glavom, tako on zamjeni parter za tribine
E sad, ni sama nisam pametna... Djoletovi konceri traju ihihii, prijateljica me uvjerava da ce i dole biti stolice, a ciko rece stajanje
E sad, ni sama nisam pametna... Djoletovi konceri traju ihihii, prijateljica me uvjerava da ce i dole biti stolice, a ciko rece stajanje
- dharma
#343 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ma treba ponijeti skelmijicu, sto je sigurno, sigurno je 
-
foxy13
#344 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Čisto sumnjam da će dole biti stolice. Jedino što bi moglo na parteru biti za sjedenje, to su one pomoćne tribine sa strane. E sad, ako ti se gleda koncert s tog mjesta, ili baš nemaš drugog izbora....moj izbor je parter, uvijek bio. Biće bolova sigurna sam
ali izdržaće se! Pogotovo za Đoleta 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#345 Re: Balašević u Sarajevu ?!
ja jos nisam bio na koncertu na kome nije bilo moguce silaziti na parter ili ici na tribine koju god kartu da imas, to niko ziv ne kontrolishe 
- Cointreau
#346 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Admir_1984 wrote:ja jos nisam bio na koncertu na kome nije bilo moguce silaziti na parter ili ici na tribine koju god kartu da imas, to niko ziv ne kontrolishe
Potpisujem
- Rosebud_
#347 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Kad li ce zvat oni za pouzece, potrosicu sve pare 
-
Albin_
#348 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Nadam se da nece biti problema što na e-kartama piše ime i prezime jedne osobe a da druga osoba uđe sa tom ulaznicom 
- Cholina_Lokica
#349 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Ev i ja uzeh karte sad, samo licna, nadjose me odmah na spisku
- Pasiflora
#350 Re: Balašević u Sarajevu ?!
Samo da se pohvalim
- i nasi paketi ulaznica preuzeti (rezervisane preko portala) - sve proslo bez problema
Jedva cekam koncert

Jedva cekam koncert