Ruska Premijer Liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nellington
#326 Re: Ruska Premijer Liga
Epilog meča CSKA - Dinamo u brojkama.
11000 gledalaca.
2000 policajaca.
30 privedenih.
11000 gledalaca.
2000 policajaca.
30 privedenih.
- alica.k
#327 Re: Ruska Premijer Liga
ubi terek krasnodara a jos nije ni prvo poluvrijeme zavrsilo.
vranjes otpocetka igra.
vranjes otpocetka igra.
- nellington
#328 Re: Ruska Premijer Liga
Gospoda crni bivoli nemaju motiva
Dok ih neko stigne, onda će se trznuti.
- nellington
#329 Re: Ruska Premijer Liga
Zenit - Kuban, 1:1.
Rubin - Lokomotiv, 0:0.
Nastavlja se serija neriješenih rezultata u gornjoj polovini RPL.
Rubin - Lokomotiv, 0:0.
Nastavlja se serija neriješenih rezultata u gornjoj polovini RPL.
- alica.k
#330 Re: Ruska Premijer Liga
tom tomsk jutros uzeo volgu.
nalchik trenutno gubi od amkara, zahirovic igra otpocetka...
kasnije danas anzi-spartak iz moskve.
nalchik trenutno gubi od amkara, zahirovic igra otpocetka...
kasnije danas anzi-spartak iz moskve.
- nellington
#331 Re: Ruska Premijer Liga
Prvo poluvrijeme u Mahačkali, Anži - Spartak bez golova.
Prilično izjednačena utakmica bez izrazitih prilika. Loše vrijeme ne šteti previše travnjaku, koji je u poređenju sa onim u Kazanju idealan. U Spartaku Welliton pokazuje lucidnost i vještinu, dok Biljaletdinov na sredini trči i ima ga posvuda.
Prilično izjednačena utakmica bez izrazitih prilika. Loše vrijeme ne šteti previše travnjaku, koji je u poređenju sa onim u Kazanju idealan. U Spartaku Welliton pokazuje lucidnost i vještinu, dok Biljaletdinov na sredini trči i ima ga posvuda.
- nellington
#332 Re: Ruska Premijer Liga
Kraj u Mahačkali, 0:0.
Prva dva kola RPL turnira za prvaka razočaravajuća, ni golova ni dobre igre. Anži imao dvije izgledne prilike, ali jalovi su u napadu.
Prva dva kola RPL turnira za prvaka razočaravajuća, ni golova ni dobre igre. Anži imao dvije izgledne prilike, ali jalovi su u napadu.
- spreca
#333 Re: Ruska Premijer Liga
ЦСКА Juce popusi 
- nellington
#334 Re: Ruska Premijer Liga
Dobro, to smo bar očekivali
Ako u novom kolu RPL opet budu 4 remija, treba zaključati ovu temu 
- alica.k
#335 Re: Ruska Premijer Liga
zenit za pola sata 3 gola uvali dinamu...
misimovic kluuuuuuupa
misimovic kluuuuuuupa
- alica.k
#336 Re: Ruska Premijer Liga
dinamo 1:5 zenit 
- bruce lee
#337 Re: Ruska Premijer Liga
ja stvarno ne znam zasto su ga kupili..
igrac tog kalibra ne samo da vecinu vremena provodi na klupi, nego uopste ne dobija sansu u prvoj postavi. da nije u onoj bundesligaskoj formi od prije, nije. ali da je van forme skroz, nije ni to, ovih par zadnjih utakmica u reprezentaciji je odigrao u najmanju ruku solidno, ako ne i prilicno dobro. potpuno mi je nejasan stav kluba prema njemu i tom transferu. jeli se promijenio trener ili uprava kluba poslije njegovog prelaska u dinamo? ne pratim bas dogadjaje u ruskoj ligi, pa bih bio zahvalan za informaciju. nellington, na tebe je red
moze i neko drugi slobodno 
- nellington
#338 Re: Ruska Premijer Liga
You rang, M'lord?bruce lee wrote:ja stvarno ne znam zasto su ga kupili..igrac tog kalibra ne samo da vecinu vremena provodi na klupi, nego uopste ne dobija sansu u prvoj postavi. da nije u onoj bundesligaskoj formi od prije, nije. ali da je van forme skroz, nije ni to, ovih par zadnjih utakmica u reprezentaciji je odigrao u najmanju ruku solidno, ako ne i prilicno dobro. potpuno mi je nejasan stav kluba prema njemu i tom transferu. jeli se promijenio trener ili uprava kluba poslije njegovog prelaska u dinamo? ne pratim bas dogadjaje u ruskoj ligi, pa bih bio zahvalan za informaciju. nellington, na tebe je red
moze i neko drugi slobodno
Jeste, najviši trener svijeta, grof Miodrag Božović je otišao čim je doveo Misketa.
Misketova minutaža i nije bila toliko alarmantna u redovnom toku prvenstva:

... ali u zadnje tri utakmice - 6 minuta ukupno.
- bruce lee
#339 Re: Ruska Premijer Liga
hvala!
eee, sta uradi dieter hoeness od igracine
ako ne sjeda novom treneru, neka ga prodaju na ljeto, vjerujem da u bundesligi ima klubova koji bi bili zainteresovani. ako nista, nazad kod magatha, on ga je htio i u schalke da dovede al ono govedo od sportskog direktora ne dade 
eee, sta uradi dieter hoeness od igracine
- alica.k
#340 Re: Ruska Premijer Liga
usao je danas misimovic nekad izmedju 60. i 70. minute.
solidno odigrao, al citav dinamo je sr**e ovih dana, makar su izgledali opasnije kad je on usao, nazalost realizacija im je nula bodova, jedva su i ovaj jedan gol uvalili.
a sto je on na klupi sad? ko ce ga znati. noboa kojeg su doveli na njegovoj poziciji nista pametno pokazao nije, ali vise mu se sanse dalo u ove tri utakmice nego njemu. a taman je bio pred kraj onog regularnog dijela izborio mjesto otpocetka...
ne bih rekla da tu puno ima veze ni njegova fizicka sprema, jer trci covjek. a sto je najbitnije ona njegova prepoznatljiva genijalnost se odmah vidi cim dodje u kontakt s loptom, i to mu niko ne moze osporiti.
mislim da zasluzuje da igra od prve minute, nevezano za neki moj patriotizam, ja njega i ne simpatisem pretjerano, al smatram da je nepravedno zapostavljen u dinamu.
solidno odigrao, al citav dinamo je sr**e ovih dana, makar su izgledali opasnije kad je on usao, nazalost realizacija im je nula bodova, jedva su i ovaj jedan gol uvalili.
a sto je on na klupi sad? ko ce ga znati. noboa kojeg su doveli na njegovoj poziciji nista pametno pokazao nije, ali vise mu se sanse dalo u ove tri utakmice nego njemu. a taman je bio pred kraj onog regularnog dijela izborio mjesto otpocetka...
ne bih rekla da tu puno ima veze ni njegova fizicka sprema, jer trci covjek. a sto je najbitnije ona njegova prepoznatljiva genijalnost se odmah vidi cim dodje u kontakt s loptom, i to mu niko ne moze osporiti.
mislim da zasluzuje da igra od prve minute, nevezano za neki moj patriotizam, ja njega i ne simpatisem pretjerano, al smatram da je nepravedno zapostavljen u dinamu.
- cyprus
#341 Re: Ruska Premijer Liga
Svi naši igrači su nepravedno zapostavljeni...alica.k wrote:usao je danas misimovic nekad izmedju 60. i 70. minute.
- alica.k
#342 Re: Ruska Premijer Liga
ibricic nije 
- nellington
#343 Re: Ruska Premijer Liga
Da ne ostanem dužan onima koji prate Torpedo: Mordovija - Torpedo 2:0 (jučer)
Za Komandanta, pošto prati Terek: Terek - Rostov 1:0 (danas)
-
El_comadante
#344 Re: Ruska Premijer Liga
i tom pobjedom Terek se najvejorovatnije izuvukao odnosno sada sigurno ostaju u ligi ipak imaju previse bodova prednosti u odnsu na one sto ispadaju.nellington wrote:Da ne ostanem dužan onima koji prate Torpedo: Mordovija - Torpedo 2:0 (jučer)
- nellington
#345 Re: Ruska Premijer Liga
Vrlo vjerovatno - 10 bodova u odnosu na trenutne putnike u razigravanje.
- nellington
#346 Re: Ruska Premijer Liga
Kuban - Rubin 1:0 (kraj), Lokomotiv - Anži 0:0 (poluvrijeme).
- nellington
#347 Re: Ruska Premijer Liga
Lokomotiv pobijedio 1:0, Ibra je vjerovatno utakmicu gledao na TV 
- Arteta
#348 Re: Ruska Premijer Liga
Ima li nasih da igraju u Rusiji? 
- nellington
#349 Re: Ruska Premijer Liga
U Premijer ligi, šestorica (jesam dobro prebrojao?Arteta wrote:Ima li nasih da igraju u Rusiji?
Još malo pa KB protiv KS, derbi glavnog grada
-
El_comadante
#350 Re: Ruska Premijer Liga
ako Terek dobro igra i skoro sigurno ostaju u ligi sa druge strane je Rubin upao u krizu zadnjih nkoliko utakmica. šteta fino su krenuli a li sada šta je upitanju neznam