Balašević u Sarajevu ?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
JoeyTribbiani

#326 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by JoeyTribbiani »

Naručio karte u onom drugom krugu prodaje. Zvali me oko 11h i evo sad donijeli.
Dr.Cuddy

#327 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Dr.Cuddy »

Evo pokupih i ja svoje pakete. Čak ni ličnu ne traže. Samo ime i prezime i koliko je paketa naručeno. Lik me našao iz prve na spisku. Manja gužva je bila, jedno ispred a petero iza mene!
Dr.Cuddy

#328 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Dr.Cuddy »

trcicu trceci wrote:
Dr.Cuddy wrote:Evo pokupih i ja svoje pakete. Čak ni ličnu ne traže. Samo ime i prezime i koliko je paketa naručeno. Lik me našao iz prve na spisku. Manja gužva je bila, jedno ispred a petero iza mene!
jest to glupo cuj bez licne...
I meni baš bezveze bi :?
Mirnnes

#329 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Mirnnes »

Jel se zna za koji dio Zetre su karte u paketu od 30 KM koje su naručene preko kupikartu?
Jel naznačeno na njima za koji su dio - tribina ili parter? Može li se uzeti po želji za tribinu ili parter?
Dr.Cuddy

#330 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Dr.Cuddy »

Mirnnes wrote:Jel se zna za koji dio Zetre su karte u paketu od 30 KM koje su naručene preko kupikartu?
Jel naznačeno na njima za koji su dio - tribina ili parter? Može li se uzeti po želji za tribinu ili parter?
Samo parter. Nema sjediti, reče tako onaj čiko u kućici.
Chiefukan

#331 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Chiefukan »

Mijenjam 3 karte (parter) za tribine?
ili prodajem 3 paketa po nabavnoj cijeni :D
na PM
Mirnnes

#332 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Mirnnes »

Dakle svi paketi rezervisani preko kupikartu.ba su za stajanje - parter?
A sta je sa tribinama onda, te se karte mogu kupiti u slobodnoj prodaji, jesu i one po 25KM?
Zavatoni

#333 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Zavatoni »

Erzsebet wrote:Jel' ikome jasno kako ćemo mi koji smo platili karte kreditnim karticama, doći do njih??? Osim je.ene šifre koju sam dobio na mail, nikad nikakve upute nisam primio ni od koga.
Ja ih kontaktirao i poslali mi odmah e-karte na mail. Imaju bar-kod i na njih se ulazi. Samo pazi da ti ko ne iskopira e-kartu i uđe prije tebe... :D
Dr.Cuddy

#334 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Dr.Cuddy »

Mirnnes wrote:Dakle svi paketi rezervisani preko kupikartu.ba su za stajanje - parter?
A sta je sa tribinama onda, te se karte mogu kupiti u slobodnoj prodaji, jesu i one po 25KM?
Nigdje nije pisalo tribine na kupikartu.ba koliko se sjećam :S
Odabir zone
PARTER - KONCERT (25 KM)
wildflower

#335 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by wildflower »

Nigdje nije pisalo ni parter ni tribine, a ja se nadam da ce se moci na tribine...Imam dvije gospodje koje se raduju Djoletu vise nego icemu, a njih moram lijepo smjestiti da sjede i uzivaju :)
Sjecam se Gibinog koncerta, takodjer mislim da nije bilo naznaceno na kartama pa je bilo slobodno po izboru.
A moraju pustiti na tribine, pa kako bi drugacije bilo mjesta za sve...
LaCici

#336 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by LaCici »

A kako mislis da se ulazi bez karte na tribine, gore su mjesta ogranicena i ne moze ko hoce tamo, onda ce se ljudi otimati za mjesto. Nema mi smisla. :roll: Uvijek je bilo da na tribine moze samo ogranicen broj.
Anne Boleyn

#337 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Anne Boleyn »

I ja sam danas uzela svoje karte i pitah čiku ima li za tribine, kaže nema više za danas, ali ako su starije osobe u pitanju da probam sutra. Inače, ne bih se ni sjetila to da pitam, ali cure ispred mene su tražile tribine i one su uspjele uzeti.
dharma

#338 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by dharma »

Oj krize, pa zar nije logicno pitati tribine ili parter (ako su vec paketi rezervisani). Nego, to sto je rekao sutra da ce biti, jel u slobodnoj prodaji, jer i meni treba za zrelije osobe :)
LaCici

#339 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by LaCici »

I ja sam uspjela uzeti za tribine ali zato sto sam ih zamolila jer sam trudna. I bez problema su mi dali. Zato mi nema smisla da se tek tako ulazi sa kartom za parter gore, jer u tom slucaju mi kojima je stvarno potrebno sjediste mozemo ostati bez istog zbog viska ljudi. :roll: Nadam se da se to nece dozvoljavati.
Anne Boleyn

#340 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Anne Boleyn »

dharma wrote:Oj krize, pa zar nije logicno pitati tribine ili parter (ako su vec paketi rezervisani). Nego, to sto je rekao sutra da ce biti, jel u slobodnoj prodaji, jer i meni treba za zrelije osobe :)
Koliko sam ga ja shvatila, to se odnosilo na ove rezervisane pakete. Pretpostavljam da svaki dan dobiju i za parter i za tribine, pa dok ima tih za tribine, može se birati.
dharma

#341 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by dharma »

Anne Boleyn wrote:
dharma wrote:Oj krize, pa zar nije logicno pitati tribine ili parter (ako su vec paketi rezervisani). Nego, to sto je rekao sutra da ce biti, jel u slobodnoj prodaji, jer i meni treba za zrelije osobe :)
Koliko sam ga ja shvatila, to se odnosilo na ove rezervisane pakete. Pretpostavljam da svaki dan dobiju i za parter i za tribine, pa dok ima tih za tribine, može se birati.

OK, hvala :D
teAMICA

#342 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by teAMICA »

Uzela i ja komplet od pet rezervisanih kompleta. Pita me cikica jesu li ozbiljniji ljudi u pitanju i kako ja klimnuh glavom, tako on zamjeni parter za tribine :)
E sad, ni sama nisam pametna... Djoletovi konceri traju ihihii, prijateljica me uvjerava da ce i dole biti stolice, a ciko rece stajanje :?
dharma

#343 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by dharma »

Ma treba ponijeti skelmijicu, sto je sigurno, sigurno je :D
foxy13

#344 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by foxy13 »

Čisto sumnjam da će dole biti stolice. Jedino što bi moglo na parteru biti za sjedenje, to su one pomoćne tribine sa strane. E sad, ako ti se gleda koncert s tog mjesta, ili baš nemaš drugog izbora....moj izbor je parter, uvijek bio. Biće bolova sigurna sam :D ali izdržaće se! Pogotovo za Đoleta :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#345 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Admir_1984 »

ja jos nisam bio na koncertu na kome nije bilo moguce silaziti na parter ili ici na tribine koju god kartu da imas, to niko ziv ne kontrolishe :roll:
Cointreau

#346 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Cointreau »

Admir_1984 wrote:ja jos nisam bio na koncertu na kome nije bilo moguce silaziti na parter ili ici na tribine koju god kartu da imas, to niko ziv ne kontrolishe :roll:

Potpisujem :thumbup:
Rosebud_

#347 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Rosebud_ »

Kad li ce zvat oni za pouzece, potrosicu sve pare :D
Albin_

#348 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Albin_ »

Nadam se da nece biti problema što na e-kartama piše ime i prezime jedne osobe a da druga osoba uđe sa tom ulaznicom :-)
Cholina_Lokica

#349 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Cholina_Lokica »

Ev i ja uzeh karte sad, samo licna, nadjose me odmah na spisku
Pasiflora

#350 Re: Balašević u Sarajevu ?!

Post by Pasiflora »

Samo da se pohvalim :D - i nasi paketi ulaznica preuzeti (rezervisane preko portala) - sve proslo bez problema :!:
Jedva cekam koncert :-D :-D :-D :-D :!:
Post Reply